cok gecmıs olsun .umarım kalıcı olur bende 25 gun sonra amelıyat olucam ben sılıkon ve yag ıstıyorum ama bakalım doktor karar verıcek artık
arkadaşlar burada başka bacak estetiği yaptırmış kimse yok mu keşe biraz yardımcı olan olsaydı yağ alınan ve transfer edilen yerlerin acısı ne zaman geçer die
arkadaşlar buarada bacak ameliyatı yaptıranlar ne kadar süre sonra tamamen normale dönüp tüm ağrılarından kurtuluyor acaba benim ameliyatım dün oldu ve hala bacaklarım ve belim ağrıyor normal yürümeye ne zaman başlayabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
arkadaşlar benim bileklerim çok ince. anladığım kadarıyla bileklerde yağlar tutunmuyor.baldırda ince ama orası slikonlaq düzeltilebilir.bilekler için endişeliyim. birde bilekler erirse üstteki slikonlar tuhaf durmazmı.....çok endişeliyim.parayı,ağrıyı,sızıyı geçtim ya ssonra istenilen olmazsa????
25 mesajı doldurayım resimlerinizi görecem inşallah..hatta bende sizlerin fikirlerini almak için foto yüklüycem. katre senin yağlarının erimemesi çok sevindirici.sen artık bacaklarınla mutlusun anladığım kadarıyla..allah bizede nasip etsinnn
çok teşekkürler cnm ağrılarım var tabi ama bugün evime gelirken yürüdüm çarşıdan eve kadar ve 5.katta oturuyoruz asansör yok çıkabildim yani çok vahim durumda değilim sanırım.november gecmıs olsun hala agrıların var mı yuruyebılıyor musun
tekrar geçmiş olsun.canım yağ alınan yerlerin birazcık daha geç iyileşebilir ama kişiye göre de iyileşme süreci var bence.Ben çok rahat atlattım.Ağrılarım vardı ama 1 haftaya doğru yürümem daha rahat oldu.Varis çorabı beni çok rahatlattı,sıkıyor ama güvende hissediyor insan.Ağrı kesici vermiştir doktor düzenli olarak alırsan yararı olacaktır.Yani geçmiş gün şimdi o kadar da iyi hatırlamıyorum tam olarak ne zaman iyileştiğimi ama 3. haftamda işe başlamıştım ve gayet normaldi yürüyüşüm.
tekrardan geçmiş olsun..
ben silikon ve yağ.enj beraber oldum.yağ alınıp verilen yerlerin acısı çok sürmez geçer,ama bikaç gün içinde morlukların olur.yani benim öyle olmuştu,ameliyattan bikaç gün sonra morluklarım çoğaldı,sonradan geçmişti.morlukların olduğu yerlere eczaneden buz torbası al,koy.bana dr.onu tavsiye etti hem morarmayı engelliyo,azaltıyor,hem de ağrıyı alıyor.20 dk.tutman yeterli.gün içinde yapabildiğin kadar yap,ben çok faydasını gördüm,ödemi de engelliyor.yağ koyulan yerler başta sert gibi oluyo,sonradan geçiyo,sanırım 1 haftaya kadar da çok daha rahat yürüyor olursun.
walla benim bileklere de,eğrilik oldğ.için yağ enj.yapıldı. forumda okumuştum erir dediler ama benim sanırım erimedi,çünkü eskisi gibi eğri durmuyor,ayrıca erise bile silikon kötü durmaz,ince bilek her zaman makbuldür.resimlerime baktığında sanırım daha net fikir edinirsin.
Katrecim senin bacaklarında yağ enjeksiyonu mu var
rahatım,sıkıntım yok şimdilik çok şükürpeki yağların eridi mi ve rahatmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?