çok saol cnm ya güzel bilgilerin için,ya ben de napıcağmı bilemedim öyle aşırı bi hareketim yok ama yine de kalkıyorum haliyle hem çorabı hem korseyi kullanıyorum benim yağlarım sadece belimden alındı çorabı salı günü kontrole gidene dek çıkartmıycam su falan da değdirmiycem sigara kullanmıyorum kilomda da değişiklik olmaz kolay kolay yıllardır aynıyım yani artık şans ya şuan kafam karıştı bayağ..Doktorum şöyle demişti:
-ilk 3 gün olabildiğince kalkma tuvalet ihtiyacı hariç.3. gün banyonuzu yapabilir ve bandajları çıkarabilirsiniz.bacaklarının altına yastık koyabilirsin.eskiden hareketin erimeyi hızlandıracağı düşünülüyordu evet ama hareketsizlik de bir o kadar olumsuz olabilir.(yağın tutunması için normal kan akışı da önemli) Aşırı olmadıkça hareket edebilirsiniz ama ilk günler kendinizi zorlamayın.Zaten çorap giyeceksiniz 3 hafta ya da dayanabilirseniz 1 ay kullanabilirsiniz (ben ağustos sıcağında ameliyat oldum da)
yağın erimesi bence uygulamanın başarısı kadar bünyeye de bağlı novembergirl.sigara kullanımı ve hızlı kilo verme de erimeyi hızlandırıyor diye biliyorum.umarım hiç erimez....
arkadaşlar buarada bacak ameliyatı yaptıranlar ne kadar süre sonra tamamen normale dönüp tüm ağrılarından kurtuluyor acaba benim ameliyatım dün oldu ve hala bacaklarım ve belim ağrıyor normal yürümeye ne zaman başlayabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Arkadaşlar selam. NOVEMBERGİRL çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Forumdaki hava silikondan yana dönmüş durumda. KATRE spor yapıyormusun? Eğer yapıyorsan silikonla spor nasıl oluyor merak ettim. TEKBENMİYİM ; dolgu hakkında bilgin varmı? Cevaplarsanız sevinirim arkladaşlar...
erime olayı birazda bünyesel arkadaşlar heralde tekbenmiyimle katre aynı dr a yaptırdı ama katrnin hala deyişim yok belki yeni bilmiyorum tekbenmiyim senin biraz diz içlerin azalmış gibi görünüyo insanın yağının özelliği bacaktaki kullanılan yere göre değişiyo heralde. bendede bilek üstleri arkalarda azalma oldu. demek istediğim şu dr bu dr diyoruzya aynı dr un eriyeni var erimeyeni var.
Arkadaşlar selam. NOVEMBERGİRL çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Forumdaki hava silikondan yana dönmüş durumda. KATRE spor yapıyormusun? Eğer yapıyorsan silikonla spor nasıl oluyor merak ettim. TEKBENMİYİM ; dolgu hakkında bilgin varmı? Cevaplarsanız sevinirim arkladaşlar...
novembergirl şuan nasılsın çok çok geçmiş olsun sanırım 16 sında ameliyat oldun tamamen baygın olarakmı oldu operasyonun. başından geçenleri anlatırmısın tekbenmiyim arkadaşımız gibi. ağrılar bir haftada biter merak etme ilaçlarını kullan dinlen bacım inşallah gönlüne göre olur.
novembergırl su an korse ve varıs corabı gıyıyor musun
merhaba arkadaşlar baya uzun bi zamandır sitede sizleri takip ediyorum...yeni üye oldum.nasıl kullanılır bilmiyorum...ama buraya üye olduğuma göre derdim sizinkilerle aynı..her boş vaktimde bu konuya yönelik bi sürü araştırma yapmaya çalışıyorum...bütün hayatımı olumsuz etkiliyor..sıkıldım yoruldum..rahat olmak istiyorum..bi ortama girdiğimde oturduğum yerden kalkasım hiç gelmiyor...zaten sosyallik sıfır...hiç bişey giyemiyorum kendime yakıştıramıyorum ki...Allah ayrdımcımız oslun inşlh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?