inanıp inanmamak size kalmış arkadaşlar keşke tüm resim çektirseydim ama evdeki resimlerime bi bakıp tüm yüzümünde içinde olduğu bacak resimlerimi koyacağım birde amaliyat sonrası mini etekle resimlerimi koyacağım sonra " çok ayıp " diyen arkadaş ne diyecek bakalım ben bu amaliyatı oldum ve şimdi bacaklarımdan çok memnunum bu arada dr adını veriyorum inanmayanlar ordan sorabilir o bacaklar banamı ait başkasınamı(
smr sen kontrole gittin mi ferruh beye resimleri sen evde çorabını çıkarıp mı çektin
teşekkür ederim canım benim ))) ağrım yalnız ilk 3 günde oldu zaten.şuan hiç bir ağrım yok.ameliyat olduğumu zaman zaman unutuyorum.çok kolay bir ameliyat.hatta ben bunu ameliyat bile adlandırmak istemiyorum o kadar kolay yani.morluklar hiç kalmadı gibi bir şey.yani rahatlıkla çorapsız dolaşa bilirim ameliyat olduğum anlaşılmaz.şişme de yok.ama evet izler var ben gibiler.şimdilik koyu renkleri.onların düzelmesi aylar alır.ama yine de izler hep kalıyor.bunu her kes söylüyor tam gitmezler diye.ama öyle rahatsız edici diyiller gerçekden.bir kaç ay sonra çok daha azalırlar.ama şuan bile beni hiçmi hiç rahatsız etmiyorlar.resimlerimi çekip fark varmı diye bakıyorum.yukarılarda bir erime hiss etmedim.ama bileklerimde birazcık erime var gibi.resimlerde santim santim yaklaştırıp bakıyorum.bileklerimde farklılık var gibi.ama bu psikolojik de olabilir.belki de erimemiştir bana oyle geliyordur..keşke ancak bileklerimde olsa da yukarılarda olmasa.1 ayımı doldurdum daha 2 tehlikeli ay var önümde.onları da bitirelim eriyip erimediyine bakıcaz.seninki incelikmi çarpıklıkmı canım,bence maddi durumun yeterliyse ameliyat ol bitsin bu işgence.
başka resimlerde çekeceğim boytam tüm olarak onları koyacağım azaman daha net anlaşılır ferruh hoca cuma günü yine çağırdı bikere daha bakalım dedi son kontrol sonra biter galiba
smr sen tam olarak kacinci gun kontrole gittin kontrolde pansumanli yerler temizlenip tekrar mi bantlaniyo ve de nasil banyo yaptin pansumanlar islanip cikmaz mi bantin yapiskanligi gitmez mi
ben dr gitmeden bikaç saat önce banyo yaptım ama bandajları açmadan elimi bile vuramıyordum vücudumda batikanların izi vardı onları yavaşça onları temizledim bandajlar çıkmadı fön makinasıyla kuruttum bandajları ve çorabımı giydim gittim orda çorabı çıkardılar bandajları çıkardılar pansman yapıp resmimi çektiler sonra tekrar bandajladılar cumaya kadar banyo yasak gitmeden yikanacağım aynı şekilde bandajları çıkarmadan dr. dediki tekrar resim çeker ilk günden buyana olanları karşılaştırırız... dedimki incelme olacak demi biraz hacmi düşecektir ama eski resimlerine baktığında yinede orantılı kalınlaştığını anlarsın dedi birde bacağıma baktığında anotomisi hiç bozulmamış şahane bacakların oldu dedi cuma günü gelişmelerinide ayrıntılı yazarım arkadaşlar ben ankaradayım bacaklarımı görmek isteyen varsa bişekilde ayarlana bilir özelden yazarım mail adresimi falan
ben hic varis corabini cikarmadim icindeki durumu bilmiyorum ama beldeki bandajlari nasil yikayacagimi cozemedim cunku cinde pamuk var suyu emicek sen suyun altina girmedin vucudunu parca parca yikadin heralde ben yikanmadan once doktora sorayim en iyisi nasil yikanicam diye benim aklima hic yatmadi corabi da yikamak gerekiyo bir de bacagimiza sarili buyuk bandaji da mi cikarmadin
smr 79 ,sarpo ile bacak resimlerinin,hatta terliklerin ,kisacasi herseyin tipa tip ayni olmasini neyle aciklayacaksin,insanlarin duygulariyle oynamaya kimsenin hakki yok...bence dogruyu yaz yada hala yazmaya devam etme...bence herkes gercegi anlamistir ama tüm yazilari sirayla okumayanlarada haksizlik etme...senden kimse boy resmi istemiyor,sarpo ile tipa tip resimlerin neden ayni onu acikla...
Pes diyorum baskada bisey demiyorum.Heriki resimde ayni, bunu editorde onayladi.
söyleyebiliyoruz
Resimleri dr. Cekti diyor vede resimlerin eklenme gunu pazar:) SANİRİM FERRUH BEY ACİL PANSUMANDA YAPİYOR... semra hanim bu operasyondan sonra bi kac hafta topuklu giymek yasak... ferruh hoca gibi isinin ehli bir hoca topuklu ayakkabi bulundurup resim cekmez....OPerasyon geciren arkadaslarim da bunu onaylikcaklardir....
Kızlar merhaba epeydir yoktum biraz stres attım termal otele felan gittim ailecek ,, ama ameliyatım yaklaştı yinede streslenmemek mümkün değil...
smr79 un resmini ben neden göremedim silmiş mi? acep arkadaş listemde olduğu halde göremedim.
Ama sarpo dediğiniz arkadaşın bacakları çok süper olmuş. onun eski haliyle benim eski hali de nerdeyse aynı gibi ama,, onunki çok değişmiş benimkini o kadar güzel yapamadılar taa bursalara boşuna gitmişim ...
sarponun doktoru ferruh beymiş. Bende zaten ikinci ameliyatım için ferruh beye karar verdim sayılı günler sonra inşallah benimkilerde çok çok güzel olur.. Darısı herkesin hepimizin başına...
Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun..
Yaa aklıma ne geldi toplu sünnet yaparlarya çocuklara onlara döndük bizde sıra sıra hepimiz yataklarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?