Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkürler DELİLA. Dolgu; yağı yetmeyenler için bir çare olabilir ama sağlığa zararı varmıdır acaba?

dior merhaba
hayır vucuda bir zararı yok çünkü bedenimizin nerdeyse %75 i dokuları birarada tutmak için kolajen ve hyaluronic acidden oluşur
(%50 si ciltte, geri kalanı diz içleri organlar vs de )

yani bedenimizde kendiliginden var olan bir madde
vucutta var olan bir madde oldugu için zararı olacagını düşünmüyorum
yağ enjeksiyonuyla hyalunoric acid dolguların-marka ne olursa olsun- risk açısından aynı olduguna inanıyorum
ben de ayak bilek kısımlarına yaptırmayı düşünüyorum belki ilerde yaptırabilirim maddi açıdan biraz daha rahatlarsam
o yüzden ilgimi çekiyor

bu bilgi de internetten, hyaluronic acid nedir:

Hyaluronic acid (HA) vücudumuzun yapısında doğal olarak bulunan bir doku bileşiğidir ve vücudumuzdaki bütün HA'in yaklaşık olarak %50'si cildimizde bulunur. Vücut kendisinde doğal olarak bulunan HA'i cildin çatısı olan kolajen ve elastini bir arada tutmak için kullanır. HA'in ana fonksiyonu cildin yumuşaklığını,parlaklığını ve sıkılığını korumak için su moleküllerini dokuya çekmek ve doku içerisindeki kalmalarını sağlamaktır. Cilt yaşlanması ile birlikte vücutta doğal olarak bulunan HA azalır ve azalmanın sonucu olarak cilt dokusu yeteri kadar nem elde edemez, esnekliğini ve canlılığını kaybeder ve kırışıklıklar belirmeye başlar.

Teşekkürler DELİLA. Forumda bu dolgu ile ilgili birde başlık açmışsın. Umarım yaptıranlar tecrübelerini bizimle paylaşır. Senin yakının bu dolguyu ne zaman yaptırdı. Erime varmı? Doktor bu dolgu ile ilgili neler söylemiş? Yazarsan sevinirim...

bu arada zafer atakan hakkında bilgisi tecrübesi olan var mı? varsa lütfen paylaşın.

rica ederim şu an erime yok
dr zaman içinde çok hafif bir şişme de olacagını söylemiş-vucut suyu ile de hafif dolgunlaşır demiş
uygulama geçen hafta yapıldı, gecen yıl da aynı doktor macrolene uygulamıştı ,o birqaz pahalı ve şu an firma elinde ürün olmadıgı için
hyacorp doldurdular
20 cc yapıldı,tekrar uygulatmak istiyoruz biraz nakit temin edersek yine gidicez
osman bey şu an tatile gitti sanırım 15 gün sonra ankaraya dönücek bakalım neler olucak

Kızlar; bacaklarınızı düşünerek lütfen havuza, denize girmemezlik etmeyin. Ben her sene havuzda denizde baş köşedeyim :) başkalarının ne düşündüğünü bu kadar dert etmeyin. Cesaret lütfen.

ben bacaklarıma slikon taktırmayı düşünüyorum hem ömürlük erime derdi yok acıyı birkez çekiyoruz sonra güzel etkeler giyioruz silikon taktırp memnun kalan varmı nerede yaptırdınız kaça yaptırdınız

tektash bacım bi ses ver bi bacım.

tekbenmiyim ne aşamadasın

kızlaar hu sesleriniz kesik

tektash bacım seni merak ediyorum sağlik ve güzellik durumların nasıl

tektash bacım sana soracağım biiki şey var.diz içi seninde aynı doktor mağduruydun sanırım. son ikiinciyi ferruh bey yapmıştı diye okumutum yanılmıyosam.bende trnsfer deyilde dolgu yaptırsam nasıl olur sence.

tektas sen nasilsin,yanlis hatirlamiyorsam,sende ilk ameliyattan memnun kalmamistin,ikinciyi düsünüyodun,iyi takip etmemis olabilirim,zahmet olmazsa ikinciyi yaptirdinmi,nasilsin,snuc ne yazabilirmisin...selamlar sevgiler

ayşe merhaba iyiyim sağol, ikinciyi oldum ferruha , cok az biryeri yaptırdım diz üstünde deforme vardı orayı doldurdu aslında baldırlarda biraz daha desteklensin istemiştim ama enfeksiyon var diye alta dokunmadı..

Valla aynı ameliyatta burnum büyüktü biraz onuda yaptırayım demiştim yaptırmaz olaydım.. Burnumu yamuk yaptı.... Ameliyat öncesi ısrarla sordum bi sürpriz olurmu diye, ferruh bingül ise, binlerce ameliyat yaptım falan filan sürpriz olmaz meraketme bana güven benim için cok kolay bi burun seninki hiç sorun olmaz dedi ama
dediği gibi olmadı, burnum eskisine oranla daha küçük fakat yamuk 3ay oldu ilk zamanlar yamukluğu kabul etmedi '' aynayı eline alıp incelersen tabiki kusur bulursun " dedi artık yamuk yaptığını kabul ediyor ama

Birkaç ay daha gecsin burnum için başka doktora gitmeyi düşünüyorum dışardan bakan yamukluğu farketmez ama yamuk yaani solda tıkalı,,
düzgün bi burnu yapamadı, yamulttuğu bi burnu hic yapamaz diye düşünüyorum , zaten çok hastası var küçük bir sağlık ocağı gibi kalabalık o yüzden hastadan bıkmış hepsi tüm çalışanlarda bi bıkmışlık var enfazla 5dakika ayırıyorlar bilemedin 10 hemen diğer müşteri....

yani ben ferruh bingül iyi bir insan diyorum kibar ve ince biri ama,, iyi bir cerrah demiyorum tavsiye etmiyorum ilgililere duyrulur iyi geceler...

Merhaba güler, aynı doktor demiyelim benimki farklıydı. ama klinik aynı, problem aynı sanırım...
yaptırdığım yer 3 bin istedi ctimur düzeltme için bende aynı paraya kendi şehrimde olayım diye bingülü tercih ettim genel anlamda iyiyim 65 kiloyum göbeğim çok büyümedi ve bacaklarımda kilo aldı. biraz küçük deformiteler var ama amaaan sonradan olma bukadar oluyor şurası şöyle olsaydı keşke dediğim yerler hala var ama memnunum yinede yani enfeksiyonlardan kurtuldum o bile yeter

Dolgu hakkında hiç bilgim yok canım herşey gönlünce olsun iyi geceler...

silikonu biz de düşünmüştük hem kalça hem bacak için
ancak ne yazık kı dr kabul etmedi kime koyduysak vucutta döndüğü için geri çıkarmak zorunda kaldık dedi
bir de iz kalıyormuş
sanırım bacak- kalça gibi sürekli hareket halinde olan bölgelerde bu tarz silikon impantı kasların çalışma düzeni nedeniyle
konulduğu yerde sabit kalmıyor ve oynama ve impantın dönmesi problemi varmış
çünkü bu tarz implantların htırladıgım kadarıyla bir yüzeyi düz- dışa bakan yüzeyi yuvarlak ve vucut hattı seklindedir
ters yüz oluyormus

o yüzden yaptırtmadık , bazı doktor sırf uygulayıp para almak için ya da tecrübesizliginden- birşey olmaz der
kararınızı sizi sonra müşgüle sokmayacak bir şekilde vermenizi temenni ederim

selam liilac,
nasıl durumun şu anda? memnun musun halinden?

deniz işcen'e ameliyat olan biri vardı ama not etmeyi unutmuşum, şimdi de bulamuyorum eski mesajlarda hatırlayan var mı arakadaşlar?

tektash bacım bi ses ver bi bacım.

tekbenmiyim ne aşamadasın

kızlaar hu sesleriniz kesik

tektash bacım seni merak ediyorum sağlik ve güzellik durumların nasıl

Gülerer selam canım.Ben hala maddi kısmı halletmeye çalışıyorum.Hatta eşim şu an onun için çıktı.Bugün belli olacak bulup bulamayacağım.Eğer bulunursa bugün hemen Ahmet beyi arayıp en yakın zamana gün isteyeceğim.
Bir kaç gündür girip bakınıyorum buraya gelişmeler var mı diye ama bir şey yazmıyorum çünkü durumumda bir değişiklik yok.Eğer gün alırsam haber vericem.Kaybolmadım yani burdayımmm

Herkese tekrar selamlar.
Arkadaşlar haftaya cuma yani 12 ağustos sabah 9 da ameliyata gireceğim.Doktorum Ahmet Karacalar.Bir gün öncesinde saat 14.00 te de ameliyat öncesi görüşmem var kendisiyle.Eğer Ahmet Bey'e ameliyat olmayı düşünen ve benimle gelmek isteyen olursa iletişime geçebiliriz.Biliyorsunuz sayı arttıkça indirim alma durumu var.Haber bekliyorum düşünenlerden...

bacım ne kadara yapacakmış operasyonu, sen yağ transferimi yaptırıyosun. narkozla tamamen bayıltılarakmı olacak. lütfen yanlış anlama hevesini kaçırmak istemiyorum mevsim olarak sıcak deyilmi, korse çorap giyceksin evinde kılima varsa dayanırsın. 3 aylık bacak opr geçirdim hala sıcak şişiriyo. sağlık güzellik seninle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…