Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tekbenmiyim...dior.....amanbe....teşk ederim kızlar hoşbuldum tekrar.... gafebesi evet biliyorum canım seni bebişin büyümüştür dimi...)) ben son dururumumdan bahsediyim biraz
evet ben bir daha yaptırmayı düşünüyordum ama malesef şuan ve bikaç sene içerisinde imkansız görünüyor maddi olarak ama inşallah ilerde ayarlayabilirsem bir kez daha düşünüyorum her zaman dediğim gibi ilk haline nazaran daha iyi ama ben tamamen açıklık kapansın die uğraştıgım için bana yeterli gelmıyor bakalım kısmet artık.....)))
bu arada amelıyat olan ve olmayı düşünen bütün arkadaşlarımızın ALLAH yardımcısı olsun ve gönlünüze göre versin diyorum... silikon yaptıran arkadaşlarada amelıyat olan arkadaşlara da cok cok geçmiş olsun diyorum....

zaman azaldikca korkuyorum nette bazi yerlerde erimenin dengesiz oldugu yazio. yani bi bacakta cok erirken otekinde daha az olabiliomus buda asimetri bozuklugu yapıyomu :44:

Merhaba kizlar biraz sessiz kaldim durumumun netlesmesini bekledim ama simdi kendimi hazir hissettigim icin ve merak edenler icin yazayim dedim saglik durumum iyi cok sükür cok rahat yürüyorum oturup kalkiyorum hatta sag bacagimi nerdeyse simdiden büküp oturacagim sol biraz daha farkli o biraz zorluyor ama iyilesme konusunda hic sikayetim yok birkac arkadasimla özeldende mesajlastim beni sekil cok korkuttu ve endiselendirdi halada endiselerim gecmedi ama iki üc gün önce nefes alamayacak gibi hissederken bugünlerde daha iyiyim doktorumlada konustum o israrla cok acele ettigimi üc ay sonra cok memnun kalacagimi ve tepkilerimin asiri oldugunu söylüyor ben ilk ameliyatta diziclerimin fazla alindigini düsünüyorum ve dizlerim artik birlesmiyor silikonun dizden basladigi yer bogumlu duruyor en kötüsüde bilekler silkon bitince ince ve yamuk duruyor, bileklere neden yag koymadigini bilmiyorum doktorum gerek görmemis ince bilek makbul diye ama ben istemistim ameliyattan önce , sonuc olarak sekli sevmedim ama doktorla konustum en azindan yaptigi isin arkasinda üc ay sonra memnuniyetsizligim devam ederse istersem silikonu cikaracak yada daha kücügü ile degistirecek ve bileklere yag koyacak ve normalde rotuslardan ücret almadigini yazmis ve beni eninde sonunda memnun edcegini ve herseye ragmen telafisi olan bir konu demis.. Bilemiyorum acikcasi üc ay sonra köklü bir degisiklik olacagini düsünmüyorum ama zaten üc aydan önce müdahale olmazmis ayrica samimi arkadasimizin doktoru ilede görüstüm ve resim yolladim baska bir doktorunda görüsünü almak icin oda bana en az iki ay beklemem gerektigini üstteki sisler inince bileklerimin belki kötü görünmeyecegini yazmis. Eskiden en azindan dizalti etek giyerdim simdi ondanda oldum ne diyeyim bilmiyorum ameliyattan önce sekli hic düsünmemistim yani memnun kalacagimdan emindi sagligim icin cok endiseliydim ama tam tersi oldu, umarim sizler benim yasadigimi yasamazsiniz ve cok memnun kalirsiniz gercekten kötü bir duygu kocami karsima alarak gidip yaptirdim ve simdi hakli cikti haliyle mahcubum((

Bloma geçmiş olsun az çok bendede aynı sorun var simetik bacakları sen al diz içlerini al altlarada silikon koymuş gibi fazla kalınlaştır. Adamın elinin ayarı yok diyorumya hep. Diz içleribi rleşmiyor benimde şuan halbuki kendine göre bi karakteristiği vardı güzeldide sadece kaslar belirgindi ve bilek üstlerinin arkaları dolgun olsun istedim. Sonuç bu. şimdi sımsıkı varis çorabı giyersem altlarda biraz inceliyo orda aralık falan idare ettiriyorum ama yüreyimde yanıyo bi daha nasıl ameliyot olurum bilmiyorum bi hengame çünkü. Ağrısı sızısı parası hepsi bela. Sonucun iyi olup olmamasıda muallak. Ne yapayım bilmiyorum.

blommacanım,bende dr.katılıyorum,gerçekten henüz erken,inan hala şişliklerin var.benim bile hala sol bacağımda bazen şişlikler oluyor.yani biraz zaman tanı kendine,bacak şeklimiz hemen hemen aynıydı hatta inan benim bacağım seninkilere göre daha eğriydi.silikonun kalın geldiğini düşünmüyorum,aynı ebat silikon bana da takıldı,üstelik ben ufak tefek,zayıf bir bayanım,bende kalın durmadıysa sende de durmaz.ama bu yazdıklarını okuyunca aklıma şu da gelmedi değil,sen öncesinde yağ enj.yaptırmıştın ya ve yeni sayılırdı,onun verdiği dolgunluğun üstüne silikon geldiği için mi acaba sen de kalın durdu? aklıma bir tek bu geliyor,ben direkt silikon+yağ enj.tek ameliyatta olmuştum,olsa olsa kalınlığı bu fark ettirebilir diye düşünüyorum.yoksa silikon en küçük boyu takıldı sana da,inan memnun olmamana,kendim gibi üzüldüm.inşallah,şişlerin inince memnun kalırsın ,operasyona gerek kalmaz.bozma moralini,en azından dr.memnun olmazsan,telafi edecek bunu..

BLOMMA ; lütfen acele etme. Biraz sabır. En önemlisi sağlık bunu unutma. Sağlığın şuan yerinde ise şeklinin oturması içinde biraz sabret. Sen doktoruna ameliyat öncesi söylemedin mi; ben şu şekilde istiyorum , sizin taktığınız nerde başlar nerde biter ,şekli nasıl olur diye sormadın mı? PATELLA ; bu konuda çok iyi çalışmıştı. Herşeyi konuşmuştu, nerde başlar nerde biter, şekli nasıl olur ,silikonun kalınlığı inceliği ile ilgili herşeyi sormuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Canim birkac resim gösterdim ama resimdeki bacaklar biraz kalindi cok odun gibi olmasin dedim hatta bacaklarimi sikica birlestirince seklin böyle olmasini istedigimi ve aslinda bacaklarimi cok ince bulmadigimi söyledim bileklerime yag koyulmasini istedim doktorda eger gerekirse göbekten alalimmi dedi ve bende alin dedim ameliyattan sonra üzerimde korse vardi baktim göbegim falan acimiyor sonra doktora sordum bir önceki yag enjeksiyonundan hala vardi gerek görmedim dedi ilk anda biraz kalinmi aceba dedim ama aslinda cokta kalinlasmadi bacaklarim önceden ölcmüstüm 34,5 tu simdi 36 cm olmus asil bileklerin ince ve carpik olmasi görüntüyü etkiliyor ve dizden silikonun basladigi yer özellikle sag bacak cok bogumlu duruyor sekil konusunda cok yargilamadim cünkü katree ninkini ve patellaninkini begenmistim ve onlarin yeni halleri birbirlerine benziyordu ve ilk halleride (katree ninnkini görmedim ama patellaninki) benimkine benziyordu herhalde öyle olur diye düsünmüstüm, bilmiyorumki zaman nasil etkiler sonucta katree de meeko da patellada resimlerini cok erken koydular yani sekil kendini simdiden az cok belli eder diye düsünüyorum ama ne yapabilirimki hayirlisi Allaha sükür sagligim yerinde (simdilik)

Teaekkür ederim Gülerer ama liposaksin yapilan yerler hemen kendini göstermiyor bunu doktorda demisti en az üc ay sonra belli oluyor ben bunu diziclerinde anladim hani sende demistinya hic unutmuyorum bacak yikanmis camasir gibi cekti diye cukur olan yerlerin icin iste o hesap yani...

canım gerçekten acele etme benim doktorumla da görüşmüşsün 2 ay bekle demiş bana da hep aynı şeyi söylüyor bacak şekli 2 ay sonra belli olur diye.
benim durumuma gelince iyiyim çok şükür 3 gündür düz terlik ve düz ayakkabıyla dolaşıyorum.ağrım sızım yok, artık aksamıyorumda çok iyiyim yani.hatta 2 gündür dar pantolonla geziyorum ve ameliyat olduğumu bilenlerden çok olumlu tepki alıyorum.
hatta son kontrolde doktoruma teşekkür ettim o daha dur 2 ay olsun o zaman daha güzel olcak dedi inanın bu bile bana yetiyor.bu ameliyatlarda önemli olan zaman ve sabır.umarım hepimiz sabırlarımızın karşılığını iyi bir şekilde alırız.

BLOMMA ; fotoğraf eklemeyi düşünüyormusun? İstersen bizde bakıp yorum yapalım. Belki senin düşündüğün gibi değildir... Dediğim gibi sağlığın yerinde ise şükredip beklemek en iyisi...

kızlar
çok uzun zaman oldu nete giremedim. sizleri merak ettim. umarım ameliyat olanlar büyük sorunlar yaşamamıştır. ve memnunlardır. hangi sayfada kaldığımı bile unuttum.
bir vefalı arkadaş en azından son 2-3 aydır ameliyatından en mutlu olanın rumuzunu yazarsa çok sevinirim. sınavım yüzünden fazla vaktim olmayacağından sayafalara geri dönmek epey vaktimi alacak.
teşekkür ederim. ameliyat olacaklara bol şanslar diliyorum.

Kızlar ben de gelmek isterdim sizle bu hafta. malesef gelemiyorum. Haftaya cumartesi gidecek varsa beraber gidelim ?

tekbenmiyim..cevabın için teşekkür ederim...bileklerin umutsuz vak'a olması üzücü..sadece baldırların boş olması slikonla hallediliyor ama ya bilekler neolacak?

blomma nın memnuniyetsizliğinin sebebi de sanıyorum bu durum.

tekbenmiyim canım kızının rahatsızlanması kötü tesadüf olmuş ( işte çocukların nezaman ne yapacakları belli olmuyor...onlar herşeyden önemli...geçmiş olsun...umarım iyileşmiştir.

.

memnun olmayan tek benım sanıyordum. bende doktoru arayıp memnunıyetsızlıgımı dıle getırıcem bende baldırlarım bıraz daha sıssın ıstıyordum ama tıbben mumkun mu onu bılmıyorum cunku doktor hangısı uygunsa onu takıcam demıstı . hayırlısı olsun dıyelım artık .yınede sukredıyorum tabı . sıkma canını begenmezsen telafı edıcekmıs . bence esının yanında cok bacak meselesını konusma ıkı ayın gecmesını bekle . ben oyle yapmaya calısıyorum:)) cevremdekılerı bu konuyla bıktırmısım :))

Son düzenleme:

aynen bende senın gıbı dusunuyorum:))

KAFAYIYEMİŞDÜŞLER merhaba. Bugün randevun vardı demi ? Doktor ne yorum yaptı, ne söyledi sana? Neler önerdi?

sana ne kadar tesekkur etsem az. :) evet biz bugun muayeneye gittik bulusup. ve ben haftaya perşembe ameliyat oluyorum. kafayıyemişdüşler de benden bi hafta sonra ameliyat oluyor. :) kyd gelince uzun uzun anlatıcaktır zaten. ben şimdilik cıkmak zorundayım :) herkese sevgilerr :)

özelden yazmıssın o kadar cvp yazdım posta kutun doluymus burdan özet geciorum,

evet senden de bahsettik. zaten bu gruptan gelenlere fiyat hemen hemen belli. sadece bacagın durumuna göre ufak bi meblağ oynayabilir dedi. atasehir estetica da yapılcak operasyonlar cunku orayla anlaşması varmıs ve daha uygun oluyor. yoksa farkını odeyene acıbademde de yaparım dedi. fiyatı özelden yazıcam daha sonra. gecmişteki gibi katlanarak fiyat artsın istemiyorum cunku. gereken tüm kolaylıgı gösterdi. umarım kafayıyemişdüşler de benimle aynı fikirdedir cunku benim içimde kuşku kalmadı ki biliyosunuz daha önce baska bi doktorla da görüşmüştüm,resmen ticaret yapıyo gibiydi. bu doktor bana güven verdi,derdimi anladı,hislerimi ciddiye aldı. bu benim için cok önemli. ben ne istediğimi söyledim o ne yapabileceğini gösterdi. sonuc olarak perş sabahı ameliyat oluyorum kısmetse. :) darısı kalanların basına tüm kalbimle dua edicem sizin için de bi an önce kurtulun yaz gelsin toplanıp etek partisi yapalım :))))))

sizlerin adına gerçekten çoook sevindim:) inş.çok ama çok kolay atlatır ve memnun kalırsınız.etek partiside süper olur ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…