Bacak dolgusu yaptıran var mı?

valla ben sezeryan dışında ameliyat olmamıştım,diğer müdahale lokal anestezi ile yapılmıştı.Sadece ameliyathaneyi görmek istemediğim için biraz endişeliydim :) ama odanın kapısını bile zor gördüm giderken,sonra tekrar oda... hiç gitmemişim gibi.narkozun etkisiyle titreşime geçince anladım işlem bitmiş aynada çorapla kendimi gördüm biraz önce farklılık var tabi ama onun içinde şişlik de var.Şu an için bir şey söylemek çok erken ve yanıltıcı olur.İşin memnunluk veren yanı ağrılarımın çekilmeyecek türden olmaması...ara sıra gelip bir şeyler yazmak istiyorum,elimden geldiğince de yazacağım keypad'ciğim...

DEMONİAC ; hoşgeldin. Memnun olmana sevindim. Ama resimleri göremiyoruz

Domoniac hosgeldin inan bizi cok mutlu ettin, iyi haberlerine cok sevindim. Bertha ve berray sizinde yolunuzu gözlemekteyim lutfen birseyler yazin. Demredemre sen kararimi verebildinmi canim? Cok oldu biliyorum ama deka sen nasil oldun?

seni anliyorum,o doktora bir daha güvenmemekte de cok haklisin,aslinda konuyu uzatip senide rahatsiz etmek istemiyorum ama doktor kendi yanlisi düzeltse daha iyi olur bence,en azindan karindan yag alip begenmedigin cukur olan kisimlara enjekte etse,o sorundan kurtulsan,adam parayi almis nasilsa hani bunu düzeltmeside gerekiyor,...ben gögüs kücültme ameliyat olmustum 10.aylarda ,sanirim ögrencilere yaptirdi onu doktorum(adam üniverstede de ders veriyor,ögretim görevlisi) YANI SORUNLU BIR GÖGÜS AMELIYATIM oldu ve ben onlarla konustum aninda hatalarini düzelttiler,ha bir daha gidermiyim gitmem,cünkü uyurken kim beni ameliyat ediyor bilmiyorum,güvenim sarsildi,ikinci narkoz ,ikinci stres vs vs....yinede yerinde olsam yalniz gitmem,en güvendigim birisininde yanimda olmasi sartiyla yani ameliyat sirasinda,yaptigi hatayi düzeltmesini isterdim...tüküreyim bunlarin hipokrat yeminlerine,kim para icin insanlari kullaniyorsa lafim onlara

"demredemre merhaba...
erimiş olması üzücü tabi ama yinede farklı diyorsun....yani tamamen eski haline dönmedi. Bukadarı bile iyi bişey...demekki birkaç defa yapılsa olacak bu iş.
su-ay ın doktorunun fiyatı çok iyi...5 defa bile yapılsa diğerlerinin tek operasyon fiyatına geliyor....
Sen resim eklemek istemezmisin???
eski yeni hali...insan merak ediyor canım...bilgi verdiğin için teşekkürler..."
KEYPAD bazı soruların olmus :)
evet belkı 3-4 kezde ıyı bır sekıl alabılır ama 1 vucut ne kadar amelıyata dayanabılır kolay degıl ıyılesme zaman alıyor ve o suresınce belkı 2-3 senede anca sekle gırıp etek gıyebılırsın acısıda cabası acıkcası hersekılde zor yanı eger cok ınceyse baya tekrarlamak gerek.
cumartesı bende ferruh beye hem sılıkon ve yağ enj amelıyatı olucam bakalım salı-carsamba donucem o zaman sıze yazarım gorsz o fotoları koyarım :)
.

çok zor valla 10. ay demişsin, sonra nasıl oldu düzelttirdinmi başka doktora.

demredemre merhaba....hatırlıyamadım..sen kime yaptırmıştın..dönüp bakıcaktım ama vakit kaybetmemek için sordum....

Dediğin gibi üstüste operasyon tabiiki zor..ama diğerleride eriyor ve onlarada 2. 3. gerekiyor diye söyledim..hiçdeğilse ekonomik açıdan faydası var...

Sen, bu cumartesi mi oluyorsun...muayeneye gitmişmiydin...slikonu sen mi istedin?
.

pardon düzelttirmişsin iyide istediğin gibi oldumu, birde para olayı tekrar para ister tektash arkadaş yaptırmış aynı kısımlarda çukurluk olmuş, 3 bin tl istemiş.
zaten şöyle bi lafı var adamın, bacaan deyilde seni nasıl düzelticez. yani yatırımı baştan yaptı bişey daha istersen o senin isteğin olur paraya tabii olur yani. adamın estetik anlayışı eksik yada anlamak işine gelmiyo. daha nasıl isteğimi tarif edecektimki. bi eyrilik yok sadece bi iki yere dolgu istedim.
şuan bakıyorum bakıyorum kalın yerler olması gerekenden kalın. aşasıda ince. bi bozuk durumdan ameliyat olmadımki estetik konfor istedim sadece fakat adam arıza. frekansı bozuk 2 3 yaptır memnun olurdu.

Hoşbuldum arkadaşlar,

Sıcak mesajlarınız ve karşılamanız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Albümle ilgili bir sıkıntı var sanırım. Ben görüyorum resimleri ama sizler göremiyormuşsunuz albümü herkese açmıştım. Herkesin görmesi lazım ama neden böyle oldu anlamadım Var mıdır düzeltmenin bir yolu?

güle güle kullan bacım resimlerini bende görmek istiyorum linki deyişmş ne demek acaba görünmüyo.

Demoniac...gerçekten çok iyi bacakların...erime olmuştur belki ama ben operasyon öncesi durumunu biliyorum canım...
dağlar kadar fark var

yani ekimde ameliyat olmustum,ben hemen düzeltmek zorundaydim bacisim,cünkü ilthap sorunu vardi ve yara tamamen acilmisti,ayni doktora düzelttirdim tabiiiki ama benim ameliyatima siz gireceksiniz diye cooooooooooooooooook israr ettim,güvensizligim hat safhadaydi,bunu anladilar ayricada söyledim ve ameliyat sirasinda cok hafif ayilir gibi narkozu azalttiklari an oldu,doktor benimle konustu,sonrasinda yine devam ettiler,tabiiki ilki gibi büyük bir operasyon degildi,sanirim icerde bir sey kalmiski,iltihap olustu,onu temizlediler...belki bacak konusunda bu kadar beklemem artik olumsuzluktan korktugumdanda olabilir

keypad teşekkür ederim canım sonunda resimleri görebildiniz çok sevindim ameliyat öncesi resimlerimi bulamadım. Bulabilirsem onuda eklerim. İç taraflar boştu. Şuan çok daha iyi durumlar emin ol canım :))

onlarin hatasiydi,parasiz yaptilar ikinci ameliyati...ama benim yaptirdigim yer büyük bir hastaneydi yani tek calisan bir doktor olunca sanirim daha paraci olunuyor...yinede hakkini ara derim canisim...hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…