Canım...protezi aldığın zaman buraya resmini eklermisin...kimbilir...belki herkese faydası olur...
.
kızlar merhaba. bir kaç aydır foruma giremiyorum. ama ara ara takip etmeye çalıştım gelişmeleri. ameliyat olanlara çook geçmiş olsun.
bu arada ben ahmet beye muayene oldum. en baştan beri zaten aklımda ona muayene olmak vardı. başka bir doktora daha gittim ama seçimim değişmedi. ve ameliyat için gün bile aldım. hee bir de eşim de geldi benimle. o gün de yanımda olacak.
Amanbee beni de kabul edersen çok sevinirim.
ameliyat olan tüm arkadaslara ilk önce geçmiş olsun diyorum...size beni rahatsız eden cok önemli bir soru sorucam..yağ alınan bölgenizde ne gibi problemler yasadınız...yasanan etkiler neler oldu...bende yağ enjeksiyonu düşünüyorumm ama yağ alınan yerde dalgalanma pütürlü bir görünüm olusurmu diye korkuyorum
kızlar merhaba. bir kaç aydır foruma giremiyorum. ama ara ara takip etmeye çalıştım gelişmeleri. ameliyat olanlara çook geçmiş olsun.
bu arada ben ahmet beye muayene oldum. en baştan beri zaten aklımda ona muayene olmak vardı. başka bir doktora daha gittim ama seçimim değişmedi. ve ameliyat için gün bile aldım. hee bir de eşim de geldi benimle. o gün de yanımda olacak.
:)) inşallah istediğin gibi olur. ne dedi ahmet bey? ameliyattan sonraki şekli hakkında birşey konuştunuz mu? ben sormayı unutmuştum:)) eşim bana çok yardımcı olmuştu ameliyattan sonra, yanında olması çok güzel.
evet resmin çıktısının üzerinde işaretleyerek konuştuk. tüm merak ettiklerimi sordum. 200 tl muayene ücreti verdim. bunu ameliyat fiyatından düştümü sen de? ben söylemeyi unutmuşum :) insan oraya gidince heyecandan mıdır nedir unutuluyo bazı şeyler :) bir de sen ne kadara yaptırmıştın amaaanbe? aslında bana mailini özelden msj atarsan sana bi çok sorum olacak? yardımcı olursan çok sevinirim cnm. heyecan kapladı da beni :)
evaizm ahmet karacalar'a mı ameliyat olacaksın? ne kadar fiyat verdi sana? bende yarın arayıp randevu alıcam ay sonu kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim. ya bi kaç kişi bi araya gelsek birlikte gitsek yok mu şu dönem ameliyat olmayı düşünen kimse?
ahmet bey ankarada galiba dimi arkadaşım. kulüpte memnun olanları duymuştum. yinede ameliyat ettiklerinin resimlerini gör derim dahası tanış konuş acele heycanla benim gibi tek kendi fikrinle kalkışma. sonra benim gibi bozulan yerleri tamirin peşine düşersin. dostça.
birde kızlar burun ameliyatındaki gibi herşey görünmüyoki. her doktorun marifetleri bilinsin. bütün doktorların burun ameliyat şekilleri birbirine benziyo biliyosun şu şu doktorun diye. bacakta başkada doktorların yaptığı
görmüyoruzki kişilerin bacaklarını bacakta kim iyi. muayenehanede ilk halleri olur resimler fotoşop olur ne bilcen bir cm ile şekil deyişiyo insanın. kumar gibi ne çıkarsa sonuca katlanıyosun.
anlatayım bacım bildiğin bi ameliyat gibi belden yada bayılma gazı vardı işte onla bayılıyosun. doktor işlem tarzı neyse: bi ilaç veriliyo yağlar sıvılaşıyo çekilip alınıyo, üçe ayrılıyo yağ,kan, prp denen öze ayrışıyo,baygınken yarım saat ayrışması ameliyat masasında bekleniyo gerekli olanlar karıştırılıp istenen yere delikler açılıp veriliyo.
yada saklanıp etap etap veriliyo. ayrı günlerde şekil aldıkça.
yanlız bu esnada yağın fazla alınması skar oluşturuyo.bende diz iç üstler gereksiz yerler alınmış dizler kırık oturunca yetmişlik nine gibi içlere giriyo. beklemem gerekiyomuş son hali 6 ayda belli oluyomuş. bence oraların acil eski haline gelmesi gerekir. doktoru dinliycem bi bildiği vardır inşallah.
burda forumda biri daha tekrar yaptırmıştı oda aynı hata kurbanıydı başka doktora düzelttirdi. 10 bine mal oldu demişti. nikini unuttum.
şu an nasıl bilmiyorum
bi cevap yazsa bana derman olurdu.
arkadaşım çok iyi düşün gözünün gördüğüne inan. kulağının duyduğuna deyil. hoşçakal.
huuf yoruldum yaf.
Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumuinşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun
ben de düşünüyorum kızlarrr.
Evet cnm ahmet beye olucam. 6500 tl fiyatı. Aslında ben sormuştum grup olursa en az 3kişi 500tl indirim yaparım demişti. Seni dahil etsek 1kişi daha lazim. Ben bi sure nternete giremedim. Foruma da yazamadım bu durumuinşallah sayıyı tutturuz. Hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?