Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Nisan 16 benim bacaklarimdaki sorun simdiye kadar okudugum kisilerinkinden farkliydi .Benim dizlerim birlesiyor bileklerim birlesmiyordu.diz ustu yapisik diz altindan itibaren aciklik olusuyordu. yani X bacak ti. Bacaklarimda hic morluk olmadi ama ayaklarim cok sis ayak parmaklarima kadar.

Zafiyet senin bacaklar süper görünüyor. İnşallah erime olmaz. Gerçekten çok güzel. Önceki halini eklemen mümkün mü?

off o ne bacaklar öle:) valla süper görünüyo. ama öncesini göremedim resim yok orda. galiba sende eğrilik yoktu. öncesi nasıldı bikmeme ama çok hoş güle güle kullan. inşallah sıkıntıların bir an önce gecer.

canım çok sağol verdiğin bilgiler için. bakalım şimdi doktorla mailleşmeye çalışacam. ne diyecek. inş. bu yaza kadar hallederim.

ayyy ayyyy cok utandim. kim derdi yillardim ozenle sakladigim bacaklarima iltifat gelcek:

zafiyet
nihayet gördüm
senin bacaklarında kemik eğriliği yokmuş. dizlarinin arası eskiden çok açık mıydı? öyleyse, epey kapanmış . sen foto çekilirken eğik poz verdin sanırım ağrından dolayı , o yüzden mi bu kadar bitişik duruyor?
dogan_75
zafiyet arkadaş olarak sende ekli değilse , göremezsin. ekliyse eğer, zafiyyetin profilinde papatya gibi bir resim var, onun üzerine tıkla

yaa maşallah .imrendim valla.eğrilik yokmuş .çok güzel olmuş.artık rahat rahat istediğn eteği giyersin.:)))

ayyy ayyyy cok utandim. kim derdi yillardim ozenle sakladigim bacaklarima iltifat gelcek:

Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...

Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum

çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...

bütün umudumu kırdın ama e ama başka arkadaşalrda izlerin geçtiğini 1-2 ayda hiç kalmadığını söylüyor. şişlikler falan... çorap ömür boyu giyilirmi yahu sıkılır insan. en iyisi hep birlikte kısa eteklerle çıkalım çarpık bacak modası başlatalım. başka olacağı yok:) senin fotoğrafların silinmiş gözüküyo. öncesi ve sonrası varsa görebilirmiyiz.

kızlar opersayonum oldu hemen yazamadım sonuçları çünkü ağrılarım çok fazla size bilgi vermek için kısa süreliğine bilgisayar başına geçtim öncelikle şunu söyleyim bacaklarım kalem gibi harika oldu ama tabi şu anda çok şiş ve sarğı bezleri var amaliyat hakkında kısaca bilgi vereyim bildiğiniz gibi benim şikayetim sadece ince olmasıydı vücudumun tek yerinden değil bi çok yerine iğneler batmış onedenle ağrılarım bu kadar çok karnım basenlerim ve popomdan yag alınmış ve bacaklarıma enjekte edilmiş 170 cc ya verilmiş her bacagıma amaliyat öncesinde 31 cm di şimdi 34 cm yürüyüşüm çok zor yardımla yürüyorum yan tarafıma yatamıyorum morluklarım çok fazla tüm karın bölgemde iğne delikleri var bukadar işkenceye umarım yağlar erimez şimdilik bukarad yazabiliyorum pazartesi pansumana gideceğim iyi hissedersem tekrar yazarım bu arada elimde resim yok olunca ekleyeceğim sorularınız mutlaka olacaktır ilk fırsatta yazacağım sevğiler...

Mesela sahili ayırsalar dimi bi tarafta bizler, bi tarafta onlar güzel bacakları görüp moralimiz bozulmasın. valla kimse bizim kadar düşünmüyor giyiyor çıkıyor ay o neder bu neder diye düşünmüyor çoğu insan. Öyle rahat komplekssiz olmak lazım...
Aslında benimkiler fena değil ben mütevazi olmayı huy edinmişim, güzel oldu diyemiyorum bi türlü herkes bana hayran , ben başka bacaklara , kusurları kafama takıyorum titizim detaycıyım ,, genel manada beğenilen biriyimdir türkan şoray yüzlü, saba tümer neşesinde biriyimdir ama işte yinede bu bacak konularına daldıktan sonra içinden çıkması zor oluyor tam istediğim gibi olmadı yakında tekrar ameliyata gireceğim hem burnumun kemerini aldırmak istiyorum hemde bacak revizyonu olacak eski yaptırdığım yer değil ordan memnun kalmadım.
İnşallah herşey çok güzel olur sonuçları yazmak istiyorum bitince.. dualarınızı esirgemeyin artık çok sıkılıyorum aylardır tek gündemim bu konular oldu yeniden ameliyat iyileşme süreci gözümde o kadar büyüyorki bazen boğazımı biri sıkıyormuş gibi boğuluyorum, ameliyat acılar ödemler enfeksiyon endişesi güzel olacakmı artık bitecekmi düşüncesi, varis çorabı ayrı dert , baharın tadını çıkaramıyorum bütün bu sıkıntılar yüzünden...
Aayy içinizi kararttım dimi,,,

Neyse inşallah eski neşeme kavuşurum umudum var.. ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun

ya zafiyet bacaklarının üst tarafına fazla koymuşlar ama bileklere o kadar koymamışlar mı ne bilekler ince kalmış sanki ameliyattan önce 35 cm diyodun bacakların için operasyon olduktan sonra ne kadar bi kalınlaşma oldu ve ne kadar yağ aldılar bilğilandirirsen sevinirim.umarım hiç erimez yağlar.

SMR79 çok geçmiş olsun. İnşallah herşey gönlünüze göre olur. Zafiyet senin önceki resimlerin yok. Zafiyet sende öncedende eğrilik yokmuş gibi duruyor. Bilmem yanılıyormuyum...

zafiyet bacakların süper görünüyor güle güe giyersin inş minilerini.benimde eğrilik yok sadece incelik var ve bol miktardada yağım varama maddi olark yaptıracak durumda değilim çalışmaya başlayınca yaptırabilirim tabi bide bebeğim emmeyi bıraktığı zaman. en yaptıran tüm arkadaşlrın bacaklarını beğendim sıkıntı etmeyin bence. darısı bizim başımıza.

Bacaklarimin ust tarafina hic bir mudahelede bulunmadilar(ordan yag alacakti ama ayrica para istedi bende 2 milyar daha vereyim dedim yok dediler bende bunu yapin bi sonuca bakayim ondan sonra dedim) yani sadece diz alti dolduruldu . su an sis ama bu haliyle 35cm idi 37 olmus bilekler 20 idi 22.5 olmus ama sisler iste bakalim bana ne kalcak.

tesekkurler. inan mini giyinmek gibi bir derdim yok pantolondan bile bileklerim gorunse hemen kapatmaya calisiyrdum simdi daha az sorun ederim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…