Bacak dolgusu yaptıran var mı?

torisay
seni unutmuşum
çok geçmiş olsun . ne güzel senin ameliyat sonrası sorunsuz olmuş. darısı hepimizin başına.
sende eğrilik ar mıydı?fotonu bekliyoruz eski ve yeni haliyle

şu an yürüyomusun yoksa sürekli yatıyomusun birde şunu soracağım çorap gece gündüz hep ayagındamı yoksa geceleri çıkarıyormusun ben pazartesi pansumana gideceğim ferruh hoca bana bundan sonra yavaş yavaş düzeleceksin dedi bakalım nolacak

tabi canım gece gündüz çıkarmak yok 1 ay boyunca kullanılacak ilk 4-5 gün hiç çıkmayacak yıkanmayacaksın dedi daha sonra yıkanmak için çıkarlıp tekrar giyilecek eğer çorap gereği gibi kullanmazsa iki bacak arasında asimetri problemi olabiliyormuş

evet yürüyebiliyorum dediğim gibi yürüyebilme problemim hiç olmadı şuan koltukta uzanmış duruyorum ferruh bey bacaklarımı havaya kaldırarak yatmama söyledi

ben bunları sormamıştım söylediğin için çok sağol dün gece çok kaşıntı yaptığı için çıkardım sabaha karşı annem yeniden giydirdi bundan sonra çıkarmam

Operasyon geçiren tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun.Umarım yağlarınız erimez ve sonuç istediğiniz gibi olur...

Darısı bizlerin başına.

teşekkür ederim evet doktorun söyediğine göre eğrilik varmış

Çok geçmiş olsun canım,bende de eğrilik var...Henüz çok erken biliyorum ama şu anki görüntünde eğriliğin gittiğini farkedebiliyormusun.

Doktoruna yağ dolgusu ile eğriliğin tamamen gidebileceğini sordun mu yada doktorun o konu hakkında ne dedi, açıklarsan çok memnun olurum. Teşekkür ediyorum.

teşekkür ederim canım, ama çokmuş yaa.. çoğu doktor muayeneye ücret almıyor bile, en azından 100 falan olsaymış

Bu doktorların mantığından bişey anlamadım.Muayne ücreti almaları banada çok insafsızca geliyor,sonuçta bizler muayne olup ameliyat olucaz, reçete yada tedavi uygulanmıcak ki...

öncelikle diz içlerimden yağ alındı benim dizlerim birleşiyordu ama böyle birbrirne daha yakın ve güzel görüneceğini söyledi sonra dizin altındaki fazla olan o boşlağa(dizle baldır kasının başladığı üst uç arasındaki kısmı) doldurdu ben buranın aşırı dolmasını istemedim bana hasta resimlerini gösterdi ben onlarda beğenmediğim ben de böyle olmasın dediğim kısımları söyledim mesela bir hastanın bacağı bana göre fazla kalınlaştırılmış ve diz altında hiç boşluk kalmadan aşağıya devam ediyordu hasta memnun kalmış ama ben bu durumu beğenmedim benimki böyle olmasın dedim burada biraz boşluk olması gerekiyor internetten bacaklar inceledik falan ben ne istediğimi anlattım sonuçta daha çok yeni ama şuanki halinden oldukça memnunum eğrilik tabiki kalmadı

Arkadaşlar şunu merak ediyorum lütfen cevaplarmısınız....YAG dolgusu belli noktalaramı oluyor yoksa tüm bacağamı enjekte ediyorlar...benim gittiğim dr sadece dil altımdaki boşluğa ve bileğime yapacağını söylemişti...Sizlerde de öylemi oldu.

Bu doktorların mantığından bişey anlamadım.Muayne ücreti almaları banada çok insafsızca geliyor,sonuçta bizler muayne olup ameliyat olucaz, reçete yada tedavi uygulanmıcak ki...

womanwoman aklımı okudun resmen.. Tamam o kadar sene okumuşlar hakları ama sadece senin bacağına ameliyat uygun ya da değil demek için 250 lira almak insafsızlık.

diz altındaki boşluğa, dış baldır kası(m.gastrocnemius kası=parmak ucununda durduğunda arkada belirgenleşen kas)nın hizasında, iç baldır kası(m.soleus=ayak bileğini baldırına doğru yakınşatırdığında oluşan kabartı)hizasına ve ayak bileklerine yapılabiliyor yani nereye yapılmasına ihtiyacın varsa

Alıcam bi şırınga göbeğimdeki yağları çekip çekip bacağamı enjekte edicem:))) Eridi erimedi derdinde yok....eridikçe vur gitsin yağı:))))

Sağol canım uygulama aynıymış, bölgesel değil gerekli görülen noktalara yapılıyormuş.Ben doktordan doktara fark varmı diye merak etmiştim.

SMR79 size tavsiyem DEMONİAC adlı kullanıcının yazdıklarını okumanız. Oda ferruh beye ameliyat olmuştu ve çok ama çok ağrıları vardı. Uzun süre ağrıları oldu. O galiba ağustosta ameliyat olmuştu tam hatırlamıyorum. Önceki sayfalardan yazdıklarını bulabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…