Bacak dolgusu yaptıran var mı?

fotoları görebildim..sanırım doktor ve ücreti hakkında özelden bilgi alamıycam...100 mesaj nasıl yazabilirim ya..

çok saol cnm ya rahatlattın beni

canım çok geçmiş olsun.inşaallah sende sıkıntısız ve sorunsuz bu dönemi atlatırsın ve gönlündeki bacaklara kavuşursun.sen ist.da burdaki daha önce operasyon geçiren arkadaşlardan hangisinin dr.na ameliyat oldun cnm tekbenmiyim ve katre'nin dr.namı mesela?

50 mesajdı sanırsam şimdi 100 mü oldu yahu, arkadaşlar geyik muhabbet gibi birşey var burda oan girin her gün 20 30 mesaj yazın ve doldurun 100 mesajı ben öyle yaptım hadi hemen başlayın , mesajlarınızın çok uzun olması gerkmez

Kızlar önceden daha çok korku vardı ama silikon yaptırıpta bizi aydınlatıp ve hala yalnız bırakmayan arkadaşlarımız sayesinde daha cesaretlendik ve sonuç olarak silikona doğru daha çok yönelmiş vaziyetteyiz eskiye nazaran sanırım:)

Tekbenmiyim bacakların gayet güzel maşaallah diyeyim:) ben olsam bu bacaklara dokunmazdım hiçbi şekilde:)

Teşekkür ederim saddy...cok kötü değil artık biliyorum ama insana yetmiyor herhalde.Tam istediğim gibi olsun istiyorum.Önce cesaret edemedim ama bu sefer silikon koyduracagim yaptırırsam. Umarım daha iyisini istemek basıma bir bela acmaz 

çok teşekkürler cnm ağrılarım var tabi ama bugün evime gelirken yürüdüm çarşıdan eve kadar ve 5.katta oturuyoruz asansör yok çıkabildim yani çok vahim durumda değilim sanırım.

arkadaşım çok geçmiş olsun ağrı hissetmemen iyileştiğin anlamına gelmez çok yürüme. ben yaptırdığımda bi gaz gelmişti şeytan mı dürtmüştü bilmiyorum bilek üstlerini doldurmuştu halbuki, o sıra yağ tutana kadar biraz yürümeseydim tümü kalırdı diye düşünüyorum. çok yürüdüm bian önce bitti demek içindi belki.
pentinin mağzalarında varis çorabı var, aslında pentiden hiç memnun diyilim normal çorapları sanki ikinci gün kaçmaya göre üretilmiş ama varis çorabı tam oprasyon sonrası için. anormal sıkı diil gece bile yatmaya dayanılır. dr bana bizim işlemimiz yağı transferden ziyade ekme işlemi demişti buda bitki gibi filizlerin korunmaya ihtiyacı var demekti. bilek arkaları kasılıyo yürümenin ayrodinamiyine uygun olarak. kasmak sıkıştırıp öldürüyo yada eritiyo bence. hislerime deneyimime göre.varis corabıyla paketlenip 6 ay sabretmek lazım derim.

bide takibedenlerle paylaaşmak için bugün sabah deli cesaretiyle ilk kez normal çorapla mini elbiseyle büyük bi topluluğa çıktım. bi anormallik yoktu herhes hayran gibiydi, beyenmediğim bilek üst arkalar biraz daha dolgun olsaydı fikrim devam ediyordu. bi daha sefere inşallah dedim ama ameliyatı göze alamam dolgu maddelerine sıcak bakıyorum.
bilgileriniz varsa kızlar deneyiminiz dolgu maddeleri için paylaşımlarınızı beklerim.

kızlar rötüşü dolgu maddeleriyle yaptırsam ne dersiniz dr larla şu aralar diyalokta olan arkadaşlar sorarmısınız önü sonu ne olur neye maal olur. benim ve diyer ihtiyacı olanlar için.

gülerer özelden mesaj attım okur musun canım?

teşekkür ederim ilgilendiğin için tekbenmiyim. ayak bileği değilde alt baldırın alta doğru tarafı yani ayak bastığın yerden topuktan 20 cm yukarısı arka kısım birazda azcık içe doğru. zaten yaptırdığımdada kaşıntılar 3 4 ay sürdü kaşımaktan yolmuştum belkide oda alerjiydi normal yağ transferi olmasına rağmen. alerji buna göre çok fazlamı olur erimesi kaç yıl sürer. ücreti normal yağ transferi kadarmıdır. bacım ameliyat bayaa operasyon, göze alamıyorum bari rötüş yaptırsak diye düşündüm. azıcık rötüş mükemmeli aramak seninde dediğin gibi başımıza iş açmasın.

katrenin bacakları çok güzel olmuş. ayrıca ameliyat sonrası fazla sorun yaşamamsı gerçekten benide slikona yönlendirdi. yaklaşık 1 sene önce görüştüğüm doktor da slikon+yağ dolgusu demişti.ama cesaret edememiştim. sanırım 1 ay sonrasında bende bu dertten kurtulacam. allahın izniyle. ameliyat olmuş arkadaşlar bizi yalnız bırakmayın....

tekbenmiyim senin baacaklarında çok iyi duruyor canım. sanki 4. aydaki daha kalın...yalnız yağ dolgusuydu değilmi seninkisi...

canım çok teşekkür ederim bende aksine bugün rahattım ve misafrim geldi ayakta olmak zorunda oldum yalnız olduğum için servis falan yapıcak başka kimse yoktu eşim de dışardaydı maç için,ama yarın bolbol yatıp dinleneceğim öbürgün kontrolüm var doktora gidicem. benim sadece diz içlerime yağ transferi yapıldı başka bi problemim yoktu şükür dün çok mutluydum çünkü çok güzel oldu ama şimdi içim karardı yine acaba tamamen ericeklermi die

çok teşekkürler cnm çok çok saol katrenin doktoru değil benmki ve tekbenmiyimin doktorunu bilmiyorum keşke yardımcı olabilsem..

bilmiyordum cnm ben bunu saol söylediğin için,iyim çok şükür ama şimdi ayağa kalkıp kalkmama konusunda kararsız kaldım yürüyünce yağlar daha çokmu eriyor?

bilmiyordum cnm ben bunu saol söylediğin için,iyim çok şükür ama şimdi ayağa kalkıp kalkmama konusunda kararsız kaldım yürüyünce yağlar daha çokmu eriyor?

Doktorum şöyle demişti:
-ilk 3 gün olabildiğince kalkma tuvalet ihtiyacı hariç.3. gün banyonuzu yapabilir ve bandajları çıkarabilirsiniz.bacaklarının altına yastık koyabilirsin.eskiden hareketin erimeyi hızlandıracağı düşünülüyordu evet ama hareketsizlik de bir o kadar olumsuz olabilir.(yağın tutunması için normal kan akışı da önemli) Aşırı olmadıkça hareket edebilirsiniz ama ilk günler kendinizi zorlamayın.Zaten çorap giyeceksiniz 3 hafta ya da dayanabilirseniz 1 ay kullanabilirsiniz (ben ağustos sıcağında ameliyat oldum da)

yağın erimesi bence uygulamanın başarısı kadar bünyeye de bağlı novembergirl.sigara kullanımı ve hızlı kilo verme de erimeyi hızlandırıyor diye biliyorum.umarım hiç erimez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…