bende 3gündür korkunc boğaz agrılarıyla savasıyordum ama bugun pes ettim. doktorumun asistanını aradım ve dr ilaç önerdi onu kullandım bugun ve kaçınılmaz son,ameliyatım ertelendi... bence riske girme. ne olursa olsun,kim ne derse desin. yıllarca beklemişiz 3-5 günden bişey olmaz. ben cok üüzlüyorum bu kadar hazırken yarına herseyi puzzle gibi bir araya zorluklarla getirebilmişken ertlemek zorunda kalmak adil değil hiç. ama gercekten her şerde bir hayır... şimdi nanelimon kaynatmaya gidiyorum
canım umarım en kısa zamanda iyilesirsin. ben buyuk ihtimal yarın olucam :26:
tesekkur ederim kızlar. burada aralıksız kar yagıyo. yarına kadar boyle devam ederse gidis gelisim epey zor olacak. ne sanssızım yaa. bari sonuc guzel olsa da degse. kızım da tam iyilesmedi. ben de oksuruyorum ara ara
herkesin duasina ihtiyacim varankarada kar kiyamet.. nasil gidicem bilmiorum.. sabahtan olucam. eve donup kendimi ii hissettigimde yazarim
herkesin duasina ihtiyacim varankarada kar kiyamet.. nasil gidicem bilmiorum.. sabahtan olucam. eve donup kendimi ii hissettigimde yazarim
arkadaşlar,sağlıkçı olarak çok önemli bir şeyi söylemediğimi farkettim.doğum kontrol hapı kullananlar,narkoz alacaksa,operasyon geçirecekse ve özellikle bacak operasyonu geçirecekse ilacı 4 hafta önceden kesmeli ve operasyon sonrası başlayacaksa 2 hafta sonra başlamalıdır.nedeni,venöz veya arteriyel tromboembolik(pıhtı atması)durumlar yada serebrovasküler olay riski artar.bunu uyarı ve önlem olarak söylemek istedim.geçenlerde bulunduğum şehirde hemşire arkadaş burun ame. ve liposakşın için ope. geçirdi.ameliyatta pıhtı attı ve hayatını kaybetti.dilerim ki:hepimize hayırlı ameliyatlar olur.....
Gafebesi çok geçmiş olsun şimdiden.
Sepil1983 cnm senin bacaklarının şimdiki halinin resmini koyman mümkünmü acaba çok önemli olacak sonucunu karşılaştırmamız açısından.ve ben özellikle seni çok merak ediyorum aynı dr.u düşündüğüm ve karar verebilmem için.
arkadaşlar,sağlıkçı olarak çok önemli bir şeyi söylemediğimi farkettim.doğum kontrol hapı kullananlar,narkoz alacaksa,operasyon geçirecekse ve özellikle bacak operasyonu geçirecekse ilacı 4 hafta önceden kesmeli ve operasyon sonrası başlayacaksa 2 hafta sonra başlamalıdır.nedeni,venöz veya arteriyel tromboembolik(pıhtı atması)durumlar yada serebrovasküler olay riski artar.bunu uyarı ve önlem olarak söylemek istedim.geçenlerde bulunduğum şehirde hemşire arkadaş burun ame. ve liposakşın için ope. geçirdi.ameliyatta pıhtı attı ve hayatını kaybetti.dilerim ki:hepimize hayırlı ameliyatlar olur.....
profilimde var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?