tekbenmiyim...canım öyle güzel anlatmışsın ki...o heyecanı yaşadım sanki...hatta tırstım :)
Karşıdan cesaret vermek kolaymış...neyseki bi şekilde atlattın. Şimdi sonucu görmenin heyecanı vardır sende....ben,iyi
olduğuna eminim ama önemli olan senin memnuniyetin...
Tekrar tekrar geçmiş olsun canım...kendine iyi bak...uzun uzun yazmak için yorma kendini.
.
Kızlar Merhaba,
Ben 13 Ağustos'da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Tam bir sene oldu. İnanılır gibi değil gerçekten. Bacaklarımdan çok memnunum. Mükemmel değiller ama çok daha iyi durumdalar. Eridilerimi peki? Bazen erime oldu diyordum ama erimeden daha çok bence şişlikler geçtikten sonra eridiğini sandım. Sonuç olarak mutluyum ve iyiyim. Albüme iki adet resim ekledim. Oradan bakabilirsiniz kızlar.
Yorumlarınızıda beklerim :)
Çok fazla sayfa var. Henüz hepsini okuyamadım. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım istedikleri bacaklara sahip olmuşlardır.
nazlim bacım o muhitten bile geçmek istemiyorum vallaa. bi operasyon daha istiyo benim bacaklar. dr da bunu beklemiştir belki fazla yağ alırken ilgisiz yerlerden ama artık muhitine uğramam değil opr. yaptırmak. kozyatağına sadece işim gereği giderim bidaha.
bacaklarım biraz yürüdügüm zaman oluyo bir davul. bilekler eski haline çoktan döndü. adama dedimki şu arka kas kısımları aşaa inerken birden inceliyo şuraları doldurursan düzelir. adam oraları bırakmış kalın yerlerin üst kısımlarını doldurmuş. diz kapağı arka tarafından başlıyo aşırı dolgunluk kas yerlerinin bitiminde yağda bitiyo. allahtan ilk doğal hali güzeldi. yani benim istediğim atletiklikten salon kadını düz bacaklara çevirsin. oda sadece arka kaz altlarını bileklere kadar dolduracaktı.
şu bacak içlerdende yağ alıyolarya, diz içi çıkıntılarını alıyolar, annadık iyide, dizlerin içlerinden yukarıları ne diye almış akıl mantık yok yani. karnımdabi sürü yağ var sen git en olmayacak baldırların içini al.
neyse bacım yani yaz tatili ilk kez bu sene gitmedim onuda boşver eşim o çukurları görmesin diye diz altı şort giyiyoum. evdekilerede varis demiştimameliyat için. o çukurları görse herif nooldu oralara diycek. kışı ilk kez bekler oldum. bi daha ne denirki ameliyat olsam. parayada yazık.
TEKBENMİYİM ; herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Çok geçmiş olsun. İnşallah gönlünüze göre olur.
seni anliyorum,o doktora bir daha güvenmemekte de cok haklisin,aslinda konuyu uzatip senide rahatsiz etmek istemiyorum ama doktor kendi yanlisi düzeltse daha iyi olur bence,en azindan karindan yag alip begenmedigin cukur olan kisimlara enjekte etse,o sorundan kurtulsan,adam parayi almis nasilsa hani bunu düzeltmeside gerekiyor,...ben gögüs kücültme ameliyat olmustum 10.aylarda ,sanirim ögrencilere yaptirdi onu doktorum(adam üniverstede de ders veriyor,ögretim görevlisi) YANI SORUNLU BIR GÖGÜS AMELIYATIM oldu ve ben onlarla konustum aninda hatalarini düzelttiler,ha bir daha gidermiyim gitmem,cünkü uyurken kim beni ameliyat ediyor bilmiyorum,güvenim sarsildi,ikinci narkoz ,ikinci stres vs vs....yinede yerinde olsam yalniz gitmem,en güvendigim birisininde yanimda olmasi sartiyla yani ameliyat sirasinda,yaptigi hatayi düzeltmesini isterdim...tüküreyim bunlarin hipokrat yeminlerine,kim para icin insanlari kullaniyorsa lafim onlara
çok zor valla 10. ay demişsin, sonra nasıl oldu düzelttirdinmi başka doktora.
Kızlar Merhaba,
Ben 13 Ağustos'da Ferruh Bey'e ameliyat olmuştum. Tam bir sene oldu. İnanılır gibi değil gerçekten. Bacaklarımdan çok memnunum. Mükemmel değiller ama çok daha iyi durumdalar. Eridilerimi peki? Bazen erime oldu diyordum ama erimeden daha çok bence şişlikler geçtikten sonra eridiğini sandım. Sonuç olarak mutluyum ve iyiyim. Albüme iki adet resim ekledim. Oradan bakabilirsiniz kızlar.
Yorumlarınızıda beklerim :)
Çok fazla sayfa var. Henüz hepsini okuyamadım. Ameliyat olan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Umarım istedikleri bacaklara sahip olmuşlardır.
çok zor valla 10. ay demişsin, sonra nasıl oldu düzelttirdinmi başka doktora.
pardon düzelttirmişsin iyide istediğin gibi oldumu, birde para olayı tekrar para ister tektash arkadaş yaptırmış aynı kısımlarda çukurluk olmuş, 3 bin tl istemiş.
zaten şöyle bi lafı var adamın, bacaan deyilde seni nasıl düzelticez. yani yatırımı baştan yaptı bişey daha istersen o senin isteğin olur paraya tabii olur yani. adamın estetik anlayışı eksik yada anlamak işine gelmiyo. daha nasıl isteğimi tarif edecektimki. bi eyrilik yok sadece bi iki yere dolgu istedim.
şuan bakıyorum bakıyorum kalın yerler olması gerekenden kalın. aşasıda ince. bi bozuk durumdan ameliyat olmadımki estetik konfor istedim sadece fakat adam arıza. frekansı bozuk 2 3 yaptır memnun olurdu.
Demoniac...gerçekten çok iyi bacakların...erime olmuştur belki ama ben operasyon öncesi durumunu biliyorum canım...
dağlar kadar fark var
keypad arkadaşımızın rsmini görmek istiyorum ama site yönetimi link deyişti ana sayfaya git diyo. sen nasıl gördün bacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?