Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben de yıllar önce beni çok seven hatta benim için intihara kalkışan birini sırf bunları düşünerek reddettim.Üstelik yıllarca onun beni sevmesi için dua ettikten sonra.(tabi arada yaşanan daha bir sürü şey var da kırpıyorum) Bir gün istemeden :)))) Şileye gittim,geldi beni aldı ailesinin kaldığı yazlığa götürdü oturduk filan sonra ben ayrılacakken bak dedi ümitsizce eğer sen de beni istersen bu sahillerde beraber denize gireceğiz.....Ben de bir ışık çaktı!!! Deniz mi sahil mi? Mayo,bikiniiiii teyyy teyy....tabii bir süre sonra başka nedenler bahaneler üretip adamı kahredip bıraktım yaa napiim

Keypad'in dediği gibi su.ay benim yaptığımı yapma.Eğer biri çıkarsa karşına evlen benimle diye söyleme belki gerçekten de anlamaz.Ben susmayı beceremiyorum,kabak çiçeği gibi her durumum ortada

Su.ay cümlemi düzeltiyorum izninle.Yanlış olmuş biraz sanki.Doğrusu şu:

Eğer biri "evlen benimle" diye çıkarsa karşına, söyleme bacaklarını belki gerçekten de anlamaz.Hatta buna bu kadar takılma ben bu derdimizden bir şekilde kurtulacağımıza eminim.

Kızlar.... bakın size ne diycem....
Erkekler güzelden falan anlamazlar...inanın çok ciddiyim...bakımlı olsun...alımlı görünsün birazda seksi oldumu...güzellik bundan ibaret...
Çok şaşıracaksınız ama...benim eşim bacaklarımı çok beğenir...bazen tv de falan fıstık gibi bacaklı kızlar görürüz...yetişkin oğlum var...ona derim..bak ne güzel kız diye...babası ordan atılır...ne güzeli be! şuna bak...kütük gibi...öyle kız mı olur? annene bak...bu yaşta...CEYLAN GİBİ...
Allahım gülermisin ağlarmısın....
Ama ben hiçbir zaman bu sorundan söz etmedim yıllar yılı...etekte giydim mayo da...evde de herzaman bacaklarım açıktadır...

İşin garibi..bende hiç farkında değildim...son birkaç yıldır kilo aldım...aldım dediysem; sadece bedenim...bacaklar gram bile almadı...
Aynaya bakınca orantısızlığı farkettim...bide bir arkadaşım ne zaman ki...aaa senin bacakların mı inceldi..dedi.İşte o zaman kafaya taktım.
.

Son düzenleme:

inşallah. belki hiç farketmez kimbilir .takıntı işte kurtulunmyor ki. 2.yide olursam belki rahatlarım..

saffet beye maille durumu anlattım o da yağ bulamayabiliriz muayene edip ne yapabiliriz diye bakmam lazım dedi muayene için kayseriye gitmek zor geliyo eğer bişey yapılicak gibi değilse boşuna gitmiş olcam offf karar vermek cok zor ay sonu işten ayrılıyorum yani iş değişikliği yapıcam agustos 15te yeni işime başlicam tatil yapmaktan vazgectim zaten tek derdim o boşlukta şu operasyon işini halletmek saffet bey gayet uygun ama işte ya yapılcak bişi yoksa boşa gitmiş olcam artı zaman kaybı.

selam arkadaslar,umarim her sey yolundadir,uzun süredir yoktum,misafirim vardi....yazilarinizi okudum,ben yokken ameliyat olan yok sanirim...bende umutla bizim kizlar iyi bir doktor kesfetmislerdir ve bende onu secerim diye bekliyodum..hepinize sevgiler selamlar

Merhaba aysenazlı.Foruma mesaj yazma anlamında yeni katılanlardanım.Ama ilk mesajdan bugüne yazılanları hatim etmekteyim hala.Ben neredeyse 700 sayfa okudum bugüne kadar bir doktor seçmek karara varmak zor ama, iyi kötü herşeye rağmen seçimimi Ferruh beyden yana kullanacakmışım gibi geliyor.Zaten 20 sinden sonra arayıp randevu isteyeceğim görüşmek için. Eğitimciyim,acaba okullar açılmadan halletsem mi diye düşünüyorum ama hem yaz,hem de kızımı tuvalete alıştırmak ne kadar sürecek bilemiyorum
Sen neler düşünüyorsun? Karara ne kadar yakınsın? Kimi ve hangi uygulamayı düşünürsün ameliyat için?

kızlar hepinize merhaba. uzun süredir bazı kişisel sebeplerle foruma hiç uğrayamadım. maalesef vakit darlığım var. o nedenle yeni ameliyat olanlar için iyi dileklerim, olacak olanlar için ise geçmiş olsun mesajımla başlayayım söze. benim durumumu merak edenler var ise bende yağ mağ kalmadı. eridi gitti. hepsi mi eridi hayır. ama sanırım en fazla % 30 u falan kaldı. eğer vakit bulabilrsem bülent beyden randevu alıp durumumu anlatıcam. eğer indirim yapar ise ikinci bir operasyon yaptırmak istiyorum. bakalım neler olacak. hepinize sevgilerimle.

merhaba azrasahra. öncelikle geçmiş olsun. umarım sonuç iyidir. siz iki operasyonu da bülent bey' e mi yaptırdınız? eğer öyle ise bülent bey 2. op. için bir indirim yaptı mı?

missense merhaba.ameliyatını bulent bey yapmış olacak ki durumumu anlatacağım diyorsun.Ne kadar zaman da erime oldu? Ameliyat sonrası çok güzel olmuş gerçekten,şimdi çok mu farklı,orantısızlık oldu mu?
Benim bacaklarıma benzettim biraz önceki halini.Forumun ilk okuduğum sayfalarında ben de bülent beyi düşünmüştüm ama şimdilerde listemde yok hatta tek kişi kaldı o da Ferruh bey.Neden bilmem öyle geçiyor içimden ve daha okumayı bitirmedim.Öğrenciyken bu kadar okumadım ben ya :))

evet senin fotoğrafına baktım. gerçekten çok benziyor bacaklarımız.tamamına yakını eridi aslında. eskiye göre daha iyi görünüyorlar gerçi. çünkü diz içlerinden yağ aldı. ve dolayısıyla bacaklar daha rahat birleştiği için biraz daha düzgün görünüyor. orantısızlık gibi bir sıkıntım yok çok şükür.

arkadaşlar merhaba,

daha önce ferruh beye ameliyat olmuş ve fotosu olan biri var mı forumda
bi ara bir kişi ferruh beye oldum diye eskiden foto koyan biriyle aynı resimleri koymuştu, bu yüzden tereddütlerim de yok değil.

Ferruh beyi düşünüyorum ama henüz ona yaptıran birinin fotolarını göremedim, istanbulda yaşıyorum, resim görmeden ankaraya görüşmeye gitmek de çok tuhaf geliyor, yani yaptığı operasyonların sonuçlarını beğenmezsem boşu boşuna hem yorulucam , hem de bir sürü masraf olacak

var mı ferruh beyin işlerine ait fotolar ( çok bunaldım, ben de etek giymek istiyorum artık

mrb tekbenmiyim, sen ferruh beyle gorusebildin mi? ben agustosun 2. haftasi gibi randevu alicam. ferruh beyden memnun olan da var olmayan da. hatta cok problem yasayan arkadaslar oldu onun ameliyatlarinda. ben geriye dogru butun sayfalari okudum, ferruh beyin operasyonlari aslinda cok zahmetli, iyilesme sureci cook uzun, enfeksiyon kapanlar var, serum birikmesi ve asimetri problemi yasayan da cok. ama yine de gidip gorusucem, belki her bacaga gore degisiyordur bu yasanan olumsuzluklar. herkese iyi sanslar....:93:

Merhaba.Hayır görüşemedim ne yazık.Ayın 20'sine kadar yokmuş zaten seminerdeymiş.Ben de 25 i gibi belki Ankara'ya gidebilirim eşimle.O nedenle bir randevu alayım diyorum ama gerçekten çok mu şikayet var ya? Ben daha 700 sayfa filan okudum.20 sine kadar bitiririm herhalde.Kesin bir karar da oluşur sanırım o zaman.Ben de kişiye göre değişir sanıyorum ama bilemiyorum ki. :44:
Bu benim 2. operasyonum olacak.İlkini Etiler'de birine yaptırdım,gerçekten varis çorabını yazın giymek baya sıkıntı verici ama kalıcı olma ümidi olursa katlanıyorsun.Yine de ağustosta çok zor olacak bu iş valla ama okullar açılınca seke seke gitmek istemiyorum,tekrar raporla uğraşmak yerine katlansam mı diyorum çoraba.Çocuk da var.Offf ki offff!!! Eğer görüşmeye senden önce gidersem sormak istediklerini yazarsın sorarım bir ön bilgi olur en azından.evet hepimize iyi şanslar...

arkadaşım bende bülent beye oldum kesinlikle erimez dedi. yıllardır bu işi yapıyomuş hala kimsenin erimemiş. bende sadece bende erime oldu diye düşünmüştüm. bilek üstleri gitti bacak içleri biraz var asıl karında üst bacakta yağ alınan yerler dengesiz alınmış. baldır içi bi bacak fazla alınmış eyri gibi oldu. beş yıllık erimeyen dolgular olduğunu duydum onla doldursun istiycem bari geçici düzelsin. bi altı ayımı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…