Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Selam

Cok alakasız olucak ama o bitkisel besin nedir.Adı nedjr, nerden edinebiliriz?.18 yasında oğlum var ve cok zayıf.Ona kullanmak istiyorum.Zayıf olmayı problem edindi. Acıklarsanız cok memunn olurumSimdiden tesk. ediyorum.

selam patella,
dikiş izleri için mi jel kulanıyorsun? acilen o jelin adını yazar mısın, ben de başlayayım hemn. bu arada çok geçmiş olsun.

lilacc, sen varis çorabı giymişmiydin? sanırım sadece korse giyen ban varım. doktor bana dört hafta korse giy dedi sadece, ama kıllandım şimdi, acaba korseyi çıkarıp varis çorabı mı giysem?
bir de dikiş izlerine taktım. dikiş izlerini yok etmk için ve yağ alınan yerler için önereceğiniz krem vs var mı arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar tekrar mübarek bayramınızı kutlar tüm dileklerinizin gerçekleşmesini dilerim. Benim geçen sene kilo almak için kullandığımxxxxxxxxxx denen bir üründü. Ben işe yaramaz ama yine de deneyeyim diyerek aldım 2 kutu , iştahımı müthiş açtı ve yaklaşık 10 kilo aldım herkes şok oldu ,şimdi başka içme diyorlar, zaten ben 2 kutuyu bitirince başka içmedim.Allah razı olsun bu ürünü üretenlere, senelerce balıkyağları içitim ,zorla yemek yemeye çalıştım, ballı sütler içtim iğrene iğrene ,başka ürünler denedim olmadı ama bu ürünle 44 kilolardan 54 kiloya kadar ulaştım.
deneyin bir zararını görmezsiniz, bunun asıl güzel tarafı iştahınızı çok açıyor.kiloyu almanıza neden olan çok yemeniz.zaten ürün bitkisel.Ben çevremde zayıf gördüğüm herkese tavsiye ediyorum :). Umarım sizin de işinize yarar

Son düzenleyen: Moderatör:
tekbenmiyim,, BACAKLARIN SÜPER OLMUŞ YAAA. böle bacaklarıım olsa da her güne tek giysemm. bıktım valla ya:)) süperler..geçmiş olsun.. dertleri bitirmişsin..

tekbenmiyim... nasılsın bu arada ameliyattan kaç gün sonra yürümeye başladın? ben de düşünüyorum da.. ama malum işten izin almak gerek.. kaç günde normal yürüyüşüne dönüyor canım?:44:

çok teşekkür ederim.patella,sağlıkçımısın.patellayı anatomi dersinden tanırım....

rica ederim. sağlıkçı değilim. silikon ameliyatlarına bakarken kas arası ya da kas ile kas kılıfı arasına şeklinde iki alternatif var demişlerdi. o dönem bacakla ilgili çok site karıştırdım, oradaki kaslara, kemiklere baktım, bahsi geçen ameliyatlar neymiş öğrenmek istedim. diz estetiği ile ilgili araştırma yaparken o kelimeyi sık sık gördüm, dilime takılmıştı. üye olurken o aklıma geldi:)

Patella sana arkadaslik gönderdim kabul edersen sevinirim, bacaklarinin resmini yüklediginde zaman kaybetmeden görmek istiyorum, ucak biletlerimi almak icin senin ve demredemrenin fotograflarini bekliyorum.

fotoları indirmek için önceki gün vaktim olmuştu ama henüz foto yükleme hakkım yokmuş. o hakka sahip olur olmaz inan yükleyeceğim.

Patella, seninki hangi yöntem ve hangi yöntem daha güvenilirmis? Sen ameliyat olali bir ay oydu saglik acisindan normal hayatina dönebildin mi?

Demredemre lüfen bir cevap yaz, merak icindeyim on gün oldu ameliyat olali, sen her gün nasil oldugunu kisaca yazki bende ameliyat olunca durumumu az cok kestirebileyim, biliyorum kisiye göre degisiyor ama insan merak ediyor yinede!!! Sanirim ben silikon yaptiracagim( hala belkiler, amalar, sanirimlar ooooooof)

Forumu takip eden bütün arkadaslardan rica ediyorum 1008 inci sayfada bacak resmim var lütfen bakip yag enjeksiyonumu yoksa sikikonmu bana daha iyi olur yorumlayin, inanin size doktorlardan daha cok güveniyorum, merakla bekliyorum.....

Tekbenmiyim çok güzel olmuş .inş .hep böyle kalır..ben kaçırdım seninki yağ enjeksiyonumuydu ?ben daha yaptıramadım bilekler çöp iyice offfff.

merhaba deka.evet varis çorabı giydim 2 hafta.bana doktor hiç bir şey söylemedi.ameliyatdan uyandığımda Türkiyeye dönmüşdü.yardımcısı varis çorabı giy dedi 2 haftalık.Bacaklar için korse oluyormu?

Forumu takip eden bütün arkadaslardan rica ediyorum 1008 inci sayfada bacak resmim var lütfen bakip yag enjeksiyonumu yoksa sikikonmu bana daha iyi olur yorumlayin, inanin size doktorlardan daha cok güveniyorum, merakla bekliyorum.....

blomma resmine baktım.diz içlerinde çok kötü çıkıntılar var.onların törpülenmesi lazım.zaten bacağı düzelten en güzel yöntemin de o olduğuna inanıyorum.yağ enjektesinden pek bir şey bekleme.dolgu maddesi ve ya silikon öneriyorum.tabii aşırı şişmansan belki yağın yetebilir.

GÜLERER COK HAKLISIN ben yag enjeksiyonunun riskinin biraz daha az oldugunu düsünüyorum ama tekrar gerekebilir (gerci geri dönen arkadaslarin cogu eridigini söylüyor yada asimetri, cukurluklar) silikonun acisindan korkmuyorum ama iyilestikten sonra sanki bir korku olacakmis gibi geliyor silikonun bacakta oldugunu bilmek ,acicik bacagim agrisa silikona baglamak cok aradayim dogrusu!!!
Bu arada Ahmet Karacalar a kactir mail atiyorum diyorumki ben isvecteyim muayeneye gelemem sizden gün alsam hemen geldigimin ertesi günü ameliyat olabilirmiyim, bir fiyat verin parami ayarlayim(gerek yag enjeksiyonu gerekse silikon)ama israrla cevap ayni üretleri kisinin ihtiyaclarina göre belirleriz, telefonda bile görüsemedim asistani bana gerekli bilgiyi veremedi numarami yazdim aramadi, anladimki bu adam hasta istemiyor ben neye güvenip geleyim ta burdan, sanirim baska doktor bakicam, herkes övdükce adam nazlaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…