Benim kafamda sormak istediklerimin bazıları şunlar arkadaşlar şimdi genciz silikonu yaptırdık ama yaş geçince,diyelim ilerki yaşlarda kemik erimesi olduk,yaşlandık kaslarımız sarkmaya başladı,romatizma olduk bilirsiniz yaşlıların hep bacakları ağrır dahamı çok olur acaba ağrılar,yüzerken ya da bişekilde sık sık kramp girerse kasımıza, silikonlar kaç yıllık, hamilelikte albumin olduk diyelim bacaklar şişti ne yapılır yada vücuttaki bu maddenin anne karnındaki bebeğe zararı varmıdır ? çok yürümemiz gerekiyor seyahate çıktık mesela ,çünkü biz eşimle seyahate çıkınca sabah çıkarız 8.00 de akşam 22.00 ye kadar hep yürüyerek gezeriz eminim herkes böyledir gezmek bu sonuçta .dayanabilirmiyiz buna? çokmu şişer bacaklar ?şişerse ne yaparız. allerji riski varmıdır bazı implantlara vücut uyum sağlayamıyor. böyle birşey olursa ne uygulanıyor .dişime implant yapılmadan önce bir kan tahlili yapıldı, birde yapıldıktan 3 ay sonra yapıldı ki bu tahlil vücuda giren implantın etkilerini belli ediyormuş böyle tahliller yapılıyormu acaba? dr bu implantı kaç yıldır uyguluyormuş en eski hastası şimdi ne durumdaymış? aklıma gelince tekrar yazarım arkadaşlar şimdilik bu kadar sizde paylaşın lütfen..
benim kafamda sormak istediklerimin bazıları şunlar arkadaşlar şimdi genciz silikonu yaptırdık ama yaş geçince,diyelim ilerki yaşlarda kemik erimesi olduk,yaşlandık kaslarımız sarkmaya başladı,romatizma olduk bilirsiniz yaşlıların hep bacakları ağrır dahamı çok olur acaba ağrılar,yüzerken ya da bişekilde sık sık kramp girerse kasımıza, silikonlar kaç yıllık, hamilelikte albumin olduk diyelim bacaklar şişti ne yapılır yada vücuttaki bu maddenin anne karnındaki bebeğe zararı varmıdır ? çok yürümemiz gerekiyor seyahate çıktık mesela ,çünkü biz eşimle seyahate çıkınca sabah çıkarız 8.00 de akşam 22.00 ye kadar hep yürüyerek gezeriz eminim herkes böyledir gezmek bu sonuçta .dayanabilirmiyiz buna? çokmu şişer bacaklar ?şişerse ne yaparız. Allerji riski varmıdır bazı implantlara vücut uyum sağlayamıyor. Böyle birşey olursa ne uygulanıyor .dişime implant yapılmadan önce bir kan tahlili yapıldı, birde yapıldıktan 3 ay sonra yapıldı ki bu tahlil vücuda giren implantın etkilerini belli ediyormuş böyle tahliller yapılıyormu acaba? Dr bu implantı kaç yıldır uyguluyormuş en eski hastası şimdi ne durumdaymış? Aklıma gelince tekrar yazarım arkadaşlar şimdilik bu kadar sizde paylaşın lütfen..
bütün bunlar yine kafamı allak bullak etti(( ya hangisine karar verceğiz...ama ben kararımı verdim yağ enjektesi olacağım..nasıl olsa en kötü 2, 3, gerekiyormuşş...2, ve 3, operasyonlardan sonra kalıcılık sağlandığının garantisi varsa hiç düşünmeyeceğim...silikon? Vücuda giren yabancı bi madde netice itibariyle...peki sizce arkadaşlar..ameliyat olan olmayan ama özellikle de yağ enjektesi operasyonu geciren arkadaşlar ne olur fikir beyan edin...yağ enjektesi olsam mayıs ayında düğünüm var balayında rahat rahat dolaşabilri miyim bacaklarımla...beni 4 ay götürsün düğünden sonra el öpmelere fln da istediğim herşeyi giyerek gideyim sonra yine yaptırırım...ama beni kaç ay idare eder?
Silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyorhastane haric 6500 istanbulda oldum
slm ben drumdan randevu almak için aradığımda asistanına sormuştum bu protezlerin ömrünü bana ömür boyu dedi.ilerde herhangi bir tehlikesi olurmu dedim hayır dedi.ilk 2 hafta çok dikkat etmem gerektiğini zorlamamam gerektiğini söyledi.burdanda bir arkadaşın yazısını okumuştum epey oluyo ismini hatırlamıyorum o da dr a hamilelik için problem olurmu demiş.dr u hayır demiş.benim zaten salı günü randevum var.detayları size bildircem:)
SAMİMİ ; PALMADORO nun tüm sorularını sor :) O hepsini yazmış. Birde çok spor yapanlarda zararı olurmu lütfen onuda sormayı unutma...
merhaba blomma,senin için çok sevindim.ama şunu merak ettim.eşini 1.ye zor ikna etmiştin.2.ye hele de silikona nasıl ikna ettin.helal sana.....
BLOMMA ; beni çok şaşırttın. Yağ enjeksiyonu için o kadar yol geldin eşini ikna ettin tekrar o kadar yol gittin ve ayın 17 sine silikon için randevu aldım dedin :) Ne kadar çabuk karar verdin. Tebrik ediyorum seni cesaretinden dolayı. TEKBENMİYİM ; ile aynı gün olmanızda iyi olmuş. Birbirinize destek olursunuz. Herşey gönlünüzce olsun...
bende ocagin 17 si icin ameliyat günü aldim silikon düsünüyorum tabi yine korkup yag enjeksiyonu olmazsam bu arada tekbenmiyim senin ameliyat tarihinde ayin 17 siydi degilmi? doktor ayni gün bir ameliyatim daha var dedi burda senin ameliyat günününde 17 si oldugunu okumustum ve sen oldugunu tahmin ettim, seninki ögleden önce benimki ögleden sonra olacak eger sende istersen seninle tanismayi cok isterim birbirimize destek oluruz ne dersin??????
KESKE ameliyatli da olsam yanında olmaya çalışacağım.sana soz verdim.insallah herseyi rahatça atlatirsam orda olmak istiyorum. ameliyatlarimizin güzel geçeceğine inanıyorum ama evet senin gibi heyecanlıyım.ayni gün olsa ne iyi olur dedim ama bir tek 17 si kalmıştı.kismet....
Silikon ve bilege yag enjeksiyonu yapildi. Yatarken guzel gorunuyor. Ama cok canim aciyorhastane haric 6500 istanbulda oldum
bacakların inşallah istediğin gibi olmuştr,memnun kalman dileğiyle,çok geçmiş olsun...
merhaba bende istanbulda oturuyorum şuan hamileyim ama bacaklarımın düzelmesini de çok istiyorum burayı hep takip ediyorum sizin mutluluğunuzu okuyunca bende hem mutlu oluyor hemde umutlanıyorum.özelden msj hakkım şuanda yok bana nerede kime olduğunu ve aklına gelen ayrıntıları yazarmısın inan çok mutlu olurum.senin fiyat burada okuduğum diğer fiyatlara oranlada uygun geldi.bu arada geçmiş olsun ama ne olusa olsun değer dimi : )
arkadaşlar benimle ayni dokotra ameliyat olup indirimden yararlanmak isteyen yok mu , ben daha fazla beklemek istemiyorum ne olursa olsun şansımı denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?