teşekkürler canım,valla ben şeytanın bacağını kırdım,çok şükür etek giyebiliyorum artık,bence sen de çok rahat giyebilirsin,sorun edeceğin bişey inan yok..kır artık şeytanın bacağını :))
arkadaşlar rica etsem ben albüm yaptım da bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız
sibely benımkınden ıyı bacakların :)) ınce degıller. ben doktora fotoları yolladım 12 ocak amelıyat tarıhı aldım .doktorumdan memnun kalırsam tavsıye ederım[/QUOT
gerçekten mi : ( sen mersinde mi yaptıracaksın bide randevuda karar vereceksiniz dimi hangi işlemin yapılacağına
Tekbenmiyim icerde oldugunu gördüm bu hafta kontrol icin gidecektin , gittinmi merak ediyorum?
sibely benımkınden ıyı bacakların :)) ınce degıller. ben doktora fotoları yolladım 12 ocak amelıyat tarıhı aldım .doktorumdan memnun kalırsam tavsıye ederım[/QUOT
gerçekten mi : ( sen mersinde mi yaptıracaksın bide randevuda karar vereceksiniz dimi hangi işlemin yapılacağına
sibely ben ızmırde yaptırıcam .teyzem var orada onda kalıcam doktor gorunce hangı ıslem olduguna karar verıcem dedı. ben hem yag hem sılıkon ıstıyorum ama o karar .verıcek tabıı. 9 ocak muayene 12 ocakda amelıyat dıye randevu aldım . umarım katre kadar sanslıyımdır:)) doktorla telefonla konustuk .guven verdı bana. sılıkondan sonra 1 ay agrılar olur dedı. yalnızca yag ıcın ıse uc seans yapılmalı dıye bastan soyledı
kontrole gittim blomma.Bence hoş görünüyor dedi.sen ne istiyorsun bu önemli dedi.Ben daha anlatmaya yeni başlamışken silikon ister misin dedi :) içimden geçeni okudu.Nasıl bir operasyon olduğunu tekrar anlattı ve bu sefer iyi dinledim ve ikna oldum.Para bulduğum vakit hemen ameliyat olacağım, o kadarını söyliiim.Yaza bırakmak istemiyorum.yine kredi mi çekeceğim napacağım bilmiyorum ama kurtulayım artık istiyorum tamamen ama hayırlısı ve sağlıkla :44:
arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 yıldır bu sayfayı takip ediyorum. cesaret gösteren arkadaşları kutluyorum ve yağlarının erimemesini diliyorum. ben daha önce ist da bir doktorla görüştüm.benim bacaklarım ince fakat düzgün. vücudumda yağ sorunu yok. slikon ve yağ enjeksiyonunu bir arada önerdi. ben yarı tatilde bu işi mutlaka halletmek istiyorum. bilgileriniz için birçoğunuza arkadaşlık teklifi gönderiyorum. ltf kabul edin. tüm ameliyat olmuş arkadaşlar çook geçmiş olsun. allah sağllığınızı daim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?