Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bertha çok geçmiş olsun silikon konusunda cesaretlendirdin bizi.bende implant düşünüyorum ve fiyat konusunda oytun idil bana da makul geldi.ama temmuz ve ağsts yokmuş diyosun ama bnm içinde sadece bu aylar uygundu ağustostan snra yaptıramamki (

merhaba herkese,
bugün gittim kontrole, ilk defa çorabımı çıkardım ve duş alarak gittim. doktorum bacaklarımın gayet iyi olduğunu, diz içlerimin şişlerinin geçince görüntüsünü çok beğeneceğimi soyledi, ayrıca ağustosta gel, çok basit bir işlemle 2. operasyonu yapacağım dedi, ve çok memnun kalacaksın dedi. bilemiyorum , o kadar emin konuşuyor ki kendinden inanmadan edemiyorum. benim bugün 4. günüm, ağrım hemen hemen kalmadı..hatta akşama yüzmeye gidebilirim:) pazartesi dikişlerim alınacak.,ayrıca doktora silikonu da sordum, biz sadece vücudunda yeterli yağ olmayanlara yapıoruz, yoksa tercih etmiyoruz dedi..

yeni operasyon geçiren arkadaşlara geçmiş olsun diyorum. arkadaşlar bende hala etek giymekte tereddüt ediyorum. benim zaten kaslıydı topuklu giyiyorum şişiyo. şöyle bi dümdüz olamadı. ince falan diyosunuz ama bazılarınızın orantılı incelikten çok orantı önemli derim.

amaan be, dikişlerim alınmadan gitmem bacım:) o kadar uğraştık enfeksiyona falan gerek yok:):) demek istediğim çoook iyiyim..

Arkadaşlar ; biz hep silikon ve yağ enjeksiyonu arasında kararsız kalıyoruz ama birde MACROLANE dolgudan bahsediliyor. Bu nedir ne değildir bilen varmı aranızda? MACROLANE de bacak dolgusunda kullanılıyormuş.
SEVİNÇ ; senin sormanı istediğim konulardan biride bu idi. Sen sadece silikonu sormuşsun. Dikişlerini aldırmaya gittiğinde bunuda sorarmısın?
Ameliyat olan arkadaşlar neden etek giymiyorsunuz? İstediğiniz gibi olmadığı için mi? Yoksa yılların alışkanlığını yenemediğiniz için mi?
GÜLERER ; senin ameliyat öncesi bile sorunlu değildi diye hatırlıyorum. Şuan dahada iyi olması lazım. Öyle değil mi?

diyor bacım öncesi bile sorunsuz demen teşekkür ederim. bi ara resim çekicem gerçekten görüşlerinizi merak ediyorum çok yoğun işlerim var şu an, ama kulübüde ihmal etmiyorum. eskiler ara ara sizde uğrayın kızlar herkez halinden memnunmu daha önemlisi sağlık durumları nasıl acaba. hani, birbirimize cesaret verip yaptırdık.
benim bileklerde bi kaşıntı peyda oldu bi ellesem yukarı kadar kaşınıyo lekelenir diye zor tutuyorum. bide kalın yerler daha kalın öteki yerler aynı gibi ama hakkaten resim çekince anlıycam bende. yukardan aşağı, karşıdan bakar gibi anlaşılmıyo. şu işlerim bir hafta sürer. kendimle ilgilenmeye o zaman başlayabileceğim. yaz bitiyo etekten yana tık yok bacım.

off bide biz yaptıraydık şu ameliyatı BENDE BACAJ-KLARIMIN RESMİNİ YÜKLİCEKTİM AMA YÜKLEYEMEDİM ACABA BENİM BACAGA NE OLUR ÇOKK MERAK EDİYORUM

Kızlart resmimi yükledim bi bakın benim bacaklara ... Ne olur ne olmaz bu bacaklardan bi halt olurmu yoksa böle yaşamaya devammı yorumlarınızı bekliyorum şekerler:)

Kızlart resmimi yükledim bi bakın benim bacaklara ... Ne olur ne olmaz bu bacaklardan bi halt olurmu yoksa böle yaşamaya devammı yorumlarınızı bekliyorum şekerler:)

loli,bacakların lilacc'ın bacaklarına benziyor.sadece oyuklar dolsa güzel olur.ek olarak dizlerdeki yağlar alınsa sütun gibi olur.lilacc'ın fotoğraflarına bak...

Son düzenleme:
Kızlar benim bacaklar hala acıyolar ya.ameliyat oldun kurtuldun diye bişey yok yani. öyle sütun falanda olmuyo iç güveysinden hallice olabiliyo daha of hayranım bacaama diyen yok

selamlar
macrolane i arastirdim pekte saglikli birsey degil ganal olarak aids li hastalara yapiliyormus birkac hafta icindekilif olusuyormus fakat kilifin yirtilma olasaligi cok yuksek ve sivi dagildiginda cikarilmasi pek kolay degil hatta trde cikaracak dr yok gibi yer degisrtiriyormus ayrica pek saglikli degil ayrica oldukca pahali

arkadaşlar merhaba. burayı bir süredir izliyorum en sonunda üye oldum. bu arada bu temmuz ortası implant taktırmayı düşünüyorum.
bertha merhaba, acaba sakıncası yoksa ne kadara ameliyat olduğunu söyleyebilir misin ben sanırım kaçırmışım söylediğinde. birde arkadaşlar hasan fındıkı düşünüyorum ben, onun ne kadara yaptığını bilen var mı? kendisine mail attım fakat henüz bir cevap alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…