Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Missence yazdiklarindan en cok ben etkileniyorum ayni doktora ameliyat oldugumuz icin. En iyisi fazla beklenti icine girmiyeyim. Doktor %70 kalir dedi eger tamamen eridiyse yeniden yapmasini talep etme hakkimiz olmali diye dusunuyorum. Ayrica kontrole gittin mi 15 gun sonra kontrole gel dediler sen ne yaptin? Ya da bu durumu doktorla konustun mu????

kontrole ameliyattan bir hafta sonra gitmiştim. her şey yolunda idi o zaman. o da önemli bir şey olmadıkça gelmene gerek yok üç ay sonra gel dedi. ben de %70 garanti veren bir adamın bir ikincisini en azından sadece ameliyat masrafını alacak şekilde yapması gerektiğini düşünüyorum. 3 ay sonra gittiğimde çirkefliğimi takınabilirm yani.yarın benle aynı gün aynı bizim gibi bacak ameliyatı olan arkadaşla buluşucam.bakalım ondaki durum nedir?sen de canını sıkma. belki senin için her şey daha farklı olur.

Benim yatağa akan sıvılardı ama ayağa tek başıma kalktığımda dizimden aşağı kırmızı renkte kan aktı hemen geri yattım yoksa oluk oluk akcaktı hiç sormadım ne olduğunu dikişlerim mi patladı diye sormuştum meğer dikiş yokmuş sadece normal olduğunu söylediler zaten ilk gün ve gecesi aktı benden 2.gün bişey olmadı.Bu arada bugün pansumana gittim hemde arabayla ve tek yürümem gayet normal şuan ağrı sızı kalmadı Hiç kimse korkmasın ben tek gittim tek geldim Hasan Fındık bana bugün sordu baktın mı aynaya cevap vermedim dedi beğenmemişsin galiba Yok siz iyi yapmışsınızda benim bacak bacak olmuyor ben etek falan giyemem yine dedim Haksızlık etme giyersin neyi var dedi sor arkadaşlarına....Arkadaşlarım bu operasyonu yaptığımı mı biliyor ki hayatta sormam tabi içimden... Ona söylediğim içimden geçen değil bu oldu hiç kimse kötü olmuş demez dedim..Yalnız ordaki rahatlığı çok beğendim ben çok fazla ilgiyi sevmem ilgisizliğide Hiç boğmuyorlar odalar tek kişilik Başıma çok dikilseler ne kaldılar başımda derdim Tamamen ilgisiz olsalardı bu nasıl yer derdim Tam ayarında bir yer..Hasan Beyin ameliyatlarında başarılı olduğu gerçeğine inanıyorum ama benim bacaklarım bu kadar oluyor..Hatta ikinci operasyonu olsam bu seferde aşağılara koydursam diye sordum Yapmam daha ellemem dedi Eee doktor o bilmeyecek ben mi bileceğim demek ki olmuyor..Diyorum şimdi silikon mu yaptırsaydım...Amaann salladım boşveeerrrrrr....

NİSAN 16 sizin bacaklarınız ameliyattan öncede çok sorunlu değilmiş ki. Neden bu kadar dert ediyorsunuz. Haksızlık etmeyin kendinize. Ameliyattan sonra ağrınızın az olması harika birşey. Her yere tek başınıza gitmişsiniz ağrı kesicisiz atlatmışsınız çok şanslısınız.

LİLACC kaç tane bacağı düzgün kadının dizleri düzgün ki. Bacakların düzgün olması dizlerin düzgün olmasını gerektirmiyor. Ve çogu insan bunlara takılmadan etek giyiyor. Fazla incelememek lazım. İnsan baktıkça kusur buluyor...

Canım bacaklarımız çok benziyor , şu anki hali bence güzel olmuş, etek giyilebilir =)
benim de dizlerim alt bacağıma göre daha kalın ve iç kısımda çıkıntılar var
senin sadece diz içlerinden yağ mı alındı , aşağılara da yağ transferi yapıldı mı?
hasan fındık bu operasyonu ne kadara yapıyor ve hastanede kalınıyor mu?

Lilacc cım sana katılıyorum canım...Bu formu başından sonuna kadar okudum, resimlere tek tek baktım

ve iki dr.a muayne olup görüşlerini aldıktan sonra şuna kanaat ettim ki, Bacağa yağ transferi olayı

sadece kontür amaçlı olan operasyon...Yani eğri bacak düzelmiyor, o imrendiğimiz bacaklara sahip

olmamız mümkün değil...Beklentilerimizi çok fazla tutmazsak kötünün iyisi bir durum ortaya çıkabilir.

Bende bu bilinçle ne kadar kapanabiliyorsa ona razı olup en azından denemiş olmak için bu dolgu

operasyonunu yaptırıcam...Tıp ilerliyor kimbilir daha ne yöntemler,teknikler,tedavi şekilleri çıkacak

Şimdilik ufacık bir farka bile razıyım...

şimdiden geçmiş olsun inşallah istediğin gibi giderde herşey beklentilerin boşa çıkmaz. bol şanslar

Canım bacakların süper görünüyor hiçbir kusur yok onceside iyiymis şimdi süper olmuş. Birde korse çıkınca daha güzel duracağına inanıyorum ben. Banada Hasan bey ikinciye gerek kalmaz demişti canım paragoz bir insan değil. Yağları fazla fazla koyuyor kalan yetsin diye. birde ben az ağrı olayını yine doktora bağlıyorum bazı arkadaslar günlerce ağrı çekiyor. Allah Utandirmasin ve pişman etmesin inşallah.

Missense çok üzüldüm gercekten. Ama İnan senin eski bacaklarında supermiş canım.
Bugun benim 19. Gunüm. Ağrım yok artık morluklar
var henüz etek giyemem yani gerci benim derdim etek degildi pantolon bile guzel dursa oda iyi. Bugun kontrolum var bakalım korseyi çıkarmak istiyorum bunaltti beni 20 gündür üstümde. O yüzden yaptıracaklar çok sıcaklara kalmayın. Kizlar bu arada fazlalıklarının bir kismida gitti bel kısmında hafif yaglanma vardı oda gitti ii oldu onuda soylim dedim.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim ama kavisli duruyor iç kısımlarında kas olmamasından orası etli olsaydı kapanırdı belki..Ağrı kesici taburcu olduğum pazar günü alamadım ondan sonraki günler sabah akşam aldım şuan hiç ağrı yok...

Diz içlerinden yağ alınıp hemen altındaki 5-8 cmlik boşluğa enjekte edildi.Ben tam kasların olması gerektiği yerlere de kaysın istedim ama olmaz dedi doktor.Pansumana gittiğimde dedim hatta ikinci operasyona yine yağ koydursam bu sefer biraz daha aşağısına yapsanız Yapmam dedi..Benimkini 4 bine yaptı..Hastanede kaldım..Odalar tek kişilk acayip rahat :) Kalmak için bahanem olsaydı kalırdım yine ama bahane bulamadım...Darısı seninde başına inşallah...

nisan 16 bence bacakların güzel olmuş, daha önceki yazılarda etek giyemem falan demişsin, ama bence etek giyilir bu bacaklarla. inşallah erimez, darısı da başıma:)

Son düzenleme:
nisan 16 bence bacakların güzel olmuş, daha önceki yazılarda etek giyemem falan demişsin, ama bence etek giyilir bu bacaklarla. inşallah erimez, darısı da başıma:)

Teşekkür ederim ama ben biraz tuhafım 100 kişi gelsin giyilir desin ben yine giymem biliyorum kendimi Benim o eteği giymem için o kavisin yok olması lazım aşağısı kurtarmaz :) Amin darısı seninde başına inşallah...

slm. herkese geçmiş olsun..benimde 1 ay doldu . bugün kontrolum vardı.yağ erimemiş.iyi durumda dedi.2.işlem bileklerim için yukarı doğru olacak . 3-4 ay sonra dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…