BLOMMA VE TEKBENMİYİM; şuan ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum :) Dualarımız sizinle. Ben her ikiniz içinde herşeyin yolunda gideceğini hissediyorum, içime öyle doğuyor. TEKBENMİYİM; doktora soruları sorabildin mi?
SAMİMİ; tüm olanları o kadar basitmiş gibi anlatıyorsunki, insanın hemen ameliyat olası geliyor :) İyi olmana sevindim. Ne zaman kontrole gideceksin?
PALMADORO mail attım sana.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bugün, lazım olacak şeyler için dışardaydım,dondum valla.Terlik bulamadım bir numara büyük topuklu ayakkabı aldım napayım.eşofman altında çok hoş olacak:))
BLOMMA VE TEKBENMİYİM; şuan ne kadar heyecanlı olduğunuzu tahmin edebiliyorum :) Dualarımız sizinle. Ben her ikiniz içinde herşeyin yolunda gideceğini hissediyorum, içime öyle doğuyor. TEKBENMİYİM; doktora soruları sorabildin mi?
SAMİMİ; tüm olanları o kadar basitmiş gibi anlatıyorsunki, insanın hemen ameliyat olası geliyor :) İyi olmana sevindim. Ne zaman kontrole gideceksin?
topuklu ayakkabılarla tüm hastane personeli ve hastalar tarafından nasıl komik karşılandığını anlatamam ben bile kendi halime çok güldüm.
birde dahaönce dediğim gibi yanına sort al birde yağ alınan yerler yürüdükçe kanama yapıyor pis kanın akması gerekiyormuş o yüzden yedek bişeyler alın yanınıza:)
Ya ben şimdi sinir olurum orda herkes gülerse. Ne var canım, hepsi bilmiyor mu estetik ameliyatı olduğumuzu, nesine gülüyorlar ! Sürekli gördükleri bir manzara zaten. Bugüne kadar gözleri alışmamışsa bu duruma, birşey diyemiyorum o insanlara. Allah'ım sen yalnız başıma dayanma gücü ver herşeye karşı :)
BLOMMA ve TEKBENMİYİM aklımdasınız. Hayırlısı olsun ikiniz için de...
eşim resim eklememe izin vermiyor.evet bacağım sorunluydu çıkıntıları çoktu bacağımın dış kısmından baya yağ alındı sonrada iç kısma silikon takıldı şimdi bile dümdüz dr un demesine göre yürüdükçe silikon iyice yerine oturcakmış şekilde daha güzel olcakmış.SAMİMİ; fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun? Senin önceki hali nasıldı? Çok sorunlumuydu?
Su an odada doktorun gelmesini bekliyorum.Dua edin kızlar...
su an odada doktorun gelmesini bekliyorum.dua edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?