Teşekkürler DELİLA. Dolgu; yağı yetmeyenler için bir çare olabilir ama sağlığa zararı varmıdır acaba?
selam erimesin7,
çok geçmiş olsun, üzüldüm hayalkırıklğı yaşamana. ben de meltem çilingirle görüşeceğim ama yazdıklarını okuyunca karasız kaldım. ahmet beye olacağım sanırım. son durumun nasıl, hiç fark yok mu bacaklarında?
benim mesaj hakkım yok, eğer bana mailini yazarsan an daha rahat görüşürüz,
sevgiler.
Teşekkürler DELİLA. Forumda bu dolgu ile ilgili birde başlık açmışsın. Umarım yaptıranlar tecrübelerini bizimle paylaşır. Senin yakının bu dolguyu ne zaman yaptırdı. Erime varmı? Doktor bu dolgu ile ilgili neler söylemiş? Yazarsan sevinirim...
tektas sen nasilsin,yanlis hatirlamiyorsam,sende ilk ameliyattan memnun kalmamistin,ikinciyi düsünüyodun,iyi takip etmemis olabilirim,zahmet olmazsa ikinciyi yaptirdinmi,nasilsin,snuc ne yazabilirmisin...selamlar sevgiler
tektash bacım sana soracağım biiki şey var.diz içi seninde aynı doktor mağduruydun sanırım. son ikiinciyi ferruh bey yapmıştı diye okumutum yanılmıyosam.bende trnsfer deyilde dolgu yaptırsam nasıl olur sence.
ben bacaklarıma slikon taktırmayı düşünüyorum hem ömürlük erime derdi yok acıyı birkez çekiyoruz sonra güzel etkeler giyioruz silikon taktırp memnun kalan varmı nerede yaptırdınız kaça yaptırdınız
Kızlar kerkese merhaba.Su aycığım sana geçmiş olsun canım.İnşallah ikinci ameliyatda daha güzel neticeler elde edersin.
Kızlar ben operasyonu yaza düşünüyordum.Bu gün plastik cerrah Zafer Atakanın (İstanbul Europlastın kurucusu) yanına gittim.Müayene etdi beni.Sana silikon olmaz dedi.Çünki senin hemen diz altında boşluk var.Silikon daha aşağıya koyulduğu için orayı dolduramaz dedi. O yüzden heme diz altından bileye kadar kök hücre yöntemiyle yağ enjekte edilmeli dedi.Ayaklarını çarpık gösteren bir de dışarıya doğru olan çıkıntılar.Orayı da lipoliz yöntemiyle (yağ parçalama) yağları alırız dedi. Arkadaşlar hiç ameliyat olmayı düşünmüyorkan yarın ameliyata yazıldım.Ben daha önce de dokor müayenesine gidip, bir kaçına da mail atmışdım.Ama bunun kadar aksi doktor görmedim.Kötümserliyimden dolayı sana ameliyat edemem dedi.Sen mutlu olamazsın hiç bir sonuçla dedi.Zar-zor ikna etdim.5000 TL ameliyat fiyatı.60-80 oranında kalıcılık olur.Yağın çok deyil dedi.Yağları karnımdan belimin kenarlarından ve dizimin yukarısında iç kısımdan alıcakmış.Sedasyon yöntemiyle olacak.Gerekirse ikinci ameliyat yapılır.Bir de ikinci aemliyata 3600 Tl fiyat verdi.Ama gerek kalmaya da bilir dedi.Arkadaşlar bir yola girdim.Dualarınızı eksik etmeyin benden.İnşallah her şey güzel olur.
Merhaba güler, aynı doktor demiyelim benimki farklıydı. ama klinik aynı, problem aynı sanırım...
yaptırdığım yer 3 bin istedi ctimur düzeltme için bende aynı paraya kendi şehrimde olayım diye bingülü tercih ettim genel anlamda iyiyim 65 kiloyum göbeğim çok büyümedi ve bacaklarımda kilo aldı. biraz küçük deformiteler var ama amaaan sonradan olma bukadar oluyor şurası şöyle olsaydı keşke dediğim yerler hala var ama memnunum yinede yani enfeksiyonlardan kurtuldum o bile yeter
Dolgu hakkında hiç bilgim yok canım herşey gönlünce olsun iyi geceler...
tektash bacım bi ses ver bi bacım.
tekbenmiyim ne aşamadasın
kızlaar hu sesleriniz kesik
tektash bacım seni merak ediyorum sağlik ve güzellik durumların nasıl
Herkese tekrar selamlar.
Arkadaşlar haftaya cuma yani 12 ağustos sabah 9 da ameliyata gireceğim.Doktorum Ahmet Karacalar.Bir gün öncesinde saat 14.00 te de ameliyat öncesi görüşmem var kendisiyle.Eğer Ahmet Bey'e ameliyat olmayı düşünen ve benimle gelmek isteyen olursa iletişime geçebiliriz.Biliyorsunuz sayı arttıkça indirim alma durumu var.Haber bekliyorum düşünenlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?