ben çok kasmıştım ama lokal yapmadı. beyin hücrelerini öldürüyor derken?
ben de onu okuyodum şimdi. ben herzaman unutkan olduğum için anestezi sonrası bir fark oldu mu bilmiyorum. ama odaklanma sorunum yok. (sanırım). bak huylandırdın beni şimdi eskiden nasıl yapardım şimdi nasıl yapıyorum diye düşünüyorum o yaratıcılık bana da işimde lazım çünkü.
gitti diyosun yani bizim hücreler:)))))
Arkadaşlar....su.ay arkadaşımız bir tümör ameliyatı geçirmişti...atlattı çok şükür ama foruma uzun zamandır gelmiyor...inşallah iyidir...
su.ay nasılsın canım..sağlığın nasıl..merak ediyorum.
.
diz içi dediğiniz tam olarak neresi? farklı yerlerden bahsediyoruz galiba. benim iki dizin de üst içlerinden yağ alındı aslında şimdi baktım dizin tam yanına denk geliyor yan içleri desem daha doğru olacak. hani bir çıkıntı olurya o alındı ama ayrık falan olmadı, bacak eskisine göre daha düzgün iniyor yukarıdan.
bence meekonun duruşundan dolayı öyle bitişik görünüyor
ben öyle anladım
bacakları geriye doğru atmayıp öne doğru hafifçe bükünce dizler birleşiyor
diz içlerimden yag alınmadan önce parantez bacaktım, yağlar alınınca dizlerim birbirine yaklaşınca parantez küçüldü ve silikonla da muntazam hale geldi.
sana özelden mail attım.cevap yazabilirmisin?
Arkadaşlar selamlar,
Bugün serpil1983le buluşup doktorun muayenehanesinin yolunu tuttuk, bizden önceki hastayı baya bi bekledikten sonra sıra bize geldi.
kısa bi konuşmadan sonra bacaklarımızın resmi çekildi, sonra resimlere bakılarak neler yapılabileceği hakkında uzun uzun konuştuk, aklımızdaki soruları sorduk
sonuç olarak serpil1983 9 şubatta silikon+superdry , ben ise 18 şubatta sadece superdry yaptırıyorum , benim basenler, diz içleri, bilek dışları göbek ve belden yağ alınacak ,
fiyat bilgisini özelden veririm.
arzuxx ve diğer arkadaşlar , sizleri de söyledik doktora, bizim gruptan siz de yararlanabilirsiniz bizi söylerseniz, gerekirse tekrar konuşuruz doktorla
Kızlar...pantolona razıyım..diyorsanız...formülü biraz daha geliştirebilirsiz... :))
Kalın kilotlu çorap giyip içine boşluk gördüğünüz kısımları vatka türü bişeylerle istediğiniz kadar doldurabilirsiniz.
Dahası...metre ile satılan elyaflar var...kumaş gibi..enide çok geniş...çorabı giymeden önce,elyafı bacağınıza tercih ettiğiniz kalınlık ve şekli alıncaya kadar sarın...çıkarmadan önce birçok yerinden bantlayıp kalıp yapıp çıkarın....
Çıkardıktan sonra isterseniz aynı yerlerden seyrek dikişle tutturup bantları sökebilirsiniz.
Daha sonra tekrar giyip...kalın kılotlu çorabı giyip...üzerinizdeyken çoraba seyrek dikişle tutturun.
Protez bacak gibi bişey olacaktır. :)))
Ama herzaman hazırdır.
Deneyin...memnun kalacaksınız...çok ciddiyim.
.
benim bacakların dış kısmından yağ alındı.diz üstü ve dizimin 1 karış üstüne kadar olan yerler alındı.şu diz içi tam olarak neresi oluyor bir türlü aklım almıyor:)ama dediğim yerlerden yağ alındı ve dizlerim birleşiyor.varis çorabım daha durduğu için anca dar kot giyiyorum ama kötü durmuyor.mükemmelmi duruyor hayır değil ama güzel ameliyat olduğumu bilen herkes çok beğendi.ve daha bacak şeklimin oturmasına daha zaman var.daha öncede yazdığım gibi ben bu şeklinden bile memnunum.birde ben burda hepinizin pisikolojisini çok iyi anlıyorum aklınızda bir sürü soru var.burda en önemlisi doktor seçimi.bence eğer bütceniz varsa ve güvediğiniz bir doktor bulursanız hiç düşünmeyin.insanın resmen kendine olan güveni yerine geliyor bu gerçekten çok güzel bir duygu.ve ameliyat olursanız da biraz sabırlı olun ben her geçen gün bacaklarımdaki değişikliği fark ediyorum bu da beni çok mutlu ediyor.diyorum ki demekki doktorun dediği doğru 2.ayda bacaklarım daha güzel olcak:)sanırım bugün ameliyatımın 23.günü ve herşey yolunda çok şükür.rahat yürüyorum.merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz:) sevgiler....
gunaydin kizlar.
cuma gunu operasyonum var ama sanssizlik bu ya oksuruyorum. kizim hasta oldu
regl donemim yakinoff bu kadar eziyete bide guzel olmazsa cok kotu olur
dr diz iclerinden yag alacakti. burada o daha egri gosteriyo denmis. korkuyorum simdi kas yaparken goz cikarmim. ben yazin dizin hemen altinda etek giyiyorum normalde. kotu olur da onu da giyemezsem hem esimin dilinden kurtulamam hem de cok uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?