Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Blomma arkadaşım inşalh herşey seninde istediğinin alası olur çok çok mutlu eder sonuç sizleri..darısı başımıza :))

Tekbemiyim & Blomma çok geçmiş olsun,tez zamanda eski yaşantılarınıza dönersiniz inşaallah.gelişmeleri merakla bekliyoruz.sağlıklı günler.

kızlar burda bir de Patella vardı yazın silikon yaptıran.kendisinden haberi olan varmı,onun son durumu nasıl acaba?yada sen buralardaysan bilgilendirirmisin bizi patellacım:)

canım,geçmiş olsun.inan her şey daha güzel olcak ve eminim bu kez içine sinecek bacakların.o buz torbasını istersen eczaneden eve de al,evde de koy çok iyi geliyor,dr.söylemişti bana.

BLOMMA da çıktı az önce.o da iyiymiş doktorla konuştum.odalarımız yakın ama yürüyemiyoruz :))) anneler sayesinde haberleşiyoruz.
hepinize iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim...bu arada varis çorabı yerine destekleyici çorap istedi doktor...

cesaretinizden dolayı ikinizide kutlarım.bacağının yeni şeklini gördün mü,nasıl,neler hissediyorsun?

TEKBENMİYİM gündüz giremedim nete. Nasıl geçti ameliyat? Nasılsın şu an? Geçmiş olsun canım...

ameliyat güzel geçmiş.3 saat sürmüş.şu an ağrım var ama dayanıyorum.özellikle ayağa kalkmam gerektiğinde baya ağrıyor ama şikayetçi değilim geçecek elbet.lavaboya giderken tekerlekli döner sandalyeler olur ya ona oturuyorum :)) yeni aracım bu...3-4 gün kadar basmakta zorlanabileceğimi söyledi zaten doktor.sen yağ enjk. na mı karar verdin.o daha kolay atlatılıyor merak etme...

tekbenmiyim blomma ikinize de çok geçmiş olsun, ameliyatlarınızın iyi geçmesine çok sevindim , gelişmeleri bildirin bize

TEKBENMİYİM ve BLOMMA her ikinizinde ameliyatının başarılı geçmesine çok sevindim. TEKBENMİYİM bize belli etmek istemesende (gözümüzü korkutmamak için ) sanki çok ağrın varmış gibi hissettim. İşin açıkçası silikon sonrası çoğunluk ağrılardan şikayetçi zaten. Kendini iyi hissedince yağ enjeksiyonunda olduğu gibi tüm ayrıntıları yazmanı bekliyoruz. O zaman herşeyi çok güzel anlatmıştın bize. Birde doktora malum sorularımızı :) sorma fırsatını bulabildin mi?

ZEYNEPROJEN, siz nasılsınız? Nasıl oldunuz? Sizde varis çorabı giyiyormuydunuz?

TEKBENMİYİM, çok mu şartlandırdın kendini acaba çabucak iyileşmek için. Acılar vız geliyor sana :) Çok sevindim öyle olmasına.. O döner sandalyelerden her odada vardır demi? :) Evet ben yağ enjeksiyonuna karar verdim, şimdilik bu kararımdan memnunum:) Aslında ben de kendimi acayip şartlandırdım. Acılara dayanıcam, hemencecik ayağa kalkabilmeliyim diye iyi motive ediyorum kendimi. Hayırlısı olsun bakalım. BLOMMA'ya selamlarımızı ilet... İyi istirahatler sana..

Operasyon geçiren arkadaşların hepsine birden geçmişolsun diyorum...

Hayırlısıyla bu işi atlattınız....geriye inşallah güzel bacaklarınızın keyfini sürmek kaldı.. :))

Ben artık buradaki hareketliliği takip edemez oldum..kim neye karar vermiş...kim muayeneye gidecek yada gitmiş...kim hangi doktoru seçmiş...ne çeşit operasyonu

tercih etmiş...kafamda hepsini karıştırdım gitti...isimler..rumuzlar..uçuşup duruyor ama geriye dönüp araştırma yapmadan işin içinden çıkamaz oldum inanın...

Allahım herkesi sağsalim mutluluğa ulaştırsın.

.

Foruma ilk üye olduğumda ben de aynı durumdaydım. Kim ne ameliyatı olmuş takip edemiyordum. Ama ameliyat işine kadar verince insan ister istemez takip ediyor. Ben hergün düzenli bakmaya çalışıyorum foruma. Okunacak sayfalar birikince işin içinden çıkılmıyor yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…