BEGÜM , senin yağların hepsi eridimi? Tekrar yaptırdığında silikon mu düşünüyorsun?
tektash bacım geçmiş yorumlarını okudum bugün. sendede bacakta bi çukurluk oluşmuş demiştin. peki cihantimur hoca neden telafi etmedi merak ettim yada volkan bey sonuçta aynı merkez. senmi sonra ferruh hocayı tercih ettin. lütfen cevap dönermisin.
bende aynı durumdayım diz içi oyuk oldu. telafi etmezse bende düşüniim neyapayım diye. bu yaz tatil planı yapamadım bu yüzden. aile yazlıkta.işi bahane ettim gidemedim.6. ayı bekliyorum son hali için ama kendimi kandırıyorum herhalde çünki oyuk nasıl dolarki.
fikir verirmisin.şuan nasılsın tadilat işe yaradımı.
merhaba Sılası.iyiyim teşekkür ederim.ara-sıra girip yazıları okuyorum.bazı arkadaşlar üst bacaklarında yağ alındıkdan sonra bir dalgalanma oldu diyor.benim bacaklarımın birinde de öyle birşey var.ama hiç rahatsız etmiyor beni.hiç kimse benden başka farkedemez onu.tam 3 buçuk ay oldu.erime varmı yokmu bilmiyorum.bazen aynanın karşısında duruyorum.yok qaliba erime var diyorum.derhal eski ve yene resimleri karşılaşdırıyorum.hayır erime qaliba yokmuş resimler hemen hemen aynı diyorum.ama tabii söylediğim gibi ilk resimlerimde bileklerim çok kalındı.hani 2 çıkıntı olur ya bilekde türkçe ismini bilmiyorum.işte o çıkıntı resimde gözükmüyordu.şimdi gözüküyor.ama ben onun erimeden diyil de ilk aydakı şişkinlikden kaynaklandığını düşünüyorum.ama düşüncem bu ki bileklerde pek de yağ kalmıyor.kalan yerlerde değişiklik göremedim.bir de bacağımın biri diğerine göre daha güzel doldurulmuş.rersimlerime bakarsanız farkı hissedersiniz.yine de memnunmusun diye sorarsanız etek giyiyorum, bu gün denizde rahat rahat yürüdüm.ama daha güzel ola bilirlerdi.bazen keşke silikon-protez yaptırsaydım diyorum.sonuçda çok güzel bacaklarım var diyemiyorum yine de.ama katiyyen backlarıma göre dışarıda çekinmek,kompleks yapmak gibi durumlardan kurtuldum. şuan bunlarla yetinmeyi düşünüyorum.gelicek zamanlarda param çok olursa yeni bir ameliyat düşünürüz ,belki de hiç yaptrımam bilmiyorum.arkadaşlar bi de şu bacak olayı gerçekden çok psikolojik bir durum.burda bazı kişiler öyle güzel bacakların beyenmiyorlarki ben deli oluyorum.bi televizyona bakın bi dışarıdakılara bakın.kusursuz,dümdüz sütun bacaklar maalesef çok az insanda.burda bacakları benim şuanki durumumdan iyi arkadaşlar etek giyemiyor bazen.kabullenin o bacakları arkadaşlar.siz heykel bacağımı istiyorsunuz.zaman bulunca yeni hallerini eklerim.bakarsınız.öpüyorum herkesi.
Buarada lipolit yöntemiydi sanırım bu yöntemi uıygulayan doktor var mıdiye sormuşsunuz.
Sanırım Ferruh Bey'in yöntemi bu yöntem çünkü ben kontrole gittiğimde hemşire hanıma ameliyat odasında hiçbir alet görmediğimi ve bu operasyonu hiçbir alet olmadan nasıl yaptıklarını sordum. Çünkü Ahmet Karacalar bu ameliyatın bir makina ile yapıldığını bu makinayı kullanan kişilerin ise amerikadan geldikleri için ameliyat ücretinin bu kadar pahalı olduğunu söylemişti hastalarına.Ben de bu yönde bir bilgiye sahip olduğum için hemşire arkadaşa sordum. O da bana vücudumuzdan büyük enjektörlerle yağ aldıklarını sonra o yağları bir çeşir işlemden geçirdikten sonra enjekte ettiklerini söyledi. Bence hemşire hanımın anlattığı yani doktor beyin uyguladığı bu yöntem.
Arkadaşlar ben ameliyat olduktan sonra kilo alıp verdim ama bacaklarımda herhangi bir erime olmadı. Ameliyat olduğum günkü gibi bacaklarım ha belki benim farkedemediğim az bir erime olmuştur. Benim tek şikayetim çoğu hastada olmayan fakat beni bulan serum birikmesi. buarada tekrar resim ekleyeceğim fakat bi fikriniz olması açısından benim bacaklarımın son hali Demoniac ınkine benziyor.
bende merak ettim gerçekten. ikincisi kendi yağından deyil herhalde. eriyen ilki. peki o jel gibi olan youtube dada var videosu dahamı kalıcı
Arkadaşım hem bacaklarım eridi hem de iyi diyorsun nasıl oluyor bu,eski ve yeni halinizin resmini ekleyebilir misiniz.Buraya eklerseniz sevinirim. Diğer türlü görme imkanım yok.
Ben de Ahmet Karacalara ameliyat olmak istiyorum Fakat karar veremedim.Bacak resminizi koyarsanız çok sevinirim
Her sabah kalkıp bir önceki günle kıyaslıyorum.24 gün oldu morluklar ve asimetrik şişlikler geçti bu arada yağların tamamı da eridi. 3 ayda şekli belli olur en az yüzde 30 kalır sözleri havada kaldı üç milyarda uçtu gitti. Haftaya denize gidicem yine eski bacaklarla çok üzülüyorum. Yaptırmasaydım da içimde kalacaktı üzülecektim.İki şekilde de hüsran...Eşimi zaten çok zor ikna etmiştim, para konusuna gelince üç milyar sizlerin bahsettiği rakamların yanında çok az ama ben pek çok şeyden feragat edip biriktirmiştim. Şimdi acaba biraz daha para biriktirip implant mı yaptırsaydım diyorum. Ama protez gerçekten cesaret işi gözüm yemiyor.Klasik yağ transferi düşünen arkadaşlar eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız yaptırın içinizde kalmasın ama ben tavsiye etmiyorum daha bir ay olmadan ameliyat dikişleri geçmeden yağlar uçtu gitti
eh diycem bacım. bidaa yapılması lazım, fakat can bu, bildiğin ameliyat yani. işim gereyi topukluyum sürekli operasyondan beri biraz alçak punto giyip çorabı çıkarmasaydım çok yararlı olurdu da, iş ve sıcaklık izin vermedi.
sen nasılsın yaptırdığın operasyon seni tatmin ettimi. missens ve tektash aynı zamanlarda gibi yaptırdık ses seda yok.
bi tane çok memnunun diyen yok.
kızlar hepi topu dört doktor var sesiniz çıksın. paralarımızla rezil mi olcaz yoksa.
o 3 ler 5 oldu, şimdide 10 lar konuşuluyo deneyimlerinizi paylaşınki o zor bir araya getirilen paralar iyi doktorlara gitsin.
ben bu iş için çektiğim paranın daha 3. ayını ödedim. daha 15 ay ödenecek.
gelde şu memnun olmadığın eriyen yerleri telafi edelim diyen yok. ötesini anlatmiyim.
arkadaşlar tekrar merhaba,
uzun zamandır yazamadım. ben 20 temmuzda yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. ve diz içlerim ve basenlerimden yağ alınmıştı. diz içlerimin görüntüsü şu an için gayet iyi. ( yani o fazlalık yağğ hemen hemen kalmadı) ben daha öncede demiştim, onepte ünal bey 3 veya 4 seans yağ enjeksiyonu yapıcam ve en sonunda başardık dicem demişti. ilk seansta koyulan yağ benim için tabiki yetersiz. birde sadece diz kapağımın biraz altına koyulmuştu, ben 2. seansta biraz daha aşağısına koydurucam. sağlık durumum gayet iyi. zaten benim ameliyatım da sonrası da çok rahat geçmişti. geceleri hala varis çorabını giyiyorum.
bir sürü elbise almama rağmen hala cesaret edip giyemedim, sanki hala işyerindekiler ne çarpık bacakların varmış dicekler gibi geliyor. ama eşim çok güzel olmuş falan dio( bence moral ermek istiyor, çünkü şu anda dümdüz bacaklarım yok, sadece eskiye nazaran biraz daha iyi)
Canım öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Resimlerde sanki daha iyi çıkmış. Ben bu kadar iyi görmüyorum. Belkide çok inceliyorum. Malesef ben şunu anladım %100 bir sonuç yok. Olmasıda imkansız gibi. İllaki erime oluyor ve kalan yag oranı çok önemli. Benim için bundan sonra erimemesi çok önemli. Herkes için zordur illaki ama benim için çok çok daha zor bir ameliyattı bu. Çünkü gizliydi ailem eşim hiç kimse bilmiyordu bu durumu annemden başka. Ve bu süreci idare etmek gerçekten çok stresliydi. İşyerime başka eşime başka masallar uydurdum. Allahım affetsin ama söylesem hayatta eşim kabul etmezdi bunu biliyorum. Ve bundan sonra ikinci bir ameliyat olmam imkansız, istememde zaten. Eğer memnun kalırsam önce doktoruma dua edicem bir ömür ardından burda bizlerle durumunu paylaşan tüm arkadaşlara. Çünkü onlar yaşadıklarını paylaşmasalardı ben hayatta cesaret edemezdim böyle bir duruma. Umarım benimde aynı sorunları yaşadığımız arkadaşlara bir faydam dokunur.
DELİLA ; neden enfeksiyon geçirdi? Enfeksiyonun dolgu ile alakası varmı?
Arkadaşlar bende bu ara dolgu maddesine taktım. Bu günlerde doktora gidecek olan arkadaşlar varsa ve dolgu maddesini sorarlarsa çok memnun olurum...
vucut dolgusunun adını öğrenip size yazıcam macrolane gibi pahalı değil ama çok kaliteli
alman malı imiş..
biliyorsunuz almanlar ecza ilminde çok ileridir
umarım yağları yetmeyen kızlara çare olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?