Bacak dolgusu yaptıran var mı?

söz verdiğim gibi resim yükledim. dün çektim. 4. ayım doldu. Yağ enjeksiyonu yaptırmıştım.bileklerimdekiler eridi.üsttekiler ise kısmen hala var ama tam olarak benim istediğim gibi olmadığı için 2.yi kesinlikle düşünüyorum ve yağım yok.silikon yaptırabilirim.kafamda bir sürü şey var.işte öyle....

Ben de oyle cok istiyorum ama ne parayi,ne ist.da kalacak yeri,ne etrafimdakilere ne diyecegimi hicbirseyi ayarlamis durumda degilim o yuzden benim icin daha cok hayal gibi simdilik..insallah canim hepimiz icin diliyorum bunu en kisa zamanda..

teşekkür ederim ama bana çok çarpık görünüyorlar etek fln zaten giyemiyorum dar pantolonda bile çok belli.bi arkadaş bacak dolgusundan bahsetmiş bende likiput diye bişeye rastladım onun fiyatını bilmiyorum ama silikon çok pahalıymış

BLOMMA sen benim bacaklarımı gördün. Dizler birleşiyor ama diz altı boşluk. Ama dediğin gibi sıkınca o aşağıdaki boşluğu bile ahat kapatabiliyorum. Fotoğrafta rahat bırakmış halim :)

yok canım benimki tastamam böyle hiç birleşmiyo : ( ben 59 kiloyum aslında boyda 1.70

NOVEMBERGİRL gecikmeli de olsa yazıyorum. Hayırlısı olsun, Umarım başarılı bir operasyon geçirirsin. Sağlıklı ve güzel günler önünde olsun...

çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattım bitti şimdilik,evimdeyim artık ve gayet başarılı bir operasyon geçirdim darısı isteyen herkesin başına..

çok teşekkür ediyorum çok şükür atlattım bitti şimdilik,evimdeyim artık ve gayet başarılı bir operasyon geçirdim darısı isteyen herkesin başına..
arkadaşlar buarada bacak ameliyatı yaptıranlar ne kadar süre sonra tamamen normale dönüp tüm ağrılarından kurtuluyor acaba benim ameliyatım dün oldu ve hala bacaklarım ve belim ağrıyor normal yürümeye ne zaman başlayabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

arkadaşlar burada başka bacak estetiği yaptırmış kimse yok mu keşe biraz yardımcı olan olsaydı yağ alınan ve transfer edilen yerlerin acısı ne zaman geçer die

aa bende istanbuldayım avrupa yakasında : ) açık açık soramıyoruz ya nerede oldun diye bari burada bir kaç doktorun adı çok geçiyo onlara mı oldun diye sorim bide fiyatını yazarsan sevinirim

cok gecmıs olsun .umarım kalıcı olur bende 25 gun sonra amelıyat olucam ben sılıkon ve yag ıstıyorum ama bakalım doktor karar verıcek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…