Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım umarım en kısa zamanda iyilesirsin. ben buyuk ihtimal yarın olucam :26:

canım umarım en kısa zamanda iyilesirsin. ben buyuk ihtimal yarın olucam :26:

ben daha da kötüleştim ameliyat ertelenince sanırım rahatladım ve bıraktım kendimi. hayatımın en agır griplerinden birini geçiriyorum diyebilirim. sana şimdiden cok geçmiş olsun canım güzel haberlerle dön inşallah.

tesekkur ederim kızlar. burada aralıksız kar yagıyo. yarına kadar boyle devam ederse gidis gelisim epey zor olacak. ne sanssızım yaa. bari sonuc guzel olsa da degse. kızım da tam iyilesmedi. ben de oksuruyorum ara ara

tesekkur ederim kızlar. burada aralıksız kar yagıyo. yarına kadar boyle devam ederse gidis gelisim epey zor olacak. ne sanssızım yaa. bari sonuc guzel olsa da degse. kızım da tam iyilesmedi. ben de oksuruyorum ara ara

şimdiden geçmiş olsun.inş.en kısa zamanda iyileşir ve istediğin bacaklara kavışursun:)

serpil'cim sanada çok geçmiş olsun.ameliyatı ertelemen iyi olmuş herşeyde bir hayır vardır.inş.sende biran önce iyileşir ve hayırlısıyla ameliyat olup güzel bacaklara kavuşursun:)

tesekkur ederim canım evet gec olsun guc olmasın inşallah ptesi yada salı iyi olursam hemen olmak istiyorum. sen baya toparladın tabi takipteyim seni :) darısı benim ve kafayıyemişdüşlerin başına artık :)

herkesin duasina ihtiyacim var ankarada kar kiyamet.. nasil gidicem bilmiorum.. sabahtan olucam. eve donup kendimi ii hissettigimde yazarim

GAFEBESİ inşallah kolay ve başarılı bir ameliyat geçirirsin. Sonucundan da memnun kalırsın umarım. Güzel bacaklara sahip olman dileğiyle... Dualarımız seninle...

gafebesi, herşeyin yolunda gitmesini,sağlıkla çabucak iyileşmeni ve sonuçtan çok ama çok mutlu olmanı dilerim şimdiden. Ameliyattan sonra kendini iyi hisseder etmez bizi haberdar et lütfen...Allah yardımcın olsun,kızlarımıza da bizlere de sağlık versin iyileşelim bir an önce...

Gafebesi çok geçmiş olsun şimdiden.

Sepil1983 cnm senin bacaklarının şimdiki halinin resmini koyman mümkünmü acaba çok önemli olacak sonucunu karşılaştırmamız açısından.ve ben özellikle seni çok merak ediyorum aynı dr.u düşündüğüm ve karar verebilmem için.

arkadaşlar,sağlıkçı olarak çok önemli bir şeyi söylemediğimi farkettim.doğum kontrol hapı kullananlar,narkoz alacaksa,operasyon geçirecekse ve özellikle bacak operasyonu geçirecekse ilacı 4 hafta önceden kesmeli ve operasyon sonrası başlayacaksa 2 hafta sonra başlamalıdır.nedeni,venöz veya arteriyel tromboembolik(pıhtı atması)durumlar yada serebrovasküler olay riski artar.bunu uyarı ve önlem olarak söylemek istedim.geçenlerde bulunduğum şehirde hemşire arkadaş burun ame. ve liposakşın için ope. geçirdi.ameliyatta pıhtı attı ve hayatını kaybetti.dilerim ki:hepimize hayırlı ameliyatlar olur.....

pıhtı atmak ne demek? :S

profilimde var canım

mekanı cennet olsun
şu an çok korkmuş durumdayım =/
zaten korkuyordum
ölüm riski epidural ya da lokal anestezide de var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…