Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...
Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum
çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...
cihantimurun yüzde seksen kalıcı oluyo. şuan yaptırdım tekniği anlatırırmarkadaşlar bacaklara neden kalıcı dolgu koymuyorlar?
kızlar benim 25ci günüm bu gün.hiç ağrım felan yok.ameliyatdan geriye sadece çok az morluk kaldı.eski resimlerimle yeni resimlerimi kıyaslayınca morlukların yok olduğunu görüyorum.zaten her gün yeni resimlerimle eskiler arasında ne gibi farklılıklar var diye bakıyorum.bazen iki resim arasında farklılık görüp erimiş diyorum.sonra duruş farklılıklarından dolayı resimlerin farklı çıktıklarını görüyorum.yani sonuç bu ki gözle görülür bir erime hiss etmedim. etek giyiyorum.pantalon giyince morelim bozuluyor.düzelmemiş sanıyorum.memnunmuyum diye sorusaksınız? eğer utanmadan etek giyiyorsam bir de hevesle yenilerini almaaya çalışıyorsam demekki artık komplekslerim gitmiş.ama bundan da güzel olmasını isterdim. o yüzden 2 ci bir ameliyatı düşünüyorum bazen..şuan için tek isteyim erimemesi.
Geçmiş olsun canım , güzel görünüyorlar eski halini tahmin edebiliyorum .
Yaa sen ayaklarım şişiyor diyorsun daha yeni ameliyat oldun belki normaldirde ben ne yapayım, 4ay oldu hala çorapsız şişiyorlar ameliyat öncesi bunu söylemiyorlar ama sonradan konuştuğum birkaç dr. bu çorapları birkaç yıl giymek gerekir diyor .
eski doktorum ömür boyu giy nolucak ayakta çok duran herkesin giymesi lazım demişti,
nası dayanacaz o çoraplara bilmem valla , giymesemde ayrı dert eskiden bembeyaz olan ayaklarımda kılcal damarlar belli oluyor artık . Bunlarıda herkes bilsin sürekli ödem şişlik varise sebeb oluyor.
Bacaklar eski rengine dönmüyor ve ameliyat izleride geçmiyor 4 tane diz seviyesinde 4 tane kasık bölgesinde ben gibi kahve rengi lekeler kalıyor geçer diyene inanmayın...
Ameliyatın kötü yanlarınıda herkesin bilmeye hakkı var.. Bacaklarımı anneme bile gösteremiyorum
çünki izler belli yani, nooldu burana derse ne diyeceğim diye herkesten çekiniyorum ve çorapsızken diz altı giymek zorunda kalıyorum yani bacakları bu kez izler ve şişler yüzünden saklıyoruz bişey değişmiyor...
kızlar opersayonum oldu hemen yazamadım sonuçları çünkü ağrılarım çok fazla size bilgi vermek için kısa süreliğine bilgisayar başına geçtim öncelikle şunu söyleyim bacaklarım kalem gibi harika oldu ama tabi şu anda çok şiş ve sarğı bezleri var amaliyat hakkında kısaca bilgi vereyim bildiğiniz gibi benim şikayetim sadece ince olmasıydı vücudumun tek yerinden değil bi çok yerine iğneler batmış onedenle ağrılarım bu kadar çok karnım basenlerim ve popomdan yag alınmış ve bacaklarıma enjekte edilmiş 170 cc ya verilmiş her bacagıma amaliyat öncesinde 31 cm di şimdi 34 cm yürüyüşüm çok zor yardımla yürüyorum yan tarafıma yatamıyorum morluklarım çok fazla tüm karın bölgemde iğne delikleri var bukadar işkenceye umarım yağlar erimez şimdilik bukarad yazabiliyorum pazartesi pansumana gideceğim iyi hissedersem tekrar yazarım bu arada elimde resim yok olunca ekleyeceğim sorularınız mutlaka olacaktır ilk fırsatta yazacağım sevğiler...
zafiyet geçmiş olsun umarım sonuç seni tatmin eder resimler görünmüyor
görsek etek konusunda cesaret gelecek. Albüme atarsan sevinirim.
canım bende cihantimura transfer yaptırdım. yaptıranları son hallerini merak ediyorum. mesaj sayım az olduğu için resimleri albümde görebiliyorum. koyarsan etek giyme konusunda cesaret vermiş olacaksın. bu gün 5. günümmm. hoşçakal
Ameliyattan onceki hallerini gorebiliyormusunuz???
mehaba ben de dün ferruh beye ameliyat oldum ama tek başıma yürüyebiliyorum
ben dün 11 de ameliyata girdim kaçta çıktığımı hatırlamıyorum saate bakmadım ama yürüyerek ayrıldım zaten tek gitmiştim terminale gittim gittiğimde 14:20 ydi şehir dışından gelmiştim ankaraya terminalde 17:30 a kadar bekledim bilet bulamadığım için sonrada 10 gibi evde oldum dediğim gibi bu süreçte tek başımaydım yavaşta olsa da yürüyebiliyorum sırt üstü yatabiliyorum bu kısım benim için zor oldu hiç alışık değilim yan yatarım hep ama yan yatınca acıyor
SMR 79, GULERER çok geçmiş olsun
kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle...
foto eklerseniz yorumlarız kızlar...
ZAFİYET, tektash konusunda belirttiğin hususu anlayamadım.
Tektsah sen de açıklayabilirsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?