sagol canim dusuncelerini paylastigin icin. ameliyat asamasina gelene kadar cogu seyi arastirmisindir diye dusunurek sence hangi doktorlarla görusmem gerekir bri fikrin varmi bir yerden baslamak istiyorum cesaret edemiyorum. bide tabiki bana en uygun olanini yaptirmak istiyorum, korkuyorumda para icin sunu yap bunu yap diycek diye doktor. o yuzden isini bilen ve gerekirse hayir yaptirma diyecek kadar durust olan doktorlarla görusmek istiyorum..
sen hangi doktorlarla görustun ?? ve hangi doktora yaptirmistin ?? cok sagol canim seninde kafani sisirdim..
ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .
arkadaşım bu yağları eritiyo olmasın.
Kandolaşımı falan etkili bişey. Harbi dolaşımını hissettiriyomu, kullandınya.
resim çektire bilirsem eklerim 20 gün oldu amaliyat olalı her bacağıma 175 cc koymuş yağlarıda karnımdan ve popomun alt kısmından almış dr. bu şekilde kalırsa ii beni tamamen uyuttular :)))
gülerer canım bacakların çok güzel olmuş maşaallah.. Ama ilk hali nasıldı bacaklarının cnm?sorunun çarpıklıkmıydı yoksa incelikmi?
selam kedicik.senin doktorunun adini yazabiirmisin...selamlar sevgiler
arkadaşım, bu alışveriş sitesi konusundada bana yardımcı olurmusun. siparişi tam olarak istenenleri yazıyorum kart nosunu güvenlik nosunu ok liyorum. banka onaylamadı gibi bişey diyo. bi şifre falan gerekiyomu bankadan alınan çünki kartla başka yerlerde sorun hiç yaşamıyorum.
bide resimlerini son hallerini görebileckmiyiz.
zannetmiyorum çünkü varis çorabı da kan dolaşımıyla ilgili bildiğim kadarıyla, ameliyattan sonra kan dolaşımı rahat olsun varis olmasın diye. yanlış mı biliyorum aceba??
bankayı özelden yazıyorum.
ben iki gündür varis çorabını çıkarıp bunu giydim ama evde oturduğum için giydim, ayakta dolanmıyorum. bir de korse var üstünde o yüzden anlayabildiğim bir değişiklik yok. varis çorabı kadar işe yaramıyordur o kesin. cumartesi mecburen giyicem varis çorabını tekrar.
resim ekliycem ama ben şu an kendi evimde değilim, yaşadığım şehirde bile değilim annemdeyim. eve dönünce mümkün.
bu sıteyı banada özelden atabilirmisininz.
zannetmiyorum çünkü varis çorabı da kan dolaşımıyla ilgili bildiğim kadarıyla, ameliyattan sonra kan dolaşımı rahat olsun varis olmasın diye. yanlış mı biliyorum aceba??
bankayı özelden yazıyorum.
ben iki gündür varis çorabını çıkarıp bunu giydim ama evde oturduğum için giydim, ayakta dolanmıyorum. bir de korse var üstünde o yüzden anlayabildiğim bir değişiklik yok. varis çorabı kadar işe yaramıyordur o kesin. cumartesi mecburen giyicem varis çorabını tekrar.
resim ekliycem ama ben şu an kendi evimde değilim, yaşadığım şehirde bile değilim annemdeyim. eve dönünce mümkün.
Şu çorap işini eritmesin dedimya niye çünki genelde bölgesel incelme programlarında ne yaparlarsa yapsınlar sonuç kan dolaşımını hızlandırıcı yöntemlerle kullanılıyo bize fazla kan dolaşımı dokanır bacaamıza bacım. bööle kitap gibi durcak bizimkisi
Hadi hayirlisi, insallah istedigin gibi olur hersey.. her ameliyat olana kendim olmus gibi seviniyorum... en iyi birbirimizi biz anlariz.. esim hala neden yaptirmak istedigimi anlamiyor, cok guzelmis bacaklarim, eeee bide gel bana sor, sagolsun demekki beni okadar seviyorki her halim guzel geliyorbaska aciklamasi olamaz... allah razi olsun istiyorsan gene yaptir eger mutsuz hissediyorsan kendini dedi..
14 mayis benim dogum gunum insallah senin icinde hayirli, mutlu bir gun olur canim..
seda001
ben de istanbul dışındayım ve bu yaz ameliyat olamayacağım için istanbula doktor turu yapmayı düşünüyorum. en azından görüşmeleri bu yaz bitirmeliyim ve karar vermeliyim.
bende de yağ yok ve kilo almakta ben de zorlanıyorum. 1.61 ve 49 kilodayım. sanırım bana yağ operasyonu zor olacak,ama slikondan da korkuyorum. beklemediyim belki bir yöntem çıkar diye düşünüyorum
inşl canım
dua et bize
KIIIZLAAR ben bida ameliyat oldum hemde iyilestim bile çok şükür ay elhamdülillah atlattım.
Fındık burnum, beyonce gibi dolgun üst bacaklarım , benlerden lekelerden arınmış ay gibi yüzüm oldu
gecmis olsun canim, cok sevindim senin adina..
Kime ameliyat oldun, ve nasil dolgun oldu bacaklarin, ve fiyati nekadardi ?? iyilesme suresi nekadardi ??
resimlerin varmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?