çok saol cnm ya rahatlattın beni
Tekbenmiyim bacakların gayet güzel maşaallah diyeyim:) ben olsam bu bacaklara dokunmazdım hiçbi şekilde:)
çok teşekkürler cnm ağrılarım var tabi ama bugün evime gelirken yürüdüm çarşıdan eve kadar ve 5.katta oturuyoruz asansör yok çıkabildim yani çok vahim durumda değilim sanırım.
gülerer özelden mesaj attım okur musun canım?
Kızlar önceden daha çok korku vardı ama silikon yaptırıpta bizi aydınlatıp ve hala yalnız bırakmayan arkadaşlarımız sayesinde daha cesaretlendik ve sonuç olarak silikona doğru daha çok yönelmiş vaziyetteyiz eskiye nazaran sanırım:)
arkadaşım çok geçmiş olsun ağrı hissetmemen iyileştiğin anlamına gelmez çok yürüme. ben yaptırdığımda bi gaz gelmişti şeytan mı dürtmüştü bilmiyorum bilek üstlerini doldurmuştu halbuki, o sıra yağ tutana kadar biraz yürümeseydim tümü kalırdı diye düşünüyorum. çok yürüdüm bian önce bitti demek içindi belki.
pentinin mağzalarında varis çorabı var, aslında pentiden hiç memnun diyilim normal çorapları sanki ikinci gün kaçmaya göre üretilmiş ama varis çorabı tam oprasyon sonrası için. anormal sıkı diil gece bile yatmaya dayanılır. dr bana bizim işlemimiz yağı transferden ziyade ekme işlemi demişti buda bitki gibi filizlerin korunmaya ihtiyacı var demekti. bilek arkaları kasılıyo yürümenin ayrodinamiyine uygun olarak. kasmak sıkıştırıp öldürüyo yada eritiyo bence. hislerime deneyimime göre.varis corabıyla paketlenip 6 ay sabretmek lazım derim.
bide takibedenlerle paylaaşmak için bugün sabah deli cesaretiyle ilk kez normal çorapla mini elbiseyle büyük bi topluluğa çıktım. bi anormallik yoktu herhes hayran gibiydi, beyenmediğim bilek üst arkalar biraz daha dolgun olsaydı fikrim devam ediyordu. bi daha sefere inşallah dedim ama ameliyatı göze alamam dolgu maddelerine sıcak bakıyorum.
bilgileriniz varsa kızlar deneyiminiz dolgu maddeleri için paylaşımlarınızı beklerim.
canım çok geçmiş olsun.inşaallah sende sıkıntısız ve sorunsuz bu dönemi atlatırsın ve gönlündeki bacaklara kavuşursun.sen ist.da burdaki daha önce operasyon geçiren arkadaşlardan hangisinin dr.na ameliyat oldun cnm tekbenmiyim ve katre'nin dr.namı mesela?
çok teşekkürler cnm çok çok saol katrenin doktoru değil benmki ve tekbenmiyimin doktorunu bilmiyorum keşke yardımcı olabilsem..
bilmiyordum cnm ben bunu saol söylediğin için,iyim çok şükür ama şimdi ayağa kalkıp kalkmama konusunda kararsız kaldım yürüyünce yağlar daha çokmu eriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?