merhaba. Bu cumartesi dr nazım durakta bacak implantı yaptırdım. Ama ssadece sol bacağıma. Çünkü küçüklüğümde geçirdiğim ameliyattan dolayı sol bacağım daha inceydi. Bu cumartesi ameliyat oldum. Bacağım hala sargıda. Sargılar açılınca sonuçları merak ediyorum. Ve korkuyorum..14:
merhaba. Bu cumartesi dr nazım durakta bacak implantı yaptırdım. Ama ssadece sol bacağıma. Çünkü küçüklüğümde geçirdiğim ameliyattan dolayı sol bacağım daha inceydi. Bu cumartesi ameliyat oldum. Bacağım hala sargıda. Sargılar açılınca sonuçları merak ediyorum. Ve korkuyorum..14:
[/QUOTE]bu fotoğraf da ameliyattan bir kaç ay sonraki hali..
ayhhh bacak resimlerin süperdi harika görünüyor bencede ben senin yerinde olsam etegi üztümden hiç çıkarmazdım darısı bizlere inş .. özgürdü sende bi cesaret bulup olamadın ameliyat napcaz biz bilmiyoruz şu cesareti bi toparlasak arkadaşlarımızın sonuçları yüz güldürücü olur hep inşallahda bizde oluruz ameliyat
SEVİNÇ BACIMdoktorum, ilk defada fazla yağ transfer edildiğinde, istenmeyen asimetrilerin oluşabileceğini, çünkü, fazla gelen yağın, yağ kitlesi gibi oluşabileceğini soyledi. her seansta %40 kalacak dedi. az az koyacağım ama sonuç güzel olacak dedi. ilkinde basenlerine lipo da yaptırdım toplamda 3000 Tl ödedim. her seansa da 1000 tl odeyeceğim..hayırlısı bakalım...
SEVİNÇ BACIM
sen hangi onepte yaptırdın erime oranı ne ölçüde olacak diyolar, fiyat çok uygun geldi. doktorun tanınmış doktormu. en önemlisi de memnun kaldınmı. yağ konulması olayı ameliyat gibi yatmalı uyuşturmalı değilmi üç seans nasıl katlanacaksın. ben transfer yaptırdım bayaa zordu. bildiğin ameliyat narkozlu falan.
resim koydunmu merak ettim. babay bacım,
bu arada, bugün akşama kadar alışverişteydim, tam 5 tane elbise aldım, kısa kısatabiii bacaklarımda bir o kadar ağrımışş
bana sorarsanız dümdüz değil bacaklarım, ama aynaya bakınca da rahatsız olmuyorum..
su ay mrb.nasıl oldu bacakların?ikinci operasyonu ne zmn olacaksın sen cnm?bende saffet örsü düşünüyorum ama o implant yapıyormu birde onu danışmak istiyorum sen biliyormusun cnm?mail attım ama daha cvb gelmedi.
su ay arkadaşım bu dolguyu ne amaçla yaptırdın bacak eğriliği için mi ben fazla okumadım burda yazılanları ama ben saffet örsü bir ara bacaklarıımın çarpıklıgına taktıgım çok üzüldüğüm bi zmanda ne kadara mall oluyor nasıl yapılıyor diye araştırırken isim aklımda kalmış siz nasılsınız şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?