Evet inşallah daha da inmez GAFEBESİ. Fotoğraf ekledim. Bakıp yorum yaparsan sevinirim. Umarım senin de şişlikler inince çok incelmemiş olur bacakların...
keskeee bacakların süperrrr olmuşş yaaaa. bunun gibi bacağım olmasını o kadar isterdim kii.. harikaaaa. bir ömür boyuu mutlulukla kullannn canımm
keşke maşaallah bacakların çok güzel olmuş.inşaallah erimeden böyle kalırlar.senin sdc yağ. enj. muydu cnm silikon yoktu dimi?bide senin bacaklarının önceki halinin çarpıklığı ne derecedeydi yada çarpıkmıydı cnm?
oh iyi yapmışsın taytın arkasından etek ve elbiseler gelir inş:)))Teşekkürler SAMİMİ :) Şimdilik bir tanecik tayt alabildim. Senin fotoğrafından esinlenmiş olabilirim :) Daha etek almaya yanaşamadım bile. İnşallah daha da incelmez bacaklarım da bahara doğru etekli fotoğraflarımı eklerim albüme. Dileyen herkese nasip etsin Allah'ım...
Teşekkürler SADDY. Evet benim sadece yağ enjeksiyonu oldu. Silikon yok. Benim dizlerim birleşiyordu. Hatta diz kapağımın çevresi çok yağlıydı. O yağlarla birleşmemesi mümkün değildi :) Dizden altı yani alt bacaklarım parantezdi. İç kısmı oyuktu, inceydi diyebiliriz. Doktor zaten diz kısmındaki yağları alıp, iç kısımdaki boşluğa koymaya çalıştı. Parantezlik biraz kaybolmuş görünüyor şimdi. Ama alt bacaklarımın arası hala açık. Olsun, buna da şükür...
GAFEBESİ inan çok mutlu oldum, umarım senin de 1 ay sonra güzel fotoğraflarını görürüz. Şimdilik bacakların harika görünüyor :)
Canım baldır dışından yağ alınmadı benim. Dışa doğru kavis en başından öyleydi. Ama doktor almak istese de karışmazdım herhalde, tamamiyle doktora bırakmıştım herşeyi...
oh iyi yapmışsın taytın arkasından etek ve elbiseler gelir inş:)))
keske çok güzel olmuş.Zaten senın bacaklarının yapısı sorunlu değilmiş.Çok muntazam kemik yapın.Eski halını gercekten merak ettım.Sen silikon gerektırmeyen bacak yapısına sahıpsın cok şanslısın.
tabi cnm çok şükür.ama inan o açıklık hiç göze batmıyor özellikle ten rengi çorapla bacaklar daha bi güzel görünüyor.dizlerindeki yağlar da maşallah diz altlarını güzel doldurmuş:))
dizlerinin öncedende birleşmesi çok iyiymiş bnm dizlerde birleşmiyo ara baya açık((
keşke bacakların çok çok çok güzel görünüyor maşallah,inşallah benimki de senin gibi olur , ama biliyorum bu imkansız
KIZLARRRRR kocaman kocaman fotoğraflar ekledim 4 tane. Herşeyi net görün diye :) Daha 29. günümdeyim ama ben 1 aylık diye takdim ediyorum size fotoğrafları. Dobra dobra yorumlarınızı bekliyorum, iyiyse iyi, kötüyse kötü... :)
selamlar herkese. ben dün ikinci ameliyatımı oldum. genel anestezi ile yapılmadı ona çok mutlu oldum, konuşa konuşa yaptı doktor:) bu seferki daha kolay oldu, akşam çıktım hastaneden kalmadan, zaten birinciye göre çok ufak bir operasyondu sanırım. bu sefer ağrı da çok değil haliyle, yürüyebiliyorum sadece merdiven zorluyor.
bugün hayatımda ilk kez dar pantolon ve topukluı ayakakbı ikilisini beraber giydim Allahım dedim bu güneri de görecekmiydim :) nasıl güzel bi duyduymuş streç bi pantolon giyebilmek ..inş. isteyen herkese nasip olur.. :)n kısa zamanda..walla herşeye değer kızlar acısına da stresine de
Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...BLOMMA canım benim baktım resimlerine. bacakları gayet güzel ama ben seni en iyi anlayanlardanım emin ol. özellikle bileklere yağ konulması konusunda seninle hem fikirim.yani konulsa daha orantılı gelecekti gözümüze ikimizin de.ama ben artık çok takmıyorum.koyduğum resimde çok belli olmasa da benim de bileklerin başladığı yere yağ konsaydı iyi olurdu dediğim oldu.yani keskin bir geçiş yok benimkinde ama... benim artık yeni bir ameliyata her açıdan hiç gücüm yok.zaten 5 ay arayla 2 kez anestezi almışım...bir de bana bu kadarı yeter de artar bile.ben kalın bacak severim,çok sorun etmiyorum şimdilik.
bence özellikle 9. resimde çok daha iyi görünüyor bacakların.ben ameliyat olmadan önce de şimdi de görsem çok beğenirdim bacaklarının şeklini.şu 2. ayımızda bir dolsun bakalım belki bahsi geçen şişler iyice iner daha da orantılı oluruz.Lütfen kendini bu kadar üzme.Yemin ederim ki bu kadar çok kafaya takıcak bir durumun yok.Ben senin bu kadar üzülmene çok üzülüyorum.Keşke burada olsan da görüşebilsek belki o zaman daha çok inanırdın bacakların hakkında düşündüklerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?