yani diyorsun ki bu bacak kolay kolay düzelmez::)
selamlar
macrolane i arastirdim pekte saglikli birsey degil ganal olarak aids li hastalara yapiliyormus birkac hafta icindekilif olusuyormus fakat kilifin yirtilma olasaligi cok yuksek ve sivi dagildiginda cikarilmasi pek kolay degil hatta trde cikaracak dr yok gibi yer degisrtiriyormus ayrica pek saglikli degil ayrica oldukca pahali
hayır canım bence direk ameliyata yönelecek kadar ciddi bir durum yok bence, boşu boşuna o kadar acı çekme diye dedim. bakınca göze batacak kadar bir eğrilik yok insanların çoğu bu şekilde etek elbise giyiyor aslında bizde biraz özgüven sıkıntısı var ben de aynı durumdan muzdaribim:S
Kızlar kesinliklel erimiyo diyen birini bulana kadar yaptırmayın derim. (altını çiziyorum)
şahdı şahbaz oldu olmasın daha iki ay oldu erimeyi hissediyorum. Bilek üst kısımları aynı hale geldi gibi. Diz içleri alınmıştı neyse ama inşallah diz iç altlar kalır inşallah. Eski hali kötü değildi ama düz düz olsun istemiştim. Hala etek giyebilmiş değilim. Doktor problem sende diyo. Yani takıntım var falan gibi ama size resim çekip opjektif görüşlerinizi isteyeceğim. şu aralar müsait değilim.
Yada kızlar durumu iyi olanlar haber versinki haksız kazanç sağlayabilecek doktorlara kimse gitmesin. çekilen ameliyat filan öyle kolay iş değil. Bildiğin ameliyat yani serumlar yok iyne ilaç durup dururken kolay iş değil. Para kısmıda anasının nikaa zaten.
Eki Görüntüle 214872
merhaba arkadaşlar. Ben bir yıl önce yağ enjeksiyonu yaptırdım, merak eden arkadaşlar için fotoğraf yüklüyorum.
Eki Görüntüle 214873
bir üstteki fotoğraf ameliyat öncesi, bu da şu andaki hali, yani ameliyattan 13 ay sonraki..
:) merhaba keypad,
evet bazı sorunlar yaşadım, serum birikmesi tarzında bir sertlik oluşmuştu,şu anda yok denecek kadar azaldı o sertlik.. hiç bir müdahale olmadı, kendi kendine geçti.aslında ben ikinci bir operasyon olsam mı diye düşünüyorum, ameliyattan sonra hiç etek giymedim
Arkadaşim şuan benım bacaklar ayni senîn biriki aylik dedigin hali gibi. Bende 2 aylikim daha. eyrik yok sukur, bazi yerleri doldursun istedm. Kalan sağlara bakacaz. Sen niye etek giymiyosun bacim. su an iyiler. bende istenmeyen bolgeler kalin. 6 ayda tam hali ortaya cikiyomus.
merhaba. Bu cumartesi dr nazım durakta bacak implantı yaptırdım. Ama ssadece sol bacağıma. Çünkü küçüklüğümde geçirdiğim ameliyattan dolayı sol bacağım daha inceydi. Bu cumartesi ameliyat oldum. Bacağım hala sargıda. Sargılar açılınca sonuçları merak ediyorum. Ve korkuyorum..14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?