Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet inşallah daha da inmez GAFEBESİ. Fotoğraf ekledim. Bakıp yorum yaparsan sevinirim. Umarım senin de şişlikler inince çok incelmemiş olur bacakların...

keskeee bacakların süperrrr olmuşş yaaaa. bunun gibi bacağım olmasını o kadar isterdim kii.. harikaaaa. bir ömür boyuu mutlulukla kullannn canımm

keskeee bacakların süperrrr olmuşş yaaaa. bunun gibi bacağım olmasını o kadar isterdim kii.. harikaaaa. bir ömür boyuu mutlulukla kullannn canımm

GÜZELDERYA ağlıcam şimdi yaa, bi duygulandım. İnşallah inşallah sana ve isteyen herkese nasip etsin Allah'ım...
Sen ameliyat olmayı düşünüyor musun? Maddi olarak imkan mı yok şu an, yoksa cesaret mi edemiyorsun?

keşke maşaallah bacakların çok güzel olmuş.inşaallah erimeden böyle kalırlar.senin sdc yağ. enj. muydu cnm silikon yoktu dimi?bide senin bacaklarının önceki halinin çarpıklığı ne derecedeydi yada çarpıkmıydı cnm?

Teşekkürler SADDY. Evet benim sadece yağ enjeksiyonu oldu. Silikon yok. Benim dizlerim birleşiyordu. Hatta diz kapağımın çevresi çok yağlıydı. O yağlarla birleşmemesi mümkün değildi :) Dizden altı yani alt bacaklarım parantezdi. İç kısmı oyuktu, inceydi diyebiliriz. Doktor zaten diz kısmındaki yağları alıp, iç kısımdaki boşluğa koymaya çalıştı. Parantezlik biraz kaybolmuş görünüyor şimdi. Ama alt bacaklarımın arası hala açık. Olsun, buna da şükür...

oh iyi yapmışsın taytın arkasından etek ve elbiseler gelir inş:)))

keske çok güzel olmuş.Zaten senın bacaklarının yapısı sorunlu değilmiş.Çok muntazam kemik yapın.Eski halını gercekten merak ettım.Sen silikon gerektırmeyen bacak yapısına sahıpsın cok şanslısın.

tabi cnm çok şükür.ama inan o açıklık hiç göze batmıyor özellikle ten rengi çorapla bacaklar daha bi güzel görünüyor.dizlerindeki yağlar da maşallah diz altlarını güzel doldurmuş:))
dizlerinin öncedende birleşmesi çok iyiymiş bnm dizlerde birleşmiyo ara baya açık ((

keşke bacakların çok çok çok güzel görünüyor maşallah,inşallah benimki de senin gibi olur , ama biliyorum bu imkansız

bacaklarinin disa dogru kavisli olmamasi cok buyuk bi avantaj. egri gostermiyo bacai. yani ince olsa da goze batmiyo. ins.hep boyle kalir

oh iyi yapmışsın taytın arkasından etek ve elbiseler gelir inş:)))

İnşallah SAMİMİ :) Ben bugünkü sevincimden sonra, haftaya alışverişe çıkmaya karar verdim. Elbise ya da etek hiç farketmez :) Umarım sen de eşini ikna edebilirsin bu fotoğraf konusunda..

Teşekkürler BİNSESİN. Benim üst bacağıma göre alt bacağım çok zayıf kalıyordu. Bir de tabi parantez oluşu... Aslında silikon taktırmak tamamen göreceli. Ben bacağımın şu anki haliyle çok mutlu da olabilirim, beni tatmin de etmeyebilir. Silikonun gerekli olduğunu da düşünebilirim. Benim şimdi öncelikle düşündüğüm, bacağım en son nereye kadar incelecek. Bunu merak ediyorum :) Hayırlısı..

SADDY, bacağımdaki varis çorabı. 3 haftadır varis çorabı giyiyorum. Varis çorabı beni hiç rahatsız etmedi şükür. Bacaklarımı sıkı tutuşu hoşuma bile gitti diyebilirim :)
Dizlerimdeki yağlara doktorum da çok şaşırmıştı :)) çok kalındı cidden dizim, giydiğim kotlarda diz kapaklarım hemen çıkıntılığı yapar, kendini belli ederdi. Biraz da göbekten alındı yağım işte.

keşke bacakların çok çok çok güzel görünüyor maşallah,inşallah benimki de senin gibi olur , ama biliyorum bu imkansız

ARZUXX neden imkansız olsun ki. Silikon ve yağ enjeksiyonuyla birlikte güzel bacaklara sahip olabilirsin. Ki inşallah olacaksın. Burda senin de güzel fotoğraflarını görücez inşallah.. :)

bugün hayatımda ilk kez dar pantolon ve topukluı ayakakbı ikilisini beraber giydim Allahım dedim bu güneri de görecekmiydim :) nasıl güzel bi duyduymuş streç bi pantolon giyebilmek ..inş. isteyen herkese nasip olur.. :)n kısa zamanda..walla herşeye değer kızlar acısına da stresine de

selamlar herkese. ben dün ikinci ameliyatımı oldum. genel anestezi ile yapılmadı ona çok mutlu oldum, konuşa konuşa yaptı doktor:) bu seferki daha kolay oldu, akşam çıktım hastaneden kalmadan, zaten birinciye göre çok ufak bir operasyondu sanırım. bu sefer ağrı da çok değil haliyle, yürüyebiliyorum sadece merdiven zorluyor.

keske bacakların süper görünüyor bayıldım dr. bana özelden mesaj atarmısın benimde böyle olurmu acaba..

amaanbe cok gecmis olsun,yag enjeksiyonu degil mi?Umarim bu son olur, ben de ikinciyi dusunuyorum ozelden kime yaptirdigini yazabilir misin? Bir de memnun musun su an onu merak ediyorum!

ipekce senin bacaklarin ilk hali benimkine cok benziyormus. Zaten ben de ayni doktora yaptirdim. Ama bende cok farketmedi sanki. Tabiki yaglarin bir kismi kaldi ama sanirim yeterli olmadi,umarim seninkiler kalici olur,gule gule kullan.

Canim benim keske orda olsamda görüsüp dertlessek yani o kadar ihtiyacim varki, canim senin bilekler ince olsada kalinlik normal benimki cok asiri resimlerde iyi duruyor bence, ben aynada daha kötü görüyorum. Bu bacaklarla hayatta etek giymem hatta yakinda bir akrabamin dügünü var onun icin elbise almistim ama simdi yine pantalon alacagim önceki halinde o elbiseyi giyebilirdim ama simdi onuda kaybettim buna midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak denir ama ben kararliyim cikarttiracagim bu silikonlari carsamba doktor ile telefonda konusup nasil olacagini ne zaman olabilecegini soracagim ve ona göre hareket edecegim dün esimlede konustum oda birsey demedi cünkü halimi görüyor ne kadar üzüldügümü görüyor artik o bile ses cikartmadiysa düsünün ne durumdayim, umarim sen hep mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…