Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ben sadece yag dolgusu yaptırmayı dusunuyorum. hemen ayaga kalkabilir miyim, kilo alıp vermekten bacaktaki yaglar da etkilenir mi? zamanla bacaga konulan yag bilege iniyomus diye okumustum bu ne derece dogru? gobekten yag alınacak, kısa sure sonra hamile kalınsa nasıl olur? bi zararı var mıdır?

slm ben drumdan randevu almak için aradığımda asistanına sormuştum bu protezlerin ömrünü bana ömür boyu dedi.ilerde herhangi bir tehlikesi olurmu dedim hayır dedi.ilk 2 hafta çok dikkat etmem gerektiğini zorlamamam gerektiğini söyledi.burdanda bir arkadaşın yazısını okumuştum epey oluyo ismini hatırlamıyorum o da dr a hamilelik için problem olurmu demiş.dr u hayır demiş.benim zaten salı günü randevum var.detayları size bildircem:)

bütün bunlar yine kafamı allak bullak etti (( ya hangisine karar verceğiz...ama ben kararımı verdim yağ enjektesi olacağım..nasıl olsa en kötü 2, 3, gerekiyormuşş...2, ve 3, operasyonlardan sonra kalıcılık sağlandığının garantisi varsa hiç düşünmeyeceğim...silikon? Vücuda giren yabancı bi madde netice itibariyle...peki sizce arkadaşlar..ameliyat olan olmayan ama özellikle de yağ enjektesi operasyonu geciren arkadaşlar ne olur fikir beyan edin...yağ enjektesi olsam mayıs ayında düğünüm var balayında rahat rahat dolaşabilri miyim bacaklarımla...beni 4 ay götürsün düğünden sonra el öpmelere fln da istediğim herşeyi giyerek gideyim sonra yine yaptırırım...ama beni kaç ay idare eder?

sevcan ,okuyunca birkere daha anlıyorum ki ,hepimizin duygu ve düşünceleri aynı...bende şu yazın düğünleri elbiselerle geçirsem,kış farketmez diyorum.

BLOMMA ; beni çok şaşırttın. Yağ enjeksiyonu için o kadar yol geldin eşini ikna ettin tekrar o kadar yol gittin ve ayın 17 sine silikon için randevu aldım dedin :) Ne kadar çabuk karar verdin. Tebrik ediyorum seni cesaretinden dolayı. TEKBENMİYİM ; ile aynı gün olmanızda iyi olmuş. Birbirinize destek olursunuz. Herşey gönlünüzce olsun...

SAMİMİ ; PALMADORO nun tüm sorularını sor :) O hepsini yazmış. Birde çok spor yapanlarda zararı olurmu lütfen onuda sormayı unutma...

merhaba blomma,senin için çok sevindim.ama şunu merak ettim.eşini 1.ye zor ikna etmiştin.2.ye hele de silikona nasıl ikna ettin.helal sana.....

Canim esim birincide yanimda yoktu biliyorsun ve beni on bes gün sonra iyilesince gördü sadece biraz morluklar vardi bacagimda o yüzden cok korkmadi ama ikinci icin silikon düsündügümü net bir sekilde söyleyemedim arada aman yag enjeksiyonu eriyor ben silikonmu yaptirsam diye aklina sokmaya calisiyorum aslinda bende tam silikon istiyorum diyemiyorum cünkü cok korkuyorum doktorla yag enjeksiyonu icinde konustum belime ve göbegime bakacak eger yagin yeterse yag enjeksiyonu yapabiliriz dedi cünkü cok korktugumu anladi ama yine istedigim gibi olmazsa ne yaparim o zaman......

Canim buna deli cesareti derler herhalde ama bu kez sadece Istanbul da kalacagim Allah izin verirse 16 si gelis 17 si ameliyat ve 21 i dönüs olacak evet cok cabuk oldu ama simdilerde cok uygunum zaman olarak ilerde bu zamani bulamiyabilirim, hayirlisi bakalim...

Evet aynı gün :)) ben de isterim tanışmayı tabii ki.

TEKBENMİYİM teşekkürler :) Söz verdim diye zorunlu tutma kendini. Biz konuştuğumuzda, sen daha ameliyata karar vermemiştin. Ama şimdi ameliyattan çıkmış olacaksın. Ne durumda olacağını kestiremiyorum ama, o halde gelmeni bekleyemem tabi. Ama tanışmayı da isterdim. BLOMMA gibi tarihlerimiz denk gelebilseydi, daha bir sevinirdim :) Önemli olan sen ameliyattan çıktığında herşeyin yolunda gitmesi..Herşey gönlümüze göre olsun, sağlıkla olsun :)

arkadaşlar benimle ayni dokotra ameliyat olup indirimden yararlanmak isteyen yok mu , ben daha fazla beklemek istemiyorum ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum

Kizlar ozel mesajlariniza cevap yazamiyorum, mail adresinizi yollarsaniz sorularinizi ordan cevaplamaya calisirim

Silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyor hastane haric 6500 istanbulda oldum

merhaba bende istanbulda oturuyorum şuan hamileyim ama bacaklarımın düzelmesini de çok istiyorum burayı hep takip ediyorum sizin mutluluğunuzu okuyunca bende hem mutlu oluyor hemde umutlanıyorum.özelden msj hakkım şuanda yok bana nerede kime olduğunu ve aklına gelen ayrıntıları yazarmısın inan çok mutlu olurum.senin fiyat burada okuduğum diğer fiyatlara oranlada uygun geldi.bu arada geçmiş olsun ama ne olusa olsun değer dimi : )

çocuk varken zor olur bence. 2 hafta kadar hareketlerin kesinikle kısıtlı kalacak. ben daha bugün kendi kendime topallayarak lavaboya gidebildim. her an yere düşme tehlikesiyle. kocayı bulmuşsun çocuğu yapmışsın boşver bacağı :)))

arkadaşlar benimle ayni dokotra ameliyat olup indirimden yararlanmak isteyen yok mu , ben daha fazla beklemek istemiyorum ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum

doktorların toplu indirim yapma ihtimali çok düşük. çünkü hasta sıkıntıları yok bence. kişisel görüşüm yaptıran birinin referansıyla gidin, bu güzellik olduğu kadar sağlık işi de. pazarlığa girerseniz doktor bundan hiç hoşlanmayacaktır. tüm iyi niyetinizle imkanlarınızı anlatın. eminim ona göre fiyat indirimi yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…