Yaaa yıllardır bu çarpık bacaklar kabusum...üstelikte ince çöp mübarek ..yaş 33 oldu hala bekarım. Evlenince bu bacakalrı nasıl göstereyeyim diye düşünüyorum. çok kötü bir durm yaaa..evliliği bile düşünemiyorum..
Su.ay cümlemi düzeltiyorum izninle.Yanlış olmuş biraz sanki.Doğrusu şu:
Eğer biri "evlen benimle" diye çıkarsa karşına, söyleme bacaklarını belki gerçekten de anlamaz.Hatta buna bu kadar takılma ben bu derdimizden bir şekilde kurtulacağımıza eminim.
selam arkadaşlar; 2. yağ tranfüzyonumu 30 mayısta dr. bülent cihantimura yaptırdım . bülent beyin eli çok hafif. kök hücre yağ nakli yapıldı.2. operasyon sonrasında toparlamam çok çabuk oldu.eşim bile bu duruma şaşırdı. 3. günüm ve ayakta çok rahat yürüyebiliyorum .oysaki ilk operasyon sonrasında 2 hafta ayağa kalkama konusunda ciddi zorluklar yaşamıştım. bacaklarımda oldukça düzelme var tabi tam sonucu görebilmek için ödemlerin inmesini beklemek gerekiyor.çok az olsada biraz asimetri var. belkide ben çok incelemeye başladım bilemiyorum fotolarımı ödemlerim biraz daha indikten sonra çekip yükleyeceğim .tabiki yükleyebilirsem. daha öncekileri yükleyememiştim. herkese sevgiler.......
kızlar hepinize merhaba. uzun süredir bazı kişisel sebeplerle foruma hiç uğrayamadım. maalesef vakit darlığım var. o nedenle yeni ameliyat olanlar için iyi dileklerim, olacak olanlar için ise geçmiş olsun mesajımla başlayayım söze. benim durumumu merak edenler var ise bende yağ mağ kalmadı. eridi gitti. hepsi mi eridi hayır. ama sanırım en fazla % 30 u falan kaldı. eğer vakit bulabilrsem bülent beyden randevu alıp durumumu anlatıcam. eğer indirim yapar ise ikinci bir operasyon yaptırmak istiyorum. bakalım neler olacak. hepinize sevgilerimle.
evet senin fotoğrafına baktım. gerçekten çok benziyor bacaklarımız.tamamına yakını eridi aslında. eskiye göre daha iyi görünüyorlar gerçi. çünkü diz içlerinden yağ aldı. ve dolayısıyla bacaklar daha rahat birleştiği için biraz daha düzgün görünüyor. orantısızlık gibi bir sıkıntım yok çok şükür.missense merhaba.ameliyatını bulent bey yapmış olacak ki durumumu anlatacağım diyorsun.Ne kadar zaman da erime oldu? Ameliyat sonrası çok güzel olmuş gerçekten,şimdi çok mu farklı,orantısızlık oldu mu?
Benim bacaklarıma benzettim biraz önceki halini.Forumun ilk okuduğum sayfalarında ben de bülent beyi düşünmüştüm ama şimdilerde listemde yok hatta tek kişi kaldı o da Ferruh bey.Neden bilmem öyle geçiyor içimden ve daha okumayı bitirmedim.Öğrenciyken bu kadar okumadım ben ya:))
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=165884&d=1300838123
kızlar bende yağ enjeksiyonuna karar verdim.bacaklarıma bi yorum yapın nolur sizce durum çok mu vahimoperasyon bi işe yarar mı sizce ?
oldu sanırım kızlar ne olur bişiler diyin canım çok sıkkın artık etek giymek istiyorummmmmmmmmmmm
mrb tekbenmiyim, sen ferruh beyle gorusebildin mi? ben agustosun 2. haftasi gibi randevu alicam. ferruh beyden memnun olan da var olmayan da. hatta cok problem yasayan arkadaslar oldu onun ameliyatlarinda. ben geriye dogru butun sayfalari okudum, ferruh beyin operasyonlari aslinda cok zahmetli, iyilesme sureci cook uzun, enfeksiyon kapanlar var, serum birikmesi ve asimetri problemi yasayan da cok. ama yine de gidip gorusucem, belki her bacaga gore degisiyordur bu yasanan olumsuzluklar. herkese iyi sanslar....:93:
evet senin fotoğrafına baktım. gerçekten çok benziyor bacaklarımız.tamamına yakını eridi aslında. eskiye göre daha iyi görünüyorlar gerçi. çünkü diz içlerinden yağ aldı. ve dolayısıyla bacaklar daha rahat birleştiği için biraz daha düzgün görünüyor. orantısızlık gibi bir sıkıntım yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?