Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım ben zaten ameliyat oldum,karıştırmış olmalısın ama yine de şöyle diyeyim; evet ameliyattan bir ya da iki gün önce gittim.kan alındı tahlil için.Gerekli belgeler dolduruldu imzaları attım.yani sabah ameliyatım olduğunda sadece odama gittim hazırlandım damar yolu açıldı doktor benimle tekrar görüştü ve ameliyata gittim.topukluyu silikon olursa giyiyorsun.Yağ enjeksiyonu olduğumda ağrıların oluyor ama yine de yürümek mümkün.silikonda topuklu kurtarıcı ve hatta mucize gibi geliyor. benim dolgu topuk bir terliğim vardı ama onu giyemedim çünkü ön tarafı da platformdu ve dolayısıyla aslında o kadar da topuklu sayılmazdı.ben de düğünler için aldığım 10 cmlik topuğu olan bir ayakkabı ile yürüdüm.yani yürümeye çalıştım.

tesekkur ederim canım. ben de ilac almayı dusundum ama ptesi asistan beni arayıp tarihi teyit ettiginde ameliyat gunune kadar ne alkol ne ilac kullanmayın dedi hazır bu cesareti bulmusum, esimi ikna etmisim..offffffff.umarım duzelirim. eve gidince nane limonlar iceyim bari. kızım da tez zamanda iyilessin. umarım seninki de iyilesir

pardon kafayıyemişdüşler yazacağıma tekbenmiyim yazmışım dalgınlıkla

ameliyattan önce bende hep neden bizim için iç kısımları vatka gibi diğer kısımları normal çorap üetilmiyor diye düşünürdüm hep.düşünsenize bir beden ince gösteren çorap var korse var neden o yok. bence biraz yaratıcı olup onuda düşünmeleri lazım:)

Yooo aslında iyi fikir...formülü geliştirebilirsin canım.

.

Tekbbenmiyim...kafayıyemişdüşler...ve ilgili doktorla görüşen diğer arkadaşlar...ben tuzla tarafında oturuyorum..doktorun yeri nerde tam olarak nasıl gidiliyor..nette adres var ama giden birileri daha iyi tarif eder diye düşündüm...

merhaba yeni üyeyim bana gönderir misiniz fotoğrafları

bende 3gündür korkunc boğaz agrılarıyla savasıyordum ama bugun pes ettim. doktorumun asistanını aradım ve dr ilaç önerdi onu kullandım bugun ve kaçınılmaz son,ameliyatım ertelendi... bence riske girme. ne olursa olsun,kim ne derse desin. yıllarca beklemişiz 3-5 günden bişey olmaz. ben cok üüzlüyorum bu kadar hazırken yarına herseyi puzzle gibi bir araya zorluklarla getirebilmişken ertlemek zorunda kalmak adil değil hiç. ama gercekten her şerde bir hayır... şimdi nanelimon kaynatmaya gidiyorum

merhaba katree nerede ameliyat oldunuz

merhaba,4 ay önce istanbul'da silikon+yağ enj.ameliyatı oldum.profilimden, yazdığım cevaplar bölümüne bakarsan,tüm süreç,dr.adı,ameliyat sonrası vb.tüm bilgilere ulaşabilirsin.albümümde şu an resim yok.

kızlar merhaba, bişeyi merak ediyorum... neden doktor ismi verilmiyor artık, yasaklandı mı ne oldu da böyle oldu.....

merhaba LEYDİ063,
Hayır yasaklanmadı,sadece biz kendi aramızda karar aldık ve uyguluyoruz.çünkü burda doktorların ismi verildikçe onlar için bedava reklam yapmış olduk ama ücretler de katlanıyordu git gide.şimdi bizim yolumuzla açık açık reklam yapılamıyor en azından.birbirimize özelden mesaj atıyoruz dr. adlarını...görüşmek üzere...

Bugün 22. günümdü.çorabı çıkardım,çok ayakta kalacağım zaman yine giyeceğim.dikişlerim alındı.yaralarım iyileşmek üzere.iyileştiğinde çok belli olmayacak gibi görünüyor.Bir tek sol bacağımda biraz alışmamışlık ve tenime dokununca sızı var ama zamanla geçeceğini öğrendim. çok uzun süre kendimi yormadan düz basabiliyorum.haftaya işe başlayacağım tek düşündüğüm merdivenleri durmadan nasıl inip çıkacağım? durum bundan ibaret...

Son düzenleme:

geçmiş olsun umarım biran önce herşey dahada iyi olur.doktorun mu dedi çorabı çıkarabilirsin diye yoksa sen sormadan mı çıkardın.bende ocak 14 de ameliyat oldum o günden beri çoraplar ayağımda benim ameliyatın 17.günü dikişler alınmıştı ama o çoraplar daha çıkmıcak. dr bana bir tane daha çorap vermişti.her banyodan sonra birini yıkıyorum diğerini giyiyorum.birde sizde de oluyormu bilmiyorum ama benim bileğimi çorap acayip rahatsız ediyor resmen morardı.aslında şişlikler indi ama bileğimin ön kısmı yinede çok acıyor.nasıl kalın bir çoraptır ki cilt hava almıyor.ama güzellik uğruna katlanıyoruz.bunun dışında bir problem yok çok şükür

merhabalar, sonucu çok merak ediyorum. şu an nasılsınız? bende bacaklarımdan mutsuzum

Canim bende corabi hala giyiyorum ve ayni samiminin dedigi gibi bilek kismi cok siki ve rahatsiz ediyor ayni gün ameliyat oldugumuza göre bendemi cikarabilirim doktorami sordun cikarmak icin? Gerci corabi giyince cok güvende hissettiriyor ben herhalde bütün kis giyerim diye düsünmüstüm..
Bu arada ameliyata girmeden önce doktora sacma sorular sorarken sunuda sormustum silikonlu bacak ile ayakta cocuk sallanirmi? Oda bana tabiki sallanir demisti.
Sonra mesala düstüm ayagimi kirdim ne olacak dedim dünyada böyle bir örnek olmadigini normal bir müdahale olacagini söyledi ve silikonlu gögsü olan bir kadinin araba kazasi gecirdigini ve silikonlarinin hayat kurtardigini söyledi söyleki kopan cam kirigi gögüs kapesine degil silikona saplanmis. Sadece aklima geldigi icin yazmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…