Canim birkac resim gösterdim ama resimdeki bacaklar biraz kalindi cok odun gibi olmasin dedim hatta bacaklarimi sikica birlestirince seklin böyle olmasini istedigimi ve aslinda bacaklarimi cok ince bulmadigimi söyledim bileklerime yag koyulmasini istedim doktorda eger gerekirse göbekten alalimmi dedi ve bende alin dedim ameliyattan sonra üzerimde korse vardi baktim göbegim falan acimiyor sonra doktora sordum bir önceki yag enjeksiyonundan hala vardi gerek görmedim dedi ilk anda biraz kalinmi aceba dedim ama aslinda cokta kalinlasmadi bacaklarim önceden ölcmüstüm 34,5 tu simdi 36 cm olmus asil bileklerin ince ve carpik olmasi görüntüyü etkiliyor ve dizden silikonun basladigi yer özellikle sag bacak cok bogumlu duruyor sekil konusunda cok yargilamadim cünkü katree ninkini ve patellaninkini begenmistim ve onlarin yeni halleri birbirlerine benziyordu ve ilk halleride (katree ninnkini görmedim ama patellaninki) benimkine benziyordu herhalde öyle olur diye düsünmüstüm, bilmiyorumki zaman nasil etkiler sonucta katree de meeko da patellada resimlerini cok erken koydular yani sekil kendini simdiden az cok belli eder diye düsünüyorum ama ne yapabilirimki hayirlisi Allaha sükür sagligim yerinde (simdilik)BLOMMA ; lütfen acele etme. Biraz sabır. En önemlisi sağlık bunu unutma. Sağlığın şuan yerinde ise şeklinin oturması içinde biraz sabret. Sen doktoruna ameliyat öncesi söylemedin mi; ben şu şekilde istiyorum , sizin taktığınız nerde başlar nerde biter ,şekli nasıl olur diye sormadın mı? PATELLA ; bu konuda çok iyi çalışmıştı. Herşeyi konuşmuştu, nerde başlar nerde biter, şekli nasıl olur ,silikonun kalınlığı inceliği ile ilgili herşeyi sormuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Bloma geçmiş olsun az çok bendede aynı sorun var simetik bacakları sen al diz içlerini al altlarada silikon koymuş gibi fazla kalınlaştır. Adamın elinin ayarı yok diyorumya hep. Diz içleribi rleşmiyor benimde şuan halbuki kendine göre bi karakteristiği vardı güzeldide sadece kaslar belirgindi ve bilek üstlerinin arkaları dolgun olsun istedim. Sonuç bu. şimdi sımsıkı varis çorabı giyersem altlarda biraz inceliyo orda aralık falan idare ettiriyorum ama yüreyimde yanıyo bi daha nasıl ameliyot olurum bilmiyorum bi hengame çünkü. Ağrısı sızısı parası hepsi bela. Sonucun iyi olup olmamasıda muallak. Ne yapayım bilmiyorum.
Merhaba kizlar biraz sessiz kaldim durumumun netlesmesini bekledim ama simdi kendimi hazir hissettigim icin ve merak edenler icin yazayim dedim saglik durumum iyi cok sükür cok rahat yürüyorum oturup kalkiyorum hatta sag bacagimi nerdeyse simdiden büküp oturacagim sol biraz daha farkli o biraz zorluyor ama iyilesme konusunda hic sikayetim yok birkac arkadasimla özeldende mesajlastim beni sekil cok korkuttu ve endiselendirdi halada endiselerim gecmedi ama iki üc gün önce nefes alamayacak gibi hissederken bugünlerde daha iyiyim doktorumlada konustum o israrla cok acele ettigimi üc ay sonra cok memnun kalacagimi ve tepkilerimin asiri oldugunu söylüyor ben ilk ameliyatta diziclerimin fazla alindigini düsünüyorum ve dizlerim artik birlesmiyor silikonun dizden basladigi yer bogumlu duruyor en kötüsüde bilekler silkon bitince ince ve yamuk duruyor, bileklere neden yag koymadigini bilmiyorum doktorum gerek görmemis ince bilek makbul diye ama ben istemistim ameliyattan önce , sonuc olarak sekli sevmedim ama doktorla konustum en azindan yaptigi isin arkasinda üc ay sonra memnuniyetsizligim devam ederse istersem silikonu cikaracak yada daha kücügü ile degistirecek ve bileklere yag koyacak ve normalde rotuslardan ücret almadigini yazmis ve beni eninde sonunda memnun edcegini ve herseye ragmen telafisi olan bir konu demis.. Bilemiyorum acikcasi üc ay sonra köklü bir degisiklik olacagini düsünmüyorum ama zaten üc aydan önce müdahale olmazmis ayrica samimi arkadasimizin doktoru ilede görüstüm ve resim yolladim baska bir doktorunda görüsünü almak icin oda bana en az iki ay beklemem gerektigini üstteki sisler inince bileklerimin belki kötü görünmeyecegini yazmis. Eskiden en azindan dizalti etek giyerdim simdi ondanda oldum ne diyeyim bilmiyorum ameliyattan önce sekli hic düsünmemistim yani memnun kalacagimdan emindi sagligim icin cok endiseliydim ama tam tersi oldu, umarim sizler benim yasadigimi yasamazsiniz ve cok memnun kalirsiniz gercekten kötü bir duygu kocami karsima alarak gidip yaptirdim ve simdi hakli cikti haliyle mahcubum((
kızlar ben bu cumartesi görüşmeye gidiyorum, hatta belki serpil1983 de benimle gelecek , henüz ondan cevap bekliyorum :)
bu durumda 5 kişi miyiz?
ben bu durumu söyler fiyat alırım ama kapora filan mı alacak her birimizden ben onu anlamadım, nasıl emin olacak grup olarak yaptıracağımıza
GECKINKIZ ve MENEKSE_07 bileklerle ilgili merak ettiğiniz şeyi ben de sormuştum doktoruma ama öyle bir şey yokmuş.yani bilekler için silikon yok zaten bilekler çok hassas yerler. olmasa daha iyi.Yağ koyulduğunda bile en hareketli yerlerden biri olduğu için doktorlar pek tutmayabilir diyorlar.benim bileklerime yağ konuldu ilk ameliyatta ve belli bir ölçüde kaldı bu da öncekinden daha iyi bana göre.ama silikon yağ enjeksiyonu kadar kolay atlatılan bir ameliyat değil bunu artık biliyorum.Kimi arkadaşlar onu bile zor atlatmışlar.kişiye göre değişen bir durum.
Bugün 8. günüm.ağrılarım baya azaldı.bacağımı bükerek yürüyebiliyorum eskisi gibi olmasa da.Şu an ki sıkıntım kaşıntı,o da yaranın olduğu yer sadece.sanırım hem küçük bantlar kaşındırıyor hem de yara iyileşirken kaşıntı yapıyor.Bir de giydiğim emboli çorap dizin biraz üstüne çıksada zaman zaman aşağı iniyor bu biraz sıkıntı.sonuç olarak varis çorabından aşağı kalır yanı yok baya baya sıkıyor. 2 gece evvel kaşınınca çıkarıp yatayım dedim ama meğer sıkması beni ağrıdan da koruyormuş,sabah nasıl giydiğimi şaşırdım valla.Şimdi tek dileğim bir an önce normale dönmek ve asla pişman olmamak...
teşekkür ederim daha iyiyim ama tam olarak normale dönmedim tabi.şişlerim tamamen olmasa da biraz indi.Bu aralar kızım rahatsız.Onun iyileşmesi için doğal olarak fazlasıyla uğraşıyorum.odasında yer yatağında yatmak zorunda kaldım dün gece.en az 15 kez uyanıp ağlamıştır.her seferinde yerden kalkmak çok zor geldi hatta terliklerimle yattım hemen yetişeyim diye.sandalyede oturmadığımı görünce ağlıyordu.yani ben dinlenme zamanı hiç bulamadım.Önce annem şimdi de kızım.Biraz gecikme olur sanırım benim iyileşmemde.kızımın peşinde koşturuyorum,kucağıma almazsam ağlıyo,ondan sonra ağrı sızıyla uğraşıyorum.Haftaya işe başlıycam nasıl olacak bilemiyorum...Benim durumum ekstra bence. şekil konusunda şikayetim yok zaten şişlerin iyice inmesini bekliyorum.kısmetse yarın dikişleri aldıracağım.elbiseli resim için biraz daha bekleyebiliriz...
Merhaba kizlar biraz sessiz kaldim durumumun netlesmesini bekledim ama simdi kendimi hazir hissettigim icin ve merak edenler icin yazayim dedim saglik durumum iyi cok sükür cok rahat yürüyorum oturup kalkiyorum hatta sag bacagimi nerdeyse simdiden büküp oturacagim sol biraz daha farkli o biraz zorluyor ama iyilesme konusunda hic sikayetim yok birkac arkadasimla özeldende mesajlastim beni sekil cok korkuttu ve endiselendirdi halada endiselerim gecmedi ama iki üc gün önce nefes alamayacak gibi hissederken bugünlerde daha iyiyim doktorumlada konustum o israrla cok acele ettigimi üc ay sonra cok memnun kalacagimi ve tepkilerimin asiri oldugunu söylüyor ben ilk ameliyatta diziclerimin fazla alindigini düsünüyorum ve dizlerim artik birlesmiyor silikonun dizden basladigi yer bogumlu duruyor en kötüsüde bilekler silkon bitince ince ve yamuk duruyor, bileklere neden yag koymadigini bilmiyorum doktorum gerek görmemis ince bilek makbul diye ama ben istemistim ameliyattan önce , sonuc olarak sekli sevmedim ama doktorla konustum en azindan yaptigi isin arkasinda üc ay sonra memnuniyetsizligim devam ederse istersem silikonu cikaracak yada daha kücügü ile degistirecek ve bileklere yag koyacak ve normalde rotuslardan ücret almadigini yazmis ve beni eninde sonunda memnun edcegini ve herseye ragmen telafisi olan bir konu demis.. Bilemiyorum acikcasi üc ay sonra köklü bir degisiklik olacagini düsünmüyorum ama zaten üc aydan önce müdahale olmazmis ayrica samimi arkadasimizin doktoru ilede görüstüm ve resim yolladim baska bir doktorunda görüsünü almak icin oda bana en az iki ay beklemem gerektigini üstteki sisler inince bileklerimin belki kötü görünmeyecegini yazmis. Eskiden en azindan dizalti etek giyerdim simdi ondanda oldum ne diyeyim bilmiyorum ameliyattan önce sekli hic düsünmemistim yani memnun kalacagimdan emindi sagligim icin cok endiseliydim ama tam tersi oldu, umarim sizler benim yasadigimi yasamazsiniz ve cok memnun kalirsiniz gercekten kötü bir duygu kocami karsima alarak gidip yaptirdim ve simdi hakli cikti haliyle mahcubum((
Bloma geçmiş olsun az çok bendede aynı sorun var simetik bacakları sen al diz içlerini al altlarada silikon koymuş gibi fazla kalınlaştır. Adamın elinin ayarı yok diyorumya hep. Diz içleribi rleşmiyor benimde şuan halbuki kendine göre bi karakteristiği vardı güzeldide sadece kaslar belirgindi ve bilek üstlerinin arkaları dolgun olsun istedim. Sonuç bu. şimdi sımsıkı varis çorabı giyersem altlarda biraz inceliyo orda aralık falan idare ettiriyorum ama yüreyimde yanıyo bi daha nasıl ameliyot olurum bilmiyorum bi hengame çünkü. Ağrısı sızısı parası hepsi bela. Sonucun iyi olup olmamasıda muallak. Ne yapayım bilmiyorum.
kızlar ben bu cumartesi görüşmeye gidiyorum, hatta belki serpil1983 de benimle gelecek , henüz ondan cevap bekliyorum :)
bu durumda 5 kişi miyiz?
ben bu durumu söyler fiyat alırım ama kapora filan mı alacak her birimizden ben onu anlamadım, nasıl emin olacak grup olarak yaptıracağımıza
özelden yazmıssın o kadar cvp yazdım posta kutun doluymus burdan özet geciorum,
evet senden de bahsettik. zaten bu gruptan gelenlere fiyat hemen hemen belli. sadece bacagın durumuna göre ufak bi meblağ oynayabilir dedi. atasehir estetica da yapılcak operasyonlar cunku orayla anlaşması varmıs ve daha uygun oluyor. yoksa farkını odeyene acıbademde de yaparım dedi. fiyatı özelden yazıcam daha sonra. gecmişteki gibi katlanarak fiyat artsın istemiyorum cunku. gereken tüm kolaylıgı gösterdi. umarım kafayıyemişdüşler de benimle aynı fikirdedir cunku benim içimde kuşku kalmadı ki biliyosunuz daha önce baska bi doktorla da görüşmüştüm,resmen ticaret yapıyo gibiydi. bu doktor bana güven verdi,derdimi anladı,hislerimi ciddiye aldı. bu benim için cok önemli. ben ne istediğimi söyledim o ne yapabileceğini gösterdi. sonuc olarak perş sabahı ameliyat oluyorum kısmetse. :) darısı kalanların basına tüm kalbimle dua edicem sizin için de bi an önce kurtulun yaz gelsin toplanıp etek partisi yapalım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?