öncelikle ameliyat olan herkese büyük geçmiş olsun. inşallah her şey yolunda gider hiç erimezler.
benim durumumu sormuşsunuz.moralim oldukça bozuk aslında. 15 gnde yağ erimez sanırım eriyen yağlar değil herhalde. inen şişler sonrası bacak gene eski bacak oldu. yağ mı eridi yoksa çok az mı yağ koydu bilemiyorum aslında zırvalıyor da olabilirm şu an. bildiğim tek şey bu bacaklarla o kadar para verip gene yazın sıcağında pantolona talim edicez. param olsa her ay yağ enjekte ettirim diye arkadaşıma da kesinlikle katılıyorum:)))) ağrısız sancısız bir yöntem en azından benim için. ama yaşattığı hayal kırıklığı ödenen paradan çok daha büyük oluyor. hiç birimizin pişman olmaması dileğiyle.
Missence yazdiklarindan en cok ben etkileniyorum ayni doktora ameliyat oldugumuz icin. En iyisi fazla beklenti icine girmiyeyim. Doktor %70 kalir dedi eger tamamen eridiyse yeniden yapmasini talep etme hakkimiz olmali diye dusunuyorum. Ayrica kontrole gittin mi 15 gun sonra kontrole gel dediler sen ne yaptin? Ya da bu durumu doktorla konustun mu????
Canım baktim şimdi Hasan beye olmussun inşallah hiç erimez ben Hasan beye güvendim ve bunun için ameliyat olmaya karar verdim 2. Yi olacak durumum yok zaten bu yüzden sonuc benim için çok önemli bu arada bacaklarindan akan sıvı kan değil pembe jel demişti Hasan bey bende olmadı ama hatta niye olmadı demiştim çünkü olacak demislerdi bana onceden resmen psikopat durumu yani. bu niye oldu o niye olmadı
Benim yatağa akan sıvılardı ama ayağa tek başıma kalktığımda dizimden aşağı kırmızı renkte kan aktı hemen geri yattım yoksa oluk oluk akcaktı hiç sormadım ne olduğunu dikişlerim mi patladı diye sormuştum meğer dikiş yokmuş sadece normal olduğunu söylediler zaten ilk gün ve gecesi aktı benden 2.gün bişey olmadı.Bu arada bugün pansumana gittim hemde arabayla ve tek yürümem gayet normal şuan ağrı sızı kalmadı Hiç kimse korkmasın ben tek gittim tek geldim Hasan Fındık bana bugün sordu baktın mı aynaya cevap vermedim dedi beğenmemişsin galiba Yok siz iyi yapmışsınızda benim bacak bacak olmuyor ben etek falan giyemem yine dedim Haksızlık etme giyersin neyi var dedi sor arkadaşlarına....Arkadaşlarım bu operasyonu yaptığımı mı biliyor ki hayatta sormam tabi içimden... Ona söylediğim içimden geçen değil bu oldu hiç kimse kötü olmuş demez dedim..Yalnız ordaki rahatlığı çok beğendim ben çok fazla ilgiyi sevmem ilgisizliğide Hiç boğmuyorlar odalar tek kişilik Başıma çok dikilseler ne kaldılar başımda derdim Tamamen ilgisiz olsalardı bu nasıl yer derdim Tam ayarında bir yer..Hasan Beyin ameliyatlarında başarılı olduğu gerçeğine inanıyorum ama benim bacaklarım bu kadar oluyor..Hatta ikinci operasyonu olsam bu seferde aşağılara koydursam diye sordum Yapmam daha ellemem dedi Eee doktor o bilmeyecek ben mi bileceğim demek ki olmuyor..Diyorum şimdi silikon mu yaptırsaydım...Amaann salladım boşveeerrrrrr....
teşekkür ederim canım.eh işte.ama kızlar kimin bacağı çarpıksa morelinizi bozmak istemem ama söylemek zorundayım.görünüşü düzelte bilirsiniz.boşluğu kamuflaj yaparsınız.ama şu dizler.... yürüyünce dizler içeri doğru gidiyor yine de.isterseniz bir ton yağ koyun fark etmez.bunu ancak bir ortopedist düzelte bilir.o yüzden ister yağ yaptırın ister silikon benim bacağım dümdüz olucak diye kandırmayın kendinizi.yürürken mutlaka dizler içeri kayıyor.bunu göz önünde bulundurun lütfen.
mrb ewet yarın saat 9:30 da ferruh bingül yapacak amalıyatımı benim bacaklarım eğri değil aksine çok düzgün sadece aşırı ince bildiğin çöp gibi kalınlaşsın diye bu operasyonu olacagım çok heyecanlıyım ama ferruh hocanın asistanı yeter hanımla az önce konuştum hiç korkma çok basit olacak ve yürüyerek evine gideceksin ferruh hocaya güvene bilirsin çok başarılıdır bu konuda gibi konuşmalar yaptı bende güveniyorum zaten açıkça konuştum 3000 tl benim birdaha bi araya toplayacagım bi miktar değil o nedenle kalıcılık benim için çok önemli dedim ve bunun üstünde çok durdum
kalıcı olacak dedi bilmiyorum herşeyin hayırlısı ferruh hocaya nedense çok güveniyorum
NİSAN 16 sizin bacaklarınız ameliyattan öncede çok sorunlu değilmiş ki. Neden bu kadar dert ediyorsunuz. Haksızlık etmeyin kendinize. Ameliyattan sonra ağrınızın az olması harika birşey. Her yere tek başınıza gitmişsiniz ağrı kesicisiz atlatmışsınız çok şanslısınız.
uzun süredir girememiştim foruma, çok ilerlemiş. nisan 16, zafiyet, smr 79 çok geçmiş olsun.
Canım bacaklarımız çok benziyor , şu anki hali bence güzel olmuş, etek giyilebilir =)
benim de dizlerim alt bacağıma göre daha kalın ve iç kısımda çıkıntılar var
senin sadece diz içlerinden yağ mı alındı , aşağılara da yağ transferi yapıldı mı?
hasan fındık bu operasyonu ne kadara yapıyor ve hastanede kalınıyor mu?
nisan 16 bence bacakların güzel olmuş, daha önceki yazılarda etek giyemem falan demişsin, ama bence etek giyilir bu bacaklarla. inşallah erimez, darısı da başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?