Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim
meeko,şeklini az çok görebilmişsindir.nasıl,epey kalınlaşma oldumu,sende incelik mi,eğrilik mi vardı?yağ enj. da yaptırdın mı,hangi şehirde oldun,maliyeti?yürümeye başlamadın mı,sonda taktılar mı,cevaplarsan çok sevinirim...Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim
Dun silikon taktirdim bacaklarima, seklini ayaga kalkabilirsem yollicam sizlere, su an ayakta duramiyorum, bana sans dileyin guzellik ugruna cektigim aciya umarim degerde eski sagligima kavusabilirim
arkadaslar bıde sonda meselesı var sanırım amelıyat olan arkadaslar sonda amelıyat ıcın şart mı .lutfen cevap verın .ben sezeryan da bıle taktırmamıstım
Geçmiş olsun MEEKO27, inşallah olumlu sonuçlar alırsın, sağlıklı ve güzel bacaklara sahip olursun... Benim de ameliyatıma az kaldı. Heyecanlıyım. Nasıl bir duygu olduğunu bilemediğim için, sadece geçmiş olsun demekle yetinebiliyorum sana. En kısa zamanda fotoğraf da ekleyebilirsen bize fikir vermiş olursun silikonla ilgili...
Bir de İstanbul'da mı ameliyat oldun? Kaç paraya?
samımı cok az zaman kaldı ben pazar gunu ızmıre gelıcem .sen neler hıssedıyorsun .bıde sılıkonların saglık acısından zararını doktorunu sordun mu hıc
amin canım inş.benimkilerde çok korkuyor.ama bu durum insanın psikolojisini gerçekten çok bozuyor.günler geçtikçe heyecanım dahada artıyor.üfffff hayırlısı:18:SAMIMI senin yazdiklarin beni cok duygulandirdi benimde agbim Babam ve Annem bana esimden cok destek oluyorlar ama birsey olur diyede cok korkuyorlar, umarim saglikla kurtuluruz bu sorundan Allah yardimcimiz olsun...
bende ocagin 17 si icin ameliyat günü aldim silikon düsünüyorum tabi yine korkup yag enjeksiyonu olmazsam bu arada tekbenmiyim senin ameliyat tarihinde ayin 17 siydi degilmi? doktor ayni gün bir ameliyatim daha var dedi burda senin ameliyat günününde 17 si oldugunu okumustum ve sen oldugunu tahmin ettim, seninki ögleden önce benimki ögleden sonra olacak eger sende istersen seninle tanismayi cok isterim birbirimize destek oluruz ne dersin??????
meeko,şeklini az çok görebilmişsindir.nasıl,epey kalınlaşma oldumu,sende incelik mi,eğrilik mi vardı?yağ enj. da yaptırdın mı,hangi şehirde oldun,maliyeti?yürümeye başlamadın mı,sonda taktılar mı,cevaplarsan çok sevinirim...
arkadaslar bıde sonda meselesı var sanırım amelıyat olan arkadaslar sonda amelıyat ıcın şart mı .lutfen cevap verın .ben sezeryan da bıle taktırmamıstım
ben bir gece kaldım ama basenler,karın ve alt bacağın dış yanlarından da yağ alındı.belki bu kadar fazla sayıda yerden yağ alınınca hastanede kalmam gerekiyordu bilemiyorum.Bence kalınması iyi oluyor,çok özenle bakılmıştı çünkü.
Bir de arkadaşlar biliyorsunuz kısa süre sonra silikon ameliyatı olacağım.fiyat,doktor,hastane gibi konular dışında da sorularınız varsa bana mesaj yazında hem sizin için hem kendim için sorup öğreneyim.çünkü bazı şeyleri sormak aklıma gelmeyebiliyor.herşeyi öğrenip ameliyata girmek istiyorum ama kafamda başka bir sürü şey var toparlanamıyorum. mesela silikonun spora etkisi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?