dilaramutlu rica ederim.. ahmet beyi arkadaşımdan duymuştum..bu siteden haberdardım ama burdan pek yararlanmadım..ahmet bey silikonu zararlı olduğu için değil, artık bana bir operasyona gerek duymadığı için yapmak istemedi. tam tersi silikonun zararlı olmadığını söyledi sorduğumda çünkü ben de korkuyorum silikondan aslında. en fazla enfeksiyon olabilir o da binde bir olur dedi. ben kök hücre ameliyatı olduğum için zaten yağlarım erimemişti, kalın olur silikon takarsam dedi..ikinci rötuş ameliyatımda konulan yağlar eridi. Gülerer ahmet beyin yeri ataşehirde, estethica adı. ahmet beyin internet sitesinden asistanını arayıp randevu alabilirsin. muayeneleri ücretli. sanırım 180 liraydı. sevgili nilnida, eridi derken ikinci ameliyatı yani yağ enjesiyonunu kast etmiştim.. kök hücre ameliyatımda hiç erime olmadı..1 sene oldu zaten ilk ameliyatı olalı, bu saatten sonrada erimez.. bacaklarımda büyük ölçüde düzelme var ama dediğim gibi ben dümdüz olmasını istiyorum.benim diz kemiklerimdede sorun var içe bakıyor. ahmet beyi silikona ikna ettim silikon taktıracağım gelecek ay. bacaklarımın eski hali yok, yeğenim telefondan silmiş. ahmet bey de vermedi. yeni halini yükleyebilirim ama nasıl yükleniyor?
Tiktaktak Ahmet Bey implant icin ne fiyat verdi?? ben de dusunuyorum benim carpik degil de ince bu yuzden implant dusunuyorum fiyatini ogrenebilir misin benim icin rica etsem..
bende bi resim eklemni istiycem senden benimkide ince çarpıklık yok 14 mayısta ameliyat oldum ben
benim bir yakınım daha önce bacagına macrolane dolgu yaptırdı, enfeksiyon geçirince hafif eridi
şimdi doktoru başka bir marka daha ucuz bir alman üretimi dolgu uyguladı
bakalım sonuç ne olacak, yapan doktor ankarada gazide..
bende bi resim eklemni istiycem senden benimkide ince çarpıklık yok 14 mayısta ameliyat oldum ben
Tekbenmiyim nasılsın? Konuştun mu annenle?
Kızlar belki biraz özel ama paylaşmak istedim.Çünkü belli etmemeye çalışsam da üzgünüm.Çünkü eşimi tatile yolladım kardeşiyle.Yani şu bacaklar yüzünden eşimin yıllık izninde bile yanında olamıyorum.Ben istedim gitsin,benim yüzümden mahrum kalmasın diye ama içim acımıyor desem yalan...
Bu arada kızlar...Hasan beye de muayene oldum ama ben kesinlikle Ahmet bey'i sececeğim her acıdan
Çok teşekkür ederim evaizim iyiyim.Umarım sen de iyisindir.
Eşim şehir dışında tatilde( onun gelmesiyle para işini halletcez önce. Annemle konuşamadım henüz.Her gün bende olmasına rağmen bir taraftan söylememenin yollarını yani "şirin" bir yalanı, diğer taraftan söylersem nasıl söylerimi arıyorum. Derdin bu olsun diyenler olabilir,haklısınız ama hep öyle değil midir? büyük engelleri aşınca küçük pürüzler sana daha fazla görünmeye başlar. Para hazır olsaydı 5'inde ameliyat olacaktım.Kısmet...Halimi sorduğun için tekrar teşekkür ederim,kendimi daha iyi hissetmeme neden oldun evaizm
Eki Görüntüle 214873
bir üstteki fotoğraf ameliyat öncesi, bu da şu andaki hali, yani ameliyattan 13 ay sonraki..
canım bu kadar takmasan, kendini kısıtlamasan keşke, anlıyorum seni ben de çok rahatsız hissediyorum bvikiniyle ama deniz keyfinden de kendimizi mahrum etmemliyiz bence.
Begum sen yag enjeksiyonu mu, implant mi yaptirdin? Nasil memnun musun su anda 2,5 ay olmus ne durumdasin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?