Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok saol cnm ya güzel bilgilerin için,ya ben de napıcağmı bilemedim öyle aşırı bi hareketim yok ama yine de kalkıyorum haliyle hem çorabı hem korseyi kullanıyorum benim yağlarım sadece belimden alındı çorabı salı günü kontrole gidene dek çıkartmıycam su falan da değdirmiycem sigara kullanmıyorum kilomda da değişiklik olmaz kolay kolay yıllardır aynıyım yani artık şans ya şuan kafam karıştı bayağ..

erime olayı birazda bünyesel arkadaşlar heralde tekbenmiyimle katre aynı dr a yaptırdı ama katrnin hala deyişim yok belki yeni bilmiyorum tekbenmiyim senin biraz diz içlerin azalmış gibi görünüyo insanın yağının özelliği bacaktaki kullanılan yere göre değişiyo heralde. bendede bilek üstleri arkalarda azalma oldu. demek istediğim şu dr bu dr diyoruzya aynı dr un eriyeni var erimeyeni var.

tekbenmiyim bence rötüşle seninde bacaklar yeter gibi duruyo naçizane görüşüm. ama risk ve maliyet analizini iyi yapmak gerekiyo. kendim içinde aynı şey geçerli.nasıl kurtarırız en az sıkıntıyla acaba.

merhaba arkadaslar NOVEMBERGIRL in doktoru GÜLERER inki ile ayni ilk mesajinda yazmis orda gördüm, merak edenler icin...
TEKBENMIYIM bacaklarin hala güzel bence sadece ufak rutuslar gerekiyor diye düsünüyorum,
benimkisi icin kesinlikle yeterli olmadi ikinciyi silikon düsünüyorum gene ayni doktoru sececegim cünkü sonrasinda hicbir sorun yasamadim, anladimki benimkisi kadar sorunlu bacaklar icin yag enjeksiyonu yeterli olmuyor, yag enjeksiyonu ufak rutuslar icin ideal bence......

Arkadaşlar selam. NOVEMBERGİRL çok geçmiş olsun. Umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Forumdaki hava silikondan yana dönmüş durumda. KATRE spor yapıyormusun? Eğer yapıyorsan silikonla spor nasıl oluyor merak ettim. TEKBENMİYİM ; dolgu hakkında bilgin varmı? Cevaplarsanız sevinirim arkladaşlar...

novembergirl şuan nasılsın çok çok geçmiş olsun sanırım 16 sında ameliyat oldun tamamen baygın olarakmı oldu operasyonun. başından geçenleri anlatırmısın tekbenmiyim arkadaşımız gibi. ağrılar bir haftada biter merak etme ilaçlarını kullan dinlen bacım inşallah gönlüne göre olur.

"Dolgu çok masum değil, öncelikle eriyor.Ayrıca alerji riski var, % 7 kadar. İyi tarafı hızlı ve pratik, ancak ayakbileğine uygun değil, çok fazla verilemiyor."
dün GÜLERER için doktoruma dolguyu sorduğumda aldığım cevap bu DİOR. açıkçası, yağımızın erimeme gibi bir ihtimali varken "kesinlikle" eriyeceğini bildiğim bir şeyi bacağıma koydurtmam ben.tabi bu benim fikrim....

Gülerercim katree ile doktorumuz aynı ama benimki sadece yağ enjeksiyonu,katree nin ise silikon ve sadece bileklerine yağ enjeksiyonu. o nedenle aslında biz katree ile çok karşılaştırılabilcek emsaller değiliz.
ha bu arada sana ve yorum yapan herkese teşekkür ederim ama galiba ben fikrime saplanıp kalacağım...

dr.bana 1 aydan sonra spor yapabilirsin
demişti
ama
ben sportmen biri değilim :)) önceden de yapmazdım,şimdi de yapmıyorum.ama şunu söyleyim,silikonun yalnızca biz kadınlar koydurmuyoruz,bunu kaslı görüntü verdirtmek için sporcularda kullanıyor,yani spora engel olcak olsa sanırım yaptırmazlar..onun dışında rahatça koşabiliyorum,merdivenlerden koşarak inip çıkıyorum,yani herhangi bir hareketimi engelleyecek bi durum yok şu an. ve tüm samimiyetimle söylüyorum,yaptırdığımdan beri,keşke yaptırmasaydım dediğim tek bi an bile olmadı,ben çok memnun kaldım,hep iyi ki yaptırmışım dedim..

TEKBENMİYİM ;alerjiden kasıt ne? Vücudun kabul etmemesi mi? Ünlüler yüzlerine belli aralıklarla dolgu yaptırıyorlar. Eriyor çünkü bu kesin. Yüz gibi bir organa yapılıyorsa bacağada yapılır diye düşünmüştüm. Ünlülere dikkat edin. Özellikle şu son dönemde hepsinin vücudu zayıf ama yüzler dolgun :)
KATRE ; memnun olmana sevindim. Yaptıran sporcu hiç duymadım. Sporcular zaten kaslı oluyorlar. Neden ihtiyaç duysunlar ki buna. Ebru şallı ya dikkat edin son dönemlerde vücudu ne kadar kaslandı. Yani sporla zaten oluyor...
PATELLA ; nerelerdesin? Nasılsın?

kızlar korseden bahsedıyorsunuz da gobek kısmını sıkmak mı gerekıyor operasyon sonrası bende gıtmeden alayım hem korse hem varıs corabı bırlıkte mı gıyılıyor bılenler cevap verebılır mı

Son düzenleme:

çok teşekkürler cnm ya ben silikon olayına sıcak bakmıordum ama yağ olayı da malum artık bakalım şans..

çok teşekkürler cnm evet 16 sında oldum lokal anestezi yapıldı baygın değildim gayet rahat geçti operasyon sağolsun herkes çok ilgiliydi şuan gayet iyim çok şükür yürüyüşüm neredeyse düzeldi diyebilirm yarın kontrolüm var hatta,şuan herşey iyi ama herkes eridi demiş bende koşullandım eriycek die ama inş kalır.. aslında benim çok problem yoktu hatta aneztezi doktoru bile ameliyat olman ilginç dedi diz altıma az bi yağ kondu umarım az da olsa kalır çünkü ben çok takmıştım..sen ne durumdasın cnm bacakların ne durumda sanırım doktorumuz aynıymışş

alışveriş sitelerine baktım yine psikolojim bozuldu tabi güzel elbiselere bakıp durdum giyemeyeceğim için. arkadaşlar lilacc dan haberi olan var mı en son eylül ayında yazmış forumda onun da çok düzgün olmuştu bacakları yağ enjeksiyonu yaptırıştı eridimi nasıl acaba. ah zamanını ayarlayıp cesaret edip bir olsam su ameliyatı:)

merhaba arkadaşlar baya uzun bi zamandır sitede sizleri takip ediyorum...yeni üye oldum.nasıl kullanılır bilmiyorum...ama buraya üye olduğuma göre derdim sizinkilerle aynı..her boş vaktimde bu konuya yönelik bi sürü araştırma yapmaya çalışıyorum...bütün hayatımı olumsuz etkiliyor..sıkıldım yoruldum..rahat olmak istiyorum..bi ortama girdiğimde oturduğum yerden kalkasım hiç gelmiyor...zaten sosyallik sıfır...hiç bişey giyemiyorum kendime yakıştıramıyorum ki...Allah ayrdımcımız oslun inşlh...

Arkadaşlar ilk muayenesi ücretsiz olan dr varmı,şu muayene ücretleri çok yüksek ,belki bende en son ameliyat olan arkadaşın dr na ameliyat olurum baya uygun galiba hemde çoğu kişi sanırım memnun.nedersiniz ?

sevcann hoşgeldin.senin bacağındaki sorun ne incelik mi eğrilik mi? ameliyat fikrine ne kadar yakınsın ve en önemlisi forumu baştan sona okuyabildin mi? çünkü bu konu hakkında çoook yaşanmışlıklar var burda.Ameliyat olup geri dönmeyenler ya da hiç terketmeyenler var.bence hepsini oku.çünkü doktorlar teknik hakkında bir sürü şey söyleyebilirler ama ameliyat olmuş kişilerin hissettikleri ve yaşadıkları hakkında tam bir fikirleri olamaz.umarım sen de en kısa zamanda kurtulursun bu dertten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…