Bacak dolgusu yaptıran var mı?

boydan ve yakın çekılmış resimlerini at beni çğrmadı bile serpil

bu da diğeri umarım becerebilmişimdir

Arkadaslar merhaba

Çok uzun zamandır özel sebeplerden foruma gelemedim ve yine aynı sebeplerden buraya eklediğim tüm resimleri silmem gerekti. Gecen sene Ağustos ayında Ferruh beye ameliyat olmuştum eski yazılarımdan herseyi çok detaylı bulabilirsiniz tüm iyileşme sürecimi vs. Bacaklarımda erime evet oldu zaten ameliyat sonrası inanılmaz sislikler oluyor onlar bile geçince bı garip hissediyorsunuz ama bacaklarım etek giyebilecek durumda normal durumda. Hepsi eridi gitti diye bı durum olmadı. Ameliyat olacak arkadslarin izin konusunda sıkıntıları olmamalı ben 20-25 günde ancak toparlana bildim ve size bakacak birinin olması şart iyileşme süreci baya zorlamıştı beni ama hic pişman olmadım.

Arkadasım resimlerinden görüldüğü kadarıyla bacaklarında baya açıklık var sen Dr a kontrol ol tabiiki ama bukadar açıklık yağ ile biraz zor dolar gibi geliyor moralini bozmak istemem Dr belki silikonu tavsiye eder bı Dr a görünmende fayda var.

Umarım herkes bu dertten kurtulur ve kendilerine güvenerek etek giyerler sizleri çok iyi anlıyorum kızlar...

Sevgiler

kızlar resimleri göremiyenler profilime de koydum bide ordan bakın isterseniz.demoniac seni biliyorum ferruh beye ameliyat olmuştunuz.ben silikonu hiç düşünmüyorum.sanırım yağ enjeksiyonu 1 seferde olmuycak ( valla eşimin bacakları dümdüz :) of of ne zor bir dertmiş

gulerer
5 yıllık kalıcı dolgu hakkında bilgin var mı?doktordan mı öğrendin?ben 18-24 ay kalıcı olan dolgu duymuştum.
cevaplarsan sevinirim.

arkadaşlar
ortopediste muayen olan var mı?varsa doktorla olan görüşmelrini anlatabilir mi?

yok arkadaşım kendim araştırırken öyrenmştim internette meşur bi doktorun sitesinden. ne derece sağlıklı bilmiyorum sonuçta eriyen bişey. araştırıp iyi bilgilere ulaşırsan burda paylaş lütfen.

Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?

Evaizim bir ara ben düşünüyordum ama şu an ne düşüneceğimi bile bilemiyorum.Özellikle kredi çekip ödeyeceğim için biraz daha fazla düşünmem gerekiyor.Bir de çok yüksek rakamlar söz konusu.Ben parayı hala ödüyorken yağlarımın eridiğine şahit olmaktan da korkuyorum.Açıkçası düşün düşün nereye kadar bilmiyorum ama hala düşünüyorum gece gündüz aklımda.

al benden de o kadar

öyle yapıcam begümcüm sende sehir dısından gitmiştin bildiğim kadarıyla zor oldu mu senin için?

saffet beye kalsa çok rahat olucaktı tek gidicektim ama iğnelerin etkisi geçince arkada bile zor yattım 5 saat kayseri bana tek gitme yani tek olabilicek bişey değil araba kullanamazdım ben tek gitsem

Kızlar ahmet beye ameliyat olmayı düşünenler vardı.500 tl indirim yapacakmış dr bey. Kararını veren bana mesaj atabilir mi?

500 tl nedir ki arkadaşlar mantıklı olun alınan yağ aynı farklı bi madde olsa kalitesi dicem ama sizin bedeninizden çıkıyor 6000 tl bi araba parası eriycek ERİYCEK erimek zorunda halk arasında sıcaktn yağım eridi derler buda böyle bişey eridiğini bile bile bu rakamları ödemeyin hele kredi çekicek arkadaşlara çok üzülüyorum para kolay kazanılmıyor. Bilen Bİlir

mrb tekbenmiyim, eger ferruh beye gidersen operasyon sonrasi olabilecekleri ayrintili olarak konus bence. gerci hersey kisiden kisiye degisiyo ama ferruh beyin ameliyatlarinda herkesin ortak olarak yasadigi bazi problemler olabiliyo. ben de agustosun ikinci haftasi muayeneye gidicem, aslinda ikna olursam muayeneden hemen birkac gun sonra da opersyonu olabilirim.

selam,
ahmet beyi ben düşünüyorum ama çok yüksek rakamlardan bahsediyor, tabii bir de yağlar eridiğinde bu paralar da boşa gidecek.

selam,
ben de yağ enjeksiyonu düşünüyprum, sen kime yaptırdın, ne kadar yaptırdın? bir de fotograflarını görebilir miyim?
sevgiler

selam,
fotograf görebilir miyim? ve ne kadara yaptırdın?
sevgiler

merhaba,
yağ enjeksiyonu yaptırıp, üzerinden 2-3 yıl geçmiş ve hala memnun birisi var mı? yani yağı erimemiş ve bacakları uzun vadede düzelmil? varsa fotograf görmek isterim.
sevgiler

selam,
ahmet beyle ben de görüştüm ve düşündüğüm doktorlardan birisi. sen ona daha önce ameliyat olmuş birini tanıyormusun? ilteşimde olalım:)
sevgiler,

selam,
ahmet bey konusunda görüşelim,
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…