Bacak dolgusu yaptıran var mı?

benim bacaklarım hala çok güzel,ameliyat olduğumdan beri etek ve elbise giyiyorum,çok memnunun
foto eklerim yakında

Sarpo senin adina cook cook sevindim, sanirim sen de Ferruh Beye yaptirmistin? Acaba diger arkadaslar nasil yani Ferruh Beye yaptirip da memnun olanlar cogunlukta mi? Darisi basima!

ben de nazım durağa yaptırdım.sonuç hüsran tabii.işin ilginç tarafı ben popoma liposuction için gittim adam sana protez lazım dedi nasıl kandım yaptırdım anlamıyorum.su anki durum hem popomdan şikayetçiyim üstüne ne etek ne çizme hiç bişi giyemiyorum.cıkartmak istiyorum ama aynı şeyleri yasayacağımı düşündükçe cesaret edemiyorum.kışa yaptırmayı düşünüyorum 4 sene oldu neredeyse.ahhh ahhhh(

amaaanbe.. resimerine baktım daa süper olmuşsun yahu.. bence tüm yaz mini etek giy ve acısını çıkar yaniii..hangi doktora ameliyat olmuştun..ümitlenebilir miyim acaba:)??

teşekkür ederiiim. ahmet karacalara oldum. ümit her zaman var onu hiç kaybetmemek lazım ama dur bakalım 3 ay bitsin ne olur erir mi kalır mı.
ameliyat olan arkadaşlar doktorunuza hiç sordunuz mu spor yapmak iyi midir kötü müdür ameliyattan sonra. ben unutmuşum sormayı. biz akşamları yürürdük hep eşimle şimdi bilemedim yürüsem mi iyi kas mı olur o yağlar yoksa erir mi.

AMAAANBE ; sen kontrole gitmeyecekmisin birdaha? Bu soruyu bende merak ediyorum. Sorarsan sevinirim...

Merhaba kızlar....
Ben buranın eski yazanlarındanım.
Daha önce Elif ve parantez isimleriyle de yazıyordum.
Çok eski sayfalarda tabanlık çözüm olabilir mi acaba diye tartışmıştık.

Ben bir çözüm buldum gibi.... İşe yarayıp yaramadığını göreceğim önce...
İncelikten değil de eğrilikten yakınanlar için yazıyorum şu an:

Dış tarafı daha yüksek tabanlık bacakları birbirine yaklaştırıyor gibi gelmişti bize.
Şu an ise başka bir şekil tabanlık araştırıyorum. Bizde bilekler de eğri.. Çirkin duruyor.
Düşük tabanların kullandığına benzer bi tabanlık uydurup evdeki malzelemelerle denemeye çalışıyorum.
Ayağın içe bakan orta kısmını yükseltince (altına bişeyler doldurup) bilekler düzeliyor. Ağırlık merkezine dönüyor sanki.
ayak bileği düzelince bacak da daha düzgün görünüyor. Bu şekilde yürümeye çalıştım.
Önceden iç bacak kası yapmak için uğraştığımız gerilmeyi hissettim.
Bu şekilde yürürsek kendimizi zorlamadan iç abacak kası da oluşabilir.

* Hem ameliyatsız sadece tabanlık kullanarak ayak bileği düzeliyor.
* Hem de düzelen bilekle yıllardır eğrilikten kullanamadığımız ve gelişmeyen iç bacak kasları gelişiyor
Yani ikinci bir düzelme daha yaşanıyor.

Eğer bu işe yararsa bacağı doğal olarak bayağı bi düzeltip, sonra kas gelişiminin sonunda eğer yine diz altlarında
sadece bir noktada hala çukurluk kalıyorsa sadece orayı doldurtarak durumu çözebiliriz. Çok daha basit bir operasyon olur.
Hem de kemik kırdırmadan ayak bileği de düzelmiş olacak.

Ben bie ortopediste gideceğim ilk fırsatta. Kişiye özel tabanlıklar yapılıyormuş.Ayağın basma durumuna göre.
Bizde eğrilik olduğu için zaten ayaklarımız doğru basmıyor.

Kızlar ameliyata karar vermeden önce tabanlık için bi doktora görünün derim...
Ne kaybederiz....
Ameliyat olup hüsrana uğramayalım.....

Evde ayağınızıın orta iç kısmına bişeyler koyup bileğinizi düzeltmeye çalışın... Valla düzgün görünüyor....

Süpersin:):) Gerçekten tebrik ediyorum...

dıor , amanbe hoşbuldum teşk ederim arkadaşlar
amanbe memnunsun sanırım sonuctan gördüm fotonu gerçekten cok güzel olmus ne kadar oldu amelıyat olalı ben bayadır giremedim
kime amelıyat olmustun

maxins hadi icat et şu tabanlığı hemen alırız bizde :)) süpersin valla inşlh işe yarar fikrin canım büyük buluşa imza atıp kurtarırsın bizide:)) dua edicem bol bol:)

dıor , amanbe hoşbuldum teşk ederim arkadaşlar
amanbe memnunsun sanırım sonuctan gördüm fotonu gerçekten cok güzel olmus ne kadar oldu amelıyat olalı ben bayadır giremedim
kime amelıyat olmustun

teşekkür ederim leydi. memnun muyum bilmiyorum en azından daha rahat bir yaz geçiricem eskisinden çok iyi oldu ama eridi mi aynı mı anlayamıyorum pek.biraz vakit geçsin anlaşılır heralde. ahmet karacalara oldum 30 nisan.

evet arkadaslar kararimi verdim cuma gunu implant icin olcumlerim yapilacak ve cmts ameliyat olacagim bana sans dileyin canim cook aciyacak sakat kalirsam falan diye hala korkuyorum ama deneyecegim sizi gelismelerden haberdar edecegim

oytun idil 5500tl bu arada gecen sene yagtransferimi 4000 tl ye yaptirdigima bakarsan oldukca mantikli ama benim sorunum incelik yamukluk degil hasan findik ile gorustum o 10000tl demisti fakat foto falan gostermedi oytun bey foto video gosteriyor implantlari gosteriyor ne nasil gozukecek 3ç. gun nasil yuruyeceksin gosteriyor soyledigine gore 100 kez bu ameliyati yapmis ve dunyada bu ameliyati en cok yapan dr 200 kez yapmis .bu arada toplamda 5 dr ile gorustum bir tanesi oldukca unlu ve degerli sakat kalmazsin ama memnuniyeti yuksek bir ameliyat degil demisti daha sonra bir baska dr ile gorustum oda cokta komplike bir ameliyat olmadigini korkmamami (bu dr ablamin esinin universiteden ev arkadasi) ama memnuniyetin yuksek olmadigi bir ameliyat oldugunu en fazla cikartacagimi ve paramin gidecegini soyledi yani aslinda sadece acidan korkuyorum ve 1 hafta izin alabildim insanlarin anlamalarindan korkuyorum cunku gercekten cok sahane birsey beklemiyorum izde gecer diye dusunuyorum yag transferinin izleri neredeyse kalmadi ne biliyim bu arada oytun beyi de sektorde arastirdim herkes bu konuda en iyilerden biri oldugunu soyledi tabi yetmedi googleladim 678. sayfaya kadar gelebildim ama kotu birtek yazi bulamadim ben sadece sakat kalmaktan korkuyorum ama dedigim gibi Orhan Cizmeci prof (bu arada yag transferi kok hucregibi islemler yada bacak yapiniz uygunsa implant icin gidebilirsiniz oldukca etik ve nasil diyeyim gorusme sonrasi aklinizda hic soru isareti birakmayan isinin ehli biri)ve benim bacaklarim cok fazla kasli olmasi nedeniyle yapmak istemedigini ama yaptirirsamda tehlike olmadigini (genel ameliyat tehlikeleri haricinde)soyledi hadi bakalim ama mutlaka hepinizi bilgilendirecegim ama oncelikle 2 ay yogun hareket yok oyuzdende 2 haftada 1 aldigim temizlik gorevlisi arkadasi haftada 1 alacagim ama 2 ay sonra artik implantlar benim olurmus ve sorun yasamazmisim bua rad pimpirikli bir insan olarak internette aylardir arastirma yapiyorum yabanci bloglar ve forumlar buldum 2001 de yaptirmis bir suru insanlarla karsilastim sorunlari sadece kayma veya boyut kucuklugu olmus bazilari pek can yanmasi yok diyor bazilari 2 ay kendilerine gelememisler ama foruma bakarsaniz yag transferi sonrasi cani cok aciyan sorunlari olan arkadaslar olmustu amaben ilk gunden itibaren neredeyse hic aci cekmedim
neyse destanimi burada son vereyim artik

saol cvp verdiğin için ....bende geçenlerde üniversite araştırma hastanesine gittim..yağlar eriri tutunmaz ne yöntemle yaparlarsa yapsınlar dedi..implamantlara gelince eğer kaslara yapışırsa emboli oluşturur dedi...oytun bey sana bu şekildeki risklerden bahsettimi...birde senin bacaklarında benimkiler kadar kötümü..ben yukarıya bi foto koymuştum..benimkiler resmen parantez...üst kısmıda açık ama orayı çok takmıyorum..alt ksım düzelince o da düzeliyormuşş...öyle dediler...

maxins
ben de bazen evde aynada bacaklarıma bakarken, ayak bileklerimi kasıyorum,yani büküyorum. tam anlatamadım sanırım,ama bileklerimde değişik hareketler yaptığımda diyeyim, bacaklarım daha iyi görünüyor. hatta bazen bileklerimden bacağım kırlıp(allahım neler diyorum)düzeltilse bacaklarım düzelir diye düşünüyorum.
sen hangi ortopediste gitmeyi düşünyorsun. gittiğinde bize de haber verirsin değil mi.
verdiğin bilgi için de teşekkür ederiz.güzel gelişmler olur umarım

verda_purple
benimkilere bak istersen, 542. sayfada...daha kötüleri var yani:)((artık güleyim mi,ağlayayım mı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…