kızlar
bayağı bir geşilmeler olmuş,ama çok yoğunum ve tam olarak okuyamadım.
Neyse Allah hepimiz için en iyi yolu göstersin diyelim,
SONPİNAR bende de eğrilik var, ben de lilaccın bacaklarını çok beğendim.görüşme için lilaccın doktoruna gideceğim.ama muayane ücretli biraz zor olacak sanırım .
umarım bu yaz fırsat bulup ameliyat işini halledersin. benim bir dahaki bahara kalacak gibi.
benim ameliyat tarihim 14 mayıs bende gün yaklaştıkça heyecan yapıyorumbitsede kurtulsam gözümü bi açsam bi kapasam
gülerer selam kime yaptırdın transferi?
benim ameliyat tarihim 14 mayıs bende gün yaklaştıkça heyecan yapıyorumbitsede kurtulsam gözümü bi açsam bi kapasam
kesinlikle çok haklısın fiyatlar yüksek aslında söyle bişey olmalı bikere olursun ve parası neyse verirsin ama erime olursa ikinci yada üçüncüsü kesinlikle ücretsiz olmalı :)) ne ii olurdu gerçi ozamanda fiyatı iyice yükseltirlerdi
kızlar bende cihantimura yaptırdım 3 sene ömceli hastalar bile aynen duruyomuş, kendinizin vücut yağıyla transfer yapıyo. kimyasal hiç bişey yok. önce istenmeyen kısımdan benim bel yan taraflarımı aldı, sonra bi işlemden geçiyo yağlar yağ kan ve en önemlisi prp yada kök hücre galiba üçe ayrılıyo sonra yağ zenginleştiriliyo prp hücreyle aynen istenen yerlere veriliyo.
bitti gitti şuan morların iyileşmesini bekliyorum. çünki canım çok tatlı çorap çok sıkı çıkarmaya korktum, halbuki masaj hareket ve yıkanmak tam tersi iyi geliyo. memnunum şükrediyorum
kızlar!!!
kim üstüne almak istiyorsa alsın.
bizi burada yalan yanlış bilgilerle kandıran ya da kandırmaya çalışan kim varsa Allah belasını versin.
başka da bir şey demiyorum. kişi kendini bilir, varsa yanlışı havlamaya başlar ...
ozgurdu...nasılsın...senin bacakların ne durumda...erime var mı?
Selam canım ben ameliyat olmadım ki.Muayene günü almıştım korkudan onada gidemedim halen takipteyim.ben silikondan başka birşey düşünmüyorum çünkü eridi erimedi stresi yaşamak istemiyorum.mayısı bekliyorum.EŞim parayı o zamana ayarlıyabiliyor.Çok istiyorum yaptırmayı ama korkuyorum da
ZAFIFE bacim son durumunu merak ediyorum...ayrica hasan findiga ve ahmet karacalara islem yaptiranlarin durumu ne acaba,bilen varsa yazarmi rica etsem,,,,yogun calistigimdan buraya cokca giremiyorum,hepinize sevgiler selamlar[/QUOT
ZAFIFE bacim son durumunu merak ediyorum...ayrica hasan findiga ve ahmet karacalara islem yaptiranlarin durumu ne acaba,bilen varsa yazarmi rica etsem,,,,yogun calistigimdan buraya cokca giremiyorum,hepinize sevgiler selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?