Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ay bu son resim gercekten yag enjeksiyonu olmus bir bacakmi cok korktum vallahi!!!!!! Gülerer sen diz üstleri cukur oldu diyordun bu son resimdede kadinin baldirinin ici cukur olmus seninkide benzer bir durummu aceba?

yuffi sonunda yükledim resimlerimi ,arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce düzelebilir mi bacaklarım, neler yapılırsa daha düzgün görülür ve yağ enşeksiyonu yeterli olur mu bana

arzuxx resimlerine baktım.ben doktor değilim ama sanki diz iç yanlarındaki fazlalık bacağın durumunu daha da eğik gösteriyor.Bir de fotoğrafı sanırım kendin çektiğin için de tam karşından görünmüyor bu da yorumu zorlaştırıyor biraz.Eğer karın bölgende ya da yağ alınabilecek her hangi bir bölgende yeterli yağın varsa eksik yerler dolabilir ama işte kör olsun şu yağ denen şeyin de kalıcılığı %100 değil( yani belki yağın yeter ve çok da güzel görünür ama sonrası için kalacak diye hiç bir garanti veremez doktor.Verirse kaç zaten ondan.Bunca yazılanlardan sonra gerçekten bu işin en çok bizim ülkede bu kadar kafaya takıldığını ve bu kadar para ettiğini anlıyorum.Milyarlar gidiyor ama kumar gibi.Ya tutarsa ümidiyle borç altına girenler var benim gibi.Tek dileğim emeklerimiz boşa gitmesin ve kimse bizim bu emeklerimiz üzerinden haketmediği ekmeği yiyemesin.Belki doktorun sana başka önerileri olur silikon ya da silikon+yağ enj. gibi.Ne yazık ki bu kararı almanı sağlayacak tek bir doğru yok.Herkese göre değişiyor "doğru". Ben silikondan sonrası için iyi-kötü hiçbir emsal olmadığından açıkçası korktum ve o nedenle yağ enjeksiyonunu yaptırdım.Şu an çok şikayetçi değilim durumumdan ama aklımın bir yerindeki o "yine erir mi" endişesini atamıyorum henüz.Hakkında hayırlısı olsun...

özgüvensizliğinde bu kadarına pes yahu oldu olucak komple kafa dolgusu yaptırmayı isteyecez yakında
bacak dolgusuymuş hahahahha

sanada pes estetik ameliyatlarının ilk kezmi yapıldığını duydun. burun ameliyatlarında herkezin çokmu bozukta yaptırıyolar. busadece estetik görüntüsünün istediğin şekilde olması isteme işi. değilse e pantolon giyiim tercihi.
kafa dolgusu bazıları için lazım ama beyin doldurulamıyo, önce fazlalığı lazım çünki. yağ istersen yapılabiliyo ama. bide popodan alırsa dr.un yağı dünyaya nerenden bakarsın bilmem.

sağol yorumun için tekbenmiyim, gördüğün gibi benim bacaklar heç çok eğri hem de zayıf bir de üst tarafı daaçık sence düzelirmi, biraz göbeğim var spora gidiyorum bacak kası yapmak için ,ama göbeğimi eritmemek için elimden geleni yapıyorum belki lazım olur diye.spor hocam da diğer yerleri de çalıştıralım diyo ben olmaz diyorunm allah bilir adam benim hakkımda b-ne düşünüyor deki diyor belkide .

Katree ne durumdasin?az kaldi..umarim stresli degilsindir..

innocence25 sorma çok sıkıntıdayım,erkek arkadaşıma kabul ettiremiyorum 3 gündür,ne yapcağımı bilemedim.olmamı istemiyor,olcam diyorum bu kez de evleneceğimiz için,bana şey diyo,sen çok inatçısın kafana koyduğunu yapıyorsun bu da evlilikte çok zor bi durum falan diyo,fikrimi umursamıyorsun diyo,onun rızasını almadan da gitmek istemiyorum,ameliyata da az kaldı,en son yarın belli olcak işte,ikna edebilirsem gitcem,ama edemezsem de bir süreliğine vazgeçeceğim.bilmyorum nolcak.aslında böyle yapacağını hiç tahmin etmemiştim,destekçidir her şeyde ama bu böyle oldu.bakalım nihai karar yarın.

yuffi sonunda yükledim resimlerimi ,arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sizce düzelebilir mi bacaklarım, neler yapılırsa daha düzgün görülür ve yağ enşeksiyonu yeterli olur mu bana

resim yok görünmüyor yüklerseniz iyi olur bende fikir edinmek istiyorum

Anladim cnm cok sıkıntılı bi durum ( ama ona bunun senin icin ve dolayisiyla iliskiniz icin daha iyi olacagini soyleyebilirsin..sonucta biz kadinlar kendimize guvenimiz tam oldugunda daha mutlu ve daha pozitif oluyoruz ve bunu cevremizdekilere yansitiyoruz oyle di mi..neden karsi cikiyor peki??

tabi ki her erkeğin dediği gibi,ihtiyacın yok,diyo.ne gerek var diyo boşyere o kadar sıkıntı çekeceksin vb.şeyler diyo.şimdi onu ezip gidersem de biliyorum ileride en ufak bir şeyde konu gündeme gelir,ya da onun isteyip de benm istemediğm bi durum olduğunda,bu durumu öne sürer vb. zaten ben de biraz tırsıyorum ameliyattan o da böyle yapınca daha çok stres oldum vallahi,hayırlısı bakalım.

sen de mi silikon düşünüyorsun? ya da benim gibi dr.tavsiyesi üzerine mi silikon düşünmek zorunda kaldın

Ben su ana kadar bu konuda somut hicbirsey yapmadim..cok arastirdim sonra burayi buldum,yag enjeksiyonunu hic dusunmedim bir de burdaki deneyimleri gordukce tek secenegin silikon olduguna karar verdim doktora muayene oldugumda silikon istedigimi soylicem o da uygun gorurse yaptiricam bende egrilik yok sanirim silikon konusunda bi engel cikmaz..

bacak dolgusu yaptıran arkadaşlar kiloalma veya verme durumunda bacaklarınızda bir değişiklik oluor mu acaba

bacak dolgusu yaptıran arkadaşlar kiloalma veya verme durumunda bacaklarınızda bir değişiklik oluor mu acaba

ben henüz yaptırmadım ama dr ile görüştüğümde yağ enj.olduğunda kilo alıp-verme etkilediğini söyledi.yani kilo verince enjekte edilen yağlar eriyebiliyomuş.

Bu gibi durumlarda zaten en kotusu karsi cikan birine ragmen biseyi yaptiginda,sonucun iyi olmamasi durumunda (allah korusun) yasacagin pismanligin iki katina cikmasi..ben de su ana kadar kimseye soylemedim ama eminim kime soylersem soyleyim hic gerek yok deli misin sen dicek..ama benim icin buna gerek varsa ve ben bunu biliyosam gerisini cok fazla onemsemem cunku bana neyin gerekli oldugunu benden iyi kimse bilemez..Haklisin korkmak konusunda ameliyat kelimesi bile urkutucu ama ben o asamaya geldigimde guclu olmak istiyorum..umarim sen kendin icin en dogru karari verirsin..Ben bunlari iliskiler konusunda ciddi tecrubeleri olan birisi olarak yaziyorum sakin yanlis anlama tabi ki sevdigimiz insanlarin hele de evlenecek kadar degerli bi insanin onayini almaliyiz,en dogru karari sen vericeksin insallah en iyisi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…