SAMİMİ ; çok ama çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ve bu kadar az acı hissetmene. Forumda silikon sonrası en acı hisseden JEZABEL ve sen oldun sanırım. İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Senden yağ alındı ama alınan yağlar bacaklarına enjekte edildi mi? Yoksa sadece silikon mu oldun? Hastanede bir gecemi kaldın? Bizim sorular bitmez :) Mutlaka devamı gelecektir :) Çok geçmiş olsun...
Canım forumdasın gene,nasılsın iyimisin söyleyecek bişeylerin varmı.bacaklarının resmini koyarmısın.burada kararsız arkadaşlar var.bizim için yani..
SAMİMİ ; çok ama çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine ve bu kadar az acı hissetmene. Forumda silikon sonrası en acı hisseden JEZABEL ve sen oldun sanırım. İnşallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Senden yağ alındı ama alınan yağlar bacaklarına enjekte edildi mi? Yoksa sadece silikon mu oldun? Hastanede bir gecemi kaldın? Bizim sorular bitmez :) Mutlaka devamı gelecektir :) Çok geçmiş olsun...
operasyon geciren arkadaslara gecmis olsun. sadece yag enjeksiyonu icin 1 gece kaliniyor muydu?
operasyon geciren arkadaslara gecmis olsun. sadece yag enjeksiyonu icin 1 gece kaliniyor muydu?
SAMİMİ, çok geçmiş olsun,bak ben sana demiştim stres yapma her şey güzel olcak diye :)) emin ol bundan sonrası daha da güzel olcak.zaten ağrı sızı olmuyor bende de olmamıştı,ama bikaç gün içinde yağ alınan yerlerinde morluklar oluşabilr ve de şişebilir ama onlarda 10-15 gün içinde kendiliğinden geçiyor,engellemek için eczaneden buz torbası alıp koyabilirsin,oluşacak morarmaları engelliyor.15 gün bacaklarını çok fazla yorma,bacaklarının altını yastıkla destekle.ama 15 günden sonra da çok hareketsiz kalma.çünkü 15 günden sonra hareketsiz kalmak da iyileşmeyi geciktiren etkenlerden.eğer ilerleyen zamanda silikon vücuda iyice yerleşirken bacak arkasında kasılma,yürürken zorlanma vb.yaşarsan dr.una danışıp kas gevşetici iç,o da iyi geliyor.güzel ve sağlıklı günler seninle olsun...)
samimi geçmiş olsun canım,güle güle kullan güzel bacaklarını , darısı bizim başımıza
SAMİMİ, şuan nasılsın? Varis çorabını ne kadar süre giyeceksin?
şuan kendimi iyi hissediyorum çorabı da 1 ay giyecekmişimbu çorapları hiç sevmedim çünkü çok sıkı ama katlanmak zorundayım
SAMİMİ, varis çorabını ameliyattan önce aldım ben. Baldırımı ölçtüler ve bana uygun olanını verdiler. Dediğin gibi biraz sert dokulu bir çorap. Şimdi ben erkenden aldım ya, ameliyattan sonra baldırıma yağ enjekte edildiğinde, baldırım kalınlaştığında, çorabın olmama ihtimali var mı, bacağımı daha da sıkma ihtimali? Yoksa esneme yapar ve bir sıkıntı oluşturmaz mı? Tamam dizlerim biraz daha incelecek ama baldır kısmım kalınlaşacak. Onlar baldırımı ince haliyle ölçtüler ama. Bir sıkıntı oluşturur mu? Ben bu aldığım çorabı kullanmayıp hastaneden mi çorap istesem ameliyat günü? Sen ne yaptın, kendin mi alıp gittin çorabı hastaneye?
TEKBENMİYİM sen de yorum yapar mısın, baldırımın şimdiki haline göre aldım ben çorabı. Ameliyattan sonra kalınlaşınca, olmama ihtimali var mı çorabın? Yoksa esner ve bir sorun oluşturmaz mı? Sen ne yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?