darısı başıma inşallah...
canm bu ölçüler amelyattan sonraki ölçüler mi? bende kendi bacağımı ölçtüm senle aynı çıktı...ve bana çok ince geliyo bu ölçülerim...kalınlaşmasını çok istiyorum.
canım sende kompleksmi var giy kalın çorapları çek üzerine uzun çizme al sana kalın bacak.düzgünmü sen ona bak.keşke düz olsada kalın yada ince olsa hiç problem değil.sıkma canını etek giymenin tadını çıkar. aç bak fasıon tv yi hiç kalın bacak varmı orada hepsi dal gibi ama manken olabilmişler.sakın oynama düzgünse doğallığıyla.her operasyon risktir.ben rengi kötü diye dümdüz dişlerimin hepsini kestirdim zirkonyum yaptırdım hayatımın en büyük hatasıydı,Allahın yarattığı gibi hiçbirşey olmuyor.Neler çekiyorum dişlerimden anlatamam.ahhhh kendi dişlerim, diye inliyorum o kadar zor yani yapay olanı.ama burnun eğri,dişin eğri,bacağın eğri o zaman olabilir belki.
blomma geçmiş olsun ilk haline göre ciddi değişiklik var.
tekbenmiyim gidebildin mi kontrole? ikinci ameliyatı birlikte olalım istersen? havalar biraz düzelince
canım yaa evet mankenler ince bacaklı ama onların üst bölümleride çok ince olduğu için kötü durmuyo.benim kolum kalın belimde kalın bacaklar ipince...şu gövdeme kalın etli bacak giderdi valla...
eşimde kızıyo millet inceltmeye çalışır sen kalınlaştırmaya diye kızıyo.
hoşgeldin aramıza bacım. bence belini ve kollarını kavitasyon falan gibi incelt çünki nasıl olsa hayal ettigin gibi olamıyo denge bozuluyo. bunu düşün. zarif bi görüntü olur. illa bişey istemediğin şekilde oluyo.
Sağol tatlımhoşbuldum.benim üstümü inceltmem olamaz nekadar kilo versem hep bacak popo dan gidiyor yağlar offf...
işte onun için dedim. sen yiyip içicen ama beyenmediğin kalın yerleri sırf oraların yağlarını erittircen. bölgeselde inceliyosunya. kırk türlü yöntem var bu doktorlarda.
kızlar dosyadan resim seçiyorum upload diyorum ööyle duruyu yüklemiyo niye. bilenler bi adım öne çıksın. çıldır geldi. aaaaaaa
Katree nerelerdesin fotograf bekliyoruz :) canim eger yeni foto cekersen senden ricam yuzun gorunmeyecek sekilde omuzlarina kadar boydan cekermisin cunku sadece bacaklari yakindan cektigimiz zaman tam anlasilmiyor normalden farkli gorunebiliyor..mumkunse tabi
gülerer sen de gel :))) çukurları kapattırırsın. ameliyata giderken güleriz ne güzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?