kontrole gittim blomma.Bence hoş görünüyor dedi.sen ne istiyorsun bu önemli dedi.Ben daha anlatmaya yeni başlamışken silikon ister misin dedi :) içimden geçeni okudu.Nasıl bir operasyon olduğunu tekrar anlattı ve bu sefer iyi dinledim ve ikna oldum.Para bulduğum vakit hemen ameliyat olacağım, o kadarını söyliiim.Yaza bırakmak istemiyorum.yine kredi mi çekeceğim napacağım bilmiyorum ama kurtulayım artık istiyorum tamamen ama hayırlısı ve sağlıkla :44:
BLOMMA ; bütün dualarım seninle. Yurtdışından bu ameliyat için çoluk çocuk gelip , eşini atlatıp birçok şeyi göze alıyorsun. Stresini çok iyi anlıyorum. İyi düşün iyi olacak. Tanrı mutlaka yardım edecektir...
Ben silikondan korkarken ZAFİYET ve GÜLERERİN yağ enjeksiyonundan neler çektiğini görünce herşeyden korkar oldum. Sadece ZAFİYET ve GÜLERER değil ,diğer yağ enjeksiyonu yaptıran arkadaşlarda morluktan, işkenceden çıkmış gibi olmaktan bahsedince yağ enjeksiyonuda korkunç görünüyor gözüme...
Dolgu belki en iyisi ama onuda sürekli tekrar etmek gerekiyor...Malesef bacak estetiği çok zor işte..
DEKA ; kimler sahte ise söyle. Kimse zan altında kalmasın...
arkadaşlar biraz da eskileri değerlendireyim dedim sizinle de paylaşmak istedim.galiba en iyisi bence de silikon.ama bir tanıtım videosunda silikonların 15 yıl dayandığını duymuştum doğrumu acaba?
sibely bence maddi durumun iyi ise silikon yaptır.
Tekbenmiyim neden tekrar oparasyon geçiriyorsun bacakların resimdeki gibi kalmadımı?orada harika görünüyorlar,bize yeni resimlerini göster ve fikir almadan tekrar ameliyat olma.resmini görünce bayıldım,hiçbir kusur yok gibi,eteğini giy ve bacaklarını gere gere dolaş o kadar mükemmelller.
Aze3463 hosgeldin..Sanirim dolgunlastirmak amacli dusunuyosun ameliyati,burada konusulanlardan farkli bi doktorla mi gorustun ve ne fiyat verdi?
arkadaşlar benim bacak ameliyatım yarın sabah 9.00 da,buradan paylaşırım yine gelişmeleri..
arkadaşlar benim bacak ameliyatım yarın sabah 9.00 da,buradan paylaşırım yine gelişmeleri..
Umarim hersey gönlünce olur, simdiden gecmis olsun canim, seninki silikonmu yoksa yag enjeksiyonumu olacakti?arkadaşlar benim bacak ameliyatım yarın sabah 9.00 da,buradan paylaşırım yine gelişmeleri..
25 mesaj işkencesi. fotoğraflarınızı göremiyorum arkadaşlar....offfff
arkadaşlar rica etsem ben albüm yaptım da bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız
Keskecim resimlerine baktim gercekten bacaklarinda duzeltilmeye cok musait cok az bi problem var bence de operasyon sonrasi Katreenin bacaklari kadar guzel olacaktir..benim fikrim silikonla mukemmel olur cunku senin sorunlu gorunmesinin nedeni ustun kalin altin ince olmasi..silikonla o oranti saglanirsa bence harika olur
sibely bacaklarina baktim hic alinacak fazlalik yok ve kilo olarakta zayifsin galiba o yüzden bence silikon ile güzel olur, bir de sana ve diger kizlara bir soru sormak istiyorum bacaklarinizi sikica kapatirsanizdami dizleriniz birlesmiyor merak ediyorum cünkü ben bacaklarimi yanyana koyunca dizlerim birlesmiyor ama söyle biraz sikica kapatirsam bacaklarimi dizlerim birlesiyor ameliyattan öncede böyleydi simdide böyle, sizinde böylemi merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?