Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar burada başka bacak estetiği yaptırmış kimse yok mu keşe biraz yardımcı olan olsaydı yağ alınan ve transfer edilen yerlerin acısı ne zaman geçer die

tekrar geçmiş olsun.canım yağ alınan yerlerin birazcık daha geç iyileşebilir ama kişiye göre de iyileşme süreci var bence.Ben çok rahat atlattım.Ağrılarım vardı ama 1 haftaya doğru yürümem daha rahat oldu.Varis çorabı beni çok rahatlattı,sıkıyor ama güvende hissediyor insan.Ağrı kesici vermiştir doktor düzenli olarak alırsan yararı olacaktır.Yani geçmiş gün şimdi o kadar da iyi hatırlamıyorum tam olarak ne zaman iyileştiğimi ama 3. haftamda işe başlamıştım ve gayet normaldi yürüyüşüm.

tekrardan geçmiş olsun..
ben silikon ve yağ.enj beraber oldum.yağ alınıp verilen yerlerin acısı çok sürmez geçer,ama bikaç gün içinde morlukların olur.yani benim öyle olmuştu,ameliyattan bikaç gün sonra morluklarım çoğaldı,sonradan geçmişti.morlukların olduğu yerlere eczaneden buz torbası al,koy.bana dr.onu tavsiye etti hem morarmayı engelliyo,azaltıyor,hem de ağrıyı alıyor.20 dk.tutman yeterli.gün içinde yapabildiğin kadar yap,ben çok faydasını gördüm,ödemi de engelliyor.yağ koyulan yerler başta sert gibi oluyo,sonradan geçiyo,sanırım 1 haftaya kadar da çok daha rahat yürüyor olursun.

arkadaşlar benim bileklerim çok ince. anladığım kadarıyla bileklerde yağlar tutunmuyor.baldırda ince ama orası slikonlaq düzeltilebilir.bilekler için endişeliyim. birde bilekler erirse üstteki slikonlar tuhaf durmazmı.....çok endişeliyim.parayı,ağrıyı,sızıyı geçtim ya ssonra istenilen olmazsa????

walla benim bileklere de,eğrilik oldğ.için yağ enj.yapıldı. forumda okumuştum erir dediler ama benim sanırım erimedi,çünkü eskisi gibi eğri durmuyor,ayrıca erise bile silikon kötü durmaz,ince bilek her zaman makbuldür.resimlerime baktığında sanırım daha net fikir edinirsin.

25 mesajı doldurayım resimlerinizi görecem inşallah..hatta bende sizlerin fikirlerini almak için foto yüklüycem. katre senin yağlarının erimemesi çok sevindirici.sen artık bacaklarınla mutlusun anladığım kadarıyla..allah bizede nasip etsinnn

amin,inş.senin de istediğin gibi olur her şey...

çok saol cnm aslında rahatım ama tabi ağrılarım var salı günü kontrole gidicem bakalım o güne dek ne kadar değişçem bilemiyorum tavsiyelerin için çok saol mutlaka dikkate alıcam hepsini.buarada şuanda senin bacakların ne durumda eridimi yoksa hala duruyomu yağların?

canım çok teşekkürler çok güzel tavsiyelerin var ve uygulayacağım hepsini,hafiften morluklar oluşmaya başladı normalde ağrı falan hissetmiyorum aama oturup kalkıyorken cnm yanıyor inş en kısa sürede geçer dikkat edeceğim zaten kendime bu sürede bir an önce iyileşmek istiyorum tamamen..

Geçmiş olsun canım...inşallah hayal ettiğin bacaklara kavuşursun...ve yağların hiç erimez :))
Heralde sende kolay atlatıcaksın bu günleri..fazla bir şikayetin yok maşallah.
Senin bacakların eğrimiydi zayıfmıydı..nasıl olmasını istedin ve neler yapıldı?

Ayrıca...mesaj sayısı için GEYİK topiği var...oraya istediğin kadar yazabilirsin.

.

Mrb cnm cok cok tesekkurler en azından yatarken ve otururken bisey hissetmiyorum yürürken kasıyor daha normaldir daha 1gun oldu.benim dizimin altinda boşluk vardi ve eğri duruyodu sadece hemen diz alti bolgeme yağ kondu suan sütun gibi bacaklarim masallah ve ins hiç erimez yaglarim. Dizimin arkasında cok ufak delik gibi bisi var ins onun izi de geçer..

Arkadaslar bu arada yeni üye oldugim icin özel mesajlara cevap veremiyorum hala mesajlarına cvp alamayan arkadaslarim lutfen beni yanlış anlamayin hepinize cvp vermek istiyorum ama olmuyor

Katrecim senin bacaklarında yağ enjeksiyonu mu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…