arkadaşlar mail adresi olan arkadaşlara resim attım gizlilik konusunda gerekli özeni göstermenizi rica edeceğim.
Eki Görüntüle 225564
acaba resmi yükleyebildim mi? Söylediğim gibi ben 2007 de başarılı olmayan bir operasyon geçirmiştim.Ama hiç bir şey kalmadı kısa sürede.Hem zayıf hem yamuk hem zayıflıktan mı bilmem damarlı.Öyle ortaya karışık bir bacak benim ki.Tabi resimle gerçek görüntü farklı oluyor.Siz benden daha iyi biliyorsunuz.Gerçeği daha beter...
Canım..senin bacakların yamuk değil bidefa.
Hatta..çok normal..diyeceğim ama...resimle gerçek farklı dediğin için fazla yorum yapamıyorum...durup dururken şikayet edecek değilsindir
heralde...
O,damar konusu bende de var...ben yapısal olduğunu düşünüyorum...damarlar cilde yakın...yoksa ne zayıf insanlar var..hiç damarı görünmüyor...
.[/B
Eki Görüntüle 225564
acaba resmi yükleyebildim mi? Söylediğim gibi ben 2007 de başarılı olmayan bir operasyon geçirmiştim.Ama hiç bir şey kalmadı kısa sürede.Hem zayıf hem yamuk hem zayıflıktan mı bilmem damarlı.Öyle ortaya karışık bir bacak benim ki.Tabi resimle gerçek görüntü farklı oluyor.Siz benden daha iyi biliyorsunuz.Gerçeği daha beter...
Sakami bu:)))) Sizi teselli edicek cumleler kurmak isterdim ama eminim faydasi olmayacatir.:))))
tekbenmiyim,
bilmiyorum ne kadar inandırabilirim sizi ama eğer bacaklarınız fotoğraftaki gibiyse boşu boşuna kendinize işkence ediyorsunuz. ben sokakta görsem dikkatimi bile çekmez çünkü bu şekilde bacak çok, çoğunun bacakları sütun gibi değil. eğer sokakta dolaşamam diyorsanız yazlık yerlerde, tatilde rahatlıkla dolaşabilirsiniz, çocuğunuzla havuza, denize girmekten boşuna mahrum etmeyin kendinizi. sizin yerinizde olsaydım ameliyat bile olmazdım ama sonuçta sizin terchiniz, ben sadece fikrimi belirtmek istedim.
Keypad yorumun için çok teşekkür ederim önce.4 sene önce operasyonu yapan doktora bacağımı ilk gösterdiğimde o bana demişti."hımm bu eğriliği düzeltemeyiz ama yağ enjekte edebiliriz buna oranla daha iyi olacaktır" diye.Şimdi o eğri deyince ben daha çok kabullendim eğriliği. Gerçek hali gerçekten iyi değil :) yani şu derdim yüzünden o kadar çok bacak inceledim ki dedim ben sapıklığa doğru mu gidiyorum noluyoo :) Damarlara gelince, ya ben sinirlenince alnımdaki damar bile fırlıyo sinir oluyorum ona da.Asabiyet geliiyo tamam....:)
Canım valla resmine defalarca dönüp dönüp baktım...hiçbir acaiplik göremiyorum...kilolumusun acaba?
Hani vucudunun üst kısmına göre zayıf mı kalıyor...ama kesinlikle yamuk değil....
Yada..nebileyim..o 4 sene önceki başarısız dediğin operasyonda bişeyler düzelmiş olamaz mı...
Sen nasıl bişey istiyorsun...merak ettim...
.
menekse_07 fikrini belirtmene çok sevindim tabii ki.Zaten o nedenle ekledim yıllardır sakladığım bacaklarımı :) Öncelikle resimde gerçekte olduğu gibi görünmüyor nedense.Burda resimlerini ekleyen neredeyse herkes de bunu söylemiş.
İkincisi evet çoğu kişi daha kötü durumda bile bunu sorun etmiyor etek şort giyiyor,arada bir rastlıyorum.Ama ben kendimi öyle beğenemiyorum,rahat değilim,sütun gibi bacak da istemiyorum,zaten ameliyat olsam da hemen minileri geçirmem bacağıma.Yıllar önce deniz kenarına gittiğimde herkes denize girmekten vazgeçip bana bakmıştı.Denize korkumdan girmiyordum ama o günden sonra deniz kenarına da gitmedim.Geçen sene kızım için gittim ailemdekilerden bazıları sağolsun "ucube gibi dolaşıyorsun,bari bir şort giy" diye gülerek alay ettiler.Ben halimden memnunum dedim ama,koca bir yalan.Hep pantolon ama her pantolon da değil üstelik yıllardır giydiğim.Çoğu diz bölgemden aşağıya doğru yamuk bir şekilde indiği için pantolon seçmesi de hep bir dert oldu.Dahası var ama bence bunlar benim için yeterli sebepler.Yani evet belki dediğin gibidir ama eğer daha iyisi olacaksa denemek istiyorum,buna ihtiyacım var artık çok kafayı taktım ... Herkes için istediklerinin gerçekleşmesini diliyorum
slm canım hoş geldin aramıza hepimiz aynı yolun yolcusuyuz bende ankarada oturuyorum uzun süre bu forumdayım gelişmelere göre hareket etmeyi düşünüyorum o yüzden böyle girip okuyorum arkadaşların gelişmelerine bakıyorum süreçlerini takip ediyorum bak benim sayfamda bacak resmim var bak bakalım benimki kadar çarpıkmı bacakların :) ve eger ferruh beye muayene olmayı düşünürsen beraber gidelim bi ön görüşme yapalım fikirleri değerlendirelim ...
o zaman fotoğraf yanıltıcı, bazen farklı çıkabiliyor doğrudur. acaba yakınlarından dürüstçe cevap verebilecek insanlara sordun mu hiç bir yamukluk görüp görmediklerini, bu haliyle gayet normal duruyor bacakların.
senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, benim bacaklarımda yamukluk yok ama ayak bileklerim ince ve orantısız bir görüntü oluyo, asla açıp rahat rahat dolaşamam. çevremde de 1 tane bu sorunu yaşayan insan yok, piyango bize vurmuş. herkes rahat rahat tatile, denize falan giderken biz şekilden şekilde girmek zorunda kalıyoruz, insanın hayatı kısıtlanıyor. kalıcı çözüm bulunsa da kurtulsak hepimiz.
tekben...anladığım sen dolgun bacak istiyorsun...bu iş daha kolay...sadece ön alt bacak içlerini dolduracak...
Forumu okuyursun ama..sonunda kafan daha da karışacak...operasyon geçirip memnun olmayanlar var..memnun olanlarda var...memnun olanlar bir zaman sonra zaten buraya uğramıyorlar.
Bu forum kaç senelik...kimler geldi kimler geçti...forumun ilk yarısındakilerin nerdeyse tamamı kayıp.
Sen artık...son birkaç ayda yaptırmış olanları takip et..Tam birinin sonucunu beğenirsin..kime yaptırdırdıysa o doktora karar verirsin gelir 15 gün sonra memnun olmadığını söyler..tekrar başa dönersin...
yada..ortadan kaybolduğu için..neticenin nasıl olduğunu sorup öğrenemezsin...
Ben yaptırmadım...sadece izliyorum..
Ama son günlerde sanki teşebbüse geçecekmişim gibi geliyor...
Saffet Örs e yaptıran arkadaşlardan sonra...deneyeyim diye düşünüyorum...olmazsa bile..maddi yönden fazla bir yıkım olmaz.
.
Eki Görüntüle 225564
peki ankarada önerebileceginiz özellikle su doktor iyi yapıyo diyebileceginiz bi isim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?