Merhaba zafiyet ilk öncelikle çok geçmiş olsun..Bacaklarına baktım şimdi senin sorunlu bir bacağın yokmuş çünkü şu haliyle bacaklarını birleştirmediğin halde yapışmıştan daha öte olmuş bacaklarını birleştirmek değil hatta uzaklaştırmak bile lazımmış :) Süper görünüyorlar ne zaman olmuştun sen ameliyatı hiç morluk görmedim bacaklarında...
Bir gece hastanede kalırsınız ertesi günü pansumanı yapar öyle gönderirler sizi.Ondan sonraki pansumanıda siz evde rahatlıkla yaparsınız doktorunuzdan malzeme listesini alırsınız tentürdiyot sargı bezi sargı bezini tutturmak için üzerine bant zaten ilk pansumanı yaptıklarında görürsünüz.İkinciye siz yaparsınız üçüncüye sadece tentürdiyot sürülecek onuda bizler yapıyoruz zaten.Ama doktor sizi görmek isteyecektir en az 10-15 gün sonra kontrol etmek için...
zafiyet senin bacaklar süper görünüyor. Inşallah erime olmaz. Gerçekten çok güzel. önceki halini eklemen mümkün mü?
off o ne bacaklar öle:) valla süper görünüyo. ama öncesini göremedim resim yok orda. galiba sende eğrilik yoktu. öncesi nasıldı bikmeme ama çok hoş güle güle kullan. inşallah sıkıntıların bir an önce gecer.
ayyy ayyyy cok utandim.kim derdi yillardim ozenle sakladigim bacaklarima iltifat gelcek:
Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...
Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum
çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...
bütün umudumu kırdın amae ama başka arkadaşalrda izlerin geçtiğini 1-2 ayda hiç kalmadığını söylüyor. şişlikler falan... çorap ömür boyu giyilirmi yahu sıkılır insan. en iyisi hep birlikte kısa eteklerle çıkalım çarpık bacak modası başlatalım. başka olacağı yok:) senin fotoğrafların silinmiş gözüküyo. öncesi ve sonrası varsa görebilirmiyiz.
Nisan 16 benim bacaklarimdaki sorun simdiye kadar okudugum kisilerinkinden farkliydi .Benim dizlerim birlesiyor bileklerim birlesmiyordu.diz ustu yapisik diz altindan itibaren aciklik olusuyordu. yani X bacak ti. Bacaklarimda hic morluk olmadi ama ayaklarim cok sis ayak parmaklarima kadar.
ya zafiyet bacaklarının üst tarafına fazla koymuşlar ama bileklere o kadar koymamışlar mı ne bilekler ince kalmış sanki ameliyattan önce 35 cm diyodun bacakların için operasyon olduktan sonra ne kadar bi kalınlaşma oldu ve ne kadar yağ aldılar bilğilandirirsen sevinirim.umarım hiç erimez yağlar.
zafiyet bacakların süper görünüyor güle güe giyersin inş minilerini.benimde eğrilik yok sadece incelik var ve bol miktardada yağım varama maddi olark yaptıracak durumda değilim çalışmaya başlayınca yaptırabilirim tabi bide bebeğim emmeyi bıraktığı zaman. en yaptıran tüm arkadaşlrın bacaklarını beğendim sıkıntı etmeyin bence. darısı bizim başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?