- 16 Mart 2011
- 155
- 6
- 318
bu rakamlar gerçekten çok fazla daha sonra eriyceğini bildiğiniz bişey için bu rakamlar verilmez ben 1000 tl verdim eridimi eridi ama oh diyorum 1000 tl çok zorlamıyor beni gidin yaptırın hiç bi farkı yok saffet beyin ahmet karacalardan
evet resmin çıktısının üzerinde işaretleyerek konuştuk. tüm merak ettiklerimi sordum. 200 tl muayene ücreti verdim. bunu ameliyat fiyatından düştümü sen de? ben söylemeyi unutmuşum :) insan oraya gidince heyecandan mıdır nedir unutuluyo bazı şeyler :) bir de sen ne kadara yaptırmıştın amaaanbe? aslında bana mailini özelden msj atarsan sana bi çok sorum olacak? yardımcı olursan çok sevinirim cnm. heyecan kapladı da beni :)
kızlarrrr merhaba
sizleri takip etmeye calısıyorum arada kacırdıgım seylerde oldu.ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun inşallah yaglarınız hiç erimez. kızlar ben hala ameliyat olmadım ama yaz benim içinde işkence olarak geçiyor,herkes mini elbise şort vs giyiyor ben bu sıcakta up uzun kotları giymekten ölücem
gözlemlediğim kadarıyla ahmet karacalara ve hasan fındık a ameliyat olanlar memnun galiba yanılıyormuyum acaba kızlar? bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama benim bacakları yağ enjeksiyonu düzeltirmi bilmiyorum.artık cok umutsuzum cok moralim bozuluyorallah yardımcımız olsun bu işkenceen kurtulalım hepimiz.gecen gün düşündüm aslında bu kadar bacagından şikayetci insan var hepimiz etek sort giyip cıksak belkide birbirimizi görüp cesaret olup umursamıycaz ama hepimiz pantolonlara saklanıyoruz bacagı carpık olupta mini giyenleri alnından öpmek istiyorum :) buarada kızlar ahmet karacalar ve hasan fındık suanda yag enjeksıyonunu nekadara yapıyor bılıyormusunuz?
benim bacakları bilmeyenler için sevgili yamuklarımı eklerim bakarsınız kızlar:) bunlara ne çare olur söleyin))
kızlarrrr merhaba
sizleri takip etmeye calısıyorum arada kacırdıgım seylerde oldu.ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun inşallah yaglarınız hiç erimez. kızlar ben hala ameliyat olmadım ama yaz benim içinde işkence olarak geçiyor,herkes mini elbise şort vs giyiyor ben bu sıcakta up uzun kotları giymekten ölücem
gözlemlediğim kadarıyla ahmet karacalara ve hasan fındık a ameliyat olanlar memnun galiba yanılıyormuyum acaba kızlar? bende yağ enjeksiyonu düşünüyorum ama benim bacakları yağ enjeksiyonu düzeltirmi bilmiyorum.artık cok umutsuzum cok moralim bozuluyorallah yardımcımız olsun bu işkenceen kurtulalım hepimiz.gecen gün düşündüm aslında bu kadar bacagından şikayetci insan var hepimiz etek sort giyip cıksak belkide birbirimizi görüp cesaret olup umursamıycaz ama hepimiz pantolonlara saklanıyoruz bacagı carpık olupta mini giyenleri alnından öpmek istiyorum :) buarada kızlar ahmet karacalar ve hasan fındık suanda yag enjeksıyonunu nekadara yapıyor bılıyormusunuz?
benim bacakları bilmeyenler için sevgili yamuklarımı eklerim bakarsınız kızlar:) bunlara ne çare olur söleyin))
begüm saffet bey kayseride ben istanbuldayım şehir dısına cıkma şansım yok hele ki tek basıma ameliyat için korkutucu gelio herseyi hesaplamak lazım sorun yaşamayanlar oldugu kadar ödem şiş vs yuruyemeyenler dahi oldu o yüzden diorum en kötü durumda bi arkadasımı ararım gelir evime götürür. yoksa para konusunda cok haklısın 6bin nerde bin nerde yani kim istemez 1000 lira olsun eridikce her sene yeniden yapılsın :):)
sen saffet beye oldum ve eridi demişsin ne zaman olmuştun ayrıca kaç kilosun bu benim en büyük sorunum çünkü kilom 47 ve bende hiç yağ yok
BEGÜM21 ; şuan nasılsınız. Siz hemen eridi diye yazmıştınız. Önceki ve sonraki hali arasında fark yok mu? Sizinde yağ alınan yerlerde çukurluk oluştumu?
begüm21
senin foton yok sanırım. mümkünse eski ve ameliyatan sonraki halini ve tabii ki şimdiki hallerini ekler misin?
mail adresin malesef hatalı sen bana boş mail at istersenbegüm21
dilara_mutlu_mutlu kuruklu a myent com
gönderirsen çok sevinirim.teşekkür ederim şimdiden.
arkadaşlar
dolgu maddesi düşünen arkadaşlar var mı?merak ettim ciddi ciddi araştıran var mı aranızda?
Arkadaslar tekrar merhaba,
Dün çok uzun bir mesajla katıldım aranıza biliyorum.Şimdi daha kısa yazacağım soz :)) Ben İstanbul'da yasıyorum.Sorunum eğrilik.4 sene önce sonucu başarılı olmayan bir operasyon geçirdim.Şimdi burda yazılanları okudukça tekrar cesaretlendim ve umutlandim.İki doktor arasında kararsızım.Ferruh bey ve Ahmet Bey.Bana yardımcı olur ve fikir verir mısınız?Ankara da olsa gidip gelebilirim bu arada.En kısa zamanda fotograf ekleyip yorumlarınızı soracagim ama henüz kesfedemedim nasıl yapıldığını.Lütfen biri bana cevap yazsın nolur...
TEKBENMİYİM ; hoşgeldiniz. Forumu başından beri takip eden birisi olarak size ahmet beyi önereceğim. Ahmet beyden memnuniyet daha fazla idi ve iyileşme süreci daha kısa idi. Forumda benimde gözlemlediğim hasan fındık ve ahmet karacalara ameliyat olanlar daha memnun ve iyileşme süreçleri daha kısa. Şunu da unutmamak lazım bu işler birazda şans işi. Umarım şansınız hep sizinle olur ve istediğiniz gibi olur herşey...
BEGÜM 21 ;aslında bilektekilerin daha çabuk eridiğini okumuştum forumda. Sizde tam tersi olmuş.
AMANNNBEE siz etek elbise giymeye başladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?