Canım..senin bacakların yamuk değil bidefa.
Hatta..çok normal..diyeceğim ama...resimle gerçek farklı dediğin için fazla yorum yapamıyorum...durup dururken şikayet edecek değilsindir
heralde...
O,damar konusu bende de var...ben yapısal olduğunu düşünüyorum...damarlar cilde yakın...yoksa ne zayıf insanlar var..hiç damarı görünmüyor...
.[/B
begüm saffet beye daha sıcak bakmaya başladım yani uçakla kayseriye gelip bir gün sonra geri dönmeyi düşünüyorum. seninle irtibata gecme şansımız var mı özelden sorularım olacak eger musait olursan tabiki.
selammm...yaaa kızlar bende 2.yağ enjeksiyonu için hazırlancağım bende de fazla erime yok gibi ama yinede yeterli değil. offf yaaa yine takıntı oldu. 1 -2ay takmamıştım şimd arttı yine takıntım..hemen maddi olarak ayarlayıp kendimi olamk istiyorum. valla evliliği bile istemiyorum bu yüzden galiba . utanıyorum bu bacaklardan((((( zaten minyonum birde bacak zayıf olunca iyice deliriyourm .... offff offfff....
su.ay merhaba...senin resimlerin vardı..kaldırmışsın.Eski hali ile son halini tekrar ekleyebilirmisin...
Sen,pek sorunda yaşamamıştın...tekrarını düşünebilirsin..zaten tek seferde olmuyor bu meret!
Neyseki senin fiyat insanı, diğer doktorlarınki gibi fazla zorlamıyor.
Saffet bey kendi yerindemi yapmıştı operasyonu...hangi anestezi şekliydi?
Mutlaka yazmışsındır ama..unutuyor..karıştırıyor insan..kusura bakma canım.
.
tenbenmiyim
topuksuz haliyle de ekler misin. merak ettim.
loli06
daha önceden de sana demiştim sanıırm, senin bacakların benimkine çok benziyor diye.
sen her hangi bir doktora muayene oldun mu. ne önerdiler. ben bu yaz bir kaç doktorla görüşmeyi planlıyorudm ,ama henüz icraata geçemedim(
kızlar,
denize girmek istiyorum,beraber tatil mi yapsak ne acaba?:)))
tekbenmiyim
Senin bacaklarnına ucube dedilerse geçirmiş olduğun operasyon kesinlikle işe yaramış ozaman...bacakların sadece ince yamuk hiç değil. benimde ince mesela yamuk değil üst bölgem diz içlerim yağlı oda çarpık gösteriyor. ama senin üstlerinde ince o yüzden daha düzgün duruyor. Ama önemli olan senin nasıl gördüğün elbette. insana birkere birşey söylendimi kim nederse desin kendini hep ona endeksliyor. bana da mesela uzun yıllar önce ağabeyim bu bacaklarlamı etek giyiyorsun demişti. o günden beri giymiyorum. eşim ve arkadaşlarım ise saçmaladığımı düzgün olduklarını, ağabeyim ise şaka yaptığını söylesede farketmiyor...
selammm...yaaa kızlar bende 2.yağ enjeksiyonu için hazırlancağım bende de fazla erime yok gibi ama yinede yeterli değil. offf yaaa yine takıntı oldu. 1 -2ay takmamıştım şimd arttı yine takıntım..hemen maddi olarak ayarlayıp kendimi olamk istiyorum. valla evliliği bile istemiyorum bu yüzden galiba . utanıyorum bu bacaklardan((((( zaten minyonum birde bacak zayıf olunca iyice deliriyourm .... offff offfff....
yaaa yıllardır bu çarpık bacaklar kabusum...üstelikte ince çöp mübarek ..yaş 33 oldu hala bekarım. Evlenince bu bacakalrı nasıl göstereyeyim diye düşünüyorum. çok kötü bir durm yaaa..evliliği bile düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?