Bacak dolgusu yaptıran var mı?

pardon cnm ya mesaj yanlış kişiye olduuuu kusura bakmaa:):) hemen kalkıp işe gidebilirmiyim diyen arkdaşa yazmıştımmm pardon tekrar..

saol tekbenmiyim...ince değiller ama eğrilik var benim bacaklarımda..nişanlıyım..mayıs ayında düğünüm olacak..ama çok tedirginm..korkularım endişlerim var..şimdi bütün arkadaşların dediği gibi bol pantolonlar giyerek kapatmaya çalışıyorum..ama yinede yetmiyor...çok araştırdım..burayıda başından beri okudum diyebilirm...ama oluşan komplikasyonlar kişiden kişiyedir diye düşnüüyorum..silikon düşündüm ilk başlarda ama kaslara yapışıyor vs. bi sürü şey duydum ve vazgeçtim..sonra yağ enjektesi oda bi umut işte erimesin die tereddütle yaşayacaksın hep..sonra bunun ortopedik kesin bi çözümü yok mudur dedim ve bir kaç ortopediste gittim tabi duyduklarım şok etti beni :))) yok kemik kesip diğer kemikleri birbirine kaynaştırıyoruz gibi bi sürü şey..sonra boy uzatma yöntemlerinde kullanılan bir takım çivilerin bacak eğriliklerin giderilmesinde de kullanıldığını öğrendim..ama bunun için çok para gerekiyormuş..şuan da bunu araştıryorum..bir kaç doktor yapıyor bunu sölenen doktorlar hep aynı ama ben aradım muayene ücretlerini sordum 200-250 arası sadece muayene ücreti..ameliyat kimbilir kaç paradır...bunu öğrenmek için muayeneye gitmem gerekiyor..şuan kendimi ayarlayıp ilk fırsatta gitmek istiyorum..en kesini budur diye düşünüyorum...ama bilmiyorum ki bunun eksisi nasıl olur...bide bacak bu..kemeikte oluşan herhangi bi durum ancak mezarda bter derler ya...korkmuyoda değilim...

ben ankaradayim. subat-mart gibi gozumu karartıp dusunuyorum. silikondan korktugum icin yaj enjekte olacak buyuk ihtimal. yaj enjektesinde bi sure sonra yaglar ayak bilegine dogru iniyomus ne derece dogru bilmiyorum ankarada olacaklar varsa gorusebiliriz

Son düzenleme:
Arkadaşlar biz burayı keşfeden şanslı kişiler olarak ne kadar fazlayız değilmi.belki dışarıda özgür dolaşabilseydik gözümüz bu duruma alışık olacak ve operasyonları hiç düşünmüyor olacaktık. Ama bol paçaların arkasına gizledik hep kendimizi.Ben hala ameliyat fikrimi eşime açamadım belkide o benim sıkıntımın farkında bile değil.kızlarımda var biz zaten baya kalabalığız indirim için.keşke onların düz olsaydı ya ,ne kadar zor gençler için size anlatamam.gözünüzün önünde dolaşan kendi bacaklarım.her kıyafete heves ediyorlar ama alamıyorlar.Allah bedensel özrü olanlara yardım etsin aslında.eminim korkunç bir durum.ben ne zaman isyan etsem karşımda benden zor durumda olan birini gördüm hep.bunun için ameliyat beni çok korkutuyor acaba isyanmı olur diye..

Arkadaşlar İstanbul da bir dr ile muayene ücretleri ve ameliyat paraları hakkında bağlantıya geçtim.Bana bazı yeni kampanyalarından bahsetmiş çünkü yeni bir hastaneyle anlaşma yapmış.özellikle daha önce operasyon geçirmiş kişilere özel indirim uygulayacakmış.Fakat bu kişinin kim olduğunu burda asla yazmayacağım.Özel msj sayımda yeterli değil.Bence bu durumdan haberdar olmak ve faydalanmak istiyorsanız İstanbuldaki dr ları araştırmadan sakın karar vermeyin sadece telefon bile öğrenmenize yeterli olacak.Ameliyatlarda %25 indirim uygulayacakmış bunu iletin lütfen dedi.Lütfen bu dr u öğrenen kişiler burada adını yazmayın ve kimleri ameliyat ettiğinide söylemeyin önceki sayfalarda isimlere ulaşmak hiçde zor değil özellikle rica ediyorum..

Arkadaşlar birde bacak dolgusu ne oluyor?bu dr bacak dolgusu hızlı ve pratik fakat en son düşünülmesi gerek çünkü geçici pek tercih edilmiyor ve ayak bileklerine yapılmıyor yazmış.Bu bahsettiği yağ mı acaba?

BU dr ameliyatlarını yaptığı hastaneyle yeni bir anlaşma yapmış,yukarıda yanlış yazmışım.Ayrıca indirim ocak ayından itibaren geçerli olacakmış,neyseki bişey kalmadı ocak ayına.

Canim bende isterdim birlikte hareket etmeyi ama ben yurtdisindayim. Okuduysan zaten iki ay önce yag enjeksiyonu yaptirdim ama yeterli olmadi ameliyat sonrasini cok kolay atlattigim icin ve ayni doktorun iki silikon örnegini sitede gördügüm icin doktor kararim degismeyecek. Ocak ayi icinde yaptirdim yaptirdim yoksa ancak seneye bu zamanlara kalir benim ikinci ameliyatim. Korkup direkt silikona yönelemedim ama bu bana hem zaman hem para kaybettirdi. Elimden gelen yardimi yapmaya calisirim senin icin....

sevcannn kesinlikle kemiklerinle ilgili bir operasyon geçirmeyi düşünme lütfen.Mesajını okuduğum an bile senin için endişelendim hemen yazmak istedim.Öncelikle bu bizim gibi eli ayağı tutan sadece bir yerlerini kusurlu bulan kişiler için bir ameliyat asla değil.Çook ama çok riskli.Dediğin gibi kemiğin kesilmesi gibi bir durumu insan düşündüğünde vazgeçmesi 1 saniye sürmemeli bence.Ayrıca eğer forumu okuduysan bir çok kişi kimbilir kaçıncı kez bu ihtimali de düşündü paylaştı sordu.Bir kere eskisi gibi olmasının asla garantisi yok,kemik bütünlüğünü kendi elimizle bozmamız çok korkutucu geliyor.İyileşme süreci de çok uzun diye hatırlıyorum üstelik mayısta evleneceğim diyorsun.Benim sana önerim ya tümüyle vazgeçip benim senelerce yaptığım gibi böyle (eğri ama sağlıklı)yaşamaya devam etmeyi sürdürmek ya da silikon veya yağ enjeksiyonunu iyi araştırıp birinde karar kılmak.Lütfen birazcık daha araştır,gerçekten içim bir fena oldu

Bir de zaman zaman dile getirilse de gözden kaçıyor sanırım o mesajlar ama ben tekrar edeyim.Mesaj sayısı yetmediği için resimleri göremeyen ya da özel mesaj yazamayan arkadaşlar bu sitenin bir de "geyik muhabbeti" gibi bir forumu var orada istediğiniz kadar ve istediğiniz konuda ardarda birşeyler yazarak mesaj sayınızı çabucak yükseltebilirsiniz.Ben de aynı yöntemi kullanmıştım bir sürü kişi gibi. Forum yöneticilerimizden biri (sanırım YAĞMURLUK tu ) sağolsun yol göstermişti isyan edince

((( evet zaten kemiğin kesilmesi gibi şeyler beni geri plana itti ama kemiğin içine çivi yerleştirilmesi nasıl olur acaba bu beni acaba mı dedirtti..çünkü biz estetik olarak düzelttiririz belki ama ilerde bize yaşatacağı sorunlar olmaz mı? Ben şimdi bile çok fazla yol yürüyemiyorum bacaklarım çok ağrıyor bunu da bacaklarımın yapısına bağlıyorum..zaten doktorlar da ilerde çok fazla kireçlenme sorunu yaşarsın dediler..hem beni bedenen hemde ruhen tatmin edebişecek bişey olsun istiyorum..offf bilmiyorum nasıl zor bir durum..bide sanki insanlar anlamıyormuş gibi saklamaya çalışıyorum..herkes bana bakıyor sanki yolda bile yürümek öle ağır geliyor ki..kemiğin içine çivi yerleştiriliyormuş ve 1,5 saat sonunda bacaklardaki sorunlar ortadan kalkıyormuş ayrıca ameliyat sonunda çivilerde bacaklardan çıkmış oluyormuş..ama bilmiyorum işte..silikondan yağ enjektesinden bahseden bir sürü arkadaş var bunlarla ilgili artık herşeyi ezberledim ama bu operasyon nasıl bir operasyon acaba? Böle bişey duyan veya çevresinde rastlayan yok mudur?

ne diyeceğimi bilmiyorum sevcannn. çivi mivi beni mahvediyor düşündükçe.Bana sorsan asla ama asla düşünmem.Bu operasyonla ilgili sorularını bir de estetik doktorlarına danış ya da. Bir de onlar nasıl bakıyor öğren.Senin için riskleri karşılaştırmalarını iste.Bir çoğunun ismini bulup mail atabiliyorsun ve cevap yazıyorlar onlar da.Çok araştırmalısın eğer aklına koyduysan ama geri dönüşü olmayan şeyler yaşamamanı dilerim.Şu geyik forumunda mesaj sayını yükseltip profiline bacaklarının resmini eklesen aslında biz de burdan sana yorum yapıp fikir verebiliriz istersen...Birbirimizin bacağına bakışımız ve değerlendirişimiz empati kurabildiğimiz için doktorlardan çok daha etkili oluyor bence.

bende ocak ayında yaptırmak istiyorum blomma yalnız yasadıgım için ilk 1 hafta annem yanıma gelsin istedim o da ancak sömestrda gelebilir. ki kendisinin henüz haberi yok hiçbişeyden :)

Ameliyat ücretleri tekrar yaptıracak olanlar için daha indirimliymiş.

novembergril heralde doktorlarımız aynı rötüş yada beyenmediğin yerler için ücret alacakmı sordunmu. rötüş dolgusu yapılırsa ne kadar sorarmısın iletişime geçersen

türk lirası olarak verildi fiyat. bence de çok iyi
Valla sastim kaldim, dediginiz doktora ben iki ay önce superdry ile yag enjeksiyonunu 7000ytl ye yaptirdim ve silikon ile birlikte 11000 ytl istedi sadece iki ay önce ve katree ve patella isimli arkadaslarda o doktora superdry ve silikon icin bu kadar fiyat ödedi, ya bir yanlis anlama var yada indirimmi olmus gene ayni doktorla iki gün önce kontaga gectim eski hastasi oldugum icin silikona 5000ytl fiyat verdi, indirimli yani......(bence bir daha sorun)

sevcann.. ben de gittim ortopediste. geçen sayfalarda biraz bahsetmiştim aslında ama tekrar bahsedeyim. ortopediste gittim, iki bacağımın da filmini çekti, biraz eğrilik var dedi. bunun çözümü yok mu dedim. senin de dediğin gibi bacaktan kemik parçası kesiliyormuş (sanırsam kaval kemiğinden) yerine platin konuluyomuş. iyileşme süreci ise en az üç ay demişti. fakat ben sağlam bacağı kesip de böyle bir ameliyatı yapmam başka doktorların da yapacağını zannetmiyorum demişti.. aslında haklı.insan sağlam bacağını nasıl gidip de kestirir ki daha sonra fizik tedavi merkezine gitmiştim belki bi çözüm bulurum diye, ama fizik tedaviyle çözülcek bişey değilmiş. doktorlara bunu anlatmak da ayrıca zor bişey( anlatırken sesim titriyo gözlerim doluyo sanırım tek çözüm estetik ameliyatla kamufle etmek..onun da maddi manevi çok zorlukları var allah hepimizin yardımcısı olsun..

bence de fiyatta yanlışlık var,muhtemelen dediği fiyat sadece süperdry yağ enj.içindir.zaten dr,6000-6500 altında süperdry tekniğini kullanmıyor.kaldı ki,silikon+yağ enj.bu fiyata yapıyorsa tüm bu piyasa için şu an en ekonomik dr. kendisi oluyor.ve cidden fiyat buysa yaptırcak olanlar bunu kesinlikle kaçırmasın derim.ama bence kesin bir yanlışlık var.4-5 bin geriye fiyat çekmez,hele ki her şey dahil

dediğin fiyatta muhtemelen bir yanlışlık var..bahsettiğin dr.zaten nerdeyse dediğin fiyata sadece süperdry yağ enj.yapıyor.kaldı ki,sen silikon+süperdry yağ enj.+hastane masrafları diyorsun.sırf hastane masraflarına 2,5 günlük nerdeyse 2 bin tl ye yakın ödedim.indirim yapsa bile bu fiyata kadar inmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…