TEKBENMİYİM ;alerjiden kasıt ne? Vücudun kabul etmemesi mi? Ünlüler yüzlerine belli aralıklarla dolgu yaptırıyorlar. Eriyor çünkü bu kesin. Yüz gibi bir organa yapılıyorsa bacağada yapılır diye düşünmüştüm. Ünlülere dikkat edin. Özellikle şu son dönemde hepsinin vücudu zayıf ama yüzler dolgun :)
KATRE ; memnun olmana sevindim. Yaptıran sporcu hiç duymadım. Sporcular zaten kaslı oluyorlar. Neden ihtiyaç duysunlar ki buna. Ebru şallı ya dikkat edin son dönemlerde vücudu ne kadar kaslandı. Yani sporla zaten oluyor...
PATELLA ; nerelerdesin? Nasılsın?
kizlar bugün jazabel ile telefonda konustum, (jazabel sitede ilk silikon yaptiran arkadas) daha önce özelden mesaj yazmistim ama cevap yazmamisti bugun icerde oldugunu görünce sitemli bir mesaj yazdim oda bana tel numarasini yazmis sagolsun, aradim ve konustuk. Simdilerde silikon düsündügüm icin üstünden uzun zaman gecmis birinin fikrini almak benim icin cok önemliydi. Kisaca sorularima ne cevap verdigini yaziyorum. Memnunum dedi, yaptirali üc seneyi gecmis, hareketlerinde hicbir kisitlilik yokmus özellikle diz üstüne oturmayi sordum herseyi yapabiliyorum dedi, sadece ilk bir sene bir bacaginda ödem fazlaymis ve arada igne batmasi gibi seyler yasamis ama bir seneden sonra kendi bacagi olmus orda olduklarini bile unutmus, izlere gelince hic belli olmuyor dedi tabi bu vucudada bagli dedi, mesela sezeryan ameliyati olmus onunda izi nerdeyse kalmamis ama bir begenmedigi tarafi bacaklari öncedende cok ince olmadigi icin(egrilik problemi varmis) silikonla biraz kalin ve kasli olmus ve silkon baldira kondugu icin diz oyuklarina yag enjekte edilmeli diyor. Simdi katree nin bacaklarinin neden bu kadar dogal durdugu anlasildi silikon yag enjektesi ile birlikte yapildi ve uygun boyutta silikon kondu. Bu konusmayi yazmak icin ondan izin aldim ve sizi bilgilendirmek istedim. Cok yogun oldugu icin siteye giremedigini söyledi. Cok sicak kanli biri, eger bu yaziyi okursan sana cok tesekkür ediyorum bizleri aydinlattigin icin....
kizlar bugün jazabel ile telefonda konustum, (jazabel sitede ilk silikon yaptiran arkadas) daha önce özelden mesaj yazmistim ama cevap yazmamisti bugun icerde oldugunu görünce sitemli bir mesaj yazdim oda bana tel numarasini yazmis sagolsun, aradim ve konustuk. Simdilerde silikon düsündügüm icin üstünden uzun zaman gecmis birinin fikrini almak benim icin cok önemliydi. Kisaca sorularima ne cevap verdigini yaziyorum. Memnunum dedi, yaptirali üc seneyi gecmis, hareketlerinde hicbir kisitlilik yokmus özellikle diz üstüne oturmayi sordum herseyi yapabiliyorum dedi, sadece ilk bir sene bir bacaginda ödem fazlaymis ve arada igne batmasi gibi seyler yasamis ama bir seneden sonra kendi bacagi olmus orda olduklarini bile unutmus, izlere gelince hic belli olmuyor dedi tabi bu vucudada bagli dedi, mesela sezeryan ameliyati olmus onunda izi nerdeyse kalmamis ama bir begenmedigi tarafi bacaklari öncedende cok ince olmadigi icin(egrilik problemi varmis) silikonla biraz kalin ve kasli olmus ve silkon baldira kondugu icin diz oyuklarina yag enjekte edilmeli diyor. Simdi katree nin bacaklarinin neden bu kadar dogal durdugu anlasildi silikon yag enjektesi ile birlikte yapildi ve uygun boyutta silikon kondu. Bu konusmayi yazmak icin ondan izin aldim ve sizi bilgilendirmek istedim. Cok yogun oldugu icin siteye giremedigini söyledi. Cok sicak kanli biri, eger bu yaziyi okursan sana cok tesekkür ediyorum bizleri aydinlattigin icin....
ocak ayına en geç şubata ameliyat olmayı düşünüyorum isteyenler söylesin ben de doktorlara ileteyim pazarlık edelim, pek beceremem pazarlığı ama
Benim bacaklarımda da benzer sıkıntı var, dizde ya da dizüstünde etek, dar paça pantolon,tayt vs. gibi bacak hatlarımı ortaya çıkaran şeyler giyemiyorum. prof.dr Ahmet karacalar'la mail yoluyla iletişim kurdum. bacaklarımın fotoğraflarını yolladım. Bacaklarım için silikon ve superdry (yağ enjekte sanırım) yapılması gerektiğini söyledi.
hastane masrafları dahil 7500-8000 civarı masraf olabileceğini söyledi. Gayet samimi ve ilgili bir hocaya benziyor. 2.maillere cevap vermediğinden yakınmıştı bazı arkadaşlar. Ben bu sorunu yaşamadım. Belki ciddiyetimi anladığı içindir, belki de cevap verecek vakti müsait olduğu içindir o kadarını bilemiyorum artık.
operasyon olmaya kararlı olanlarınız varsa organize olalım pazarlık hakkımız olsun. ama lütfen ocak ayında olsun.
ben varım ocak en geç şubat ayında bu işi bitirmek istiyorum allahın izniyle
arkadaşlar ben alllahtan çok büyük birşey çıkmazsa 19-20-21-22-23 ocak tarihlarinden herhangi birinde yaptırmak istiyorom. 2.yarı 6 şubatta başlayacağı için 1 haftada rapor alırım. en azından 3 haftada düzelir öyle işe başlarım.
ben hemen olup kurtulmak istiyorum
ama burada doktor adı yazmayınca da herşey karmamarışık oluyor.
ben önümüzdeki cuma ameliyat olup pazartesi işe başlamak istiyorum.
ama kafamda hiçbir doktor yok, aslında bir doktor var ama onun fiyatı çok astronomik, o kadar para vermek asla istemiyorum
önereceğiniz doktorlar varsa bana özelden yazar mısınız kızlar? en çok önerilen doktora gidip yaptırıcam şu yağ enjeksiyonunu
sürekli uzun çizme ile elbise giyiyorum ben de bıktım, beni gören insanlar da
:)) bende bıktım dedıgın gıbı gıyınmekten yınede kıs yazdan ıyıdır:))
:)) bende bıktım dedıgın gıbı gıyınmekten yınede kıs yazdan ıyıdır:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?