tabiki yardımcı olmaya çalısırım ben amelıyat olalı 2 hafta oldu öyle zorlanacagın bir amelıyat degıl bel kısmımdan yag alındı ve bacaga enjekte edıldı alınan yag 1 kılo bıle degıl zaten hıfzı bey sana herşeyı anlatacaktır bana 2 3 seans dedi senındemı dizden asagıdakı bolgede problemın benım bıleklerım ınceydı bıleklere enjekte edıldı bırde dizden asagıdakı bölgeye yani baldır dedıgımız kısıma enjekte edıldı ılk seanstan sonra gerıye kalan yaglarım saklandı şuan ve bellı aralıklarla seanslara gidicem en az 3 ay ara dedi hıfzı bey ben temmuzda bidaha yaptırıp sonra bir 6 ay sonra düşünüyorum son seansı umarım senın ıcın de en iyisi olur sormak istedıgın bişey olursa ben genelde burdayım
blomma,bacakların gerçekten çok güzel ve doğal duruyor.ben dışarda görsem yapıldığı hiç aklıma gelmez,ne güzel bacakları var derim.bin kere maşallah
blomma
Bacakların oldukça iyi görünüyor. Özellikle topuklu ile çekilenleri çok beğendim....
SEVA canim hosgeldin ama o sordugun kisiler uzun zamandir yazmiyor artik eger bu ise kalkisacaksan sana tavsiyem üsenmeden bütün sayfalari oku, ben hepsini okudugum halde karar vermem cok zor oldu....
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz bütün sorularinizin cevaplari gecmis sayfalarda var okumanizi öneririm..
tamam,ekledim canım,silmeyecem bakabilirsin,ilerleyen zamanlarda son halini koyacağım,yine ona göre de bi fikir edinirsin.karşılaştırma yaparsın.
merhaba arkadaşlar dün saatlerce çektiğim bacak resimlerimi buraya albüme yüklemeye çalıştım ama olmadı lütfen adım adım anlatın nasıl resim yükleyeceğimi. Şimdiden teşekürler
inşallahhhhhh etek elbise bunları hiç giyemedimgeçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...
Arkadaslar siteye ne oldu neden fotolari neden goremiyorum.
inşallahhhhhh etek elbise bunları hiç giyemedimgeçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...
geçmiş olsun ... darısı başımıza... etek giyinmenin özgüvenini umarım biz de tadarız. umarım birgün eşimize yaa da yanımızdakilere kıvırmadan mağaza vitrinlerinin önünden göz ucuyla değil giyerek gösteririz...
darısı başıma inşallah...merhaba,
3 ay önce alt bacak içlerine ve bileklere yağ enjeksiyonu ve diz içlerinden yağ alımı ameliyatı olmuştum, şu anda en son anlattığımdan farklı bir durum yok. yani halimden memnunum, istediğimi giyiyorum ama bacaklarım arasında 1,5- 2 cm kadar kalınlık farkı var. ikinci bir ameliyatı düşünüyorum ama biraz gereksiz de geliyor. bir ara tekrar dr ile görüşücem ve karar vericem.
spor yapıyorum, ve yeni diyete başladım 3-4 kilo kadar fazla mı vermek için. bunun da bir zararı olacağını sanmıyorum.
kısaca böyle, mutluyum, istediğin eteği elbiseyi giymek güzel bir duyguymuş, herkese tavsiye ederim.
sevgiler
kızlar,sanırım resim sizi aldatıyor,bacağıma kalın diyosunuz ama bacağım kalın değil,tam ideal diye düşünüyorum,yani bu haline göre biraz ince olsa ince olurmuş,kalın olsa da kalın bir bacak olurmuş,benim kendi bacağım zaten kalın değildi.çok değişen bişey yok.bunu özellikle kalın bacak sevenler için açıklama ihtiyacı duydum eğer resme bakıp silikon çok kalınlaştırıyor diye düşünüyorsanız,yanılmanızı istemem.sizin için ölçtüm,kendi bacağınızla karşılaştırırsanız belki bi fikir verir...
bilek:21cm
baldır(en kalın kısmı):32cm
diz kapağıyla çevresi:34 cm
üst bacağın orta kısmı:44 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?