Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yani diyorsun ki bu bacak kolay kolay düzelmez::)

hayır canım bence direk ameliyata yönelecek kadar ciddi bir durum yok bence, boşu boşuna o kadar acı çekme diye dedim. bakınca göze batacak kadar bir eğrilik yok insanların çoğu bu şekilde etek elbise giyiyor aslında bizde biraz özgüven sıkıntısı var ben de aynı durumdan muzdaribim:S

BERTHA ; sağol. Bende Ferruh bingülün sitesinde MACROLANE ile ilgili yazılanları okudum. Ordada MACROLANENİN içeriğinin zaten vücutta var olan bir madde olduğundan bahsediliyor ve hiçbir zararlı etkisi yok diyor. Gayet masumane anlatılmış... İnsan neye inanacağını şaşırıyor...Ne zor iş bunlar...

ahhh ahhh valla yürürken böyle durdugu gibi durmuyor diz kapagından dolayı plates düşünüyorum bende ama karar veremedim.. offfoffff mini felan giymek değil zaten sıkıntımız pantolonda düzgün dursun oda yetecek bize. özgüvene gelince özgüvenimi evlendiğimde yitirdim ben kocamın alaylarıyla ha boşandım ama artık tam bi saplantı oldu bu bacak bende

Kızlar kesinliklel erimiyo diyen birini bulana kadar yaptırmayın derim. (altını çiziyorum)
şahdı şahbaz oldu olmasın daha iki ay oldu erimeyi hissediyorum. Bilek üst kısımları aynı hale geldi gibi. Diz içleri alınmıştı neyse ama inşallah diz iç altlar kalır inşallah. Eski hali kötü değildi ama düz düz olsun istemiştim. Hala etek giyebilmiş değilim. Doktor problem sende diyo. Yani takıntım var falan gibi ama size resim çekip opjektif görüşlerinizi isteyeceğim. şu aralar müsait değilim.
Yada kızlar durumu iyi olanlar haber versinki haksız kazanç sağlayabilecek doktorlara kimse gitmesin. çekilen ameliyat filan öyle kolay iş değil. Bildiğin ameliyat yani serumlar yok iyne ilaç durup dururken kolay iş değil. Para kısmıda anasının nikaa zaten.

canım sendedemi çarpıklık vardı yoksa zayıflıkmı hatırlayamadım ben .evet sana katılıyorum bende zaten bu dertten kurtuldum diyen kişiler görmeden olmayı düşünmüyorum 1 yıldır burda sizleri takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ve adına üzüldüm inş senin takıntından gözüne öyle geliyordur yoksa üzücü bir durum ama en azından şansımı denedim dersin yoluna devam edersin her işte vardır bir hayır

Eki Görüntüle 214873
bir üstteki fotoğraf ameliyat öncesi, bu da şu andaki hali, yani ameliyattan 13 ay sonraki..

Canım...erime olmamış...geçmişine baktım...tam olarak okuyamadım ama...sanırım bazı sorunlar yaşamışsın...düzelmiş olduğuna çok sevindim...tekrar bir müdahale mi oldu? nasıl bu hale geldi? kendikendine,zamanla mı düzeldi...
Birazda bilgilendirirsen sevinirim.
Ayy...çok sevindim senin adına...ve herkes için de.

:) merhaba keypad,
evet bazı sorunlar yaşadım, serum birikmesi tarzında bir sertlik oluşmuştu,şu anda yok denecek kadar azaldı o sertlik.. hiç bir müdahale olmadı, kendi kendine geçti.aslında ben ikinci bir operasyon olsam mı diye düşünüyorum, ameliyattan sonra hiç etek giymedim

İnsan...buldu mu..bunarmış! derler ya....seninki de öyle işte. :))
Oldumu olsun..en iyisi olsun..en güzeli olsun...olsun da olsun...demek ki olunca hepsi olsun...
Etek giymemen için hiçbir sebep yok...ama..belliki..seni tatmin etmeyen bişeyler var....
Belki de haklısındır...yıllarca bacaklarını sakla...üzüntüler..eziyetler çek...sonucunda yine beğenmiyorsan...niye göstereyim... diyor...insan heralde...
Bence gayet güzel olmuş...1 yılı geçtiği halde erimemiş te...cesaretin varsa eğer...tabiiki de yaptırabilirsin ikincisini.
Ama daha nasıl olacak ki..daha mı dolgun istiyorsun?

Keypad bacakların çok güzel olmuş.maşaallah.ama bu bacaklarla nasıl etek giyemiyosun anlamıyorum.ben olsam hiç çıkarmazdım etekleri elbiseleri üzerimden.bence giy bol bol.bak görüceksin bikaç gün sonra nasıl alışıcaksın ve sürekli etek elbiseden başka bişey giymiceksin:)) bacakların çoookkk güzel çünkü giymemezlik etmeeee:):)

Pardon ya üstteki yazıyı Ankal'a yazmıştım yanlışlık oldu:)
Keypad'cim senin bacaklar ne alemde bilmiyorum ama inşaallah birgün aynılarını senin içinde yazarım gönlündeki görüntüye kavuştuğunda :)

ANKAL ; kesinlikle güzel olmuş. Ameliyat sonrası iki resim arasında fark var. Evet biraz erime olmuş ama iyiki olmuş. Son hali daha güzel. Ameliyattan hemen sonra çektiğin resimde kalın görünüyor. Şuanki hali çok güzel. Neden hala etek elbise giymediğini anlayamadım...

Bertha nasılsın ameliyatının üstünde 1 hafta geçti sanırım ağrın acın falan varmı yürüyüşün düzeldimi? Bende bugün oytun beye gittim danışmaya kafamdaki soru işaretlerini anlatım bilmiyorum hala kararsızım biraz karar aşamasında bana yardımcı olurmusun şimdi nasılsın bahsedermisin biraz.Foto ne zaman koyacaksın bu arada..

Eki Görüntüle 214874

bu fotoğraf da ameliyattan bir kaç ay sonraki hali..
Arkadaşim şuan benım bacaklar ayni senîn biriki aylik dedigin hali gibi. Bende 2 aylikim daha. eyrik yok sukur, bazi yerleri doldursun istedm. Kalan sağlara bakacaz. Sen niye etek giymiyosun bacim. su an iyiler. bende istenmeyen bolgeler kalin. 6 ayda tam hali ortaya cikiyomus.
I

merhaba. Bu cumartesi dr nazım durakta bacak implantı yaptırdım. Ama ssadece sol bacağıma. Çünkü küçüklüğümde geçirdiğim ameliyattan dolayı sol bacağım daha inceydi. Bu cumartesi ameliyat oldum. Bacağım hala sargıda. Sargılar açılınca sonuçları merak ediyorum. Ve korkuyorum..14:

arkadaşım geçmiş olsun herşey gönlünce olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…