arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.
Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.
adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına.
arkadaşlar akşamları okuyorum yorumlarınızı. şişme devam ediyo topuklu giymesem biraz daha rahat yada yürümesem.
Kızlar şu araştırıpta ahmet beye ameliyat olmak isteyenler artık yorumlarını doktor ismi vererek (şuan ben verdim özellikle gerektiği için) paylaşmasın derim.
neden ?
çünki kimsenin yararına değil zararına. sonrakilerinde.
neden?
çünki her ahmet ahmet dendikçe gizli reklam bile değil alenii reklam yapıyoruz. e noluyo yarın 5 ler 7 8 oldu 10 telafuz edildi. şimdi 10 çıtası kırılıyo maşallah adamı göklere çıkardık. hayır sağlıklı bacak için, lüks diycem tamam pisikoloji falan diyceksniz. olura büyük bi anomali için gitmek isteyen illa o olsun diyen parasıda olamayan insanların günahını almış oluruz. çoğu kişi okuduğunuz gibi bende dahil alın ülen diye para saçan kadın diil. alın teri döküp toplayanlarız
Karar vermek için ameliyat olanların geçmiş yazılarını okuyun tam karar verdin, yazma isim misim bacım. sonra çok çok memnun diiller olanlar daha. yorumlarında var okuyun. kimse emeğinin iki üç katını almasın. diğer emekçi fedakar dr larında hakkı yenmesin. vardır tanımıyoruzur belki kimbilir.
adam kelle başı 10 kağaat alıp servet yapıyo. belki ötekide iyidir reklam yapamıyodur onca okul oku hastanelerde sabahla. bizde şu üç şarkıyla ünlü olan popçular gibi. iki üç hasta şikayet etmedi diye kimsenin bişeyini havalandırmayalım derim. bu görüşteyim şahsım adına.
tekbenmiyim merhaba,ben forumu takip ediyordum ama yeni üyelerdenim,ben de ahmet beye silikon+yağ enj.ameliyatı olacağım bana öyle uygun gördü.sana bikaç soru sorabilir miyim,şimdi benm sorunum eğiklik.benim diz altında bacağımın yan tarafından yağ alacak,iç kısma koyacak,dış kısımdan alınınca eğiklik muhtemeln azalacak ama merak ettiğim,acaba bacağın o dış kısmından aldığı yağ zamanla tekrar oluşur mu,çünkü oluşursa ne kadar iç kısım dolu olursa olsun gene dışa doğru eğik görünür.sanırım senin de bacağının o kısmından yağ alınmış,şu ana kadar bi değişme var mı ya da dr.bununla ilgili bilgi verdi mi?cevaplarsan çok sevinirim,teşekkrler :)
deka ne alemdesin arkadaşım eskiler iyce terkettiniz burayı.valla sizleri göremeyince benimde hevesim kırılıyo.halinden memnun olan olmayanlarınızı merak ediyorum. iyisinizdir inşallah. burası sanki dost meclisi gibi halinden anlayan dostların ortak alanı.
missence
senide merak ediyorum son halin nasıl.
tektash son birsürü yaptıranlar rahatmısınız. tekbenmiyim sende iyimisin arkadaşım.
merhaba katre.Evet dışından yağ alındı ama daha 1.5 ay oldu.doktorun söylediği dıştaki yağ alınmasının sonucu 3 ay sonra tam belli olacağıydı.yani eğer dediği doğruysa henüz o zaman dolmadığı için bir etki görmem mümkün değil.Dolayısıyla yağ aldığı yerlerden sonuç almadan tekrar dolup dolamayacağını da bilemem.Ama şunu söyleyebilirim ben ilk ameliyat olduğumda (başka bir doktordu) dizimin yan içlerinden biraz almıştı fakat sonra eskiye dönmemişti orası.Bu genel midir kişiye özgü bir şey midir onu da bilemiyorum.Doktora sorduğum sorulardan birini hatırlıyorum,dedim yağ alınan yerlerde çökmeler dalgalanmalar olanlar varmış,eğer böyle bir ihtimal varsa hiç istemem bacağım böyle kalsın daha iyi dedim.O da eğer gereğinden fazla boşaltılırsa çökme ve dalgalanma olur dedi.Ben de lütfen yettiği ve gerektiği kadar alın başka taraflarımı bozmayın dedim ameliyattan önce.yağ tekrar oluşur mu diye sorduğumu ya da onun bişey söylediğini hatırlamıyorum.Yardımcı olamadım biliyorum ama herkes için olduğu gibi senin için de herşeyin iyi geçmesini diliyorum.Sağlıklı ve güzel bacaklara kavuşursun inşallah...
Merhaba arkadaşlar, lütfen nasıl resim yüklenir bana tarif edin hala resimlerimi yükleyemedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?