Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aynen katılıyorum benım bacağım onun yarısı kadar damar mamar hiç bişey yok

tabiki var ama öncelikle şunu söylüyeyim ben ben gaziantepdeyim ikinci işlem düşünüyormuyum evet düşünüyorum eylül gibi

tekbenmiyim

Senin bacaklarnına ucube dedilerse geçirmiş olduğun operasyon kesinlikle işe yaramış ozaman...bacakların sadece ince yamuk hiç değil. benimde ince mesela yamuk değil üst bölgem diz içlerim yağlı oda çarpık gösteriyor. ama senin üstlerinde ince o yüzden daha düzgün duruyor. Ama önemli olan senin nasıl gördüğün elbette. insana birkere birşey söylendimi kim nederse desin kendini hep ona endeksliyor. bana da mesela uzun yıllar önce ağabeyim bu bacaklarlamı etek giyiyorsun demişti. o günden beri giymiyorum. eşim ve arkadaşlarım ise saçmaladığımı düzgün olduklarını, ağabeyim ise şaka yaptığını söylesede farketmiyor...

arkadaşlar ben ameliyattan kısa bir süre sonra ölçmüştüm bacağımı erime olursa anlayayım diye en kalın yeri 36 cm di bilekler de 23, şimdi yine ölçtüm değişiklik olmamış yani erime yok. şeklini sormayın 6 ayın dolmasını bekliyorum madem şu anda tam şeklini almadı alsın o zaman bakıcam iyi midir kötü müdür etek giyilir mi. gerçi benim için zor etek giymem için eski halinden iyi olması anlamlı değil bakınca tam olarak düzgün gözükmeleri gerekiyor.çok önemli mi hayır değil ama alıp da giyiyosam güzel bir görüntü olması gerekir yoksa hiç giymem daha iyi, bu benim fikrim. ama bu sene ilk kez tatilde rahat ettim eskisi kadar huzursuz olmadım onu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
selammm...yaaa kızlar bende 2.yağ enjeksiyonu için hazırlancağım bende de fazla erime yok gibi ama yinede yeterli değil. offf yaaa yine takıntı oldu. 1 -2ay takmamıştım şimd arttı yine takıntım..hemen maddi olarak ayarlayıp kendimi olamk istiyorum. valla evliliği bile istemiyorum bu yüzden galiba . utanıyorum bu bacaklardan((((( zaten minyonum birde bacak zayıf olunca iyice deliriyourm .... offff offfff....

su.ay merhaba...senin resimlerin vardı..kaldırmışsın.Eski hali ile son halini tekrar ekleyebilirmisin...
Sen,pek sorunda yaşamamıştın...tekrarını düşünebilirsin..zaten tek seferde olmuyor bu meret!
Neyseki senin fiyat insanı, diğer doktorlarınki gibi fazla zorlamıyor.
Saffet bey kendi yerindemi yapmıştı operasyonu...hangi anestezi şekliydi?
Mutlaka yazmışsındır ama..unutuyor..karıştırıyor insan..kusura bakma canım.
.

evet kendi kliğinde yapmıştı...lokal anestezi olmuştum..1200tl civarı ameliyat...1 kerede daha deneyeceğim .artık olduğu kadar...((

Dilaracım o resmimde topuklu değilim hatta hiç bir şey yok ayağımda.Ama sen öyle söyleyince bir de topuklu giyip çektim ama koymayı düşünmüyorum şimdilik.Gerçekten beni çok rahatsız eden bir görüntüsü var ama birinden daha iyi miyim ya da daha kötü müyüm diye araştırmak amaçlı koymadığımı belirtmek istiyorum.Benim ki yamuk değilmiş sizlerin yorumlarına göre ama yine de istediğim gibi de değil.Beni bir tek sizler anlarsınız, işte o yüzden burdayım.Bugün biri "süper bacakların var" dese de düzelebilecek bir psikolojide değilim sanırım.

Bazen eşim çok gizli bir koy bulucam seni oraya götüreceğim denize girebilmen için diyor yıllardır ama ne o buldu ne de ben hevesliyim.Yine de beraber gitmek güzel bir fikir :)

Canım benim bacaklarımı kimse görmedi şu ana kadar.Onlar deniz kenarında bile bol giysi ve kot pantolonla dolaştığımda söylüyorlardı.Valla bu sene sırf o lafları duymayayım diye yazlığa gitmedim çünkü komşularım arasında akrabalarım da var.Ve sağolsunlar yılmadan her sene "ya sen niye şort mort giymiyorsun,yoksa backaların mı çarpık?"diyorlar. Öyle dertleşme gibi sorsa biri belki de dertleşirdim bugüne kadar ama hep dan dun yargılayarak konuştular ben de sakladıkça sakladım ama şiştim artık yahu.İnceyse de dolgun olsun istiyorum o kadar :)

Su.ay evlilikle ilgili düşüncelerinde seni çok iyi anlıyorum.Umarım evlenmeden önce bacakların tam da istediğin gibi olur.Ama bu işler biraz da kısmet belki de çok iyi ve seni her halinle sevecek birine denk gelirsin. Umarım herşey istediğin gibi olur.

Bu arada sen ne zaman, nerde ve kime yaptırmıştın ameliyatını?

Bu arada bugüne kadar kimse görmedi ki bacaklarımı demiştim ya gereksiz bir bilgi de olsa aklıma geldi düzelteyim.4 sene önce o estetikçi doktor ve ekibi ile doğuma girerken bir çok kişi gördü tabii de onlarla bir daha karşılaşmayacağım için saymadım :))) eşim bile 6 senedir evliyiz ama 11 senelik beraberliğimiz boyunca göremedi.Annem de heralde 18 yıldır filan görmedi.Hala kızıp durur bana bi etekle göremedim seni diye :))) inşallah görecek yakın zamanda.

loli06 bugün Ferruh beyi arayacağımı yazmıştım sana.Aradım ama cevap vermedi kimse.Bugün cumartesi olduğundan mıdır bilmem.Yine deneyeceğim.Gerçi sen hala beraber gitmeyi düşünüyor musun bilmiyorum ama haber vermek istedim.

Şimdi konuştum ama Ferruh bey 20 sine kadar yokmuş zaten.Sonra yine arayacağım.Eğer kararımda köklü bir değişiklik olmazsa, 25 inde muayene olup sonrasında aklıma yatarsa en kısa sürede ameliyat olacağım. Daha öncede yazın olmuştum çoraplar beni çok zorladı ama naapayım gülü seven dikenine katlanır diyorum.Bir de 4 gündür kızımı tuvalete alıştırmaya çalışıyorum ama çok zor oluyor her açıdan.Girdimi de çıkmıyor oyun oynuyor bende yanına çömelmek zorunda kalıyorum sürekli.Ameliyat olursam bunu asla yapamam biliyorum da kızım da nekadar sürede alışır kestiremiyorum ki.5 eylüle kadar halletsem bu işi süper olacak...

tekbenmiyim
eşinden nasıl saklayabildin ya. çok zor olmalı. nasıl yani anlayamadım. eşin hiç sormadı mı. evde niye kısa giymiyorsun diye.
benim kafamı en çok da evlilikte yaşayacağım bu sıkıntılar yoruyor.

Canım ben evlenmemize az bir zaman kala durumumu söyledim.Bunun benim için önemli bir sorun olduğunu ve kendime olan güvenimi çok sarstığını yıllardır bunu kimseye söylemediğimi söyledim.En son olarak da eğer sen bu benim için de bir sorun bunu kabullenmem zor dersen vazgeçelim dedim.Tabii ki bunu severken söylemek de hiç kolay değil ama önceden bilmeli,eğer bu nedenle evliliğim bozulacaksa şimdiden hiç kurulmasın daha iyi düşündüm.Ben ağladım o da benle ağladı.Bugüne kadar da hiç sorun etmedi sağolsun ama benim üzülmeme çok üzülüyor.O yüzden bu 2. denememe de destek çıkıyor.
Sıkıntını çok iyi anlıyorum ben düğün stresinden değil bunun stresinden 47 kiloya düşmüştüm.Ama eğer adam gibi bir adama denk gelirsen sorun etmeyecektir zaten.Seni sen olduğun için seven biri çıkartsın karşına Rabbim.Kimse benim kadar sıkılmasın üzülmesin isterim evlilikten önce.Biri varsa da hayatında söyle gitsin,eğer hala yanında değilse de hayırlısı olduğundandır bence.
Ne biçim bir dertmiş bu bacak derdi ya.Bizi hayattan ediyor.En kısa zamanda hepimizin istediği gibi olsun bacaklarımız inşallah.

tekbenmi..valla sende ilginçsin... :))
Adam eminim senin bacaklarını farketmezdi bile..durduk yerde illede...bak benim bacaklarım çirkin haaaa....demedi deme... resmen!
Peki eşin hiçmi merak etmedi o çirkin şeyleri... :)) zor kullanıp falanda mı bakmaya teşebbüs etmedi hiç.

.

:)))) Doğru söylüyorsun belki farketmezdi ama ben onunla tatile gitmeyince denize girmeyince yine anlatmak zorunda kalacaktım diye düşünüyorum işte.Ya zaten bana annem doğrucu davut der durmadan biraz da kızarak.Ben zararıma olacağını bilsem de doğruları söylemekten geri duramıyorum.Çook köyden kovuldum bu arada :))))) Eşim merak etmedi de benden niye saklıyorsun der ara ara.Zor kullanmaya kalksa bir daha yüzüne bakmazdım valla :)

Yaaa yıllardır bu çarpık bacaklar kabusum...üstelikte ince çöp mübarek ..yaş 33 oldu hala bekarım. Evlenince bu bacakalrı nasıl göstereyeyim diye düşünüyorum. çok kötü bir durm yaaa..evliliği bile düşünemiyorum..

yaaa ben evleneceğim kişiye söylesem .bacaklarımı göstersem kaçar herhalde...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…