Bende bi bilgimi alsam acaba ya benimde üst bacaklar çok çarpık emin ol benim bacaklar seninkinden çarpıktır pparatez bacak diyolar zaten birleşmiyo ortası açık( ayrıca neresindesin kayserinin
slm...fazla erime olmadı ama bileklerim hala çok ince.(zaten benim bacaklarda çarpıklıkta vardı..)2.ciyi düşünüyorum ama ayarlayamadım kendimi..bakalım olmak istiyorum tekrar.....
Aslında bana silikonda yapabilirm demişti .ama ben istememiştim.risklerini okumuştum..implant konusunuda bilmiyorum sormadım onu..
merhaba saddy saffet örs dediniz kayseridemi yaşıyorsunuz bende kayserideyim onur gürbüzdende genital estetik bölümünde bahsedilmiş kayseriden doktorlar bunlar kayseriden arkadaşlar var bu forumda demekki :)) sevindim buna öyleyse
bertha,nasıl oldun.sargıların açıldı mı?sonuç nasıl?haberdar et,bizleri....
Berray oytun idile silikonmu yoksa yağ enj.mu olacaksın?ne zmn olacaksın cnm? bide maliyeti ne kadar olacak?
saddy oytun beyle silikonla ilgili görüştüm bu hafta sonu maliyetine gelince 5500 dedi oytun bey bakalım inşallah herşey güzel olur açıkçası biraz korkuyorum problem olmasından ve ameliyattan oytun bey korkulacak bişey olmadığını söylüyor umarım herşey onun dediği gibi olur.
Berray doktorunda dediği gibi inşaallah korktuğun gibi olmaz ve herşey umduğundan daha kolay geçer umarım..ameliyat için kesin bi tarih aldınmı dr.dan peki cnm?
Yarın yani cumartesi çok heycanlıyım ve korkuyorum yarı yoldan dönebilirim...
benim için dua edin çok ihtiyacım var
nerden bakıcam resimlerinize loli06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?