Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tekbenmiyim neden tekrar oparasyon geçiriyorsun bacakların resimdeki gibi kalmadımı?orada harika görünüyorlar,bize yeni resimlerini göster ve fikir almadan tekrar ameliyat olma.resmini görünce bayıldım,hiçbir kusur yok gibi,eteğini giy ve bacaklarını gere gere dolaş o kadar mükemmelller.

arkadaşlar biraz da eskileri değerlendireyim dedim sizinle de paylaşmak istedim.galiba en iyisi bence de silikon.ama bir tanıtım videosunda silikonların 15 yıl dayandığını duymuştum doğrumu acaba?

arkadaşlar biraz da eskileri değerlendireyim dedim sizinle de paylaşmak istedim.galiba en iyisi bence de silikon.ama bir tanıtım videosunda silikonların 15 yıl dayandığını duymuştum doğrumu acaba?

eğer bir dr.un sayfasında gördüysen,hastanın biri 15 yıl önce başka dr.a ısrarla bacağına, göğüs silikonundan taktırmış(o zamanlar bacak silikonu yokmuş.).bu dr.beye geldiğinde bacağındaki silikonlar bacak silikonuyla değiştirilmiş,dr.bey 15 yıl sonra çıkarttığı o silikonları gösteriyor ve hiç birşey olmadığını anlatıyor,silikonu kesiyor,içindeki kıvamlı jel akmıyor.güvenle silikonu yaptırabilirsiniz diyordu videosunda.eğer seninde izlediğin buysa tabi.dr.adı yazmıyorum....

sibely bence maddi durumun iyi ise silikon yaptır.

merhaba tekbenmiyim,silikon 5000-6000 tl civarı....yani bazı dr.ların yağ enj. fiyatıda aynı.sizde yağ enj. bu fiyatlara yaptırmıştınız değilmi?sadece silikon+yağ enj.pahalı.o da 10.000 tl gibi fiyat ödedi arkadaşlar.

tekbenmıyım yukarıdakı yoruma katılıyorum bence de mukemmel

zeyneprojen, palmadaro teşekkür ederim gerçekten ama ben biraz daha kalın bacak seviyor ve istiyorum.ayrıca bileklerimdeki yağların çoğu eridi.diz altlarındakiler çok erimedi ama yağım yetmediği için ince kaldı.Bana içinizden kızıyor da olabilirsiniz ama yakından inceleyebildiğim için ben eksik kalan yerleri ve asimetri olan yerleri daha net görebiliyorum.resimlerime bakınca ben de şaşırıyorum niye böyle farklı çıkıyor bilmiyorum.sanki aynadaki başka resimdeki başka bacak.resim ekleyeceğim zaman bulunca

120. sayfaya baksanıza. o sayfada yazan arkadaslar simdi yazsalar keske. septembergirl, papatyatarlası, leydi.. taa 2009 da ameliyat olmuslar. papatyatarlasının bacaklarını hatırlıorum cok guzel olmustu. ama isi bitince kimse ugramaz olmus

zaman ve para konusundaki sorunlarımı çözdüm. ameliyat sonrası ağrı sızıyada razıyım. %70 garantisi olsa onca parayı dökeriz ama sanırım çoğumuz endişeliyiz. eskiden yani 1-2 yıl önce ameliyat olanlar dönüp bişeyler yazsa yolumuzu çizeriz........ltf bize durumunuzla ilgili bilgi verin arkadaşlar...

arkadaşlar benim bacak ameliyatım yarın sabah 9.00 da,buradan paylaşırım yine gelişmeleri..

Novembergirl şimdiden gecmis olsun.İnşallah cok rahat gecer ameliyatın, çabucak iyileşir ve istediğin bacaklara kavuşursun.emeginin,paranin ve cesaretinin karşılığını almani dilerim...bizleri haberdar et...hersey coook guzel olacak insallah

arkadaşlar rica etsem ben albüm yaptım da bi bakıp düşüncelerinizi yazarmısınız

Sibel 4 gündür giremedim foruma. Yeni görüyorum bacağının fotoğrafını. Gayet güzel bacakların. Ama mutlu değilim diyorsan, ve imkanın da varsa ufak bir operasyon geçirebilirsin. Önce kişinin mutluluğu, kendini nasıl hissettiği önemli.. :) Sağlıklı günler sana... :)

İNNOCENCE ahh inşallah canım ya. Şu an hayal dünyasında gibiyim. Planlamaya çalışıyorum, araştırıyorum ama sanki hiç gerçekleşemeyecek bir hayal gibi... İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. Herkes istediği güzel bacaklara kavuşur...

BLOMMA sen benim bacaklarımı gördün. Dizler birleşiyor ama diz altı boşluk. Ama dediğin gibi sıkınca o aşağıdaki boşluğu bile rahat kapatabiliyorum. Fotoğrafta rahat bırakmış halim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…