Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Geçmiş olsun.İnşallah herşey istediğin gibi olur...

ayhhh bacak resimlerin süperdi harika görünüyor bencede ben senin yerinde olsam etegi üztümden hiç çıkarmazdım darısı bizlere inş .. özgürdü sende bi cesaret bulup olamadın ameliyat napcaz biz bilmiyoruz şu cesareti bi toparlasak arkadaşlarımızın sonuçları yüz güldürücü olur hep inşallahda bizde oluruz ameliyat

hayatgunes...geçmiş olsun....ağrın fazla değil heralde...bu da çok güzel.Korkulacak kısmını atlatmışsın sen..sonucu iyi olacaktır...
Diğer bacağının aynısı olmaz belki ama..gerekirse yağ dolgusu ile rötüş yapılabilir...
Tekrar geçmiş olsun.

Haklısın canım.Para buldum ,zaman buldum ,cesaret bulamamıştım.Şimdi para buldum ,cesaret buldum, zaman bulamıyorum.Birde Oytun İdil tatile çıkıyor iyice sarpa sardı benim işim.Şeytan git hemen ol diyor ama işim gereği ayakta çok kalıyorum.Ne yapacağım bilmiyorum.

Su ay mrb.nasıl oldu bacakların?ikinci operasyonu ne zmn olacaksın sen cnm?bende saffet örsü düşünüyorum ama o implant yapıyormu birde onu danışmak istiyorum sen biliyormusun cnm?mail attım ama daha cvb gelmedi.

SEVİNÇ BACIM
sen hangi onepte yaptırdın erime oranı ne ölçüde olacak diyolar, fiyat çok uygun geldi. doktorun tanınmış doktormu. en önemlisi de memnun kaldınmı. yağ konulması olayı ameliyat gibi yatmalı uyuşturmalı değilmi üç seans nasıl katlanacaksın. ben transfer yaptırdım bayaa zordu. bildiğin ameliyat narkozlu falan.

resim koydunmu merak ettim. babay bacım,

ben ankara onepte yaptırdım, doktorum ünal şahin.arkadaşım daha önce ünal beye ameliyat yaptırdığı için, bu fiyat indirimli yapıldı bana. yoksa çok daha pahalı. ankara onepte hıfzı bey daha tanınmış birisi, ama forumda leydi diye bir arkadaş ona yaptırmıştı yağ transferini, sorunlar yaşadım deyince ben onu seçmedim. belki de o daha iyidir, bilemiyorum.ameliyatım anestezi oldu, çünkü lipoda yapılmıştı, fakat diğer seanslar local olacak.ameliyat sonrası ben zorlanmadım aslında, çok rahat geçirdim.fotoğraf makinem işyerinde kalmış, işe dönünce çekip koyarım resimlerimi, benim diz içlerinden yağ alındı,( bu bile bana çok iyi moral oldu) yağ trasfreri de yapıldı, ama bence konulan yağ çok da belli olmuyor. az koyduğu için olabilir.
doktorum her gittiğimde kendinden çok emin konuşuyor, çok daha güzel olacak merak etme diyor... bakalım..

bu arada, bugün akşama kadar alışverişteydim, tam 5 tane elbise aldım, kısa kısatabiii bacaklarımda bir o kadar ağrımışş
bana sorarsanız dümdüz değil bacaklarım, ama aynaya bakınca da rahatsız olmuyorum..

SEVİNÇ; daha ilk seansta sana 5 tane kısa elbise aldıran bu operasyonun sonuçlarını inan çok merak ettim. Lütfen en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz...

merhaba saddy saffet örs dediniz kayseridemi yaşıyorsunuz bende kayserideyim onur gürbüzdende genital estetik bölümünde bahsedilmiş kayseriden doktorlar bunlar kayseriden arkadaşlar var bu forumda demekki :)) sevindim buna öyleyse

Iremsucuk selam.bende kayseride yaşıyorum...bende mart ayında yağ enjeksiyonu yaptırıdm.şuan fazla erim olmadı ama benim bilekler çok ince tekrar gerekiri demişti. 3 ay sonra falan yapalım dedi ama ben daha yaptıramadım.bakalım 2.ciyi düşünüyorum...

Fiyat olarak 1200tl..ama 1000 tlye zor ikna etmiştim:)))

slm...fazla erime olmadı ama bileklerim hala çok ince.(zaten benim bacaklarda çarpıklıkta vardı..)2.ciyi düşünüyorum ama ayarlayamadım kendimi..bakalım olmak istiyorum tekrar.....

Aslında bana silikonda yapabilirm demişti .ama ben istememiştim.risklerini okumuştum..implant konusunuda bilmiyorum sormadım onu..

su ay arkadaşım bu dolguyu ne amaçla yaptırdın bacak eğriliği için mi ben fazla okumadım burda yazılanları ama ben saffet örsü bir ara bacaklarıımın çarpıklıgına taktıgım çok üzüldüğüm bi zmanda ne kadara mall oluyor nasıl yapılıyor diye araştırırken isim aklımda kalmış siz nasılsınız şimdii

benim diz arası çok açıktı. zaten çarpılıkta çoktu. en azından diz arası biraz kapansın dedim. biraz dizlerim dolgun görünüyor şimdi..ayrıca bileklerimde çöp gibi. :)) olduğu kadar artık...

Bende bi bilgimi alsam acaba ya benimde üst bacaklar çok çarpık emin ol benim bacaklar seninkinden çarpıktır pparatez bacak diyolar zaten birleşmiyo ortası açık ( ayrıca neresindesin kayserinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…