Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bir doktor hakkında bnegatif konuşmak forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama konuşmam da gerek.
bülent cihantimurla ben de görüştüm ve asla ona olmak istemediğime karar verdim. arkadaşlar bu adam tıp fakültesi mezunu gibi bile konuşmuyordu, hem aksanı, hem tarzı, sanki yoldan geçen bir amcama fikir sormuşum gibi hissettirdi bana:) paylaşmak istedim.

selam lilacc, ne kadara yaptırdın? zafer atakan değil mi doktorun?

selam, hala memnunu musun halinden? baya bir zaamn geçmiş, hala duruyor mu yağlar? ya da çökme falan oldu mu?

biz bosuna takiyoruz bazen dusunuyorum da. bakin esra erolun bacaklarina asiri yamuk. ama hep mini giyiyor. demet akalinin bacaklari da egri.ebru gundes, ebru salli yine oyle..pinar altugun eski bacaklarina bakin bayaa egriyken sonra duzelme ve kalinlasma var. bana onda estetik var gibi geliyor.

selam nilnida11,
ahmet beyle birlikte görüşürsek indirim yapıyor. benim mesaj hakkım yok, eğer senin varsa bana mail adresini yaz görüşelim.
bende merak ettim gerçekten. ikincisi kendi yağından deyil herhalde. eriyen ilki. peki o jel gibi olan youtube dada var videosu dahamı kalıcı

Ne kötü 900 küsür sayfa okudum,belki ard arda okuduğum için mi bilmem ama bu forum hiç bu kadar suskun olmamıştı sanırım.Evet çok eskiler var hiç uğramayan ama yakın zamanda ameliyat olmuş kimseler de hiç uğramıyor doğru dürüst. Bacakları ya iyi olduğundan ya da eski haline döndüğünden uğramıyorlar belki ama hatırlamaları lazım burda karar verene kadar birçok kişinin sonuçlarını nasıl dört gözle ve çaresizce beklediklerini. Ayda bir mesaj yazsalar bile yeterdi bana göre.Ne bileyim sitem edesim geldi,bir yere ulaşmayacak olsa da Öyle...

selam nilnida,
ahmet beyle birlikte görüşürsek indirim yapacak. benim mesaj hakkım yok, bana mail adresini yaz, görüşelim.

selam erimesin7,
çok geçmiş olsun, üzüldüm hayalkırıklğı yaşamana. ben de meltem çilingirle görüşeceğim ama yazdıklarını okuyunca karasız kaldım. ahmet beye olacağım sanırım. son durumun nasıl, hiç fark yok mu bacaklarında?
benim mesaj hakkım yok, eğer bana mailini yazarsan an daha rahat görüşürüz,
sevgiler.

selam herkese,
arkadaşlar bu işi yapan çok doktor var, karar vermeden önce internetten iyi bir araştırma yapın, burada adı geçen doktorların fiyatları piyasadan daha yüksek. ben bir sürü doktorla görüştüm şu ana kadar sadece bu doktorlara takılmayın bence. gördüğüm kadarıyla da evet bu işten memnun kalan kadın da yok(((

çok geçmiş olsun sevinç, umarım artık o elbiseleri doya doya giyersin:)
onep istanbul da da var, buaradaki doktorları hakkında fikri olan var mı acaba?

selam irigözler,
hasan beye yaptırmışsın ve en son halinden memnunmuşsun sanırım. şimdi nasılsın, bacaklarından memnun musun? ne kadara yaptırdın? hasan beyi ben de düşünüyorum ama henüz ona ameliyat olan biriyle görüşemedim. benim mesaj hakkım yok, sen bana mail adresini yazarsan görüşmek isterim. çok geçmiş olsun.

merhaba
enfeksiyon geçirme sebebi bacak tüylerini jiletle alması ve biliyorsunuz kıl kökleri mikrop tutar, bu nedenle enfeksiyon geçirdi
bacaklarınızı jiletle almamanız gerekiyor, kesik vs olmamalı

epilasyon işlemi her ne olursa olsun öncesinde tüm mikrop bakteri ve virüslere karsı etkili dezenfektan spraylar var onlar kullanılacak

ağda yapılacaksa spray kuruduktan sonra bacaga talk pudrası sürülecek ki et dokuya ağda yapışıp deriyi yolmasın

sonrasında yine spray sıkılacak bacak çok temiz tutulacak
kıl kökleri kapanana kadar 2-3 gün günde 2-3 kez dezenfektan sıkılacak

ilaçla alakası yok yani enfeksiyonun

epilasyonda dikkat etmemiş ondan olmus

vucut dolgusunun adını öğrenip size yazıcam macrolane gibi pahalı değil ama çok kaliteli
alman malı imiş..
biliyorsunuz almanlar ecza ilminde çok ileridir
umarım yağları yetmeyen kızlara çare olur

vucut dolgusunun adını öğrenip size yazıcam macrolane gibi pahalı değil ama çok kaliteli
alman malı imiş..
biliyorsunuz almanlar ecza ilminde çok ileridir
umarım yağları yetmeyen kızlara çare olur

Teşekkürler DELİLA. Dolgu; yağı yetmeyenler için bir çare olabilir ama sağlığa zararı varmıdır acaba?

HAYATGÜNEŞ; nazım durağa silikon taktırıp damarın zedelenmişti yanlış hatırlamıyorsam. Epeydir yoksun. Şuan nasılsın? Merak ettim seni...

tekrar merhaba
bacak dolgusunun adı HYAcorp, alman malı
uygulamayı yapan gazi üniversitesi plastik cerrahi anabilim dalı başkanı osman latifoglu..
bu dolguyla ilgili başlık açmayı düşünüyorum yağı olmayan arkadaslar yaptırabilir

ayrıca macrolane çok daha pahalı nerdeyse 2 katı fiyat farkı var, ve macrolane in türkiyeye girişinde sorun var
firmanın malı çekemediğini, gelse bile kışa dogru temin edebileceklerini duymustum

Kızlar benim bacaklarımda kalınlık farkı var diz altı kısımda.Biri diğerine göre daha kaslı.Sizin bildiğiniz,duyduğunuz bir yöntem var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…