ne tesadüftür ki bende bu gece rüyamda ameliyat olmuşum.tam istediğim gibi olmadı ama napalım diyordum.herhalde ,hepimiz bacaklarımızı yaptırmak isterken diğer yandanda tüm aksilikler de bilinç altında....inşallah istediğimiz şekle kavuşuruz...Bu arada birde tatildeyken gece rüyamda bacak yag transferi olmuşum ferrruh bingöle aslında ben muayeneye gitmişim ama bi bakıyorum ameliyat etmiş beni bacagın biri kütük gibi olmuş öbür bacak zapzayıf kalmış bir aglıyorum anlatamam ben muayeneye gelmiştim neden beni uyuttunuzda ameliyat ettiniz çok pişmanım ne olacak bu bacaklarım böyle die aglıyarak uyandım :) rüyama bile girdi melet bacak offf offff
Bende yağ yok. Onun için DELİLA nın yazdıklarını merakla takipteyim...
evet o marka. mağazaya gidip varis çorabınız var mı dersen onu gösteriyorlar. kan dolaşımına yardımcı olan çorap mıydı düzenleyen çorap mıydı, üstünde bi kan dolaşımı yazıyodu ama gerisini hatırlayamadım. sen o zaman yağları eritirse diye korkmuştun ama varis çorabı da kan dolaşımı için zaten.
Tez gidicem bacım. varya sıcak bacaa şişiriyo gitgel ihtiyaçları yığılıyo. bi araba kullanmayı aşamadım ki heryere yeteyim. sorunlar sarmal şeklinde yani.
bide sol bacak içi ilk günler iiydi, çekti. bildiğin bacak yıkanmış çamaşır gibi çekti. gülün vallaa, kendime gülüyorum. bacak yıkandıkçamı çekti acabaa.caanım baldır içi 80lik nine bacak içi oldu. cihantimur depen deline emi. bide mmmm çukur olmuş, diyo. hele 6 ay geçsinmiş. la para vedik! alırken çukur yoktu.
teşekkür ederim dilaramutlu.İnşallah istediğim gibi olur.Dualarınıza ihtiyacım olacak...
ben Baküde yaşıyorum.o yüzden öyle doktorlarla çok görüşme şansım olmadı.Ahmet Karacalara Hasan Fındıka mail atdım.yazın istanbula gelip bu ikisinden birine yaptırmayı planlıyordum.burda 2 doktorla görüşdüm .1cisi silikon yaparım dedi,güvenemedim ona.. 2cisi silikon sana olmaz yağ yaparım dedi..Yani anlayacağın nasıl kandırdıysa beni öteki gün ameliyat oldum ona.ismi Zafer Atakan.samimi söylüyorum hiç sevmiyorum onu.ilgisiz biri.ama yine ameliyat olursan kime olursun sorarsan yine ona olurum.sana tavsiyem fiyatı çok pahaya kaçırma.2ciyi de düşün .
silikonu biz de düşünmüştük hem kalça hem bacak için
ancak ne yazık kı dr kabul etmedi kime koyduysak vucutta döndüğü için geri çıkarmak zorunda kaldık dedi
bir de iz kalıyormuş
sanırım bacak- kalça gibi sürekli hareket halinde olan bölgelerde bu tarz silikon impantı kasların çalışma düzeni nedeniyle
konulduğu yerde sabit kalmıyor ve oynama ve impantın dönmesi problemi varmış
çünkü bu tarz implantların htırladıgım kadarıyla bir yüzeyi düz- dışa bakan yüzeyi yuvarlak ve vucut hattı seklindedir
ters yüz oluyormus
o yüzden yaptırtmadık , bazı doktor sırf uygulayıp para almak için ya da tecrübesizliginden- birşey olmaz der
kararınızı sizi sonra müşgüle sokmayacak bir şekilde vermenizi temenni ederim
Tez gidicem bacım. varya sıcak bacaa şişiriyo gitgel ihtiyaçları yığılıyo. bi araba kullanmayı aşamadım ki heryere yeteyim. sorunlar sarmal şeklinde yani.
bide sol bacak içi ilk günler iiydi, çekti. bildiğin bacak yıkanmış çamaşır gibi çekti. gülün vallaa, kendime gülüyorum. bacak yıkandıkçamı çekti acabaa.caanım baldır içi 80lik nine bacak içi oldu. cihantimur depen deline emi. bide mmmm çukur olmuş, diyo. hele 6 ay geçsinmiş. la para vedik! alırken çukur yoktu.
ah loli06
ben hala gidemedim...
ama öyle veya böyle gideceğim.... umarım gittiğim yerde çok düz bacak olmaz
:))))))))))))))))))) allah iyiliğini versin ya hiç gülecek halim yoktu.
bacım gül valla yazarken bende güldüm. hani şahdı şahbaz halindeler şuan yani.
senin bacaklar ne alemde, senin doktor beni bozan doktorun aynısımı. anam bu adamın elinin ayarı yok. yağı alırken kaptırıp gidiyo.
dior 3 ay spor yapmıyormuşuz. benim anladığım 3 ay hayatı yavaşlatıyorsun sonra normal hayata devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?