Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...
Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.
SMR79
Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....
Ayıp çok ayıp...
Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...
Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.
SMR79
Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....
Ayıp çok ayıp...
Resimlere bakabilirsinizzzzzz
bence bir artniyet yok 2. ve 3. resimlerin onun bacağı olmadığı bariz belli bacak şekli dizkapakları çok farklı bacak rengi de farklı yani bunun anlaşılması çok basit kendi bacağı gibi göstermeye çalışmamamış bence bana bu resim çok tanıdık geldi ben de ferruh beye ameliyat oldum onun gösterdeği hasta resimlerinden birine çok benzettim ondan alıp koymuş ol abilir belki zaten smr daha kontrole gidip öncesi sonrası resmi çektirmedi yazdıklarına göre zaten böyle bir resim koyamaz ama açıklama yapmadığı için yanlış anlaşıldı gibi geliyor bana
torisoy...geçmiş olsun...senin durumun nasıl oldu...maşallah sen kolay atlatmıştın...nezaman görücez bacaklarını?
canım nasılsın. ya ben sana çok soru sordum biliyorum ama ne yapayım çok güzel olmuş bacakların ondan. :) 1 ay oldu sanırım sen ameliyat olalı. nasılsın. eski formunda mısın. ağrı sızı hareketlerde kısıtlama varmı? morluklar nasıl geçtimi. bazı arkadaşlar morlukların geçmediğini , iz kaldığını, zaman zaman şiştiğini anlatıyo da. ben kararlıyım ameliyatta ama zamanına karar veremiyorum ondan bu sorularım. kusura bakma ne olur?
ferruh bingül amaliyatımı yaptı bugün birazdaha rahatım 4. gün ve kendim yürüyebiliyorum en azından tuvalete tek gidiyorum biraz sürüklüyorum ayagımı sonra adım atmaya başlıyorum ağrım yok ilaçlarıma devam ediyorum ve çorabımı çıkarmıyorum ama yarın banyo yapacağım sonra dr. gideceğim iyi hissedersem ordan işe geçebilirim bu gece ezikler ve morluklar yüzünden çok ii uyuyamadım etlerim simsayah olmuş ama oda geçecek bacaklarım okadar güzelki inşallah emeğime karşı erimez :)))
arkadaslar ben dun oytun idille silikon icin gorustum daha once okuduysaniz yag transferi yaptirmistim ama pek memnun kalmadim benim sorunum incelik sanirim mayista silikon taktiracagim ama acidan ve nebiliyim backlarimin sakat kalmasindan korkuyorum oytun bey boyle birsey olmaz dedi ama ya kangren olursam of cok kararsizim silikon taktiran arkadaslar yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun
xoxo
gülerer selam kime yaptırdın transferi?Şimdilik etek giyemiyorum çünki şişler. Bide morluklar var. Korseyi de çıkarmaya cesaretim yok.Ama şişlik morluk için korse çıkıp masajla verdiyi jeli sürmem lazımmış. Korseyi giyerken ağrır diye çıkaramıyorum. Ama çarşamba ilk banyomu yapıcam. Gene merkeze gidicem. Hastalarının cilt bakım kampanyası varmış. iznimi değerlendireceğim hani.
cevapladığın için çok sağol canım
peki kendi kliniğinde fiyat değişiyor mu?
sedasyonla da aynı başarılı sonucu elde edebilir mi?
klinikle hastane arasında bin tl fark var genel anestezi ve hastane biraz daha pahalı tabi özel hastane olduğu için bence böyle bir operasyon için genel anesteziye gerek yok
klinikle hastane arasında bin tl fark var genel anestezi ve hastane biraz daha pahalı tabi özel hastane olduğu için bence böyle bir operasyon için genel anesteziye gerek yok
arkadaslar ben dun oytun idille silikon icin gorustum daha once okuduysaniz yag transferi yaptirmistim ama pek memnun kalmadim benim sorunum incelik sanirim mayista silikon taktiracagim ama acidan ve nebiliyim backlarimin sakat kalmasindan korkuyorum oytun bey boyle birsey olmaz dedi ama ya kangren olursam of cok kararsizim silikon taktiran arkadaslar yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun
xoxo
peki klinikte olursa fiyat ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?