Bacak dolgusu yaptıran var mı?

katre benim bacaklar şu eski bi çizgifilim vardı değiş tonton diye işte öyle sabah kalktığımda düzgün düz ayakkabıylada bişey yok, ama topuklu giydiğimde şişiyo, hemde alt kas yerleri şişiyo. varis çorabı biraz iyi, idare ettiriyo. deyişken yani duruma göre deyişiyo. herkeste aynımı acaba.
kızlar normalmi bu yürüdüğümdeki şişmeler yağ dolgusu yapıran eski arkadaşlar 7. ayımdayım ne diyorsunuz. resimdeki durum en sakin şekli.

PALMADORO ve alevYILDIZ teşekkürler,sağlıklı güzel günlerde darısı sizin başınıza olsun inşallah..

Keskecim resimlerine baktim gercekten bacaklarinda duzeltilmeye cok musait cok az bi problem var bence de operasyon sonrasi Katreenin bacaklari kadar guzel olacaktir..benim fikrim silikonla mukemmel olur cunku senin sorunlu gorunmesinin nedeni ustun kalin altin ince olmasi..silikonla o oranti saglanirsa bence harika olur

sibelliy senin bacaklarını gördüm ayni benimkiler gibi üst bacaktan bileklere kadar ayrı ve dizler birleşmiyor benimki gibi , ama benim bacaklarım sanırsam seninkinden de ince

kızlar fotoları görebilmemiz için o kişinin bizi arkadaş olarak eklemesi mi lazım..ben atrenin fotolarını görmek istiyorum..katreeeee beni arkadaş listene eklermisin? bi bakiyim resimlerine de içim açılsın nooolur..

ay gördüm gördüm...
bu kadarcık mı yani ameliyat izi..katre sen sadece slikon mu yaptırdın? yağ dokusu da var mı? spor yapıyormusun? ağrı falan var mı? ne güzel olmuş yaa...darısı başımıza

arkadaşlar rica etsem ben albüm yaptım da bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız

sibely bacaklarina baktim hic alinacak fazlalik yok ve kilo olarakta zayifsin galiba o yüzden bence silikon ile güzel olur, bir de sana ve diger kizlara bir soru sormak istiyorum bacaklarinizi sikica kapatirsanizdami dizleriniz birlesmiyor merak ediyorum cünkü ben bacaklarimi yanyana koyunca dizlerim birlesmiyor ama söyle biraz sikica kapatirsam bacaklarimi dizlerim birlesiyor ameliyattan öncede böyleydi simdide böyle, sizinde böylemi merak ettim...

Son düzenleme:
Tekbenmiyim icerde oldugunu gördüm bu hafta kontrol icin gidecektin , gittinmi merak ediyorum?

kontrole gittim blomma.Bence hoş görünüyor dedi.sen ne istiyorsun bu önemli dedi.Ben daha anlatmaya yeni başlamışken silikon ister misin dedi :) içimden geçeni okudu.Nasıl bir operasyon olduğunu tekrar anlattı ve bu sefer iyi dinledim ve ikna oldum.Para bulduğum vakit hemen ameliyat olacağım, o kadarını söyliiim.Yaza bırakmak istemiyorum.yine kredi mi çekeceğim napacağım bilmiyorum ama kurtulayım artık istiyorum tamamen ama hayırlısı ve sağlıkla :44:

katree bayıldım resmen bacaklarına
korkmasam ben de silikon yaptırırdım ama ileride bi sakıncası olur die korkuyorum
eski hali nasıldı senın bacakların?

Tekbenmiyim silikon icin ne fiyat verdi??

Katreecim bacaklarinin son halini gordum..1 ayda hicbir degisme goremiyorum yine harika duruyo,izler de cok iyi gorunuyo bi sure sonra hic belli olmayacak gibi..41 kere masallah diyorum :) ayrica da yeni foto ekledigin icin tesekkurler..

arkadaşlar merhaba. yaklaşık 1 yıldır bu sayfayı takip ediyorum. cesaret gösteren arkadaşları kutluyorum ve yağlarının erimemesini diliyorum. ben daha önce ist da bir doktorla görüştüm.benim bacaklarım ince fakat düzgün. vücudumda yağ sorunu yok. slikon ve yağ enjeksiyonunu bir arada önerdi. ben yarı tatilde bu işi mutlaka halletmek istiyorum. bilgileriniz için birçoğunuza arkadaşlık teklifi gönderiyorum. ltf kabul edin. tüm ameliyat olmuş arkadaşlar çook geçmiş olsun. allah sağllığınızı daim etsin...

Aze3463 hosgeldin..Sanirim dolgunlastirmak amacli dusunuyosun ameliyati,burada konusulanlardan farkli bi doktorla mi gorustun ve ne fiyat verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…