Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gülerer 5000 tl + 1000 tl de hastane ücreti alınacak.Aslında superdry yöntemi 6500 tl ama benim yağ alınacak ve konacak bölgem fazla olmadığı için biraz daha düşük oldu ücreti.Asıl sorunum bileklerimin içindeymiş ama diz altı boşluğu da doldurulacak.Genel anestezi ile olacak çünkü farklı bölgelerden yağ alınacakmış.Şu an bundan korkmuyor gibiyim ama zaman yaklaştıkça tutuşabilirim.
Yanlış anlama ne demek düşüncelerinize ihtiyacım var.Evet hava çok sıcak ama bir an önce olmalıyım.Okullar açılmadan iyileşmek istiyorum.Kızımın tuvalet alışkanlığı ile boğuşuyordum 22 gündür ama bugün pes ettim ve ara verdim.Yani tam zamanı aslında.Korse takmadım önceki operasyonda ama varis çorabının verdiği sıkıntıyı biliyorum.Dayanmaya çalışacağım elim mahkum.Umarım sabrettiğime değer.Evde klima yok, büyük bir ihtimal buharlaşacağım İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ameliyat öncesi önerileriniz varsa çok sevinirim....

hyacorp vucut dolgusunun 10 cc si tam fiyat öğrendim 225 tl imiş..-
uygulama ücreti hariç bunun dısında doktorun söyleyecegi rakam el emeğidir haberiniz olsun
bu öyle pahalı bir dolgu değil
bizim uygulama yapılalı 7-10 gün filan oldu sanırım

tekbenmiyim senin adına çok sevindim.inşallah herşey istediğin gibi olur..şimdiden merakla seni bekliyoruz.hayırlısıyla kolayca atlatırsın inşallah........

dior ve SILASI iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Yalnız ameliyat tarihim 15 ine ertelenmek zorunda kaldı.Çünkü cumartesi çok yakın bir akrabam evleniyor,ben onu tamamen unutmuşum.Öyle aksayarak,sızılarla gidemeyeceğim için ertelettim.Ama ameliyat öncesi görüşme tarihim değişmedi. 11 inde saat 14.00 te ordayım.Görüşmeye beraber gidelim diyenler için tekrar söyleyeyim dedim.

Bugün ya da yarın anneme de söyleyeceğim ameliyat olacağımı.Ne tepki verecek hiç bilmiyorum :18:

GÜLERER ; senin çokmu kötü ki etek giyemiyorsun? Belki sen fazla büyütüyorsun ? Resim eklesen ?

diyor bacım şöyleki; bende alt bacak biraz kaslıydı kası kamufle etmek için alt larını doldurmuştu bileye doğru, onlar eridi gibi. diz alt içleri doldurmuştu eh onlar kurtarır durumda. fakat biraz kalın oldular. dışlarda biraz dolgundu kalın oldu yani istenmeyen taraflar. ama sizlerin görüşlerini meraz ediyorum. şu fotograf işini halledebilirsem bana fikir vermenizi istiycem. birazda varis var o şişiriyo yazın. üst bacak içlerde bayrak gibi dalgalı bacım. yani büyük bi masraf var. bide cesaret istiyo.

işte varis corabının cok ince ve sağlamını bulamadımki giyiim. yağlarda damar yapısıda bi otursun. işim gereği bide topukluyum. o kas yerleri şişiyo oluyo bi davul.

ameliyat öncesi hiç bi sıkıntı yok. yatıyosun masaya küt bitiyo. sonrası için zorluk. sen birincisi çocuk, ikincisi çorap, üçüncüsü sıcak derdine pratik çözümler bulmaya çalış bacım.

yağ transferi bana mantıklı gelmiyor çünkü onca para onca acı sonra yire eriyor slikon daha mantıklı gibi aMA BİLEMİYORUM TABİ

tekbenmiyim inşallah istediğin gibi olsun.
gülerer sana daha önce bahsettiğim bir çorap vardı onu denesene. varis çorabı kadar sıkı değil ama normal ince çoraba göre bayağa bi tutuyo.

yok tatlım henüz ben hiç bir doktora gitmedim yıllar önce annem ameliyat için hastaneye yatmıştı bende refakatçi kalıyordum o zaman gidip bi estetikçiyle görüştüm oda baştan sağma ilğilendi benimle hımm bacakların kırılması lazım dedi sadece :) bende hocam ben kaçar dedim çıktım yanından :)

tekbenmiyim cocugun kucuk sanirim. zor olmayacak mi operasyon? onun pesinden kosturmak falan

Kesinlikle zor olacak canım ya.Ama gelecek seneyi beklemek istemiyorum.Kızım 28 aylık.Eğer yapılır da erimezse seneye eşimle kızımla deniz ya da havuz kenarında olabilmek istiyorum.Erirse de çok üzüleceğim ama napayım denemek zorundayım yaş geçiyor.Eylülde iş başı yapacağım için yaz bitmeden olması lazım.Bu arada kızımı haftada üç gün oyun grubuna verdim.Biraz daha zamanım olacak gün içinde dinlenmek için.

Anneme söyledim sorunumu ve ameliyat olacağımı. Tahmin ettiğim gibi hemen "aç bir bakayım bacağına" dedi sinirlendim ister istemez. Neyse sonuç olarak artık biliyor ve yalan söylemediğim için daha rahatım sanırım.

tekbenmiyim inşallah istediğin gibi olsun.
gülerer sana daha önce bahsettiğim bir çorap vardı onu denesene. varis çorabı kadar sıkı değil ama normal ince çoraba göre bayağa bi tutuyo.

canım arkardaşım o çorabı bi anlayamadım mağaza ismide söylemiştin sana zahmet bana yazarmısın. varis var bide şu şişmeler var sıcaktan o hastanede verilen çorabı giyemedim. kalın.
marks&spencerdi galiba.

evet o marka. mağazaya gidip varis çorabınız var mı dersen onu gösteriyorlar. kan dolaşımına yardımcı olan çorap mıydı düzenleyen çorap mıydı, üstünde bi kan dolaşımı yazıyodu ama gerisini hatırlayamadım. sen o zaman yağları eritirse diye korkmuştun ama varis çorabı da kan dolaşımı için zaten.

slmmm KIZLARRR TATİLDEYDİM 2 GÜN OLDU DÖNELİ VE 4 ARKADAŞ GİTTİK TATİLE BUNLARA BEN HEP ÇARPIK OLDUGUMU DİLE GETİRDİĞİM İÇİN ONLARI ALIŞTIRMIŞTIM BACAGIMIN YAPISINA O YÜZDEN TATİLİM KEYİFLİ GEÇTİ O YAMUK CARPIK ÇELİMSİZ BACAKLARIMI HİÇ SAKLAMADIM AMAAAA DENİZDE ARADA Bİ UTANGAÇLIK GELİYORDU ŞENZLONGA VARANA KADAR SANKİ HERKES BENİM BACAKLARIMA BAKIYOR GİBİ GELİYORDU HERKESİN YÜZÜNE BAKASIM GELİYORDU AMA BEN KİMSEYE BAKMADAN SANKİ HALİMDEN ÇOK MUTLUYMUŞUM GİBİ ALDIRIŞSIZ ŞENZLONGUMA GİTTİM DENİZİME GİRDİM BİRDE DOYASIYA EGLENDİM ÇÜNKİ ÇIPLAK OKADAR İNSAN VARKİ MİLLETİN BELKİDE GÖZÜNE BİLE TAKILMAMIŞIMDIR :) GECE GEZEMEYE ÇIKARKENDE MİNİCİK ŞORT GİYDİM UTANSAMDA GİYDİM HAYATIMDA İLKİ YAPTIM BU BACAKLARLA MİNİ ŞORT GİYİP GECE GEZMESİNE ÇIKTIM İNSANLARIN BAKIŞLARINI UTANARAK UMURSAMAZLIKTAN GELEREK GEZDİM :) AMA HEP DİKKATLİCE BAKTIM 1 TANE BİLE ÇARPIK BACAKLI BAYAN GÖRMEDİM YAAAA SANKİ MİLYONLARIN İÇİNDE BİR BEN SEÇİLMİŞİM GİBİYDİ ... HER SENE TATİLE GİDERDİM BACAKLARIMI GÖSTERMEMEMEK İÇİN MAYA ÜZERİNE PANTOLON TÜL GİYERDİM HAREKETLERİMİ KISITLAYARAK TATİL YAPARDIM BU SENE KENDİME SÖZ VERDİM RAHAT OLACAGIM DİE VE OLDUM... HA NE KADAR ÖZ GÜVENLİ OLUYORSUN ASLINDA HİÇ OLMUYORSUN SONUÇTA NE KADAR EGLENSENDE GİYİNSENDE AKLINDA O BACAK VARYA O PİSKOLOJİYLE DOLANIYORSUN HEP YANİ BU DERTTEN KURTULMADAN ÖZ GÜVEN YOK BİZE MUTLULUK YOK BİZE

Bu arada birde tatildeyken gece rüyamda bacak yag transferi olmuşum ferrruh bingöle aslında ben muayeneye gitmişim ama bi bakıyorum ameliyat etmiş beni bacagın biri kütük gibi olmuş öbür bacak zapzayıf kalmış bir aglıyorum anlatamam ben muayeneye gelmiştim neden beni uyuttunuzda ameliyat ettiniz çok pişmanım ne olacak bu bacaklarım böyle die aglıyarak uyandım :) rüyama bile girdi melet bacak offf offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…