slm meeko27 agrıların cok mu hala bugun ucuncu gun mu oldu nasıl guzel olmuslar mı:))
SAMİMİ ; sormak istediklerini yaz. Yoksa mutlaka unutursun. MEEKO ; kime ameliyat olduğunu merak ediyorum. Ama doktor adı yazmıyoruz. Peki nasıl biri idi? İlgilimiydi? Memnun kaldınmı?
Merhaba, özelden birkaç arkadaşımdan mesaj almışım. Şu aralar çok yoğun olduğum için siteye giremiyorum, biraz geç olacak kusura bakmayın ama sorularınızı yanıtlayacağım.
Ben geçen ağustosta ameliyat olmuştum. Bileklere yağ enjeksiyonu, diz iç kısmından ve alt bacak dış kısmından yağlar alındı ve ayrıca bacak iç kısımlara silikon konuldu. Bileklere enjekte edilen yağlar tamamen eridi. Tabii silikonda bir değişiklik yok, dizlerde de yeni bir yağlanma olmadı. Ben son birkaç aydır sadece elbise ve etek giyiyorum ve önceden de dediğim gibi bu "güzellik" ten öte "özgürlük". İleri dönemlerde bileklere belki tekrar yağ enjeksiyonu yaptırabilirim ama şu an acil değil. Kış ayları olduğu için çoraptan dolayı bacak arkasındaki izler bir sıkıntı yaratmıyor. Yazın ne olacak inanın bilmiyorum. İzler için contractubex isimli bir jel vardı, 2-3 aydır kullanmıyorum, aslında uzun süre kullanmak gerekiyor, ben yoğun olduğum için o kısmı unuttum açıkcası.
Hiçbir alışverişimde pantolon almıyorum, fazlasıyla bıkmışım sanırım. eteğin tadını çıkarıyorum. Doktor seçimi kişisel güvene bağlı olduğu için ben de isim vermeyeceğim. Sadece şunu söyleyebilirim, silikona bağlı ilk aydaki rahatsızlıklarım tamamen geriledi, yokmuşlar gibi hayatımı devam ettiriyorum. Gelecekte ne olur bilemem ama ben şu "neden daha önce yaptırmamışım?" pişmanlığını yaşıyorum. Maddi bir engeliniz yoksa kesinlikle yaptırılması gerekiyor diye düşünüyorum, tabii bacakları benimki gibi çok çarpık olanlar için bu düşüncem. "Yeniden bacak mı yapıyor?" eleştirisine ise katılmıyorum, çünkü doktor beni iyice dinleyip, ne istediğimi anlayarak yaptı, yağların eriyebileceğini zaten biliyordum. Verdiğim paranın kuruşuna bile acımadım, doktorumun bunu hakettiğini düşünüyorum.çünkü bu sadece bacaklarımın düzelmesi değildi, bana sosyal hayat, kendine güven vs.. de sağladı. Bunlar maddi karşılığı sınırsız olabilecek şeyler bence..
Ben birkaç ay önce 30 yaşına girdim ve evliliği erteleme nedenlerimden en önemlisi buydu diyebilirim. Adam severse zaten umursamaz düşüncesinden öte, benim o bacaklarla yanında rahatça dolaşmam imkansızdı. Dediğim gibi bu ameliyatın bana sağladığı şey sadece bir çift daha düz bacak değildi.
Merhaba, özelden birkaç arkadaşımdan mesaj almışım. Şu aralar çok yoğun olduğum için siteye giremiyorum, biraz geç olacak kusura bakmayın ama sorularınızı yanıtlayacağım.
Ben geçen ağustosta ameliyat olmuştum. Bileklere yağ enjeksiyonu, diz iç kısmından ve alt bacak dış kısmından yağlar alındı ve ayrıca bacak iç kısımlara silikon konuldu. Bileklere enjekte edilen yağlar tamamen eridi. Tabii silikonda bir değişiklik yok, dizlerde de yeni bir yağlanma olmadı. Ben son birkaç aydır sadece elbise ve etek giyiyorum ve önceden de dediğim gibi bu "güzellik" ten öte "özgürlük". İleri dönemlerde bileklere belki tekrar yağ enjeksiyonu yaptırabilirim ama şu an acil değil. Kış ayları olduğu için çoraptan dolayı bacak arkasındaki izler bir sıkıntı yaratmıyor. Yazın ne olacak inanın bilmiyorum. İzler için contractubex isimli bir jel vardı, 2-3 aydır kullanmıyorum, aslında uzun süre kullanmak gerekiyor, ben yoğun olduğum için o kısmı unuttum açıkcası.
Hiçbir alışverişimde pantolon almıyorum, fazlasıyla bıkmışım sanırım. eteğin tadını çıkarıyorum. Doktor seçimi kişisel güvene bağlı olduğu için ben de isim vermeyeceğim. Sadece şunu söyleyebilirim, silikona bağlı ilk aydaki rahatsızlıklarım tamamen geriledi, yokmuşlar gibi hayatımı devam ettiriyorum. Gelecekte ne olur bilemem ama ben şu "neden daha önce yaptırmamışım?" pişmanlığını yaşıyorum. Maddi bir engeliniz yoksa kesinlikle yaptırılması gerekiyor diye düşünüyorum, tabii bacakları benimki gibi çok çarpık olanlar için bu düşüncem. "Yeniden bacak mı yapıyor?" eleştirisine ise katılmıyorum, çünkü doktor beni iyice dinleyip, ne istediğimi anlayarak yaptı, yağların eriyebileceğini zaten biliyordum. Verdiğim paranın kuruşuna bile acımadım, doktorumun bunu hakettiğini düşünüyorum.çünkü bu sadece bacaklarımın düzelmesi değildi, bana sosyal hayat, kendine güven vs.. de sağladı. Bunlar maddi karşılığı sınırsız olabilecek şeyler bence..
Ben birkaç ay önce 30 yaşına girdim ve evliliği erteleme nedenlerimden en önemlisi buydu diyebilirim. Adam severse zaten umursamaz düşüncesinden öte, benim o bacaklarla yanında rahatça dolaşmam imkansızdı. Dediğim gibi bu ameliyatın bana sağladığı şey sadece bir çift daha düz bacak değildi.
memnun olmana çook sevindim.hepimizin duygularını ifade etmişsin.benim ameliyatımda haftaya cumartesi umarım bende memnun kalırım:)Merhaba, özelden birkaç arkadaşımdan mesaj almışım. Şu aralar çok yoğun olduğum için siteye giremiyorum, biraz geç olacak kusura bakmayın ama sorularınızı yanıtlayacağım.
aPATELLA tam zamaninda yazmissin öyle sevindimki memnun olmana cünkü bu sözler bana biraz cesaret veriyor. Arkadaslar ben birincidede böyle oldum nerdeyse cocuklugumdan beri bacaklarimin düzgün olmasini hayal ettim simdi otuzun basindayim bu sene bu imkan elime gecti ama is kesinlesince bir korku bir pismanlik bir utanc anlatamayacagim garip duygular yasiyorum, bu aralar geceleri hic uyumuyorum sürekli Allaha yalvariyorum bir sey olmasin diye ve cok ihtiyacim olunca Allahi bu kadar andigim icin bir utanc duyuyorum. Biletleri aldim cayarsam biletler yanar gitsemde yag enjeksiyonu yaptirsam diyorum o zamanda memnun kalmayacagimdan eminim MEEKO arkadasimizin yazdiklari beni iyice korkuttu o bekar ama ben esim ve cocuklarimdan mesulum bir an önce iyilesmeliyim, ne yapsam bir fikir verin!!!!
ne kadar doğru sözler. patella sen istanbul da mı yaptırdın ameliyatı ve kaç gün çalışamadın?
arkadaşlar benimle ayni dokotra ameliyat olup indirimden yararlanmak isteyen yok mu , ben daha fazla beklemek istemiyorum ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum
ben bir gece kaldım ama basenler,karın ve alt bacağın dış yanlarından da yağ alındı.belki bu kadar fazla sayıda yerden yağ alınınca hastanede kalmam gerekiyordu bilemiyorum.Bence kalınması iyi oluyor,çok özenle bakılmıştı çünkü.
Bir de arkadaşlar biliyorsunuz kısa süre sonra silikon ameliyatı olacağım.fiyat,doktor,hastane gibi konular dışında da sorularınız varsa bana mesaj yazında hem sizin için hem kendim için sorup öğreneyim.çünkü bazı şeyleri sormak aklıma gelmeyebiliyor.herşeyi öğrenip ameliyata girmek istiyorum ama kafamda başka bir sürü şey var toparlanamıyorum. mesela silikonun spora etkisi gibi...
arkadaşlar benimle ayni dokotra ameliyat olup indirimden yararlanmak isteyen yok mu , ben daha fazla beklemek istemiyorum ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum
Arzuxx ne yaptın bir gelişme var mı? Bir karar verip konuşalım. Benim mesaj sayısı tamam değil gerçi de.. Beraber hareket edebilmeyi umuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?