bu konuda ne yazabilirim ki ...hepimiz isterdik stun gibi bacaklarimiz olsun , olmadiysa ne olmus yanii ...
hepsi bi arada olmuyor, benimde yuzum cok guzel , ama bacaklarim ebru salli nin ki gibi ... olsun !!!! resimler yukluyorum kizlar incelersiniz :) bu arada en son fotofraf yag enjeksiyonu gibi cesitli operasyonlardan gecmis bacak resmi ... ://// bu arada o unluler neden yaptirmamis acaba bacaklarini ? ozguven tabikide ...
Eki Görüntüle 266818 Eki Görüntüle 266819 Eki Görüntüle 266820 Eki Görüntüle 266821 Eki Görüntüle 266822 Eki Görüntüle 266823 Eki Görüntüle 266824 Eki Görüntüle 266825
yuffi sonunda yükledim resimlerimi ,arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce düzelebilir mi bacaklarım, neler yapılırsa daha düzgün görülür ve yağ enşeksiyonu yeterli olur mu bana
özgüvensizliğinde bu kadarına pes yahuoldu olucak komple kafa dolgusu yaptırmayı isteyecez yakında
bacak dolgusuymuş hahahahha
ne diyeyim ki ben şimdi ????
özgüvensizliğinde bu kadarına pes yahuoldu olucak komple kafa dolgusu yaptırmayı isteyecez yakında
bacak dolgusuymuş hahahahha
Katree ne durumdasin?az kaldi..umarim stresli degilsindir..
yuffi sonunda yükledim resimlerimi ,arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce düzelebilir mi bacaklarım, neler yapılırsa daha düzgün görülür ve yağ enşeksiyonu yeterli olur mu bana
Anladim cnm cok sıkıntılı bi duruminnocence25 sorma çok sıkıntıdayım,erkek arkadaşıma kabul ettiremiyorum 3 gündür,ne yapcağımı bilemedim.olmamı istemiyor,olcam diyorum bu kez de evleneceğimiz için,bana şey diyo,sen çok inatçısın kafana koyduğunu yapıyorsun bu da evlilikte çok zor bi durum falan diyo,fikrimi umursamıyorsun diyo,onun rızasını almadan da gitmek istemiyorum,ameliyata da az kaldı,en son yarın belli olcak işte,ikna edebilirsem gitcem,ama edemezsem de bir süreliğine vazgeçeceğim.bilmyorum nolcak.aslında böyle yapacağını hiç tahmin etmemiştim,destekçidir her şeyde ama bu böyle oldu.bakalım nihai karar yarın.
silikon yaptiran arkadaslar luffen buraya tekrar ugrayin o kadar soracak soru var ki(
Anladim cnm cok sıkıntılı bi durum( ama ona bunun senin icin ve dolayisiyla iliskiniz icin daha iyi olacagini soyleyebilirsin..sonucta biz kadinlar kendimize guvenimiz tam oldugunda daha mutlu ve daha pozitif oluyoruz ve bunu cevremizdekilere yansitiyoruz oyle di mi..neden karsi cikiyor peki??
sen de mi silikon düşünüyorsun? ya da benim gibi dr.tavsiyesi üzerine mi silikon düşünmek zorunda kaldın
bacak dolgusu yaptıran arkadaşlar kiloalma veya verme durumunda bacaklarınızda bir değişiklik oluor mu acaba
tabi ki her erkeğin dediği gibi,ihtiyacın yok,diyo.ne gerek var diyo boşyere o kadar sıkıntı çekeceksin vb.şeyler diyo.şimdi onu ezip gidersem de biliyorum ileride en ufak bir şeyde konu gündeme gelir,ya da onun isteyip de benm istemediğm bi durum olduğunda,bu durumu öne sürer vb. zaten ben de biraz tırsıyorum ameliyattan o da böyle yapınca daha çok stres oldum vallahi,hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?