Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eğrilik yoksa incelikten falan mı düşünüyorsun,inan benm eğrilik olmasa hiç düşünmezdim :))

teşekkürler,inş hepimiz için en iyisi olsun.hayırlısı.. artık yarın son kararı bildiririm burdan :)

ben henüz yaptırmadım ama dr ile görüştüğümde yağ enj.olduğunda kilo alıp-verme etkilediğini söyledi.yani kilo verince enjekte edilen yağlar eriyebiliyomuş.

çok teşekkürler katree

benim bebekken geçirdiğim tedavi ve ameliyatlar sonucu bir bacağım dizden aşağısı diğerinden daha ince ve iyileşmiyor bir dönem bende bir estetik cerrahisine gidip sormuştum ve kilo alıp vermemin olumsuz etkileyeceğini söylemişti bende yaptırmadım bu yaşımda mecburi okul kıyafetleri hariç hiç etek giymedim artık alıştım bile böyle olmaya Allah başka dert vermesin cümlemize; sizinkiler ince de olsa çarpık da olsa birbiriyle aynılar bu açıdan şanslısınız

Cok haklisin choqseqer buna alismis olman ve ozguveninden dolayi seni takdir ediyorum..gercekten boyle seyler duydugumda kendime cok kiziyorum evet boyle dusundugunde biz sansliyiz ama sen bizden cok daha guclusun baksana :)) amin canim allah baska dert vermesin hersey gonlunce olsun..

haklısın canım,Allah hiçbirimize başka dert keder vermesin.

haklısın canım,Allah hiçbirimize başka dert keder vermesin.

sağ olun kızlar teşekkürler hayat her şeye rağmen güzel

bloma sen yaptırmışmıydın şuan ne aşamadasın. resmini gördümmü acaba ben senin. sende iysindir inşallah.
Canim ben daha yaptirmadim sayfa 1008 de bacaklarimin resmini yüklemistim, ayin yirmisinde Türkiye`ye geliyorum yirmibirinede muayene günü aldim ama su resimleri görünce cok tirstim o kadin Victoria Beckham mis bende internetten baktim liposaction sonucu öyle olmus ama o bölgeye yag verilmismi bilmiyorum belki sadece yag alinmistir ama yinede cok korkunc...
Yag enjeksiyonu olan kizlar sizde böyle bir durum yok degilmi tekbenmiyim ve amaaanbe vucudunuzda bir cökme varmi aceba?

bir iki arkadaşda söylemişti çukurluk olduğunu ama adlarını hatırlamıyorum. çünki demek o kısımlardan yağ almak bu şekil riskliymiş demiştim kendi kendime. şans artık bacım olursa. inşallah olmaz.
akşam bayaa uğraştım resim için dosyadan seçiyosun upload yapıyosun kaç saatimi harcadım sinir oldum uykumda kaçtı bu sefer. 6 resim altım dosyadan seçtim yükledim ne sinir bi program ya. daha önce yapabilmiştim halbuki yapamadım bi türlü. son hamleyi yapamıyorum resim yüklerken bilen varsa söylesin valla.
birde senin boyunu merak ettim.

hayır canım ben de hiç bir şey yok çok şükür...

Canim benim boyum 1.62 kilom 56 yada 57 bu aralar biraz göbek yaptim isteyerek, umarim yagim yeterli olur ve kazasiz belasiz kurtulurum bu isten ama söylemeden gecemiyecegim o kadar sansizimki cok kücük ihtimaller hep beni bulur insallah bu iste böyle olmaz...

Merhaba, akademik yarıyıl açıldığı için çok yoğundum, siteyi takip edemedim. haliyle yeni fotolar da yükleyemedim. akşam eve gelince tek istediğim uzanmak olduğu için hala yeni bir foto çekemedim. ameliyat sonrası fotolarıma baktım az önce, silikonlu kısım güzel ama sanki bilekler biraz erimiş gibi ya da önceden dediğim gibi şişlikler inince bu şekilde görünmeye başladı. bileklerim daha kalın olsa sanki daha güzel olurdu diye düşünüyorum. 2 ay oldu, silikonların varlığına alıştım, ağrı ya da yürüme zorluu yok. ama geçen hafta bacağımı altıma katlayıp hızla oturunca ağrı oldu sanırım bir daha silikonu yokmuş gibi davranmayacağım. daha dikkatli olmak gerekiyor.

hala etek giymedim, çünkü izler yoğun, hava soğur da çorap giyilecek gibi olursa belki giyebilirim. ama dar pantolon, tayt tarzı giysileri rahatlıkla giyiyorum.
geçen gün mini etekle yüksek topuklu ayakkabı giyip, uzak bir mesafeden aynaya baktım, dışarıdan birini izliyormuş gibi. yorumum "bilekleri çarpık" oldu. eski haline göre çok iyi olmasına rağmen çarpık olduğunu düşünüyorum. ama daha iyisi sanırım olamaz çünkü iç kısımları daha fazla yağla doldurursa bu defa da kalın bilekli olacağım. sanırım çarpıklık arama huyumdam vazgeçmem en iyisi olacak.

ve zafiyet, ben mesajlarını okuyunca , dokturunla görüşemediğini, senin karşına çıkmadığını sanıyordum. "ödeme anlam veremiyorum" demesi ilginç.umarım herşey en yakında düzene girer.
veee diğer arkadaşlar, yoğun iş temposu nedeniyle siteye çok sık giremiyorum, silikonla ilgili sorusu olan arkadaşlara kendi yaşadıklarım çerçevesinde cevap vermeye çalışacağım.

Son düzenleme:

patella sen ameliyatını kime olmuştun?

Patella iyi ki dondun tekrar silikon yaptıran birinin deneyimlerini dinlemek cok guzel tesekkurler :) Benim sorum 2 ay olmus silikon icin yapilan diz arkasindaki kesi izleri ne durumda?? fotografini cektiginde o izleri yakinda cekebilirsen cok iyi olur..bi de ucreti ne kadardi?? ben incelikten dolayi silikon dusunuyorum bileklerime yag enjeksiyonu gerekli olur mu sence?? cok soru sordum biliyorum ama cevaplarsan cooook sevinirim..

PATELLA; işin sürekli ayakta durmayı gerektiriyor mu? Ve spor yapıyormusun? Bunları sormamın sebebi silikon ; sürekli ayakta durulan bir işi ve sporu ne kadar etkiler? Senin iyi olmana sevindim. Herşey gönlünce olsun...

ARZUXX ; resimlerine yeni baktım. Bence o kadarda sorunlu değil. Eğrilikten ziyade altlar daha ince görünüyor. Sporla kalınlaştırırsan bence baya farkeder.Bu arada spor nasıl gidiyor? Kaslarda varmı bir gelişme?

nasilsiniz arkadaslar,ben son günlerde tansiyon sorunu yasiyorum,tansiyonum 90 a 50 yani oldukca düsük ve sürekli basim dönüyor,...bu yüzden ameliyat icin randevu alamadim,ilac kullaniyorum insallah kisa zamanda düzelirimde randevu alirim...benim hayallerim hep uzuyor ve bu beni cok üzüyor...hafta sonu tansiyon ilaclarimi aldim,havada sicak akrabanin dügününe gittim,hava oldukca sicak ben her zamanki gibi 3 tane kalin kilotlu corap üstüne giyindim patolonu,tabiiki bana orda fenalik geldi,bayilacaktim nerdeyse..oturdum kadinlarin bacaklarina baktim,benden baskada hic kimsenin bacak saklama derdi yoktu,bacagi cirkin olanda yoktu,allahim herkese sütun gibi bacak vermis,bende iste böyle....

arzuxx canisim bence senin bacaklarinin sorunu cok degil,belki dizlerde biraz sorun var,alt bacak kisminin kalinligi cok güzel(RESIMDE FARKLI CIKMADiYSE) diz alti etek yüksek topukla giyinsen yakisir sana diye düsünüyorum,ama elbetteki seni rahatsiz eden kisimlari en iyi sen bilirsin,senin gözünde nasil oldugudur önemli olan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…