Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar mail adresi olan arkadaşlara resim attım gizlilik konusunda gerekli özeni göstermenizi rica edeceğim.

Resimler için teşekkür ederim.

Sanırım..yanında çocuk olan resim ve ayaklarını suya soktuğun önceki halleri...evet..zayıf görünüyor...

Diğerlerinde özellikle de bilekler dolgun...

Sen, eridi diyordun ama erimemiş...gayet güzel...inşallah hep böyle kalır.

begüm canım..sen gurmeciyle beraber mi olmuştun...onun nasıl haberin var mı?

Operasyonu hastanedemi yapmıştı...orada kalmak gerekiyor mu?

Önceden muayene için gitmişmiydin?

Lokal anestezi mi yapmıştı?

Çok soru sordum kusuruma bakma ama uzak ta olsa aklım çelindi.
.

Canım..senin bacakların yamuk değil bidefa.

Hatta..çok normal..diyeceğim ama...resimle gerçek farklı dediğin için fazla yorum yapamıyorum...durup dururken şikayet edecek değilsindir

heralde...

O,damar konusu bende de var...ben yapısal olduğunu düşünüyorum...damarlar cilde yakın...yoksa ne zayıf insanlar var..hiç damarı görünmüyor...

.
[/B

Keypad yorumun için çok teşekkür ederim önce.4 sene önce operasyonu yapan doktora bacağımı ilk gösterdiğimde o bana demişti."hımm bu eğriliği düzeltemeyiz ama yağ enjekte edebiliriz buna oranla daha iyi olacaktır" diye.Şimdi o eğri deyince ben daha çok kabullendim eğriliği. Gerçek hali gerçekten iyi değil :) yani şu derdim yüzünden o kadar çok bacak inceledim ki dedim ben sapıklığa doğru mu gidiyorum noluyoo :) Damarlara gelince, ya ben sinirlenince alnımdaki damar bile fırlıyo sinir oluyorum ona da.Asabiyet geliiyo tamam....:)

Sakami bu:)))) Sizi teselli edicek cumleler kurmak isterdim ama eminim faydasi olmayacatir.:))))

Sakami bu:)))) Sizi teselli edicek cumleler kurmak isterdim ama eminim faydasi olmayacatir.:))))

Neden şaka olsun? Aşk olsun...Eğer sizin yorumunuz bir şaka değilse çok sevinirim.

Bu benim için bir sorun hem de yıllardır psikolojimi yerle bir etmiş bir sorun.Burda bu sorunu yaşayan o kadar çok kişi var ki. herkes geri kalan ömründe kendini daha iyi hissetmek yıllardır kısıtlandığı şeylerin üstesinden gelmek için çırpınıyo.Ha bir çok soruna göre bizimki hafif kalabilir.Çünkü çok şükür sağlıklıyız,ama ruh sağlığı diye de bir şey var.Bunun da herkes iyisini hakediyor.Mesajınızı yanlış anladığımı umut ediyorum...

tekbenmiyim,
bilmiyorum ne kadar inandırabilirim sizi ama eğer bacaklarınız fotoğraftaki gibiyse boşu boşuna kendinize işkence ediyorsunuz. ben sokakta görsem dikkatimi bile çekmez çünkü bu şekilde bacak çok, çoğunun bacakları sütun gibi değil. eğer sokakta dolaşamam diyorsanız yazlık yerlerde, tatilde rahatlıkla dolaşabilirsiniz, çocuğunuzla havuza, denize girmekten boşuna mahrum etmeyin kendinizi. sizin yerinizde olsaydım ameliyat bile olmazdım ama sonuçta sizin terchiniz, ben sadece fikrimi belirtmek istedim.

menekse_07 fikrini belirtmene çok sevindim tabii ki.Zaten o nedenle ekledim yıllardır sakladığım bacaklarımı :) Öncelikle resimde gerçekte olduğu gibi görünmüyor nedense.Burda resimlerini ekleyen neredeyse herkes de bunu söylemiş.

İkincisi evet çoğu kişi daha kötü durumda bile bunu sorun etmiyor etek şort giyiyor,arada bir rastlıyorum.Ama ben kendimi öyle beğenemiyorum,rahat değilim,sütun gibi bacak da istemiyorum,zaten ameliyat olsam da hemen minileri geçirmem bacağıma.Yıllar önce deniz kenarına gittiğimde herkes denize girmekten vazgeçip bana bakmıştı.Denize korkumdan girmiyordum ama o günden sonra deniz kenarına da gitmedim.Geçen sene kızım için gittim ailemdekilerden bazıları sağolsun "ucube gibi dolaşıyorsun,bari bir şort giy" diye gülerek alay ettiler.Ben halimden memnunum dedim ama,koca bir yalan.Hep pantolon ama her pantolon da değil üstelik yıllardır giydiğim.Çoğu diz bölgemden aşağıya doğru yamuk bir şekilde indiği için pantolon seçmesi de hep bir dert oldu.Dahası var ama bence bunlar benim için yeterli sebepler.Yani evet belki dediğin gibidir ama eğer daha iyisi olacaksa denemek istiyorum,buna ihtiyacım var artık çok kafayı taktım ... Herkes için istediklerinin gerçekleşmesini diliyorum

Canım valla resmine defalarca dönüp dönüp baktım...hiçbir acaiplik göremiyorum...kilolumusun acaba?
Hani vucudunun üst kısmına göre zayıf mı kalıyor...ama kesinlikle yamuk değil....
Yada..nebileyim..o 4 sene önceki başarısız dediğin operasyonda bişeyler düzelmiş olamaz mı...
Sen nasıl bişey istiyorsun...merak ettim...
.

Yok kilolu değilim Keypad'cim. Boyum 1.64 kilom 50-51. Ya belki dediğin gibi gerçekten de yamuk değildir ama şöyle bir durumu var bacaklarımın alt bölümünde kemikten içe bakan bölümler dolu değil.Sanki içe doğru boşlar "V" gibi üstten bakınca bilmem anlatabildim mi? Ama resimde çok belli olmuyor nedense.Bir de diz kapağımın iç yanları dolsa daha düzgün olacak gibime geliyor.Yıllardır ayna karşısında bunu hayal ettim işte ben,ellerimi arkadan baldıra bastırınca olan şey benim istediğim.Ben de buna takmışım napayım canım benim yaa :) Biliyorum benimkinden daha zor durumda olanları da gördüm bu forumda ama insan kendini beğenmeyince olmuyor işte.Kıyaslama yapıp tamam o zaman ben daha iyiyim deyip boşveremiyorum.Ki daha iyiyim kısmı tartışılır bana göre.

Ben de bugün resim çekince ve böyle yorumlar alınca acaba dedim birazcık da olsa yağ mı kalmış da öyle görünüyor.O zaman resim de çekmedim,aklıma bile gelmedi.Zaten çare var dedi ben hemen atladım.Yine de şunu söyleyebilirim varis çorabını giydirdikten sonraki o halinde bile benimkiler istediğim gibi görünmüyordu,yani eşit değildi ve istediğim bölgeler dolmamıştı tam.

Ben hala 570. sayfalardayım bitirmeye çalışıyorum yazılan mesajları o nedenle tam bilemiyorum keypad sen ameliyat oldun mu ya da düşünüyor musun?

o zaman fotoğraf yanıltıcı, bazen farklı çıkabiliyor doğrudur. acaba yakınlarından dürüstçe cevap verebilecek insanlara sordun mu hiç bir yamukluk görüp görmediklerini, bu haliyle gayet normal duruyor bacakların.
senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, benim bacaklarımda yamukluk yok ama ayak bileklerim ince ve orantısız bir görüntü oluyo, asla açıp rahat rahat dolaşamam. çevremde de 1 tane bu sorunu yaşayan insan yok, piyango bize vurmuş. herkes rahat rahat tatile, denize falan giderken biz şekilden şekilde girmek zorunda kalıyoruz, insanın hayatı kısıtlanıyor. kalıcı çözüm bulunsa da kurtulsak hepimiz.

Canım yarın Ferruh beyi aramayı düşünüyorum.Eşim ayın 25 inde Ankara'ya gidecek bir işi için üstelik tatile de çıkmış olacak.İstersen gidelim dedi.Eğer Ferruh beyle konuşabilirsem ve o zamanlarda uygun olursa sana da tekrar haber veririm burdan.Beraber gideriz sana da uyarsa.Hele bir yarın olsun konuşayım da...

Eşim Ahmet beyin söylediği rakamı bile onaylasa da benim gönlüm nedense Ferruh beyden yana.Hayırlısı olsun artık ne diyeyim...

tekben...anladığım sen dolgun bacak istiyorsun...bu iş daha kolay...sadece ön alt bacak içlerini dolduracak...

Forumu okuyursun ama..sonunda kafan daha da karışacak...operasyon geçirip memnun olmayanlar var..memnun olanlarda var...memnun olanlar bir zaman sonra zaten buraya uğramıyorlar.
Bu forum kaç senelik...kimler geldi kimler geçti...forumun ilk yarısındakilerin nerdeyse tamamı kayıp.
Sen artık...son birkaç ayda yaptırmış olanları takip et..Tam birinin sonucunu beğenirsin..kime yaptırdırdıysa o doktora karar verirsin gelir 15 gün sonra memnun olmadığını söyler..tekrar başa dönersin...
yada..ortadan kaybolduğu için..neticenin nasıl olduğunu sorup öğrenemezsin...

Ben yaptırmadım...sadece izliyorum..
Ama son günlerde sanki teşebbüse geçecekmişim gibi geliyor...
Saffet Örs e yaptıran arkadaşlardan sonra...deneyeyim diye düşünüyorum...olmazsa bile..maddi yönden fazla bir yıkım olmaz.
.

Evet kesinlikle yanıltıcı resim.Valla kimseye söyleyemedim,bu konuda o kadar içime kapalıyım ki ieşim bile daha görmedi bacaklarımı,nasıl becerdiysem artık 6 senedir.İnsan uzmanlaşıyo demek ki :)) Bir arkadaşım var dürüstçe cevaplayabilecek ama ben cesaret edemiyorum sormaya,çok sorun etmişim ya atamıyorum.Ama kesin karar verirsem yaptırmaya belki söylerim bir de onun fikrini almak için.

Benim bileklerimdeki kemikler çok çıkık geliyo bana,ya da baktıkça kusur buluyorum.Annemde de benimkine benzer bir durum var ama daha iyi sayılır.Zaten o hiç dikkat etmediği gibi,yazlığa gittiği zamanlar hariç bacağını gösterecek şeyleri çok fazla giymeyen biri.

Kesin çözüm için beklerim beklemesine de 40'ımdan önce olmazsa sonra zaten çok uğraşmam alıştığım gibi devam ederim herhalde köşe kapmaca oynamaya.Bir de iki işim var ikisi de beni giyim bakımından çoğu zaman zora sokuyor ama idare etme,yemese de yedirme uzmanı oldum ben.Yüzümün, hatlarımın güzel olduğunu ne zaman söyleseler şunu diyorum içimden "ya ya tabii siz bir de bacaklarımı görseniz" :)) şükürler olsun ki sağlıklıyız ayaktayız naapalım

Evet çok haklısın ben dolgun bacak istiyorum keypad'cim ya.Umarım dediğin gibi kolay olur. Dediğin gibi yapayım en iyisi.Birileri tam iyi sonuçlardan bahsederken heyecanlanıyorum ama sonu gelmiyor,gelip paylaşan çok az oluyor,hevesim kursağımda kalıyor her seferinde.Sonra yine aynı,yine aynı.
İnşallah sen de yakın zamanda senin için hayırlı bir karar verirsin ve bu dertten sonsuza kadar kurtulursun.Tabi bu dileğim herkes için geçerli.

benim böyle bacaklarım olsa eteği şortu üstümden çıkarmam asla!!!

Tekbenmiyim valla ne yalan soylim bacaklarimdan nefret ediyorum diyorsunuz ve oyle bir resim yayinliyorsunuz cok ilginc.Sizde egrilik yok k aksine son derece duzgun bacaklariniz var kontur anlaminda rahatsiz olabilirsiniz ve rahatsizliginizida dile getirebilirsiniz kimse bisey diyemez.Guzellik goreceli bi kavramdir siz dolgun bacak begenirsiniz ben zayif bacak ama bu bir begenidir ama siz bacaginiz icin yamuk, nefret ediyorum diyorsaniz bizde dalga geciliyoruz saniriz.Haaa bide resim cekilirken dogal durmadiysaniz kasarak bacaklarinizi birlestirdiyseniz buda bizi yaniltiyo olabilir, bende poz verirken bacaklarimi birlestirip veriyorum ve duzgun gozukuyorlar aslinda ayan beyan yamuklar:))) umarim anlatabilmisimdir

tekbenmiyim,seni çok iyi anlıyorum.benimde eğrilik yok,fiziğim düzgün,üst bacak iyi ama alt bacağımı bitiştirince 2 cm açıklık kalıyor.ben de dolgun bacağı seviyorum.ben kafayı taktığım için kim nederse desin,bana çöp gibi geliyor...umarım buradaki herkes birgün istediği bacağa kavuşur....

tenbenmiyim
topuksuz haliyle de ekler misin. merak ettim.

loli06
daha önceden de sana demiştim sanıırm, senin bacakların benimkine çok benziyor diye.
sen her hangi bir doktora muayene oldun mu. ne önerdiler. ben bu yaz bir kaç doktorla görüşmeyi planlıyorudm ,ama henüz icraata geçemedim(

kızlar,
denize girmek istiyorum,beraber tatil mi yapsak ne acaba?:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…